Hát szerintem már a reggeli ébredők fogják ezt olvasni, úgyhogy Jó reggelt!
Megfőztem, megetettem, megfürdettem, másikat is megetettem, kivasaltam, barátnő lelkét ápoltam, még megcsináltam 40 aktát és végre lezuhanyozva ülök a gép előtt és ahelyett, hogy aludnék, írkálok
! Hát azt hiszem, most már egy kicsit fáradt vagyok. Viszont nincs hányingerem, és nem hányok, mint az előző két babával. Kezdek aggódni, hogy minden rendben van-e, mert nem vagyok ehhez hozzászokva... És ma átléptem a 6. hetet. Belegondoltam, hogy szerdához egy hétre megyek szívhangot hallgatni. Jajj, felsírt már megint Bongi Bogyó. Ez ma a 3. alkalom és még csak éjfél van... Ma esténk sem lesz séta, és holnap tárgyalok.
Na de mára ennyi panasz bőven elég!
Dytt: Valóban pihenj! Csak a legszükségesebb dolgokat csináld, ha meg tudod oldani. A bölcsességfog pedig tudom mennyire fájdalmas. Nekem 2007-ben jött ki 3 egymás után, és egynek műtét lett a vége. És még fájdalomcsillapítót sem vehetsz be? Nem értek ennyire hozzá, de azt tudom, hogy azt szokták mondani, például a lázra, hogy inkább gyógyszer, mert a babának árt a betegség. De fogalmam sincs, hogy mit lehet és mit nem. Homeos cuccokban hiszel? Mert esetleg azt lehetne szedni. Szorítok, hogy kijöjjön vagy megálljon, csak ne fájjon.
Somaanya:De irigyellek, hogy szeptembertől felpolcolt lábakkal, pihengetve várod a másodikat! Nekem Bogyó sajnos már 1 éves korától bölcsibe jár, de lekopogom, hogy eddig két napos hányás-hasmenéses víruson kívül mást nem szedett össze. Úgyhogy nem törvényszerű, hogy bölcsivel együtt jön a betegség. Van esélyed a pihire
!
Heydie: Akkor egy szeptemberi B közepes őrjöngős Mo-Portugália?
Na jó, kiegyezek egy páholyos VIP jeggyel is
! Nuno Gomezt nem szabad kihagynom! Örülök, hogy jobb kedved lett, és annak is, hogy aranyos kislányt kell tanítanod!
Szende: És a végefelé majd megkapod, hogy nem hiszem el, hogy olyan lassan tudsz csak jönni, mint egy terhes pingvin
! Kellemes hétvégét s jó kikapcsolódást!
Gyöngyi: Nagy gratula! Azért most irigyellek, hogy megkuksizhattad és hallottad is!
És aki kimaradt most a reagálásból attól elnézést, de már tényleg leesek a gép elől
! Mindenkinek nagy puszi