Új privát üzeneted érkezett!

Bea!Toncsi!
Hannáról nem készült még szemüveges kép,mert nem akarta.Egyenlőre. :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Engem ne nézzetek.Én mosott rongy voltam,(és vagyok).

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 

 
 

Kép Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Hefe!
melyik oviba mentek?
ja, nem írtam, privit, de nem tudok igazán semmi különlegeset, v. rendkívülit írni, jó az ovi.

nálunk is mindent el kell/ene keríteni, de hiába, a könyveket már szétszedték, mindent szétnyomkodtak, főleg Pati amit csak lehet, de hiába beszélek, mérgelődök, könyörgök, semmit se ér, már csak abban bízok h. nőnek és lesz más elfoglaltságuk. :lol:
A remény hal meg utoljára. 8)
ja, Patus már az összes falat kipingálta fekete ceruzával, Vivi anno legalább csak 1helyre alkotott, nem az egész házban.

járókánk nekünk is van, játékot tárolunk/tunk benne :wink:
Vendég
 


Üdv.

Szilde, jaj, nehogy azt gondold, hogy azért, mert valakinek van "kerítője" az rossz anya! Nem ezen múlik. Mi csak azt mondtuk, hogy nem biztos, hogy szükség van rá. :)
Jók a fotók, én nem is értem, hogy mi a bajod magaddal. Két gyerek mellett nem lehet az ember lánya mindig a topon. :D

Zitaa, hát úgy döntöttem, hogy nem megyünk, mert nem tudom, hogy milyen idő lesz. Gyereknap lesz alsóvároson a Napfény Parkban, oda elautókázunk.

Szilcsi, OK, csak a képről nem úgy tűnt. Mondjuk Peti mindent ráncigál, még a kibaszott nehéz (bocs a kifejezésért) fotelt is arrébbteszi.
Pakolásról: nálunk Petinek van egy lukja, na ott pakolhat. Ez a szekrény egyik polca, ezen kiélte magát régebben. Mostmár pakol máshol is, de jó ideig elég volt neki.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Exi!
Köszi.Nincs bajom magammal általában,csak most elmaradt a vakolat sajnos,és látszik a sok kialvatlanság.Pedig fotózásnál azért oda szoktam figyelni,hogy emberi fejem legyen,de most ez nem jött össze.Látszik. :lol:
A gyerekeket nézzétek az a lényeg! :wink:
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Sziasztok!

[b]Ha valaki készült a Szikire gyereknapozni, az ne menjen, mert:


A rossz időjárás miatt a program a következő hétvégére tolódík.
A csúszdaátadás június 6.-án 11 órakor lesz a Sziksósfürdőn.
Június 6.-án és 7.-én megrendezésre kerülnek a tervezett gyermekprogramok is 10 és 17 óra között (ugrálóvár, trambulin, mini játszópark, gyermekanimáció).
[/b]

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok!!

Zsuzsu: Igen kíváncsi vokk naná, várom a privit!!! :wink:

Szilde, Zituska nagyon szépeka gyerekek!

Rohanok főzni.....bocs :oops:
Pussssz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Exi, és más is hátha mégis! :wink:
A végén van az útvonal, hogy merre érdemes jönni.
http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/so ... i/2100899/
http://www.szatymaz.hu/portal/outing/20 ... p_2009.pdf

10 órától lesz gyermeknapi program is. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita
 
 


Szilde!
És Hannának hogy vizsgálták a szemét?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita
 
 


Errefelé nem járt még senki?
http://www.gyorkoc.hu/
Jó lenne megnézni... :D

Exi, Lalinak is van pakolós sarka, pakolós fiókja, asszed, érdekli??? Az összes többi helyen-fiókban pakol(na), a sajátjában nem. :roll:

Edit, ne mondd már, semmi szörnyűt nem látok rajtad, a kialvatlanság meg fel sem tűnik. Én is éjszakázok Lalival megint, 1-2-szer kel általában és marha sokára alszik vissza. Általában én el is alszom a szobájában, hajnalban szoktam visszaosonni apa mellé.

Kép
szilcsi
 
 


Edit! Kevint már meg sem ismertem volna, olyan nagy! Nekem idösebbnek is tünik 1 évesnél! Hanna is nagyon szép!!

Lányok, már nem emlékszem. Mutattam végül Norbi nyári frizuráját? Mintha mégsem, csak akartam volna, most visszakeresni lusta vagyok:) Valaki emlékszik hogy feltettem-e ide? :?
2 hete vágtam le, szoval azóta.

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Edit: Na nem kérték... csak a leleményes szülők biztosították így a férőhelyet a csemetéjük számára... és pénz beszél...

Zozo: Azt én is szeretném tudni! :D A Csap utcaiba vették fel, de fellebbeztünk, nem, mintha nem tetszene az az ovi, csak jókat hallottam róla, de messze van! 2 busszal vagy gyalog gyerekkel úgy 40 perc alatt megközelíthető... télen nem annyira szeretném! :oops: :oops: :oops: Mégis lehet, hogy az lesz, mert nem bízom a jogorvoslati lehetőségben, a fellebbezést is azok döntik el, akik az eredeti felvételt... :roll: :roll: :roll:

KépKépKépKép
hefe
 
 


Sziasztok!

Karmen: olvastam az adokveszekben, hogy vennél „futóbiciklit”, találtál? Én a játszón láttam múltkor egy kislánynál, nekem tetszett. :wink: Marcsi is belázasodott szerda estére, meg előtte egész nap nyűgös-fáradt volt, de azóta semmi tünete. Pedig tuti átment rajta valami nyavalya.

szilcsi: háát, ez a játszó nekünk egy fekete lyuk akkor :D , pedig én ezen a lakótelepen nőttem fel, persze akkor még nem így nézett ki. Apa elvitte arra a csajokat múlt héten is, de nem találták, illetve állítólag nem, de szerintem nem lehettek másutt. :lol: Általában kedden viszi el őket (máskor hétköznap elég esélytelen), de kiszámíthatatlanok. :) A tóval kapcsolatban képben vagyok, az megvan (család körbe is járta, meg a töltésen is fent voltak). Allergiát sajnálom. :( Nekem is az jutott eszembe, mint amit Timika írt: homeopátia? Esetleg próbáld aki a grapefruitmag-olajat. Vizsgához gratula! Kutyaügy :evil: , még szép, hogy nem harap.
Pakolás: egyikünk szereti a spenótot, a másik nem, én mindig ezzel jövök. Van olyan, aki pakol, a másik meg nem, nem vagyunk egyformák. Nyilvánvaló, hogy Lali sem azért pakol, mert nem értette meg, hogy nem szabad. :wink:

szilde: apával voltak a csajok, amikor láttad őket, én itthon takarítottam. Én annak idején letettem a földre a játszón a csajokat mászni, amikor még nem jártak, persze figyeltem állandóan, hogy ne egyenek semmit. Szerencsére náluk nagyon rövid ideig tartott az az időszak, hogy mindent azonnal a szájukba vettek válogatás nélkül, akkor még nem voltak egyévesek se. Szemészet: akkor most elégedett voltál? :wink:

cseppek: amikor én megláttam a burokrepesztős tűt, hát, az tényleg elég ijesztő volt, annál már csak a gátmetszős olló volt jobb, mintha a konyhaszekrényről került volna elő a tejesdoboz sarkának levágásához. :lol: Gergő tündér.

Enikő: ez állati jó helynek tűnik, ahol kirándultatok!

Timika: ti jártok homeopátiás orvoshoz, vagy csak a tájékoztatók alapján használjátok a golyókat és egyebeket? :roll: Engem is érdekel a szüléstörténeted, e-mail-em itt lent, de szerintem felteheted ide is.

Melinda: Marcsinak is volt egy apnoéja megint, október óta az első (összekoccant Dórival). :cry:

klzsuzsi: én is elolvastam, nagyon szép. Jók ezek a részek, hogy „újabb 2 óra vajudás”, leírva egy fél sor sincs, de átélni… :? :shock:

toncsi: nagyon szívesen! Igen, hintáztak, csak Hédi leszállt menet közben. :lol:

Exdeus: múltkor írtál valami kencéről (talán aftával kapcsolatban? :roll: ), ami száj körüli ragyákra is jó, mi volt az? Receptes?

hefe: szerintem is jobb a kendő, bár én sose használtam, de nagyon bánom. Ha lenne harmadik, beruháznék azonnal egy jó drágára! :lol: Sokféleképpen fel tudod kötni, jobban eloszlik a súly a te testeden, újszülöttet is bele tudsz tenni (kengurut csak 3-4 hónapos kortól ajánlanak). Oviügy: még szép, hogy mi is kilátásba helyeztük az 1%-unkat, persze nem borítékolva, csak szóban. :oops: Mi mást lehetne tenni, ha felhozza a vezető, hogy van az ovinak egy alapítványa ugye... :lol: De nagyon jó helyen van ott, most is oda fizettem.

Nóra
KépKép KépKép
norus88
 
 


Norus: Az 1%-ot én képletesen írtam, a borítékon volt a hangsúly, szóval a lefizetésen! :lol: :lol: :lol: Bocs, ha félreérthető voltam. :) Ja! És sajnálom, hogy nem én nyertem az aukciót, nem figyeltem, amikor már észbe kapam, vége lett! :(

KépKépKépKép
hefe
 
 


Norus! Uff. :( Olyan volt a mint a többi? Dóri megijedt szegénykém?

Ma ballag a nagylány az oviból. :D De. voltam díszíteni az ovit, nagyon szép lett. Most meg készülődünk, jövök majd képekkel nem ússzátok meg.
:)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


Nóri! Újat találtam, de drága, 12-15e ft, bár van 50e-ért is :o Nekünk használt is jó lenne.

Melinda! Hü, akkor biztosan nagyon izgatott Lotti! Egész nyáron megy még azért oviba, ugye? Gondolom, merthogy dolgozol

Na ime, akkor a 2 héttel ezelötti Norbi frizura:) (mivel már ugyis elég nagy haja volt, tettem el magamnak megint tincset is emlékbe:)) Ez a hajvágóvég szerint 14mm-es haj, bár a fotón nekem hosszabbnak tünik,de amugy tüsi a gyerek:) csak dús a haja és vastag, mint az enyém

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen: Muti a képeket!
Levi ilyen lett:
Kép
Kép
És ketten együtt:
Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Karmen: Mennyire hasonlít Orsira Norbi!!!!!!
Levinek 2 centis...

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Üdv.

Zitaaa, végül megálmodtam, nem megyünk ki Szatymazra. Igazából csak Peti miatt mentem, mentünk volna, de mivel voltam olyan szemfüles, hogy neki nem ecseteltem, így annyira nem gáz, hogy nem indulunk útnak. Helyben is lesz egy rakás gyereknapi program, és így, hogy lövésem sincs, hogy milyen lesz az időjárás...

Norus, Carbosan gél. Nem receptes.

Kármen, szerintem is hasonlít Norbi Orsira. Petinek most 3 mm-es a haja, márciusban volt 12 mm-es.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Hefe!
Kíváncsi leszek mi lesz az eredmény, hol laktok? jöhet priviben is.
írtad h. a másik ovi is tele van, az melyik volt a Délceg utcai?
Vendég
 


Karmen! Június 22 ig van ovi, utána takarítási szünet van, júl.27.ig, aug.-ban már nem megy, mivel nem sok értelme van már. :)
Jún. végén megy 1 hét táborba elvileg a Százszorszépbe, utána kitör a nyár. :D
Bölcsi szünet júl.27-től van aug. 14.ig. Lindi is már az oviban kezd majd szeptemberben. :)
Dolgozom, de el tudok menni 3-4 hét szabira, meg hála van 2 pár nagyszülő, így van segítség a nyárra. :)

Nagyon jó volt a ballagás, megható, ügyesek voltak a gyerekek.
Édes ajándékot kapott minden ballagó, csop.képet névsorral, füzetet, órarendet, ceruzát, hegyezőt -Barbisat, tündéreset a lányok- macis könyvjelzőt, macis nyomdát, egy kis macit. Maci csoportba jártak. :D
Batyut is kaptak a nagy útra-pogival, pénzzel, szörpivel-, ovis jeles fakanálon.
:lol:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


Melinda! Ja, nálunk aug. az oviszünet, igy aztán valahogy eszembe sem jutott hogy másutt lehet hamarabb is:) Nem mondom, jol összejött nektek a nyári szünet, mit tegyen akinek nincs segitsége???:(
Ballagási fotó?:)

Bea! Szerintem nagyon jol áll Levinek is a rövid haj, bár én már sokszor irtam nekem a kispasik tüsivel jobban tetszenek mint hosszú hajjal. Én nem látom igy Orsit,Norbit hasonlónak most hogy már Orsi nagyobb, de a régi fotokat ha lapozom, amin ö is 2 éves, azon tényleg hasonlit szerintem is.
Levinek kevesebb még a haja, látom, azt hittem rövidebb de irtad hogy nem, szerintem azért mert még nem olyan dus mint Norbinak. Gréti csupa anyja (még mindig:)) Levi már apa is:)

Hefe! Nagyon remélem sikerül a fellebbezés!

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Én is ledúrtam Zazz haját. Ilyen volt:
Kép
És ilyen lett:
Kép

Karmen: Norbi télleg megtévesztésig Orsi! :) Ha mindkettőnek egyforma lenne a haja, lehet összekeverném őket :) Nagyon gyönyörűséges kisfiú! Én is rövid tüsi haj párti!

Bea: Gyönyörűek a gyerekeid :)



Szilde: Kevin és Hanna is nagyon szépek! Hanna milyen nagylány már, hihetetlen :) A ki a nyúzottabb versenyen én is első díj várományosaként indulhatnék nyugi :wink: , így a napi 4-5 órás (8 részletben) alvásokkal :D

Zsuzsu: várom a privit naon!!! Már lukas az oldalam, írd mááááár! :)


Csajok mikor lesz már tali????? Mehetnékem van :oops: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Karmen!

Te olyan ritkán teszel fel fotót, hogy most csak ámulok, milyen nagy fiad van :o És tényleg tiszta Orsi ;)

Enikő!

Fiúnál nekem is a tüsi fej jön be. Bár ha göndör, akkor lehet kicsit hosszabb, de a lokni már megint nem gyerebe. Nálam a csajoknál nincsen gond ezzel, mert kb. másfél éves korukig nincs is hajuk :lol: Na jó, Hajnának volt, de az akármilyen hosszú , az tüsi :lol:
Réka most könyörögte ki, hogy növesszük meg. Eleinte nagyon nem tetszett, hogy a pár szál haja lebeg a szélben, de most már egyre jobban tetszik: Kép

Bea!
A te csemetéid se tagadhatnák le egymást ;)
Vendég
 


Na sikerült végigolvasni.

Szilcsi!

Rékánál én is azt hittem, hogy nevelés kérdése ez az engedelmesség. Hát hja. Nem az :) Hajnus a "csakazértis" díjjas, úgy tűnik Kistesó a társa. A kis pimasz máris kezdi, hogy hátranéz, ha olyat akar, amit TUDJA, hogy nem szabad, vigyorog egyet, de a keze már ott van :roll: Réka leste a kívánságaimat, ezek nem. :?
Pl. a laptophoz nyúlni se szabad. Elmondom ezt és elveszem onnan a kezét óránként 20x (nem túlzás), és nézd! Ott a szemében a "tudomhogynemszabad" nézés :lol:
Kép
Vendég
 


Haragosi!
Az a huncut nézés!!! :lol: Mindent elárul. :wink:

Réka haja kicsit hullámos?Jól áll neki így!De még jobban a fülig érő mosoly!!

Karmen!Enikő!
Aranyosak a kis tüskések.:)Kevinről most még nem a hajvágás utáni képet tettem fel.

Zita!
Belevilágított a szemébe,figyelte a szemmozgást minden irányba.Utána cseppentés.Közben Kevin a kezemben feküdt.Picit vette zokon.Negyed óra után visszahívtak.Le kellett fektetni az 'ágyra'(vízszintbe engedett vizsgálószékre)Akkor kicsit le kellett fogni.És újra belevilágított a szemébe a drnő.Muszály volt kézzel is a szemhéját feszíteni egy rövid ideig mert különben becsukta,akkor sírt kicsit,de a lényeg,hogy sikerült a vizsgálat.
Szóval így történt..
Nálatok van szemüveges a családban?

Mit eszik már Szandi?Ha Kevinen múlik akkor mindent kikunyerálna,de én nem adok neki persze még sokmindent.
Vmi sonkás felvágottat adsz neki?Epret?Cseresznyét?(joghurtal)
Kevin a sajtot nyomatja nagy
mennyiségben,más tejterméket nem igazán.Tejitalt sem.Max Sinlac-kal 5-10 kanállal,de ennyi. :roll:
Margarinos kenyér az csúszik.Almapép, banán is fogy.Gyümölcslét sem issza.1-2 kortyot csak.Vizet hajlandó,meg szopi megy(bár már leépíteném)
Főzelék az persze bármikor,bármennyi.Még jó.De mit adjak neki?
Fő a fejem rendesen.
Hanna nagyon szerette a joghurtot,túrót,sajtot,tápit.Nem volt gond...,Kevin variál..
Remélem nem tejérzékeny..

Ti hogy vagytok?

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Karmen!
Igen,jól fejlett gyerek Kevin az biztos..10kg 77,5 cm
Úgy emlékszem Norbi is kis vasgyúró volt mindig.:)
Jól vagytok?Norbi pocakja?Orsi füle?

Norus!
Azt hittem ott vigyáztál Hédibébire..,de akkor nem.

Toncsi!
Köszi a segítséget!!:)

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Sziasztok!

Itthon vagyunk kicsit, lent a sárgán most hűvös van, meg délután egyébként is gyereknapozunk az uncsitesókkal.. :D

Csak ámulok, hogy nőnek és szépülnek a gyerekek!! :D :D
Gyönyörűséges mind! :D :D

Melinda :)
Gratulálok a nagylányodnak ballagása alkalmából! :D
Képeket kérjük! :wink:

Enikő :)
Talit én is szorgalmazom!! :D

Haragosi :)
Botival én is be lettem etetve, mármint elhittem, hogy igenis meg lehet értetni a gyerekkel, hogy mit szabad, és mit nem...
Na Noémivel most megkapom, amit írtál, hogy egy órán belül 20x szólni, mintha magamat olvastam volna. Ráadásul Boti is "romlik", kezd Ő is alkalmi süket lenni, így együtt közösen csinálják a hülyeségeket, én meg a hajamat tépem, mert pl. egy pár perces fogmosásom emiatt kb fél óráig tart, kb 6-7 szünettel! :shock: :twisted: Egyéb dolgaimat meg ne firtassuk... :roll:

Még amit a múltkor akartam írni, de elfelejtettem:
Zsuzsi, Timi!
Gyönyörűek a szüléstörik, turbóval tör rám ilyenkor a nosztalgia, és azonnal szülnék még... de nem fogok, nem tervezünk 3.-at. (most)

Na lépek, alszanak a kölkök, addig pakolászok, mosok kicsit...

Kép
Kép
zituska28
 
 


Karmen: szerintem is hasonlítanak nagyon. Hmmm, nem kéne lecserélned a kisképet a vonalzón? :lol: Nekem is cserélni kéne Dórit. :oops:

Exdeus: köszi!

hefe: azóta se méltóztatott kifizetni a nyertes, úgyhogy duplán sajnálom, hogy nem te nyerted… 1%: én szó szerint értettem, tényleg nekik ajánlottuk fel. Egyéb lefizetés szóba se jöhet, állítólag a mi ovinkban nem járja, én ezt hallottam. :roll:

Melinda: Apa volt velük épp, azt mondta, nem volt komoly, és hamar kikeveredett belőle. Dóri nem ijedős, szerintem nem ijedt meg.

szilde: nem, a Kodály téren. A Zápor gyalog kicsit messze van, kettővel mindenképp, apával autóval mennek. Ma délelőtt is ott voltak. Szerencsénk lesz, mert apa beletette a szatyrukat valami kakiba, de aztán csak szaglott Dóri is itthon, megvizsgáltam, na neki meg a haja volt kakis :evil: , hajmosás alvás előtt.

Nóra
KépKép KépKép
norus88
 
 


Karmen,
a futóbringát mi a decathlonban vettük karácsonykor a fiúknak, 10e Ft körül volt darabja

Boldizsár most tavasszal fél óra alatt megtanult rendes bringával menni, pótkerék nélkül (pedig előtte nem volt bicaja)

sztem szuper, utána pillanatok alatt megtanulnak bringázni 2 kerékkel
Vendég
 


Sziasztok!Régebben már csatlakoztam hozzátok csak nem nagyon volt időm írni,csak olvastalak bennetekert!
Segítségeteket szerteném kérni!
Szeretném megtudni hogy melyik fogamzásgátó módszer a jobb a spirál vagy a hurok?Mennyiért csinálják és fáj e?

Kép
mné zsuzsi
 
 


Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni. Holnapra Vadaspark látogatást terveztünk, még nem voltunk kint azóta mióta átadták az új bejáratot. Ma elautókáztunk arra, hogy feltérképezzük a terepet, de nem találtuk meg a bejáratot.

Tudnátok segíteni nekem abban, hogy jutunk oda?

Előre is köszönöm:

Andi
Kép

Kép
rea78
 
 


Enikö! Zaza is nagyon menö ezzel a séróval:)

Haragosi! Szerintem jol áll Rékának a hosszu haj!

Dancsi! Fa v. aluminium bringát vettetek? Nem tudom melyik lenne a jobb. Na látod, ez a bajom, hogy annyiba kerülne az uj mint egy rendes bicikli (na jo a Hauser azért lenne 16-20e) de jobb futobringa is 15e ft, de ezt én is ugy gondolom nem szeretnénk hosszu ideig használni, ezért nem akarok ujat venni. Használtat szeretnék kifogni, ujra nem adok ki ennyit. Föleg mert Orsinak már nem kell, a mütét után hogy a hallása is javulni kezdett az egyensulya is, azonnal ahogy ráült a biciklire tudott végre 2 keréken menni, igy már csak Norbinak lenne jo a futobringa.

Andi! Az uj bejárat a parkoló után van, ami a parkolohoz visz ut azon kell tovább menni. De mi a parkoloban tesszük le mindig a kocsit, mert örzött és onnan sétálunk tovább az uton be az uj bejárathoz

Nóri! Már párszor nekiálltam képet cserélni, de a mérettel mindig gond volt, a végén feladtam. :(

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Háj!!

Voltunk a Napfény parkos gyereknapon, mosmá tudom miért hívják napfény parknak, mert mindenki le volt barnulva :x . El is jöttünk 10 perc után. Féltem amíg a trambulinon ugrálnak a kölkek eltünnek a levetet cipőik :? :shock:
Inkább játszótereztünk :) Az a biztos!

Rea: A Kálvária sgt-i Mol kútnál ha bemész pont az új bejárathoz érkeztek! :wink:

Karmen: nagyon jó, hogy írtad az egyensúly=hallás dolgot. Viusom is horkol ha alszik, ő is orrmadula gyanús és feszt esik kel.... Most felvillanyoztál, megnézetem sürgősen! Hova kell vinni??????

Haragosi: Réka tündéri ezzel a hajjal :D

Mék hulla vagyok, hosszú volt a mai nap! Jócakát

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Mné Zsuzsi: Passsz, épp ma futottam össze egy ismerőssel, és csodálkozva néztem a babakocsit amit tol, hisz azt hittem nagyobb már a gyereke. Hát kiderült égből pottyant egy hármaska a sterilizlás után (2. béb után sterilizáltatta magát így sikerült /no comment/) és ő volt a bébjárgányban 8) 8) úgyhogy passz :D Kézzel lábbal kistáskával.... :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Karmen, Enikő! Köszönöm szépen a segítséget, most már biztos odatalálunk holnap, csak ne essen az eső.

Mi is kinéztünk ma a Napfény parkos gyermeknapra délután, hát mi sem maradtunk sokáig. Már ha kikocsikáztunk, beszaladtam a DM- be tápit venni és jöttünk is haza. Mire hazaértünk eleredt az eső, így játszóterezni sem tudtunk. :(

Kicsit visszaolvastalak benneteket és láttam fotókat is, minden gyerkőc nagyon szép. Ha nem bánjátok időnként jönnék én is, bár úgy látom ti már egy nagyon jól összeszokott kis csapat vagytok.

A hajvágással kapcsolatban még annyit, hogy fiúnak én is rövid haj párti vagyok, de egyenlőre még elképzelni sem tudom, hogy lesz kivitelezhető egy hajvágás az egy éves fiamnál, pedig lassan aktuális lenne. Egyre jobban nő a haja és göndörödik rendesen. Nem akarom neki így hagyni, mert a nagy melegben nagyon izzad a buksija. Meg egyébként is nem mintha zavarna, de mindig lánynak nézik még full fiús "szerkóban" is.

Andi
Kép

Kép
rea78
 
 


Sziasztok!

Rea: Üdv itt! Gyere nyugodtan :)
Én is azt hittem hogy hiszti lesz és ordítás Levinél hajvágánál, de SEMMI!!! Bájosan játszott a hajcsavarokkal, csatokkal, stb. Meg se nyekkent. Ja, és ült egyedül egy fa etetőszékben, ami ilyen kicsiknek van fenntartva a fodrásznál.

Haragosi: Bájosak :)

Enikő: Öcsém, mekkora már Zaza!!!!!! Nagyon jóképű pasi!

Szilde: Ti is szépek vagytok!

Voltunk ma a szatymazi repülőnapon. Minitaliztunk Zitáékkal, és láttam ám Márkot és Szandit :)
Két kép: Szandi és Levi és a háttérben Gréti.
Kép Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Enikö! Gyerekkorház, audiologia. Nem kellett idöpont, csak gyerekorvosi beutaló hallásvizsgálatra.

Bea! Hálózsákot én most rendeltem, majd megirom MSN-en.

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


sziasztok!
Gyors bekukk és egy kérdés!
Lányos anyukák, ti megfigyeltetek-e olyat, h hason fekve, a kezét maga alá teszi a kölkec és babrálgatja magát?
Mert Réka ezt csinálja és persze pelus van rajta, tehát azt macerálja,de akkor is, olyan furi.
Valaki tud hasonlóról beszámolni?
Tudom, h ez normális, de 2 évesen?
:roll:

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok!
Holnap is nyitva lesz a Vadaspark?

Más.Hova tünt a pszichologia.multiply.com???Én szerettem,és Hanna is...

Gyereknap jól telt ?:)

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Niki: teljesen normális, pont most az ebben az életkorban, felfedezi önmagát, nyugi nem kóros :wink: Soksok cikk van a neten ezzel kapcsolatban, pl:
http://www.noilapozo.hu/20090127/gyerme ... eletunknek


Szilde: 1000% h nyitva van ma is Vpark!

Erika: Köszi :)

Bea,Zita: gyönyörűek :)

Egy kis sörreklám:
Kép
Vius keresztapja Zoli és Zaza, szalonnasütés után.. :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Karmen,
nekünk műanyag van, nem az a szuper minőség, de tényleg nem használják sokáig. Jozsó pl. már kinőtte és nem használja, csak ritkán

unokatesóknak van fém, nagyon profi, de az 20e felett volt, másik unokatesónak meg fa van, de az is drága
Vendég
 


enikő: köszi, megnyugtattál és a cikket is elolvastam.
Édes Zazád!

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok!

Bea: Kicsit megnyugtattál . :)
Megkérdezhetem hol voltatok fodrásznál? Nagyon bababarát helynek tűnik. Géppel vágta Levi haját? A mi fodrászunk hiába gyermekfodrász is, nem igazán szeret piciket vállalni.
Nagyon édesek a gyerekek. Érdemes volt kimenni a repülőnapra? Mi is gondolkodtunk rajta, de végül nem mentünk.

Enikő! Zaza is nagyon cukorfalat.

Vasárnap a vadasparkban voltunk (megtaláltuk a bejáratot :) ) jó volt , csak rengetegen voltak. Már a pénztárnál hatalmas sor állt. Lehet jobban jártunk volna ha ma megyünk.

Lenne még egy kérdésem.
Szeretnék Botinak szandált venni, szerintetek milyet érdemes? Hol lehet jó szandikat kapni, nem horror áron ilyen kicsiknek?

Andi
Kép

Kép
rea78
 
 


Dancsi! A fa és fém árveréseken 15e ft, de én annyit sokallok érte, pont ahogy irtad hogy nem sokáig jó neki. Meg már több gyerek nem lesz, nincs ki örökölje. Müa. még nem is láttam :o

Nekünk szerencsére sosem volt gond egyiknél sem a hajvágás.

Mi tegnap a Füvészkertben voltunk. Amugy ez is meg a Vadaspark is nyitva van mindig ünnepekkor is, mi Husvétkor is mindig ezekre megyünk

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Üdv, Rea!

Enikő!
Nagyon édi Zaza! :)

Nem tudom, az idő teszi-e vagy mi, de nálunk hisztigála van :roll: Egymást túlbömbölve próbálnak érvényt szerezni akaratuknak ... és olyan messze még az este :? Képzeljétel, a kicsi meg féltékeny :shock: Üti vágja Hajnát, ha az ölemben ül :shock: Ez tök új nekem...
Vendég
 


Sziasztok!

Csak életjel.
A változatosság kedvéért virusfertőzése és kötőhártya gyulladása van Zolinak, a múlt héten még csak az orra folyt és köhögött. A torka és a mandulái nem gyulladtak, csak az orra folyik meg köhög néha. A kicsi jól van. Óriási adagokat eszik éjjel, nappal csak eszeget. Már 7 hetes ma és 5 kiló 20 deka, szóval gyarapszik.

ATZita! Nem felejtettelek el, majd jelentkezem telefonon!

Mné Zsuzsi!
Én a 6 hetes kontrollon beneveztem egy "aranyos" spirálra. 8.510Ft volt, a kontroll ára meg benne volt a szülés árában. A felhelyezésnél egy kicsit megizzadtam (nem volt kellemes), 3-4 napig vérezgettem is, utána 2-3 nap pecsételés. Félévente ellenőriztetni kell és 7 évig működik 98%-os védettséget ad. De van ennél olcsóbb darab is és drágább is. A drágábbal szemeztem eredetileg, de az hormonos és csak 0,5%-kal tud többet, 5 évig jó, és közel 40.000Ft az ára. Elmarad a mensid tőle (az sem tetszett, hogy akkor hogy a fenébe veszed észre ha mégis terhes vagy?). Szóval röviden ennyi.

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek
 
 


Cseppek! Jobbulást Zolikának!! Tényleg jó étvágya lehet Gergőnek! :lol: Sok-sok képek róluk is!!

Nekem a méhem miatt (kétszarvú) nem lehet spirál, hormont meg a májam miatt nem szedhetek, szóval ez a szívás

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?