Sziasztok!
Karmen: olvastam az adokveszekben, hogy vennél „futóbiciklit”, találtál? Én a játszón láttam múltkor egy kislánynál, nekem tetszett.
Marcsi is belázasodott szerda estére, meg előtte egész nap nyűgös-fáradt volt, de azóta semmi tünete. Pedig tuti átment rajta valami nyavalya.
szilcsi: háát, ez a játszó nekünk egy fekete lyuk akkor
, pedig én ezen a lakótelepen nőttem fel, persze akkor még nem így nézett ki. Apa elvitte arra a csajokat múlt héten is, de nem találták, illetve állítólag nem, de szerintem nem lehettek másutt.
Általában kedden viszi el őket (máskor hétköznap elég esélytelen), de kiszámíthatatlanok.
A tóval kapcsolatban képben vagyok, az megvan (család körbe is járta, meg a töltésen is fent voltak). Allergiát sajnálom.
Nekem is az jutott eszembe, mint amit Timika írt: homeopátia? Esetleg próbáld aki a grapefruitmag-olajat. Vizsgához gratula! Kutyaügy
, még szép, hogy nem harap.
Pakolás: egyikünk szereti a spenótot, a másik nem, én mindig ezzel jövök. Van olyan, aki pakol, a másik meg nem, nem vagyunk egyformák. Nyilvánvaló, hogy Lali sem azért pakol, mert nem értette meg, hogy nem szabad.
szilde: apával voltak a csajok, amikor láttad őket, én itthon takarítottam. Én annak idején letettem a földre a játszón a csajokat mászni, amikor még nem jártak, persze figyeltem állandóan, hogy ne egyenek semmit. Szerencsére náluk nagyon rövid ideig tartott az az időszak, hogy mindent azonnal a szájukba vettek válogatás nélkül, akkor még nem voltak egyévesek se. Szemészet: akkor most elégedett voltál?
cseppek: amikor én megláttam a burokrepesztős tűt, hát, az tényleg elég ijesztő volt, annál már csak a gátmetszős olló volt jobb, mintha a konyhaszekrényről került volna elő a tejesdoboz sarkának levágásához.
Gergő tündér.
Enikő: ez állati jó helynek tűnik, ahol kirándultatok!
Timika: ti jártok homeopátiás orvoshoz, vagy csak a tájékoztatók alapján használjátok a golyókat és egyebeket?
Engem is érdekel a szüléstörténeted, e-mail-em itt lent, de szerintem felteheted ide is.
Melinda: Marcsinak is volt egy apnoéja megint, október óta az első (összekoccant Dórival).
klzsuzsi: én is elolvastam, nagyon szép. Jók ezek a részek, hogy „újabb 2 óra vajudás”, leírva egy fél sor sincs, de átélni…
toncsi: nagyon szívesen! Igen, hintáztak, csak Hédi leszállt menet közben.
Exdeus: múltkor írtál valami kencéről (talán aftával kapcsolatban?
), ami száj körüli ragyákra is jó, mi volt az? Receptes?
hefe: szerintem is jobb a kendő, bár én sose használtam, de nagyon bánom. Ha lenne harmadik, beruháznék azonnal egy jó drágára!
Sokféleképpen fel tudod kötni, jobban eloszlik a súly a te testeden, újszülöttet is bele tudsz tenni (kengurut csak 3-4 hónapos kortól ajánlanak). Oviügy: még szép, hogy mi is kilátásba helyeztük az 1%-unkat, persze nem borítékolva, csak szóban.
Mi mást lehetne tenni, ha felhozza a vezető, hogy van az ovinak egy alapítványa ugye...
De nagyon jó helyen van ott, most is oda fizettem.