Nem sok idom van de bekukkantok aztan meglatjuk mert itt mar ugye fel 3
1kor keltem mert egesz ejszaka izzadtam mint a lo
5szor oltoztem at ugyhogy nem aludtam valami jol
Na meg arra is figyelnem kellett,hogy haton fekudjek mert feltem elkallodik az embrikem valamelyik petevezetom fele
Beszamolot inkabb csak a blogomba irok majd mert hosszu is meg nem akarok annyit offolni itt
ok?
Kaptam tamogato gyogyokat...most valami sarga bogyot nyomkodok reggel 1-et este 2-ot aztan juni 3-tol valami gyogyot kell szednem 3*1et
Vervetelre jun.11-en megyek
Amugy nem erzek semmi kulonoset
neha bebeszurkal a jobb petefeszkem vgy az alhasam
de ha jol tom meg kering egy ideig mielott beagyazodik
Kaptam enis hcg szurit tegnap ezert varni kell amig kirul a szervezetbol ezert 2naponta fogok tesztelni
Jah a dokitol kerdeztem hany %eselyem van...azt mondta 30%
ez azert nem hangzik olyan hu de jol de ha jol tom a spontan terhesseg 17%
Na de nem torodnk a statisztikaval
Hat hirtelen ennyi...ngyon szepen koszonom,hogy velem egyutt szurkoltok
En is szurkolok mindenkinek
Betty
Remelem sikerul neked is ez a honap
Nalatok ne ugy van,hogy vegigkell menni x inszeminacion mielott jon a lombik
Te kis szemfules
voltal az ostopikomban
a blogot irom majd folyamatosan
Velemenyt en nem tom hogy lehet irni
de valahogy csak lehet
Te meg 30eves vgy agusztusig
ne oregitsd magad
Melisch
Megnyugtatasodra elmondom,hogy van a lombiknal ICSI ami annyit jelent,hogy befecskendeznek egy kiskatonat a petibe...azaz talalkoznak...ha sok van es elsore talan osszeengedik csak oket es ugy van a lombik de nekem mivel csak egy petim volt ezert egybol ICSI-t javasolt a doki mondjuk en kertem is volna
Sajnos a megtapadason is sok mulik...es bar lehet talalkoznak a sejtjeitek nem tapad meg...ezek azok a dolgok amiket sajnos sosem tudhatunk meg
[quote]B írta:ridget klassz a vonalzód!!!!! Babóca tessék megtapadni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Melike
Idealis olyan orvosilag van...ok azt mondjak a noi szervezet 20-30eves kor kozott a legmegfelelobb a szulesre
En mar 16eves korom ota varok egy babara
es nincs az a kor amikor mar nem probalkoznek
en 31 vgyok meg agusztusig
Hat,hogy mi lesz most velem...pihi nem emelgetni normalisan elni a mindennapjaim es 11-en pozit tesztelni
Anyci
[quote]m írta:i itt vagyunk neked ha nagyon nem bírod a várakozást és tartjuk benned a lelket és szurkolunk ezerrel
Koszonom ari vgy
egyenlore birom a varakozast
Akella
Azta mar a 12.heti uhura mesz
Rabbe
Csak jottem es csinaltam egy vonalzit aztan mar vizszintben is voltam megint
ne hari csak hetvegen nekem apacska is itthon van es olyankor nincs netezes
na meg tegnap amugy is pihenni akartam
Te tesztelsz majd mostansag?
Milyen n.m.
[quote]N írta:eked most külön szorítok!És várom a hasonlóan bőgetős beszámolódat,mint a másik volt!
Mostanaban lesz mirol irnom beszamolokat de ne tudom,hogy ide beirom-e mindenesetre a blogomon ottlesz
Tudod nem mindenki kivancsi ra es van akinek az en boldogsagom nem esik jol...szal ezt tiszteletben tartva a beszamolok meglesznek csak nem itt