Hű, ti aztán tudtok termelni!
Jurmine: szia, jó tudni, hogy még mindig vannak új csatlakozók
A keresztelőről azért kérdeztem, mert mi is keresztelünk június 20,án,m és akik már túl vannak rajta, azok tapasztalata érdekelt volna, hogy hogy viselkedtek a gyerkőcök,hogy birták a bulit, hogy lett megoldva az etetés, stb
A betegeknek gyógyulást, a félévéseknek boldog hófordulót. Belegondolva olyan hihetetlen, hogy már lassan féléve szültem, mindjárt hat hónapja, hogy velünk van ez a kisangyal (aki néha úgy csinál, minhta kisördögfióka lenne)
Ugyanakkor hálás vagyok azért, hogy rosszalkodik, igy legalább tudom, hogy minden ok vele, nem beteg, nem fáj semmije. Barátnőm két héttel hamarabb szült mint én, mivel a fia nem igazán akart csinálni semmit (nem fordult át sem oldalra, sem hasra) szakemberhez vitte, és kiderült, hogy szülés közben nem kapott elég oxigént a baba, és az agyának egy része megsérült.Idővel, és sok munkával lehet korrigálni, de nem lehet tudni, hogy lesz e maradandó nyoma. Egy másik kislány, aki most már egy éves, két hónapos, nyúlszájjal született, többször műtötték már, de még mindig nagyon fura, hogy ne mondjam azt, hogy csúnya
Csajok, lehet ha hülye vagyok, de milyen az a tejpép?
Suzy: céklát én is kerestem már, a piacon a bácsi kioktatott(nem durván, hanem olyan aranyosan), hogy a cékla ősszel van. Adjál cukkinit. Lereszeltem, kicsit pároltam, főtt krumplival turmixoltam, Dóri imádta. Vagy salátát. 2-3 levél megfőzve, szintén krumplival turmixolva
Gabi: irigyellek a mai menüd miatt...
Ja, még egy szó az itatásról: mivelhogy már régóta tápot eszik, minden kajánál, nagy melegben pedig kaják közben is sima vizet kap. Semmi egyebet. Teát soha nem adtam, a gyümölcslevet belekeverem a pépjeibe (pl narancslevet az almába)