Sziasztok!
Rég írtam,most próbálom bepótolni!!!!!!!!
Házassági évfordulókhoz gratulálunk!!!!!!!!!!
Cirmike
nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Rolinak!!!!!!!!!!
Szuper tortája volt!!!!!és nagyon csini nagyfiú!
Lola
meghatóak a képek Soma ballagásáról,nekem a legutolsó tetszik a legjobban,olyan "felnőttes"
Nyáron még jártok vagy otthon lesz Ő is?
Zsanettnek és Hannának sok boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!!!
Angikának,Ganginak/ha olvassa/szintén
Akkor kicsit rólunk.....
szerdán elmentünk a biorezonanciás vizsgálatra........1-1 órás volt mindkettőnknek.
Nekem a stressz okozza a mostanában oly gyakran előforduló torokgyulladást,mivel idegi alapon sokat köhögök,krákogok és ezzel betegítem meg a torkomat
ajánlottak egy nyirokmaszázst is,ehhez is cseppeket,meg nyomelemes cseppet,tehát nekem 3 félét kéne szednem 1 hónapig....tiszta gyógynövényesek
Vikinek a mája méreganyagoktól van túltelítve,és az állati eredetű fehérjékre allergiás,fehérje mérgezése van....ez okozza az ekcémáit
ezenkívűl sertéshúst és a belőle készült termékeket nem bírjuk.
Vikinek még megárom a jún.20-a körüli vérvételes allergia vizsgálat eredményét,aztán elkezdjük a kezeléseket.
Neki is ajánlottak egy cseppet.
Én még ezeken kívűl porallergiás is vagyok,meg toll.
Amúgy a vizsgálat úgy zajlott,hogy egy számítógéppel összekötött vizsgáló gép volt,amiből két drót lógott ki,egyik egy fém rúd amit meg kellett fogni,másik a test biorezonanciáit vizsgálta,ennek a drótnak a végén egy fém fejecske volt és a tenyeremet érintette vele.
Remélem érthető voltam....
Kedden csoport fényképezkedés volt az oviban,csüt-ön gyereknap,nagyok búcsúztatása,pénteken meg családi kirándulás Héregre,de sajnos 1/2 12-kor már itthon is voltak a rossz időjárás miatt
Csináltam albumot,úgyanis az óvónőktől kaptunk ajándékba 1 cd-t a tanév pillanataiból,nagyon jól esett,hogy gondoltak ránk,szülőkre.
Óvónők ,dadus nálunk fényképet kaptak,összeszedve a gyerekek véleményeivel meg mindenkitől 1-1 szál virágot.
Én még csináltam egy képeslapot,elejére rózsát rajzoltam,majd bele írtam egy szép verisikét pedagógusnapra.
Gyereknapra Viki kap egy Anna,Peti,Gergő mesekönyvet,evőeszköz készlete/múltkor volt a sparban akcióba,macis mintájú/,csináltam egy Fiónás tortát/képet mellékelek/ és ha idő is engedi megyünk búcsúba holnap délelött....
Befejezem a szófosásomat
Sziasztok:Erika