Új privát üzeneted érkezett!

Bridget: tényleg nagyon szép a vonalzód! de miért nem írod meg mi volt? nagyon kiváncsian várjuk a beszámolot. vagy lehet hogy most nem tudsz jönni, mert pihizned kell? akkor meg pihenj és majd megirod amikor lehet.....mennek a drukkok!!!!!!!
Idő: én is rohanok az idővel, bár a fiamat 23 évesen szültem, de én a másodikat is 30 alatt szerettem volna. és itt vagyok sajna még mindig hogy babót szeretnék(4 vetélés után) és nem adom fel!!!! most én is uj célt tűztem ki magam elé: 35 éves korig megszülni!!! én tovább tuti nem probálok mert a párom 8 évvel idősebb és még szeretnénk felnevelni.... :oops:

Kép
rabbe2

Bridget!

Neked most külön szorítok!És várom a hasonlóan bőgetős beszámolódat,mint a másik volt!

Melike,azthiszem Te kérdezted:nincs ideális kor szerintem és mégis van.Ha mégis kellene egy számot mondanom,akkor én 30-35 közé teszem.A legfontosabb,hogy egy érzelmileg 110%-ig stabil kapcsolatba érkezzen a baba,ahol közel egyforma a vágy a gyerek iránt.Ahol mindkét fél feltétel nélkül bármit megtenne a babáért,ha úgy adódik(értem ezalatt az esetleges beavatkozásokat).
Az ideális az,ha a háttérben is adottak a dolgok,úgy értem van hová és van mire szülni.Nem albérletbe,szülőknél egy kis szobába stb és főként nem segélyre,hanem biztos egzisztenciával(nem milliomosokra gondolok!!!) szabad gyermeket vállalni.
Én 28 voltam a fiam születésénél,utólag kicsit úgy érzem,korai volt-bár ebbe nyilván az is belejátszik,hogy azóta elváltunk.
Most 37 vagyok,a férjem 29,miatta még várhatnánk,de nálam megy az idő...
Vendég

Milyen azta milyen fiatal pasit akasztottál :shock: én mindig az idős pasikat vonzottam, párocskám is 5 évvel idősebb. De nekem így a jó mert irtó féltékeny típus vagyok és ha fiatal lenne lerágnám a körmöm :oops: :oops:

Rabbe én is gondoltam már, hogy minél idősebb az ember de a babát akarja lehet nincs korhatár csak még legyen peti és minden majd megoldódik, bár jobb ha a szülő fel is tudja nevelni nem csak megszülni a gyereket. Amint látom neked sem jó a vonalzód a görbed szerint még van 7 napod!!!!! Akkor Betty után el elszel a soros tesztelni még Bridget előbb. Juhé, remélem mindenki + tesztet hozz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Melisch!

Hát így sikerült :D véletlenül elkezdtünk beszélgetni egy fórumon 2 éve és ez lett belőle!
Én nem vagyok rá féltékeny,az idősebb pasi is tetszhet ám bárkinek ... :wink: A férjem azt szokta mondani,hogy a féltékenység azért van,mert az ember nem bízik önmagában,és ez így is van szerintem.A féltékenység nagyon megmérgezheti a kapcsolatot.Nekem pont elég önbizalmat ad,hogy gyerekestől engem választott,pedig az exbarátnő is tepert rendesen! :lol:

Igazad van ,fel kell nevelni azt a gyereket,de!! Jakupcsek Gabi mondta,hogy az Ő édesapja meghalt,mikor Ő 9 éves volt.Nincs rá garancia,ha fiatalon szül valaki,hogy fel is tudja nevelni.Én még mindig a 30-35-re szavazok,mint ideális életkor,de természetesen ezt mindenki maga tudja.
Vendég

Hát igen garancia nincs rá, hogy fel is tudod nevelni!!!! amint látod én is 35 évig tartom a határt de vannak akik 40-45 évesen is babát vállalnak, na persze oda petike is kell még :cry: na ezt már kicsit nehéz 26 évesen megérteni de lehet ha eddig érnék nem törődnék vele csak azzal, hogy legyen és boldog legyek és bíznák, hogy még van 20 évem, hogy elindítsam az úton.
Tudom a féltékenység nem jó de ha okot adott rá akkor sajnos megmaradt a lelkem mélyén és ha úgy érzem valami nem stimmel nem tudok nem rá gondolni.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok én is itt vagyok :!:
Ez jó kérdés mi az ideális kor a szülésre,én 16 voltam mikor az elsőt szültem most 34 vagyok és remélem jövö tavaszra meg lesz a második és ha úgy alakul még egyet simán bevállalnék még ha 40 éves leszek is.Amúgy ez mindenkinek a maga döntése hogy érzi mit tud mit akar vállalni.Mi albérletben lakunk és nem gondolkodtunk egy percig se hogy hova mibe meg stb.de mondom ez mindenki maga döntése.Sajnos az én apukám 7 éves koromban halt meg és egyedül nevelt fel minket a 2 bátyámmal együtt az anyukám,ő nem talált magának férfit utánna mert az apu volt neki az igazi :cry:
Bridget,szuper a vonalzód és továbbra is szurkolok :!: :!: :D :D :D Ja és várjuk a beszámolót is :D
Milyen tényleg mázlista vagy hogy fiatal párod van,de nem az számít hanem az hogy mennyire értitek meg egy mást és az hogy ki hogyan tolerálja a másik bónáját.Nem igaz :?: :wink:
Melike pussz :D :D :D :D :D :D

Kép
anyci

Monyo,
köszi a drukkot, most rám is fér :lol:
Dehogy furakodtál be, sőőt parancs, hogy sűrűbben gyere hozzánk! :wink:
Szorítok az Uh-hoz!

Melike,
én, amikor még tini voltam úgymond 8) , már akkor is szerettem nagyon a gyerekeket, egyből megtaláltam velük a közös hangot...stb..., és eldöntöttem, fiatalon szeretnék szülni, olyan 23-25 éves korom körül..., tehát 30-ig bezáródva 2-őt...
Hát ez nem jött be...
Vagy olyan pasit sodort az utamba a szél, aki egyébként sem volt normális, vagy éppen nem akart még gyereket...stb...
Tény, hogy mindig kifogtam a hülyéket :lol:
Ha még egyszer neki indulhatnék, 20 éves koromtól keresném a gyerekeim apját, mert nem volt egyszerű megtalálni így sem.
És akkor talán előbb ráakadtam volna a férjecskémre, és előbb neki tudtunk volna kezdeni a babaprojekthez :wink:
De hát ez nem kiviműsor...nem látunk előre, mi fog történni...vagy mi nem.. :roll:
Ja, és 31 éves vagyok már...a férjem 37... Én 35 éves kor fölött már nem szeretnék szülni, de így nézve ki tudja mi lesz??! :? :roll:
Az első kitűzésem 25 éves korig volt, a második 30-ig.
Egyik sem jött be..

Akella
örülök, hogy benéztél hozzánk, és hogy jól vagytok!!

Bridget
a vonalzód már kész, és nagyon cuki!!.... :arrow: de mi újsáááág??? Ha pihenned kell pihizz, és amint tudsz, gyere, és mesélj nekünk! :!: :idea:

Mindenkinek ölelés!!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csajok csak egy mondatra jottem...nem olvastam vissza se majd holnap jovok de ma pihi van meg netmentes nap 8)

Szal 1embriot kaptam vissza 8) 8) s remelhetoleg megtarthatom meg vgy 8honapig a vonalzim :) Holnap jon a beszamolo is :!: :wink:

Mindenkinek tovabbra is drukkolok :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++

Ez nem az en dragasagom de igy nezett ki lattam a fotot 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget ölelés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hát ja nekem is az a véleményem, hogy míg fiatal az ember tud okosat mondani, hogy 30-35 éves koráig szül aztán ha az élet nem úgy hozza és elérjük azt a kort nem fogjuk annyinak érezni magunk és azt mondjuk miért nem jöhetne még egy baba hiszen fiatal vagyok, én még mindig nem érzem magam felnőttnek :cry:

Kép
Kép
melisch

Húúú Bridget, már megint elérzékenyültem... :oops: :D
És nagyon boldog vagyok, hogy sikerült!!
Küldök sok plussz energiát, mert most szükséged lesz rá++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
Ma pihizz, és majd amikor tudsz, gyere a beszámolóval!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Melisch, most épp a fertin foglalatoskodom, tanulmányozom a görbéket :oops: 8) :lol:
Még jó, hogy mondtad, nem gondoltam, hogy ennyi példagörbe sorakozik itt :shock: :)

betty615

Betty én már sokszor nézegettem őket, a tiéd alakulgat, a három napos kis hőemelkedés is emelkedés és a stimu miatt lehet azért mozgott sokáig egy helybe mert bezavart szuri.

Kép
Kép
melisch

Bridget!
A legjobbakat kívánom,és boldog vagyok,hogy sikerrel jártatok...(lekopogom,maradjon így továbbra is!!)
Anyci!
Valóban csak az számít,hogy megértés legyen.Bár eleinte nehezen fogadtam,hogy ennyivel fiatalabb a pasim :lol: mert én már sokmindenen átmentem,amin Ő még csak ezután fog (lásd családfenntartás,gyermekre várás-nevelés stb) és ezek olyan dolgok,melyeket át kell élni ahhoz,hogy tudd, mit jelentenek.
De alakul a pasas :D
Melisch

Sajnálom,amit írtál, Neked is jobb lenne,ha tudnál újra bízni,nem féltékenykedni.
Vendég

Helló csajok!

Én 30 leszek idén, és én is 35-ig szeretnék max szülni, nálunk 7 évvel idősebb az apuka! :lol:

Igazából a kérdésem azért tettem fel, mert a csajszi a másik topicban 38 éves volt, és már 4 vetélése volt. :cry: Azon agyaltam, vajon köze van e a kornak a vetéléshez. Szakmailag biztos, de annyi 30 év alatti ismerősömnek is volt már vetélése, hogy igazából nem is tudom... :shock: :roll:

Lényeg, van egy 38-at betöltött barátnőm, akik most kezdtek el próbálkozni, mert a pasi csak 34 lesz, és ő még nem akart... :x Szóval kicsit aggódom miattuk, de remélem hamar összejön nekik is, és minden ok lesz velük!!! :lol:

Bridget, annyira várom, hogy hogy vagy, hogy mi volt, és mik a következő vizsgálataid, és mikor? Mennyivel másabb a te "kezelésed" mint egy nomál teherbeesésnél, stb! :roll:

Betty mikor tesztelsz???? :lol:

Recon, veled mizu? Nálad mit mondott a doki, mikor mész vissza uh-ra?

Rabbe, neked is tesztelni kell hamarosan!!! :wink:

Anyci, mennyi idő telt el eddig?
melike30
Győr

Nem sok idom van de bekukkantok aztan meglatjuk mert itt mar ugye fel 3 :roll: 1kor keltem mert egesz ejszaka izzadtam mint a lo :x 5szor oltoztem at ugyhogy nem aludtam valami jol :? Na meg arra is figyelnem kellett,hogy haton fekudjek mert feltem elkallodik az embrikem valamelyik petevezetom fele :oops:

Beszamolot inkabb csak a blogomba irok majd mert hosszu is meg nem akarok annyit offolni itt :oops: ok? :wink: Kaptam tamogato gyogyokat...most valami sarga bogyot nyomkodok reggel 1-et este 2-ot aztan juni 3-tol valami gyogyot kell szednem 3*1et :roll: Vervetelre jun.11-en megyek 8)

Amugy nem erzek semmi kulonoset :roll: neha bebeszurkal a jobb petefeszkem vgy az alhasam :roll: de ha jol tom meg kering egy ideig mielott beagyazodik :roll: Kaptam enis hcg szurit tegnap ezert varni kell amig kirul a szervezetbol ezert 2naponta fogok tesztelni 8) Jah a dokitol kerdeztem hany %eselyem van...azt mondta 30% :? ez azert nem hangzik olyan hu de jol de ha jol tom a spontan terhesseg 17% :roll: Na de nem torodnk a statisztikaval 8)

Hat hirtelen ennyi...ngyon szepen koszonom,hogy velem egyutt szurkoltok 8) En is szurkolok mindenkinek :!: :!: :!:

Betty
Remelem sikerul neked is ez a honap 8) Nalatok ne ugy van,hogy vegigkell menni x inszeminacion mielott jon a lombik :?: :roll: Te kis szemfules 8) voltal az ostopikomban :lol: a blogot irom majd folyamatosan 8) Velemenyt en nem tom hogy lehet irni :roll: de valahogy csak lehet :roll: Te meg 30eves vgy agusztusig :lol: ne oregitsd magad :lol: :lol:

Melisch
Megnyugtatasodra elmondom,hogy van a lombiknal ICSI ami annyit jelent,hogy befecskendeznek egy kiskatonat a petibe...azaz talalkoznak...ha sok van es elsore talan osszeengedik csak oket es ugy van a lombik de nekem mivel csak egy petim volt ezert egybol ICSI-t javasolt a doki mondjuk en kertem is volna :roll: Sajnos a megtapadason is sok mulik...es bar lehet talalkoznak a sejtjeitek nem tapad meg...ezek azok a dolgok amiket sajnos sosem tudhatunk meg :?
[quote]B írta:ridget klassz a vonalzód!!!!! Babóca tessék megtapadni!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol:

Melike
Idealis olyan orvosilag van...ok azt mondjak a noi szervezet 20-30eves kor kozott a legmegfelelobb a szulesre :roll: En mar 16eves korom ota varok egy babara :roll: es nincs az a kor amikor mar nem probalkoznek :) en 31 vgyok meg agusztusig 8)
Hat,hogy mi lesz most velem...pihi nem emelgetni normalisan elni a mindennapjaim es 11-en pozit tesztelni 8)

Anyci
[quote]m írta:i itt vagyunk neked ha nagyon nem bírod a várakozást és tartjuk benned a lelket és szurkolunk ezerrel

Koszonom ari vgy :lol: egyenlore birom a varakozast 8)

Akella
Azta mar a 12.heti uhura mesz :shock:

Rabbe
Csak jottem es csinaltam egy vonalzit aztan mar vizszintben is voltam megint :oops: ne hari csak hetvegen nekem apacska is itthon van es olyankor nincs netezes :oops: na meg tegnap amugy is pihenni akartam :roll: Te tesztelsz majd mostansag? :roll:

Milyen n.m.
[quote]N írta:eked most külön szorítok!És várom a hasonlóan bőgetős beszámolódat,mint a másik volt!

Mostanaban lesz mirol irnom beszamolokat de ne tudom,hogy ide beirom-e mindenesetre a blogomon ottlesz 8) Tudod nem mindenki kivancsi ra es van akinek az en boldogsagom nem esik jol...szal ezt tiszteletben tartva a beszamolok meglesznek csak nem itt :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget! örülök hogy jelentkeztél!!! remélem hamarosan ujjonghatsz ;-)
nagyon drukkolok neked!!!
én tesztelni csak kedd körül szeretnék, bár lehet hogy addig meg is jön ;-( mostmár többször olvastam hogy van blogod... megadod a cimet? én is nagyon kivi vagyok mi van veled
Melike: nwm hiszem hogy 40 körül több a vetélés, szerintem inkább nehezebben jön össze esetleg a petiérés miatt.... én még csak 31 leszek mégis vetéltem 4-t :cry: :cry: :cry:
Na de nem kesergek, mert most sikerülni fog ha egyszer végre sikerülne pozit tesztelnem.... eddig mindig összejött 1-2 honap altt amikor kitüztem célul :oops: de sajna mostanság fáradság miatt nehezen veszem rá a párom egy kis huncutságra... legfeljebb hétvégén, de nekem sose akkor van pém :twisted: igy mindig nagyon megfontolt vagyok azon hogy mikor ruccanjak neki az éjszaka :wink: , mert nem valószinű hogy hétköznapokon egymás utáni napokon belemgy a dologba :oops: 8)
:lol:

ui: most nem is figyeltem, de most láttam hogy az elözö hozzászolásom laptető lett :lol: :lol: :lol:

Kép
rabbe2

Sziasztok!

LH (20 mIU) tesztcsík = 110 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 110 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 275 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 300 Ft/db.

Clearblue digitális teszt terhességi hét kiírással = 3000 Ft/db doboz nélkül, vagy 5900 Ft/2 db dobozban.

Babateszt a pici nemének megállapítására = 12.000 Ft, csak rendelésre, szállítási idő kb. 2 hét.

Külön kérésre rendelek spermatesztet a spermiumok számának megállapítására, ára 10.000 Ft.

Szintén külön rendelésre, 1 hét átfutási idővel szerezhetek be LH vizeletsugaras tesztet, ára 350 Ft/db.

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor Budaörsön készpénzben.

Lányok, én úgy gondolom, ide mindenki írhat öröméről, bánatáról, mert többek között ez a topic azért is van, hogy segítsük és gyámolítsuk egymást. De bárki belefér a topicba, az is, aki már babát vár, vagy már van gyermeke, ha nem bántja a másikat direkt szurkálódásokkal. Emberek vagyunk, mindenkinek vannak problémái, kinek mi jutott, ezért próbáljunk toleránsan viselkedni a másik gondjai, vagy örömei iránt. Tudom, hogy aki régóta szeretne babát, valahol rosszul érinti, ha egy másik embernek sikerül a baba, én is átéltem ezt, olyankor picit háttérbe vonultam a sebeimet nyalogatni, aztán amikor valamelyest túljutottam a legmélyebb ponton, visszamentem, és újult erővel vetettem magamat bele a mások segítésébe, és ezzel kicsit feledtettem a saját kínomat.

Remélem, mindenki érti, mire gondolok ezzel a pár sorral, és kérek mindenkit, hogy ehhez tartsa magát. Azaz írjatok bátran, de ne regényhosszan, de ha valami bánt a másik írásában, akkor vagy tekerj lejjebb, vagy óvatosan próbáld megbeszélni a másikkal a gondodat, a legjobb priviben mindezt. Szóval vigyázzunk egymás érzéseire! Mert ugye itt szerintem mindenki küzd, vagy küzdött, ki többet, ki kevesebbet.

Bridget, az előző oldalon belinkeltél a házipatika oldalról, hogy ott lehet kérdezni. Ha jól tudom, Dr Lázár Erika az a dokinő, aki a Gynevac egyik alkotója. Jó kis szer, az biztos!

Vetélés ellen azt hiszem van valami homeopátiás szer, majd utánanézek, és megírom, ha érdekel valakit.

Puszi az orrotokra :D
esthajnalcsillag

Ja, és Betty, hű, ez aztán a szépséges 3 fázisú görbe, és a 11. DPO-n már aztán lehetne egy pozitívat tesztelni :wink:

Rabbe, a te görbicseked is igen szépen alakul, remélem, ott a babó :wink: A teszttel várnék még 2-3 napot! :)
esthajnalcsillag

Melike
Minden nap tesztelek, a mai meg a tegnapi már nega.
Bár a hőm még fent van, azt hiszem rajtunk csak a lombik fog segíteni. Kezdem ezt a hónapot is feladni, mert enyhe menszisen fájogat a hasam alja...Hát ez van. És a 10-es HCG-nek már mutatnia kéne valamit, hisz a 11-dik DPO-n vagyok. Nem akarom magam áltatni...

Bridget
általában benézek az őstopikodba is, hogy mi újság arrafelé...szoktam olvasgatni :lol:
A doki, ha olyan papírt készít, hogy indokolt a lombik, akkor nem kell végigmenni a 6 inszemen 8) Én igazából nem is akarnék inszeminációt...valahogy a mi esetünkbe abban sem hinnék, hogy segítene... :roll: Ha lúd, legyen kövér :lol: :lol:
Na jó, nem öregítem magam, bár már mindjárt 31 vagyok....húúú, de rossz ezt leírni :lol: :oops: :roll:
Továbbra is mennek a drukkok!

Rabbe, ahogy nézem te is mindjárt tesztelsz...remélem plusszosat!!! :)

betty615

Esthajnal, én is azt hittem a görbémet elnézve...de hát ez van... :roll:

betty615

Betty! 4 negatív tesztet láttam míg először "beleláttam" a halovány csíkot a tesztbe. Az a 4 nap nagyon rossz volt. Nekem csak azon a napon volt rendes pozitív tesztem, amikor meg kellett volna jönni pirinek. Én még reménykedek nálad!!! :lol:
melike30
Győr

Esthajnalcsillag
Ertettuk 8) Anyum latta a teveben Dr.Lazar Erikat es epp a fogamzas nehezsegeirol volt szo ezert adta meg a nevet en meg rakerestem a neten es ott volt ez a hely ahol beirhatsz kerdest es o valaszol.Bar sok esetben csak a gynevicot mondja :? En ot konkretan nem ismerem :roll: :oops:

Betty
Meg ne feladni :!: Menzis erzesek is lehetnek babas tunet :!: meg siman van 3napod menziig addig meg lehet pozi :!: :roll: Gondoltam,hogy szoktal ott olvasni mrt csak oda irtam be a linket 8) Hat igen ott aztan mindenrol szo van :lol: :lol: :lol: A szerelmi tortenetektol kezdve a virag ultetesig minden :lol:

Rabbe
Akar meg egyutt is ujjonghatunk :wink: a blogcimem:
http://bridget0801.blogspot.com/

KépKép
bridget0801
Kulfold

De melike, neked is fájdogál enyhén menszisen a hasad alja? Mert engem legjobban ez zavar.....nem az, hogy nem + a tesztem.

betty615

Bridget, épp most olvastam el az új bejegyzésed.
Szuper!!! :wink:

betty615

Betty
Remelem hamarosan te is kezdessz egyet :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Már régebben gondolkodtam rajt...csak igazából nem volt miről írnom...arra meg nem sokan kíváncsiak, hogy már megint megjött, meg már megint...majd ha lesz miről írnom, mint pl. neked :) , akkor majd elgondolkodom rajt.

betty615

Betty, "sajnos" én sose éreztem előre a menzeszt... De amióta terhes vagyok vannak "furcsa" érzések, sőt, fájdogált is a hasam! Nagyon szorítok!

Bridget, olvaslak folyamatosan a blogodon! Meg lehet kérdezni, hogy kerültél te ki Japánba, és mióta éltek ott?
melike30
Győr

Melike
Ment a privi csak tudod,hogy ne offoljuk a topikot :wink: :)

Betty
Hat en bennem az ihlet megvolt anno csinaltam is :roll: de ez most mas ezt ugy ereztem kikell irnom magambol :lol: amugy is egy nagy iro vgyok :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget pihizz sokat és szurkolok 11-ig hogy ott legyen a pozi eredmény :D Én is majd bele nézek a blogodba ha nem baj :wink: A lányom is egy nagy író,imád írogatni ezért is szeretne újságíró lenni meg már könyvet is írt csak nem lett kiadva,sajnos :( De nem adja fel :D
Betty,nekem fájdogált a hasam terhesség elején de azt mondta dokim azért mert tágul a méhem ez normális.Ne aggodj,szurkolok ezerrel a pozi tesztért :D :D
Melike,hát két és fél hét telt el azóta :( Már valamennyire jobban vagyok csak tegnap volt osztálytalink és ahogy beszéltem róla megint előtört belőllem a bánat,pedig addig még sírni se sírta már 3 napja de ez megint kihozta és fél éjszaka bőgtem :cry: Most már okés vagyok megint mert apuka megvígasztalt és egész nap szeretgetett meg kényeztetett :D
Csillag puszi :D
Melisch neked is puszi :D :D

Kép
anyci

csak egy pillanatara.

Betti,nekem pozi teszt elott ket nappal kezdett el menziszeruen fajni a hasam,nem gorcsoles inkabb olyan kb mintha mar 2napja menstrualnal,vagy olyan mint a hasizomlaz.
drukkolok.

Kép
monyo83

Bridget

Szép az új vonalzód! Örülök neki hogy sikerült a beültetés. :) Vigyázz nagyon magatokra! :wink: Pihengess sokat! :)

Betty

A hasfájás nálam is megvolt sőőőt meg is van. Egész múlt héten fájdogált a hasam nekem is. Drukkolok Neked! :wink:

Viszont én kicsit megijedtem ma... Ilyen barna nem is tudom micsoda távozott belőlem...Plusz elkezdett fájni a mellem is. Nekem sosem volt barna folyásom, tehát nem is tudom hogy ez az-e vagy más.
Ilyen lehet? Nem jelent ez bajt ugye? :? :roll:
recon

Bridget,most olvastam a mai írásod, olyan megható és egyben bátor is voltál :wink: 8) Nagyon jól néztél ki abban a szerkóban :D Jól láttam van tetkód is :?: 8) Szurkolok továbbra is :!: :lol: :lol:
Recon nem tudom ez baj-e nekem nem volt ilyen :? Ha nem múlik a dokidnak azért szóljál.

Kép
anyci

Köszönöm mindenkinek a drukkot, igazán aranyosak vagytok!!

Monyo,
köszi a megfogalmazást, kb. én is erre akartam kilyukadni "hasfájás" terén :lol: :)
De sztem már a 11.-dik DPO-n akkor is kéne neki mutatni valamit.
A hasfájás tegnap este kezdődött.

Bridget
A lényeg, hogy benned egy író veszett el!! :) De tényleg! Csak így tovább! :wink:

Anyci
miért nem lett a könyv kiadva?
Miről írt a lányod?
Biztos Ő is nagyon ügyes.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára betty615 2009.05.31 18:43-kor.

betty615

Betty próbáltam kiadót kergetni itt zegen de nem voltak érdeklődők bennemert nem láttak benne fantáziát pedig nagyon jó lett.Amolyan tini szerelemről írt és szerintem meg sok ember szerint is de őket nem érdekelte.Saját tsebből igen húzós lett volna :?

Kép
anyci

Pedig szerintem tök jó lett volna.
Annyi kajak sz@r könyvet lehet kapni, nem értem, hogy ezek a kiadók miért így működnek... :roll: :?

betty615

Betty,sajnos ez mind ismeretség útján működik :? Ha van hátszeled akkor minden sikerül ,nekünk az nem volt így nemjött össze,majd egyszer biztosan sikerül nem féltem a lányom.Ha máskor nem majd idősebben,jövőre úgyis felmegy pestre tanulni akkor talán megismer olyan embereket aztán majd kialakul,addig marad mint hobbi :wink:

Kép
anyci

Anyci
Koszi a drukkokat remelem tudod,hogy viszont mennek :wink:
Bator?en?ah szerintem ez nem batorsag kerdese...sokmindenen keresztulmennek azert,hogy vegre babas legyek es ezzel ngyon sokan igy vgyunk meg ha nem is tudatosan de bennunk van :wink:
Nalad most mi van?Homerozol vgy tesztesz? :roll: Koszi a dicsit...igen van tetkom is 18evesen csinaltattam :oops: a szulinapomra :lol:

Betty
Koszi de sajna ha nincs ihlet nem is jonnek a szavak se...lasd tegnapi nap :? Zizgulas van a tesztjeid meg mindig negak? :roll:

Recon
Hat egyenlore csak a beulti sikerult ugy az meg nem azt jelenti,hogy megtapad de pozitivan kell hozzaallni mindenhez nem igaz :) Asszem a fertis gorbed kiveheted :lol: Mikor mesz megint dokkerhez :?: :roll: ++++++++++++++++++++++++

Csillag
En asszem matol elkezdek tesztelni ha jol tudom van vgy 10db 10-es hcg-m :roll: annak pont kikell tartson a vervetel napjaig :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jelentés:
Hő esik, has fájdogál, teszt nega, f@szkivan...bocs :oops: :lol:
Már kínomban röhödni tudok :lol: :lol:

Várom a beültit.
Ha stuka elmúlik, beszélek a dokival.

betty615

Micsoda kis koran kelo vgy 8) :lol: Ennyit esett a hod :shock: Jaj remelem nem :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

De de.... :lol: :lol:

betty615

Az uram hajnalban elment dolgozni, aztán nem aludtam vissza már.

betty615

Esthajnal értetten :oops:

Kép
Kép
melisch

sziazstok! mindenikinek jó reggelt, szép napot!

esthajnal: köszi az infot. engem nagyon érdekelne az a vetélés elleni gyógyi....
Bridget: szerintem még egy pár napig ne tesztelj, mert nem fog maradni későbbre. pedig tuti szeretnél majd akkor is tesztelni még még még amikor már láttad hogy sikerült :-D csak nem akarod elhinni :-D :-D
betty: nem semmi hogy leesett a hőd... :-( kivánom mindenkinek(magamnak is) hogy minél elöbb sikerüljön :-) kitartás mindannyiunknak!!! addig is azért vagyunk itt hogy bátoritsuk egymást 8) talán igy egy picit gyorsabban telnek ezek a napok....

Kép
rabbe2

Rabbe
Neked is joreggelt!!! :D
Amikor otthon voltam Csillagtol berendeltem sok tesztet 8) es a hcg-ket eddig nem ngyon kellett hasznalnom :? vervetel 11-en azaz 10nap mulva...addig ellovom a 10-es tesztjeim aztan van meg 2*20-as is meg 2*25-os is 8) Jah es bnetes ismitol kaptam 2 30-as tesztet is 8) szal mire mar pozi lesz...addigra pont elfog a 10-es de akkor jon a 20-as aztan a 25-os aztan meg a 30-as 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Es meg akar itt is vehetek utana ha elfogy :oops: :lol: De szerintem eleg kell,hogy legyen :wink:
Holnapra++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

A pozitív gondolkodás nem is hiszi el az ember mennyire jót tesz és mennyit segít.
Szerdán megyek majd, de annyira megijeszt néhány ember. Azt mondják az a kis barna folt a vetélés jele stb stb. :cry:
recon

így már értem :-D
nem is tudtam hogy van 30-as is :shock:
hát magamnál olyan semmilyen érzésem sincs most, biztos megjön :(
de hátha mégsem :lol: bár teszteltem ma egyet totál negatív lett :cry:
mivel clostyt szedtem ebben a hónapban lehet hogy csak kicsit hosszabb lesz a ciklusom, mert 26 napnál nem szokott több lenni. de ha jol emlékszek akkor a 17 vagy 18 napon volt pém.(mint mindig). ugyhogy még ráérek tesztelni ha nem jön meg.... nagyon izgulok, :oops: :oops: :oops: keresek mindenféle jelet,de igazi jleket nem sokat találok :roll:

Kép
rabbe2

Sziasztok!

bridget gratulálok és szorítok ezerrel a további sikerhez! :wink:

Nekem most mielőtt sikerült fájdogált a hasam, de nem görcsösen, mint amikor meg szokott jönni, hanem nyomásos, szurkálódásos érzés volt. Éreztem is, hogy ez most más.

recon a hasam nekem is kb 7-8 hétig fájdogált, nagyon megijedtem, de azóta semmi. A barna valami azért is lehet, hogy mostanában kellett volna megint megjönnie. Azt írják, hogy a szervezet nem mindenkinél áll át könnyen és emlékszik arra, hogy most pirinek kellene lennie. Ha nem múlik menj dokihoz.

Lányok tudok én is egy dokit, akitől lehet kérdezni és nagyon rendes és hamar válaszol:
http://www.orvostudakozo.hu/index.php?m ... wers&id=81

Az oldalon egyébként a fogorvostól a plasztikai sebészig,minden fajta dokitól lehet kérdezni.

Puszi és szorítás Mindenkinek!

Kép
Kép
akella

Hali, Melisch, és többiek, remélem, senki nem értette félre amit tegnap írtam, a lényeg tehát, szívesen látok itt bárkit, és írjatok, mert olyan jó, hogy egymást segítjük!!! :wink:

Betty, egyetértek a "kukacos" megjegyzéseddel. :lol:

Többiek, drukkolok ezerrel!

Most mennem kell, de ha lesz egy csöpp időm, megnézem azt a homeos gyogyót.

Pusz
esthajnalcsillag

Ja, és Recon, a barnázás nem a vetélés jele, a vetélés akkor van, ha már piri csorgadozik. A barnázás babásan lehet hormonhiány, pl. progeszteron kellene, vagy lehet, amit Akella írt, mindenképpen jelezd a dokidnak, és nézzen meg!

És ne aggódj, az sosem tesz jót a babának!
esthajnalcsillag

Csillag azt szeretném megkérdezni, hogy a teszt ami a pici nemének megállapítására van, az hány hetes kortól mutatja ki pontosan, vagy mikor ajánlott vele nézni?

Remélem a csöppjeid jól vannak !:wink: :lol:

Kép
Kép
akella

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?