ticsi
vikinek irok majd sms-t. még birom, és kell is, mert öcsém jun 13 ballag ált isk-bol, ott még meg kell ennem az ünnepi ebédet. D ma már másodszorra alszik az emeletes ágyon, körbekeritettem paplannal, mint amikor forogni kezdett, mert még nincs meg a léc.
vicus
ide azt a babát, aki etse 9- reggel 6ig alszik. D még most is ritkán alszik igy, fél 6kor ébred. Bezzeg anyunál 8ig alszik
nemtom, mit csinál másként vele
D köldöke is több mint 3 hetesen esett le, de én is nagyon féltem hozzányulni, pedig meg kell emelni és beszorni alá a hintöport.
jo, h irtatok a lánybébikröl (tej, mensi), mert nekem is jol jön majd az info
a Bata honlapján volt, h elment 5 szülészdoki, és csak 2 jött helyette, anyagi okokbol nem tudtak többet felvenni. Hogy az az 5 miért ment el, nemtom. Talán a fönök az oka?
nagyon szépek a bébik, sokat nöttek, Lilla is olyan arcalakulos már. Jo husis
de ez a jo, ne is legyen sovánka
dike
drukk eksöntájm
tünde
ez saját lakás, vagy albérlet?
panda lh tesztjeivel mi lett?
és kandi fehérvérsejtjeivel?
princi hogy halad a hormonképpel?
krisz
egy honap mulva már a neme is látszik talán!!!!!
sztem élöben jobb lehet a dvd, mert amit én fotozni probáltam dvd-röl anno, az is ilyen csikos-homály lett.
iwiw-es albumba nemtok feltenni fotot, pedig rengeteg hely lenne még, és a képek is kicsik, 60 kb. azt irja ki, hogy a feltötleni kivánt fájlok száma meghaladja a lehetségeset. pedig mondom, van egy csomo hely még. vki tanács??
nincs vkinek spar törpéböl törpapa vagy törperös?
haga
sajnálom, remélem rendbejössz és kivülröl látva a dolgaitokat máshogy tekintesz majd a mostani csalodásra. nehéz elvesziteni a hitünket vkiben, olyankor annyira egyedül vagyunk. azért ha lehet, beszéld meg az illetövel, mond el az érzéseidet amikor lenyugszol. és te most kismama vagy, duplán érzékeny
kolibri
neked is szoritok, hogy jol döntsél a pároddal kapcs. nem értem, miért nem megy veled dokihoz. ö nem akar babát? az elsö nehézségnél nem kéne félreállnia. régota megy ez a huzavona köztetek. ha nem elég erös a kapcsolatotok, azt a baba se hozza rendbe, az meg nem kéne, h 2 gyerekkel legyél egyedül. gondoljátok át, de ne add fel a babaügyet