Sziasztok!
Editke:Gratula a 9. héthez! A panaszok elmúltak teljesen?
Sophie:Én úgy szeretek lagziba járni! Idén is megyünk minimum háromba
. Örülök, hogy róka rudi elkerült, és legalább kiélvezted a lagzis koszot
!
Francesca:Ne légy elkeseredve. Valaki az elején szed fel többet, valaki a végén. A tornával egyébként én már vigyázok. A vetélésem után úgy gondolom, hogy a gyerek cipelése épp elég nekem. Úgyhogy nekem is marad a kaja szorítás a torna helyett, mint Melikének
Egyébként az uram jegyezte meg, hogy ne reménykedjek, hogy nem szedek fel sokat így, hogy csak zöldséget eszem, hiszen az elefánt is növényevő
Gizi: Már Heydienél is írni akartam, de még megálltam, KÉREK ÉN IS PALACSINTÁT!!!
Heydie: De ügyes vagy, hogy sikerült megtanulnod. Én most raktam le a fiam, és még csak most jön a java.... És két nap múlva Buborka megmutatja magát
!
Kima:Muszáj, hogy legyen energiám. Hogy honnan van, azt én sem tudom... A töltött tök, pedig a következő képen készül:
- új tököt szoktam venni, amit ecetes enyhén sós vízben pár percig főzök (lehámozva, kimagozva, félbevágva)
- majd hagymát üvegesre párolok, bele darált hús, só, bor, majoránna és én rozmaringot is szoktam belerakni. Majd rakok bele pirított bacon szalonnát, főtt tojást kockára vágva, egy nyers tojást és főtt rizst
- a tölteléket belerakom a tökbe, majd azt a tepsibe, aláöntök egy kevés húslevest (én kockából csinálom, mert nincs lefagyasztva) és kb. 20 percig sütöm 160 fokon
- utána kiveszem, és kapros tejföllel meglocsolom, visszarakom még kb 10 percre
- majd kapormártással tálalom - kapor vajon megfonnyasztva, liszttel megpirítva, felöntöm vízzel, bele só, bors, méz, citromlé, majd tejszín és összeforralom
Hát ennyi az én töltött tököm kapor mártással. Jó étvágyat hozzá, ha megcsinálod. Egy tökhöz kb. 30 dkg hús kell, 1 főtt tojás és fél csomag gyors rizs.
A fiam sajnos megint belázasodott. Ez az MMR oltás kicsit megviseli... Holnap nagyon nehéz napom lesz. Tiszta gyomorgörcsöm van miatta. Holnap leszek először bent a főnökkel és a kisfőnökkel a bejelentésem óta. Azért félek, hogy milyen reakciók vannak még... Egyébként velem minden ok eddig. Én csak június 10-én megyek Burikát megnézni
. Az már jövő hét szerda. Mindjárt itt van!
Jó éjt csajok. Holnap csak este leszek szerintem, de megpróbálok jönni napközben is
!