Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Zöldi! Ezen a 41-es cipőn jót röhögtem! :lol: :lol: :lol: De lehet a hugod 9 évesen nem tudott röhögni az apud humorán!
Erről eszembe jut, amit az egyik ismerősöm mesélt : Oroszországba volt és látta, hogy egyik üzlet előtt hatalmas sor van és mindenki cipőt probálgat. Kiderült, hogy mindenki kapott egy cipőt, épp amilyen méret az eladó kezébe kerül, kifizette és kint probálgatták, csereberélték, hogy jó legyen a méret. Lehet apud is ott vásárolt! :lol:

Jurmine! Császár után az én dokiaim min. 1 évet javasoltak a következő terhességig!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kukucs! :lol:

Mi még nagyszülőzünk, meg félévesszülinapozunk :lol: , csak gyorsba, aztán este jövök!

Susy: Nagyon boldog félévet Vininek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
bébic

Jó reggelt!

A rohadt eső itt még mindig esik, 12 fok van! Brrrrr! :twisted:

Vinzent, Ákos! Boldog féléves szülinapot!!! :lol:

Hunor egész jól muzsikál, a szopikat kivéve már második napja apával étkezik, hogy szokják egymást. Most tízóraira a tejpép után megitta üvegből a tegnap lefejt tejcsit, utána meg elaludt apával. Olyan boldog vagyok, mert így reggel meg tudom szoptatni, a másik cicit lefejem, azt a tízórai után megeszi üvegből. Ebédre haza tudok jönni, a főzelék után jöhet a szopi. Délután a gyümölccsel kibírja amíg hazajövök, utána meg már megint csak szopi. Egész jól hangzik így, nem? Remélem, sokáig tudok még szoptatni! :lol:

Berni! Örülök, hogy jobban vagy!!!

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

lanyok.
meg elek. tegnap este kidoltem mihelyt elaludt a kisasszony. rengeteg dolgom van, ide-oda megyunk! majd jovok! pussz.

KépKép
KépKép
mush589

Ákosnak és Vinzentnek boldog féléves szülinapot!!!!!

KépKép
jurmine

Bébic!
Ákosnak is boldog féléves szülinapot!!!!

Ès köszönjük a köszöntéseket! :lol: :lol:
susy75

Azt én megcáfolnám,hogy hátrahajló méhhel nehéz teherbe esni... 8)

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Ákosnak és Vinzentnek boldog féléves szülinapot!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Hű de hétvége van! :D

Itt végre kisütött a nap, egész délelőtt olyan sz.r idő volt, hogy még be is kellett egy kicsit gyújtani, féltem, hogy Danim megfázik...

Minden kép gyönyörű! Olyan hihetetlen, hogy lassan mindenki betölti a félévet! Én is mindenkinek boldog féléves szülinapot kívánok! Én még nem tudom mit sütök szombatra! :?

Berni gyógyulgass és pihenj! Remélem holnapra már kutya bajod! Azért jó, hogy Zsófi elvan mással is nemcsak kizárólag veled!

Laura sok sikert holnapra! Gondolom nem várod, de jó, hogy Hunor ilyen ügyes nagyfiú, és sikerül a kajákat megoldani Csak így tovább!

Zöldi kérdezted a tejpépet... én nem tudom, úgy látom jónak, ha lefekvés előtt kap pár kanállal, mert 2 hete volt pár olyan éjszaka, hogy rettentő sokszor kelt, és ahogy kinyitotta a szeméét és kivettem az ágyból, majd magam mellé fektettem azonnal fordult a cici felé..., már nem bírtam. Nappal nem ment a pihenés, mert mindig akadt valami tennivalóm, aztán mire letettem volna a seggem, Dani kelt és indult minden előlről...
A tej meg lehet, hogy elég, lehet, hogy nem tényleg nem tudom, de az biztos, hogy mióta kap mást is (mindenmentes kajákat kap) azóta nyugodtabb, nincs egész napos nyüglődés... aztán lehet nem ettől, de lehet, hogy igen...
A tejpép természetesen gluténmentes (most jut eszembe gőzöm nincs mi az a glutén, ideje utánaolvasni)!
Én így érzem jónak, de természetesen mindenkinek más az elképzelése erről. Bízom benne, hogy mindent jól csinálok Dani körül, és osztom Zsuzsa véleményét, hogy hagyatkozom a megérzéseimre a hozzátáplálássa kapcsolatban. Én pl nem tudok neki gyümölcsöt meg húst adni egyszerre mert nem eszik meg, kiköpi, de más babája meg azért van megveszekedve...

Na bocsi, ha sok lettem...
Iszonyat fáj a fejem....

Kép

Kép
dcili81

Hahó!

Boldog fél évet Vivinek,Vinzentnek és Ákos babának!

Mi tegnap nagymamáztunk,gyereknap meg minden....Arni jól bírta aranyos volt.
Ma el akartunk menni kirándulni de a rossz idő miatt kihagytuk.

Az éjszakai kelés még mindig megvan...kicsit kezdek kimerülni.Én nappal nem tudok aludni.

Berni:Azért hogy beteg vagy elég jó sorod van!Apa kényeztet hogy így ellátja Zsófit.Azért minden rosszban van valami jó :wink: Gyógyulj meg!

Laura:Látod Huni milyen ügyes?szerintem ellesznek apával meglátod :wink:

Boci:hűűű de jó lehetett nektek kirándulni.Pécs és környéke nagyon szép hely! :D

Kubu:Gratula!Kitartás a maradék két vizsgához! :wink:

Én ma madártejet csináltam,nagyon fini lett,el is fogyott :lol:

Ma madártejet csináltam,már alig van belőle :lol:

KépKép
lyndee

Kubu nagyon ügyes voltál!
Kitartást a többi vizsgához, meglátod hamar túlleszel rajta!
Hű de utáltam a vizsgaidőszakot!

Kép

Kép
dcili81

Szerencsére délutánra kisütött a nap.
Kép Játszanak a gyerekeim
Kép Írisz közben sikongat nekik
Kép rózsafuttatóm
Kép szégyenszemre mai nasink-csöröge

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

na látom kétszer írtam le hogy madártejet csináltam..... :? tényleg merülök!

Sarmi:nagyon jól néz kis a csörögéd!Gondolom a gyerekeknek nagyon ízlett,és persze Te nem is ettél belőle :oops:
Milyen nagy már Írisz!

KépKép
lyndee

cili: a tejpépet lehet adni este lefekvés előtt is?nekem azt mondta a védőnő hogy a vacsihoz egyenlőre semmiképp ne tápláljak hozzá.

KépKép
lyndee

kis=ki :oops: ááááááááááááá

KépKép
lyndee

Sarmi! De szép az udvarotok! Mekkora? Nagyon jó kis játszóteret csináltatok a gyerekeknek!
A csörögét meg imádom! Kérek belőle, ha maradt! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Isarenikő,elég nagy az udvarunk(kb 800 nm),de már úgy belaktuk,szinte alig férünk el.Aztán mikor ideköltöztünk nem volt itt más,csak méteres csalán mindenhol. :x
A csörögéből ettem... :?

Én se tartok semmiféle rendszerességet hozzátáplálás téren,most is ma például cicin kívül semmi mást nem volt hajlandó enni írisz,pedig 3 félével is próbálkoztam,külömböző napszakokban,de kiköpködte,a fülébe meg nem tömhetem.
És ma minden pelusában nyálkás kaki volt,tehát ezt már tudom hogy napokon belül fogunk lesz.
És már más is megjegyezte,hogy nől a haja,végre!!! 8)

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Ja meg hátrébb van egy marha nagy kertünk ahol konyha kert meg takarmánykukorica,valamint gyümölcsfák és szőlő van,na azt néha elcserélném egy panellal,mikor kapálni kell... :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Megjöttünk, visszaolvastam.

Kubu: A munkát kénytelen voltam beilleszteni, saját biznisznél nincs megállás… Hajtémában megnyugodtam..:) Gratula a vizsgához!!!!!!!!!!

Cili: Sajnálom a szar éjszakát! Fogacskája?

Berni: Jobbulást!!!

Szeles: A Szopiprojekt nagyon jól hangzik! Ügyes vagy!

Kép
mannababoca

Sarmon: Nagyon szép a kert!!!

Feladtam az álláshirdetést: http://www.jogiforum.hu/allas/ajanlat_5681

Ha tudtok valakit akit érdekel, szóljatok!

Kánban szuppper volt! Kis parasztházakban lakott a társaság, együtt főztünk, együtt tábortüzeztünk. Hatalmasakat aludtunk! Tegnap fél11-kor feküdtünk le Domival, addig ment a buli, féltem, hogy korán fog kelni és meg kikészülök, erre két szopival ugyan de fél11-ig aludtunk! :D :D :D

Kép
mannababoca

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Manna! Gondoltam, hogy valami közbejöhetett és azért nem hívsz, én meg nem akartalak zavarni!
Amúgy illeték és szocpol témával kapcsolatban akartam beszélni veled. Ezekben a témákban is otthon vagy?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Lányok! Lehet ilyenkor céklát kapni??? :oops: :roll: Ugyanis ha megyünk haza azt akarom adni neki krumplival,mert most kifogytam az ötletekböl.
Répa, krumpli-répa, krumpli-kömény volt már. Ugye pasztinák, sütötök még nincs, bár szerintem azt is adok majd neki üvegböl!

Kaki: képzeljétek ma vagy háromszor kakilt a drágám, rendes keményet és nagyot(gesztenye méretü) :shock: :shock: . Normális ez ilyen korban?? Szegény annyira sírt közben,utánna, biztos fájt neki,mert rendesen vörösödött mire kinyomta.

Gabi emlékszem nálatok is volt hasonló,elmúlt??
Pedig pürét már kéthete kap ,de eddig nem volt ilyen gond!! :roll: :roll: :cry:
susy75

Boldog felet Ákosnak és Vininek!

A mai nap nagy részét barátoknál töltöttük, 5 hónapos terhesre zabáltam magam :twisted: :lol:. Csukát sütöttünk meg libacombot fóliában kerti sütőn meg olyasmi lecsós krumplit köretnek, amit a rácponty alá csinálnak. Libacombhoz némi fanyar lekvár, aztán desszertnek "szutyok" nevű édesség (piskóta túrós-mascarponés krémmel és eperrel).
Na jó, eldugultam.
Ja, és ha most se lesz fogunk, akkor sose, mert ha eddig azt hittem, hogy Kobold nyálzik, akkor most tutira forrás fakadt a szájában :lol: :shock: Hihetetlen mennyiségű nyálat termel, és sokkal brutálisabban rág, mint eddig, és a szája környéke is ki van pattogva. Kíváncsi leszek...
Viszont tök büszke voltam rá, mert idegen kiságyban is tudott több, mint egy órát aludni (mondjuk szegény jól lefáradt).

Ja, és ma ebédre rekordmennyiségű főzit evett, kétszer töltöttem ujra a tálkáját. Teljesen ledöbbentem rajta, csak tátogott, cuppogott, reklamált érte, még jó, hogy annyit csináltam, hogy holnapra is legyen, hát nem lesz elég...

Susy: néha még nekünk is van ilyen, szegénykém ugyan nem sír, de iszonyatosan erőlködik... Főleg délelőtt szokott ilyet produkálni. Olyankor kicsit hígabbra próbálom csinálni a főzelékét, és többször kínálni neki vizet, de jobb ötletem nincs... :? :(

Kubu: gratula a vizsgához!

Sarmi: édesek a gyerkőcök és gyönyörű a rózsafuttatód :)

Enikő: elfelejtettem tegnap vagy tegnapelőtt :? : fincsi lett tejszínhabbal is a torta :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.06.01 20:46-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Estét!

Megvártuk, míg odébbáll a szar idő, délután 3-kor kimentünk Miskolctapolcára. Olyan jó volt! A fiúk boboztak, Hunorka nézelődött, gyümölcsöt evett, jót aludt, lángosoztunk, játszótereztünk stb. Igazi családi délután volt. :lol: A gyerekeknek ez volt a gyereknapi ajándék.

Manna, Lyndee, Cili, aranyosak vagytok, köszönöm!

Sarmi! Micsoda gyönyörű rózsáid vannak! Annál már csak a babócáid szebbek! Ja, és a csöröge! :wink:

Kubu! Nekem a Betty haja tetszik nagyon! 8)

Suzy! Én a biopiacon kaptam céklát, már kóstoltuk is! Elsőre nem ízlett neki, de másnap már egész jól ment, krumplival és almával vegyítettem.

Hát, eljött az én időm, holnap munkába állok. Nem ígérem, hogy napközben be tudok kukkantani hozzátok, de ígérem, estefelé jövök. Drukkoljatok nekünk, ... már sírok is. :cry:

Szép estét! Laura

Kép
Kép
szeles4

Hű, ti aztán tudtok termelni!

Jurmine: szia, jó tudni, hogy még mindig vannak új csatlakozók
A keresztelőről azért kérdeztem, mert mi is keresztelünk június 20,án,m és akik már túl vannak rajta, azok tapasztalata érdekelt volna, hogy hogy viselkedtek a gyerkőcök,hogy birták a bulit, hogy lett megoldva az etetés, stb

A betegeknek gyógyulást, a félévéseknek boldog hófordulót. Belegondolva olyan hihetetlen, hogy már lassan féléve szültem, mindjárt hat hónapja, hogy velünk van ez a kisangyal (aki néha úgy csinál, minhta kisördögfióka lenne) :lol:

Ugyanakkor hálás vagyok azért, hogy rosszalkodik, igy legalább tudom, hogy minden ok vele, nem beteg, nem fáj semmije. Barátnőm két héttel hamarabb szült mint én, mivel a fia nem igazán akart csinálni semmit (nem fordult át sem oldalra, sem hasra) szakemberhez vitte, és kiderült, hogy szülés közben nem kapott elég oxigént a baba, és az agyának egy része megsérült.Idővel, és sok munkával lehet korrigálni, de nem lehet tudni, hogy lesz e maradandó nyoma. Egy másik kislány, aki most már egy éves, két hónapos, nyúlszájjal született, többször műtötték már, de még mindig nagyon fura, hogy ne mondjam azt, hogy csúnya

Csajok, lehet ha hülye vagyok, de milyen az a tejpép?
Suzy: céklát én is kerestem már, a piacon a bácsi kioktatott(nem durván, hanem olyan aranyosan), hogy a cékla ősszel van. Adjál cukkinit. Lereszeltem, kicsit pároltam, főtt krumplival turmixoltam, Dóri imádta. Vagy salátát. 2-3 levél megfőzve, szintén krumplival turmixolva

Gabi: irigyellek a mai menüd miatt...

Ja, még egy szó az itatásról: mivelhogy már régóta tápot eszik, minden kajánál, nagy melegben pedig kaják közben is sima vizet kap. Semmi egyebet. Teát soha nem adtam, a gyümölcslevet belekeverem a pépjeibe (pl narancslevet az almába)

Kép
galzsuzsa

Trombi! Nagyon boldog névnapot! :lol:

Kép
Kép
szeles4

Ja, és ma kipróbáltuk a rizset csirkemellel, egyelőre nemnagyon ette...pár nap múlva újabb próba ugyanebből

Ja, és Andy: egyetértek Zöldivel, tényleg nyersen a legjobbak a gyümik, de Dórikám a rizs-nyersalmával, és a rizs-főttalmával kombinációkból sokkal jobban szereti az utóbbi változatot. Úgyhogy megéri minden változatban kipróbálni. Pepecs munka, de a bolti pépeket nem szereti.

Kép
galzsuzsa

Tényleg, ma Tünde névnap van, BOLDOG NÉVNAPOT!!

Kép
galzsuzsa

Vera: ismered ezt a boltot? http://bababoltcsepel.gportal.hu/
ha igen, akkor szerinted jó? Tök jó akció van most itt utazóágyra...

Trombi:
Kép

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Mivel tegnap csak bekukkantottam ezért most reagálok! :lol: :lol:

Mush: nagyon szépek voltatok. Kincső gyönyörű kislány!!!! :lol: :lol: :lol:

Bernuska: remélem már jobban vagy!!!

Lyndee: nem lehet hogy növekedési ugrása van Arnidnak??? Azért ehet ennyit!!!

Jurmine: gratula az átforduláshoz!!! :lol:

Andy: légyszi lazíts egy kicsit!!! :lol: :lol: :lol:

Zsebi: haláli Szabid van!!! :lol: :lol:

Gabi: jó hogy túlélted anyósod!!! 8)

Szeles: a tiéd meg nagyon kreatív!!! Ja és szépek a fiúk!

Kubu: gratula a vizsgádhoz!!!

Jurmine: nekem hátrahajló méhem van. Az első terhességem ami vetéléssel végződött egyből összejött. Aztán mikor megkaptuk az "engedélyt" a dokibácsitól akkor az első adandó alkalommal megfogant a mi kis pici fiúnk!!! :lol: :lol:

Bernuska: remélem hamar mehettek kirándulni! Én mondtam apának hogy egy hónapban legalább egyszer menjünk el. Remélem összejön, csak sajnos a maszek az kell........... :cry:

Lyndee: igen nálunk favorit Pécs és környéke. Rengeteget jártunk arra és 1 óra alatt oda lehet érni!!!! :lol:

Sarmi: szépek a kölkök, rózsa gyönyörű, a csörögére meg csorog a nyálam!!4 :lol:

Ákos és Vinzent Boldog Félévet!

Trombi Boldog Névnapot!
Vendég

Na és akkor egy tegnapi kép!! Rajtam nem röhögni!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép Pécsi Nemzeti Színház előtt
Vendég

Gabi!
Milyen fözelék volt, hogy ennyire ízlett??

Szeles!
Anyukámra bíztam, hogy szerezze be mire megyünk, remélem kap valahol! :lol:

Galzsuzsa!
Köszi az ötletet! :wink: Cékla híjján az lesz!

Boci!
Ugyan máááá, tök csini vagy!! :P :D
susy75

Susy: alma-répa-krumpli. De szerintem az is benne volt a pakliban, hogy egész délelőtt kint volt a pasikkal, és elég friss-csípős volt a levegő, lehet, hogy attól támadt fel benne a farkas-éhség :D

Boci: hüle vaaaaagy!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Életjel:jól vagyunk,megvagyunk,nagyon fáradttan vagyunk:)Oli olyan mint egy kisördög,nem tudom mi lelte de a nagy melegek óta meg van zakkanva,napközben szinte semmit sem alszik,de komolyan(már eléggé aggaszt,gondolkodtam vmi dokin is...)éjjel meg mint akit kicseréltek.Azt hittem h fogzik de fognak még híre sincs.Úgy el vagyok úszva hogy csak na,még szerencse apa itthon melózik,és a házi munkát el tudom végezni.
Meghát Réka is itt van,akivel meg foglakoznom is kell.
Na de az eseményeket azért tudtam ám követni,csak írni nem volt időm sosem.

Gyönyörűek a képek,minden ünnepletnek sok boldogságot kívánok(ne haragudjatok h név nélkül de azt sem tudom holvesztettem el a fonalat)

Jövőhéten megyünk 4napra apa rokonaihoz(Oli keresztmamijának ballagása lesz),rémfér már egy kis kikapcsolódás.....

Most ennyi voltam,de megpróbálok jönni többször is.

És köszönöm a hiányolást,jól esett.

solya051020
Káld

még annyit hogy Boci milyen márkájú ez a babakocsi?lehet vízszintesig dönteni?
Nagyon jól nézel ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D

solya051020
Káld

ezt még le kell írnom,és eldugogol mert aztán sok lesz belőlem
szóval köszönöm az évfordulókra kapott ötleteket,Cili torta ötletét csináltam meg,apa nagyon odavolt tőle(kpet nagy zavaromban nem csináltam :oops: )
és amit én kaptam az az volt hogy apa megkérte a kezem,nyár végén férjhez megyek :lol: :lol: :lol:
azt hittem rosszul hallok vagy mi,mert igazából nem mostanában terveztük az esküvőt,de ez nagy meglepetés volt

na tényleg elhallgatok,és már nagyon késő is van

solya051020
Káld

eldugogol=eldugulok :oops: :oops: :oops: hú tényleg késő van azt sem tudom miket irogatok

solya051020
Káld

jó reggelt!

Solya: GRATULÁLOK!!! Ez szép meglepi lehetett!

Laura: Remélem jól fog telni az első napod a melóban! Majd este mesélj!

Boci: köszi! Ti aztán jót kirándultatok! Kicsit irigy vagyok. Nem röhögtem! És csinos fiatal anyuka vagy!

Mindenkinek köszönöm a tesóprojektes válaszokat!!!! Akkor nem aggódok a hátrahajló méhem miatt.

Sarmon: csorgott a nyálam :twisted: , a gyerekeid aranyosak nagyon! És a rózsáid meg gyönyörűek! Hogy van mindenre időd????

KépKép
jurmine

Susy, Gabi: köszi!!!! :lol: :lol: :lol:

Solya: neked is köszi. GRATULÁLOK!!! Mikor lesz a nagy nap? Ez egy ilyen babakocsi: http://www.neobaby.hu/index.php?&lap=xa ... xxazon=912 Igen lehet vízszintesig dönteni. Legtöbbet úgy használjuk, itt egy kicsit megemeltem hogy Marci is látszódjon a képen!! :lol: :lol: Igaz nekünk ez a kocsi van elejétől fogva. Nagyon szeretem. Ok nem volt olcsó, de mire mindent megveszek (mélykocsi, hordozó, sportkocsi, táska, esővédő) ugyanott vagyunk. Könnyű és egyszerűen esernyőre össze lehet csukni!!! :lol:

Jurmine: neked is köszi!! :lol: :lol: Majd pénteken már nem leszek annyira fiatal!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Boci: hanyadik?

KépKép
jurmine

Jurmine: hát le sem merem írni!!! :oops: :oops: Na jó az első 3-assal kezdődő!!! :lol: :lol:
Vendég

az nekem jövőre lesz :lol:

KépKép
jurmine

Sziasztok!

Bocika! Köszi! Szépek vagytok, és irigyellek a jó idő miatt, mi már napok óta nagykabátban mászkálunk (már ha egyáltalán ki tudunk menni az esőtől) :(

Susy! Nem tudom, cékla van-e, de én már adtam sóskát, spenótot, az most terem, zöldborsót és már megpróbálkoztunk a brokkolival is, bár azt csak óvatosan, de szerencsére nálunk nem okozott gondot.

Laura! Az áfonya-alma Szabinak is ízlett, csak minden lila volt tőle. Pedig általában olyan szépen eszik, nem kell utána mosni, de hát természetesen mivel kenné össze a környezetét, ha nem a legszínesebb kajával? :? Na mindegy, a Venish szappan kihozta!

zsebi_baba

Jó reggelt mindenkinek! :D

Kép
mannababoca

jo reggelt!

nagyon jok a kepek.
boci. csini vagy!

mindenkinek boldog hofordulot

trombi. boldog nevnapot!

tegnap este hazament Kincso "keresztmamija". Kar, jo volt hogy itt volt! Jokat rohogtunk. Sajnos egy angol sem tud ugy megnevettetni, ahogy egy magyar (baratno).
es alkottam egy uj szot. volt egy vizholyag a bnom laban, de nekem ez a szo nem jutott eszembe, csak a veralafutas. azt tudtam, hogy nem az, igy megszuletett a vizalafutas! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:

Kincso mar tobb, mint egy hete nem kakilt! viszont nagyon sokat pukizik. asszem ma adok neki egy kis oszit. hatha az meghajtja.
mar masziroztam a kijaratot, ittam kamilla teat, ettem indiait, de semmi. :cry: :cry:
tegnap osszesen 2x20 percet aludt. es rengeteget sirt. nem lehetett letenni, csak kezben volt el, de volt, hogy akkor is sirt. nagyon kimerultem erzelmileg es fizikailag is. remelem ma jobb lesz.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

mennyit tudok írni:)

mi állandóan megyünk jövünk a hétvégén ide oda.
Réka ki is készül tőle, hétfőn fél 10-ig aludt reggel estefél 9-től két szopival megszakítva.

Aztán tegnap nagy hiszti volt egész nap, kifárad a hétvégén és hétfői nap áll vissza a kis napirendje.

Ne nézzetek hülyének, de szentimentális vagyok.
elkezdetem kigyűjtögetni a hozzászólásaimat amióta csatlakoztam a fórumhoz, elteszem Rékának emlékbe.
közben ha van időm naplót is írok, de ez is egyfajta napló.
Ha majd pl.18 éves lesz kinyomtatott formába odaadom neki.
Apával pl.összegyűjtöttünk pár újságot a december 18.-án megjelenőket, vagy eltettük az első cumit.
meg ilyeneket.
emlékeket ezekről az időkről.
tudom messze van mér de évek múlva nem fogok emlékezni arra, hogy milyen gondolataim voltak szülés után.

Akartam már kérdezni mindenkitől szeretne vki borostyánláncot rendelni(fogzáskönnyítő), mert ha többen rendelünk akkkor olcsóbban jövünk ki.
http://www.borostyanlanc.hu/

arra gondoltam, hogy rendelek és ha vki itt is szeretne akkor inkább együtt rendeljünk és jobban járunk, aki szeretne az írjon privit vagy mailt(orsi@lakatlansziget.hu)
és megbeszéljük. nem nagyon van időm visszaolvasni.

ma megyünk az utolsó oltásra meningococcus ellnei második.
és most már akkor minden kötelező és nem kötelező be van adva már csak egy év múlva kell egy emlékeztető meg a kötelező.
Így most egy évig nem kap oltást:)

jurmine: ha ez volt a kérdés....
nekem az orvosom azt javasolta, hogy mivel én is császáros voltam ha szeretnék legközelebb hüvelyi úton szülni akkor a két szülés között el kell telnie 2 évnek, persze ha előbb szeretnénk babát lehet, de akkor az is császárral fogom újra.

sarmi: még mindig csodállak, hogy van ennyi időd, a kert a háztartás a gyerekek

boci:ha én ilyen vékony lennék mint te szülés után összetenném mindkét kezem és lábam és hálát adnék:)

solya: remélem hamarosan elmúlik Oli rossz időszaka

Réka gyakori szopizása elmúlt, úgy látszik fejlődési ugrásunk volt,szóval már csak két hét és indulhat a hozzátápi:)

KépKép

Kép
orsimorsi

ORSIMORSI.KUBU.CILI

Anyumnal vannak az autos tappancsok! Kubu, Orsimorsi. Ti tudjatok a szamat, legyszi vegyetek fel vele a kapcsolatot, hogy mikor mentek erte. 1340ft.
Cili. kuldj cimet priviben legyszi. Neked 1340ft plussz posta. Ajanlva kuldje anyukam vagy siman?

KépKép
KépKép
mush589

sziasztok!

Éjszakánk szuper volt!Este 10-től reggel 6ig aludt és utána még 8-ig.Tényleg lehet csak növekedési ugrás volt,majd eldől.

Igaz mostanában 200-akat hízik hetente,tehát simán lehet...mi is elértük a 8 kilót és így vszínű megduplázzuk a születésit 6 hóra.

solya:gratulálok!Mikor lesz az esküvő? :D

Trombi:nem is tudtam hogy Tündi vagy!Boldog Névnapot utólag is!

Suzy:nem lehet hogy a sok répától kakil ilyen keményet vini?A répa és a krumpli miatt lehet...paradicsommal nem próbálkoztál még?az lazítja.

gaby:de jó lehetett az a sok kaja!Libacomb nyami nyami :P

boci:szépek vagytok Marcival!

Mi is kipróbáltuk az áfonya almás hippet és ízlett neki :wink:
Bár eddig mindent megevett amit adtam neki,nem panaszkodhatom....na de még csak gyümit kapott eddig,lehet a főziket már nem fogja ennyire szeretni :roll:

mentem főzni

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Megjártuk a dokinénit, husikaja elhalasztva, ő is 8 hónapot mondott :oops: .
Viszont azt nem értettem, hogy a következő kajakiváltás miért a vacsi legyen majd :? Az szerintem hüleség...
Megkapta a prevenar 2. oltását, most már mi sem kapunk egy ideig szurit hálistennek, dokinénihez is csak 2 hónap múlva kell menni :)
Ja, és a Start aktív tápi helyett most már "nagyfiús" HA 2-eset nyomhatunk :lol:

És most írt apa, hogy júli 23-29. közt valamikor le tudunk menni pár napra Csopakra! Éljen!!!!!!!!!!!!

Orsi: én is gyűjtöm a hozzászólásaimat :oops: :) Pláne, hogy naplót is írnék, ha nem felejteném el mindig, de ide sokat jövök :oops: :D
Én is elrakosgatok dolgokat, pölö a táblácskáját a kórházból, a köldökcsipeszt (kifőztem előtte! :D), az első borítékot, ami az ő nevére lett címezve (asszem, hogy a lakcímkártya volt benne :roll:)

Solya: szívből gratulálok!!!!!!! Mikor lesz a nagy esemény?

Mush: az nagyon durva! Én tutira elvinném szakemberhez szegénykét minél hamarabb. :shock:

Kép

Kép
gabilany79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?