Új privát üzeneted érkezett!

Gyöngyi, de jóóóóó :lol: :lol: :lol:

Nonó-ka, nekem nincs semmi bajom vele. Sőt, nagyon is rákattantam a joghurtra. Egész nap ennék szívem szerint, így délelőtt és délután is az étkezések között joghurtot és almát majszolok :oops:

Szende, jó pihit, és hagyd magad kényeztetni :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Remélem, mindenki jobban van már!

Monyo
Drukkolok, hogy minden rendben legyen most!

Nonó-ka
Nagyon jó :lol: :lol: :lol: :lol:

Véletlenke
:lol: :lol: :lol:

Sex
Nálunk megy rendesen :oops: :wink:

Dytt
És ha a terhesség végén tilos a lépcsőzés, akkor az mit csináljon, aki emeleten lakik és nincs lift? :roll:

Gyöngyi
Gratulálok a szivecskéhez!
Vendég
 


gyönygyi..szuper hírek..gratulálok!!!

Mandi 80
Lépcsőzés..arra értik a dokik, hogy egyesek képesek 10 emeletnyit is lépcsőzni fölfele, csak induljon be a szülés :shock:

Nekem úgy döntött az egyik bölcsességfogam, hogy újra megpróbál kibújni..egy darabig nyugiba van, majd néha rájön és akkor áááááááááááá..félig kint van, de a másik felén még ott az íny...nyelni alig bírok iszonyúan fáj a jobb mandulám és a jobb fülem is...az egész jobb pofázmányom...meddig sz.rakodik még?????????

Kép
dytt
 
 

 
 

Hát szerintem már a reggeli ébredők fogják ezt olvasni, úgyhogy Jó reggelt!

Megfőztem, megetettem, megfürdettem, másikat is megetettem, kivasaltam, barátnő lelkét ápoltam, még megcsináltam 40 aktát és végre lezuhanyozva ülök a gép előtt és ahelyett, hogy aludnék, írkálok :D! Hát azt hiszem, most már egy kicsit fáradt vagyok. Viszont nincs hányingerem, és nem hányok, mint az előző két babával. Kezdek aggódni, hogy minden rendben van-e, mert nem vagyok ehhez hozzászokva... És ma átléptem a 6. hetet. Belegondoltam, hogy szerdához egy hétre megyek szívhangot hallgatni. Jajj, felsírt már megint Bongi Bogyó. Ez ma a 3. alkalom és még csak éjfél van... Ma esténk sem lesz séta, és holnap tárgyalok.

Na de mára ennyi panasz bőven elég!

Dytt:
Valóban pihenj! Csak a legszükségesebb dolgokat csináld, ha meg tudod oldani. A bölcsességfog pedig tudom mennyire fájdalmas. Nekem 2007-ben jött ki 3 egymás után, és egynek műtét lett a vége. És még fájdalomcsillapítót sem vehetsz be? Nem értek ennyire hozzá, de azt tudom, hogy azt szokták mondani, például a lázra, hogy inkább gyógyszer, mert a babának árt a betegség. De fogalmam sincs, hogy mit lehet és mit nem. Homeos cuccokban hiszel? Mert esetleg azt lehetne szedni. Szorítok, hogy kijöjjön vagy megálljon, csak ne fájjon.

Somaanya:
De irigyellek, hogy szeptembertől felpolcolt lábakkal, pihengetve várod a másodikat! Nekem Bogyó sajnos már 1 éves korától bölcsibe jár, de lekopogom, hogy eddig két napos hányás-hasmenéses víruson kívül mást nem szedett össze. Úgyhogy nem törvényszerű, hogy bölcsivel együtt jön a betegség. Van esélyed a pihire :)!

Heydie:
Akkor egy szeptemberi B közepes őrjöngős Mo-Portugália? :lol: Na jó, kiegyezek egy páholyos VIP jeggyel is :D! Nuno Gomezt nem szabad kihagynom! Örülök, hogy jobb kedved lett, és annak is, hogy aranyos kislányt kell tanítanod!

Szende:
És a végefelé majd megkapod, hogy nem hiszem el, hogy olyan lassan tudsz csak jönni, mint egy terhes pingvin :D! Kellemes hétvégét s jó kikapcsolódást!

Gyöngyi:
Nagy gratula! Azért most irigyellek, hogy megkuksizhattad és hallottad is! :)

És aki kimaradt most a reagálásból attól elnézést, de már tényleg leesek a gép elől :D! Mindenkinek nagy puszi
Vendég
 


Jó reggelt!

Véletlenke - na, milyen éjszakátok volt? Sokszor megébredt Bogyó?
Ugyan, a VIP páholy a minimum, én a játékoskijáróra gondoltam, vagy ha ott vagyunk, akkor már rögtön az öltözőbe :lol: esetleg a kispad is megfelelne 8)

Sztem én megfázhattam :?, úgy keltem, h eléggé fáj a torkom, az orrom is be van dugulva és folyik...lázasnak szerencsére nem érzem magam! Mindjárt keresek is vmi homeos bogyót...

Kellemes napot!

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie
 
 


Sziasztok!

Szende, van mindkét kórháznak topikja itt a babaneten, érdemes benézni oda is, miket írnak.
Én azért is választottam a kistarcsait, mert ott úgy hallottam, támogatják a természetes szülést, nekem pl. fontos a gátvédelem, szültem már metszéssel és gátvédelemmel is, ég és föld a különbség...

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Sziasztok lányok!

Remélem mindenki jobban ébredt, mint tegnap! És süt a nap :lol:
A tegnapi napom elég fárasztó volt, de sikerült az angol vizsgám!!!Úgyhogy most boldog vagyok, és a reggeli émelygés is elmaradt :D Bár a cickóim úgy fájnak, főleg este, hogy alvásnál már nem is merek forgolódni :shock:
Tényleg meddig ajánlott a hason alvás, mert én csak úgy tudok elaludni. De azt halottam, hogy egy idő után nem tesz jót a babónak :shock:

Kép
Kép
bogaracska
 
 


Sziasztok!!

Tegnap nekem is nagyon nyűgös napom volt...Ma eddig jobb a kedvem. Holnap meg tuti még jobb lesz, mert lagziba megyünk.

Ez a hasonfekvés engem is érdekelne, mert én is főleg úgy alszom, bár a mellem miatt már most úgy fáj néha, hogy felébredek...

Kép
Kép
sophie007
 
 


Sziasztok!

Véletlenke: remélem nem volt túl mozgalmas az éjszaka!
Bogaracska gratulálok a vizsgához!!
Ez a hason alvos téma engem is érint. Én is csak hason tudok elaludni, de a lassan sárgadinnye méretű :P és iszonyatosan érzékeny cickóktól kezd kényelmetlen lenni. Nem tudom mi lesz, ha még poak is lesz.... :roll: :)

Kép
arian78
 
 


juhéé, juhéé!!!! :D :D
Most kaptam a hírt, hogy a kedvenc főnökömnek megszületett 1/2 10-kor a kisfia Ákos. 3,06 kg és 55 cm és tökéletes a nagymama szerint.
Nagyon örülök most. Ez egy nagyon szép nap lett!!!! :D :D
puszi mindenkinek

Kép
arian78
 
 


Sziasztok!

Gondoltam, még benézek utazás előtt. Ma már pakolás meg készülődés, ráadásul már itt van anyósom is. Csak most kiment a piacra, mert annyira kívánom a cseresznyét :lol: :lol: :lol:

Szegény Dytt. Jobban vagy már? Hogy van a fogad?

Véletlenke, kitartás! Végül milyen lett az éjszaka? MOst mi is szenvedünk, de mondjuk csak kb 3x kell kelni éjjel.

Heydie, jobbulást! Vigyázz magadra. A homeós bogyók tényleg jók!

Bogaracska, gratulálok a vizsgához! Hasonfekvés? :lol: Nemsokára már legurulsz majd róla, úgysem fogsz tudni úgy aludni :lol: Én egyébként Marcival elég sokáig feküdtem "hason". Felhúztam az egyik lábamat, alátettem egy nagypárnát, ezáltal megemelt annyira, hogy nem nyomtam a pocakot.

Nem tudom, hogy ma még benézek-e. Ha nem, akkor vigyázzatok magatokra a héten, ne erőltessétek meg magatokat!!! És akkor jövő vasárnap jövök. :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Sziasztok!
Remélem, hogy mindenki jobban van ma. A hűvös idő nekem bejön, a kánikulát picit nehezen viseltem. Annyira jó, mert holnap már 8 hetes leszek, szuper már itt tartani!:) Minden nap izgulok, hogy rendben legyen minden. Jövő héten Kaális UH és elbocsátanak onnan. Aztán megyek a saját dokihoz, majd a védőnőhöz. Most aztán felpörögnek az események...:-) Hétvégén jön a szájhúzógatós haverunk, nagyon negatív megjegyzései vannak, remélem, hogy elég türelmem lesz hozzá. Nálatok van olyan haverja a párotoknak, aki picit irigykedik a babára, vagy nem tudja mit kezdjen a jó hírrel?

Uxi, te is a Kistarcsaihoz tartozol? Én is és tényleg jókat olvastam róla a neten. Csak ott nem ismerek egy dokit sem. Én is sokat agyaltam a dolgon, aztán SOTE-I-es dokit választottam, két rokon ajánlása miatt, így legalább olyan, mintha ismerném azt a dokit.

Heydie, én is valami megfázásfélét érzek, de lehet, hogy allergia, mert száraz a torkom és nagyon sokat tüsszögök.
Vendég
 


Üdv az újaknak!!! Gratula a picúrka beköltözéséhez!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Csak pár dologra tudok reagálni....
Most aludt el a lányom....reggel már fél hétkor felkelt, nem akart visszaaludni....pedig legalább nyolcig aludhatott volna....

kakaót meg tudom inni, sőt este azt is ittam, megkívántam.
joghurt nem megy. ma bogi egy kanállal evett a joghurtjából, gondoltam ne vesszen kárba megeszem...hát egy fél kanál után gondoltam had vesszen kárba....nem esett jól... :?

Amikor Bogit vártam nem bírtam megenni a tükörtojást. Tegnap délután gondolkodtam mit kéne enni....hát csináltam tükörtojást, kicsit jobban átsütöttem....
fel is kavarodott a gyomrom tőle. lett hányingerem...azt hiszem kistesó se csípi.... :lol: :?

A hasam szinte majdnem folyamatosan fájdogál.......
azt hiszem most sokkal aggódosabb vagyok, mint Boginál.
Már nagyon várom a június 8.-át. Már jövő héten elmentem volna dokihoz, de szabin van.... :(

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Hoztam képeket ha nem baj... Kép Bogi fél évesen

Kép Itt is fél éves


Olyan kicsi volt még.....és belegondolok, hogy nemsokára megint lesz egy apróságom......

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Ollem: ez a kislány egy kis angyalka! Csodaszép! :wink: :D

Kép
arian78
 
 


Arian!

köszi! :D

Ja hívhattok Mary-nek, ha gondoljátok!!! :wink:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


twist: én is a SOTE I-en fogok szülni! :D :D :D megírod ki a doki, jöhet priviben is :wink:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Sziasztok!Köszönöm a sok gratulát!Érdekes szülés dátumom lesz az biztos mert az uh-szerint 7 hetes vagyok a mesi szerint meg 11.mert nekem mesi elött fogant a baba.Szerintetek a védőnő hogy számolja ki?Ha a dr.nő azt mondja hogy 7 hetes akkor teljesen mindegy mikor volt az utolsó mesi nem?Persze én is tudom mikor fogant :oops: ,és így jó a 7 hét.
Nekem folyamatosan hányingerem van szinte minden illatól,közbe meg éhes vagyok.Legfőképpen a hideg dolgokat kívánom,most pl.hideg gyümölcslevest fogok enni.
Ollem.gyönyörű a kislányod jó ilyen képeket nézegetni.
Van valakinek macskája?Nekem van kint az udvaron szerintetek hozzá lehet nyúlni vagy inkább hanyagoljam?
Mindenkinek hányingermentes csodás napot!
gyöngyi-30
 
 


most hívtam a dokim, SOTE-ra csak 22-re kaptam időpontot, ugyhogy gyorsan bejelentkeztem ide jövő 7 péntekre. nem bírom ki még 3 hétig, hogy ne lássam :wink: :lol: :lol:

már csak 1 hét és láthatom :D :D

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Gyöngyi!!

Nekem van macskám, és csak a széklete fertőz, ha fertőz.Akinek van az általában már átesett a toxoplazma fertőzésen, de azért a Dokinak mondd és akkor csinál szűrést.Jobb félni, mint megijedni.
Az enyém nem egy bújós ezért nem is kell fogdosnom, kifejezetten utálja. :D :D
editke28
 
 


Mary, de édes a lányod! És tényleg ugyanabban az időben lett fényképezve a kettő??? Ég és föld, mintha nem is ő lenne. De mindkettőn tündér :wink:

Twist, nálunk nincs ilyen. Az egyik baráti párnál nemrég született a kiscsaj, ők most nem akarnak újabbat. A másiknál a lány 5 nap különbséggel van kiírva, szintén januárban szül. De a legjobb haverunk, akinek még barátnője sincs, őszintén örül nekünk. Mondjuk ő ott volt minden fontosabb eseménynél. Amikor összejöttünk, amikor az eljegyzés volt, amikor Marci készült (na jó, másik szobában volt, de ugyanabban a szállóban :wink: ). Amikor szültem, egyszer csörrent meg a párom telefonja, ő volt az. És a család után ő volt az első, aki megtudta Kistesót, mert a teszt után 2-3 órával jött hozzánk. :lol: Ha lenne keresztelő, tuti ő lenne mindkét gyerek keresztapja :lol: :lol:

Mary, én ezer éve nem ettem tükörtojást. Aztán egyszercsak megkívántam, és azt készítettem. Reggeli közben elkezdtem röhögni, hogy tuti terhes vagyok, mert úgy megkívántam. És 2 nap múlva pozitívat teszteltem :lol:

Gyöngyi, nálunk a védőnő a naptár alapján számolja ki. Nekem is a kiskönyvemben anno benne volt a dátum, amit ő kiszámolt. Aztán mikor az összes UH lelet 1 héttel korábbit mutatott, és 1 héttel korábbi alapján mentem a vizsgálatokra is, módosította a könyvet. Szerintem ez védőnő-függő

A cicára nekem azt mondta a doki, hogy kerüljem nagy ívben. Nekünk nincs is, csak anyuéknak, de ő sem bújós. Kerülnöm sem kell, kerül ő engem :lol:

De jó, Kisgizi és Twist is megy kukucsra, amíg nem leszek. Drukkolok ám Nektek, csajok. Meg mindenkinek, aki jövőhéten meggy :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Mary
Nagyon szép a kislányod!

Hékás
Érezzétek jól magatokat!
Vendég
 


Kép

Mazsola mai fotója :wink:
Vendég
 


Elvetéltem. Elköszönök.

Nonóka
Kép
nonó-ka
 
 


Jézusom!!!


Nonó-ka!!! Nagyon sajnálom... :cry: :cry: :cry: Nem akarlak felzaklatni, de hány hetes terhes voltál? Lehet tudni mi történt? És főleg, hogy miért?
melike30
Győr
 
 


Nonóka:Nagyon-nagyon sajnálom... :cry: vigyázz magadra...
gyöngyi-30
 
 


Nono-ka :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Nono-ka: öszintén, nagyon-nagyon sajnálom. ez mindannyiunk rémálma :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


No-nóka, nagyon sajnálom. Ez szörnyű :cry: Miért mindig a jókkal történnek ilyenek???? :twisted: Vigyázz magadra!

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


nonó-ka: nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: fel a fejjel!

Kép
arian78
 
 


Sziasztok lányok!

nonó-ka: Te jó ég!!! Nagyon-nagyon sajnálom!! :( :( Vigyázz magadra!!

Kép[/url]

Kép
adrienne29
 
 


nonó-ka :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Őszintén sajnálom..ilyen hirtelen..nem tudom olvasol-e még..de talán jót tenne, ha leírnád, kiírnád magadból mi történt...amikor lesz rá erőd..nagyon-nagyon sajnálom...már 2-en búcsúztak el innen..
Szívből drukkolok, mihamarabb sikerüljön ismét teherbe esned és akkor minden rendben legyen!!!!!

Annyira féltem ettől az időszaktól..egy csomó fórumon ilyenkor kezdődik a "szórás"..vagyis pár emberrel sajnos megtörténik minden topicban..anno én voltam az első sajnos..annyira félek.. :cry: tavaly a 7. héten ment el a baba, majdnem 8 hetes volt...hétfőn leszek 7.
Amíg nincs szívhang nem is merek vonalzót csinálni.

Többiek? Mindenki megvan????

Kép
dytt
 
 


nono-ka :cry: sajnalom

Kép
monyo83
 
 


Helló! Én is nagyon félek... :( Nekem beteg volt az előző babám, 19. héten kellett elvetetnünk febr. 19.-én. És 2,5 hónappal később újra teherbe estem... Vajon nem túl korán? ... Minden ok lesz? Csak sorakoznak a kérdések, és parázok. Én a 23. hétig nem leszek nyugodt.
melike30
Győr
 
 


Nonó-ka: Neked is csak azt tudom mondani, hogy vissza fog térni hozzátok! Már írtam, hogy én a 21. héten vetéltem el. Akkor kaptam egy nagyon jó tanácsot egy olyan anyukától, akinek 40. héten halva született meg a kisfia. Engedd fájni, aminek fájnia kell! Én is sokáig gondolkodtam, mint Dytt, hogy csináljak-e vonalzót vagy sem. De a 21. hétig nem akartam várni. Viszont a családon kívül egy-két ember tudja, hogy babát várok ismét. A fiamnak van blogja, ahol az előző babát írtam, és nagyon fájdalmas volt belekiabálni a blogvilágba, hogy meg kellett szülnöm azt a gyereket. Most a fiam blogjában említést sem teszek erről a várndósságról, hanem csináltam egy külön naplót, ahol kicsit anonim maradhatok. A félelem egész életünkben benne van. Amíg meg nem születnek azért, amikor megszületnek azért. Én megtanultam most januárban, hogy minden terhesség egyedi, és vigyáznia kell a nőnek magára. Figyelni kell a szervezetet, ha jelzést ad, és ebben a 9 hónapban valóban kerülni kell minden olyan szituációt, ami kicsit is kétséges, hogy nem árt-e. Bogyóval soha meg nem fordult a fejemben, hogy baj lehet, és így utólag azt mondom, hogy szerencsém volt, hogy nem is lett semmi baj!

Melike: Nem gond, hogy ilyen hamar terhes lettél! Örülni kell neki, és ilyenkor a női léleknek is kell, hogy megnyugodjon és el tudja engedni a másik babát. Semmi gond nem lesz!

Jó éjt lányok

Ui.: Akik pihiznek az ünnepek alatt, azoknak kellemes pihenést!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.29 22:44-kor.
Vendég
 


Nonóka!!!

Rettenetesen sajnálom!! :cry: :cry: :cry:
editke28
 
 


Visszaolvastam a topic elejét. Ott Nonó-ka írta, hogy már volt három vetélése. Nem is tudom elképzelni, hogy ezt most hogyan tudja feldolgozni az előzmények tudatában! Istenem milyen jó, hogy Sára vele van! Soha ne add fel Nonó-ka! A kitartó Anyák elnyerik gyermeküket! Nagyon szorítok, hogy még ebben a topicban jelentkezz január előtt, hogy sikerült a baba és már 12 héten túl vagy! Nagy ölelés neked!
Vendég
 


Nem is tudok mit írni...
Nonó - rettenetesen sajnálom :cry: :cry: :cry: sok erőt, kitartást nektek!!!

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie
 
 


Brigi - ezt valószínűleg már csak akkor olvasod, ha hazajöttetek, de jó pihenést nektek, vigyázzatok magatokra!

hasonalvás - amióta poz. lett a teszt, én nem merek, pedig korábban én is mindig úgy aludtam el. Most oldalra fordulva, nehezebben, de így is megy. Háton abszolút nem tudok aludni...aztán ki tudja, éjszaka merre forgok el.

Twist - jobban vagy? Én tegnap egész nap csak pihentem, ma már csak az orrom folyik, a torkom nem fáj.

Hogy vagytok Csajok? Ünnepekre terveztek vmit?

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie
 
 


Sziasztok!

Twist, körzetileg nem Kistarcsához tartozunk, hanem Váchoz, de oda nem mennék, annyi rosszat hallottam, közvetlen ismerősöktől is. :roll:

Rettenetesen ég a gyomrom. Olyan, mintha nyitva lenne a gyomorszájam, vagy nem tudom, de nagyon kellemetlen. :(

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Nonó-ka most, olvasom! Nagyon sajnálom! :cry:
Remélem hamarosan sikerül és egészséges babátok születik!

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Hali,

éjjel nem nagyon tudtam aludni. aztán miután elaludtam nem sokkal később mensi szerű görcsökre éberedtem. mivel úgysem tudtam aludni elkezdett járni az agyam és rájöttem, hogy akkor kezd el görcsölni a méhem, ha bal oldalon alszom. átfordultam jobbra és aludtam reggelig. tegnap du is aludtam kicsit bal oldalon, fájdogált is este a hasam.

remélem az elméletem beválik, és nem lesz több görcs :shock:
csak az a baj, hogy igy nem tudok apával kiskiflizni :(

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Sziasztok!
szeretnék csatlakozni hozzátok. Január 22-re várjuk második gyerkőcünket.
Brigit és Heydiet már ismerem a " 2010-re tervezzük a babát" topicból. :D

Igyekszem visszaolvasni, hogy képben legyek. :D

Kima
Kép
Kép
kima75
 
 


Szia Kima!!

Örülök, hogy csatlakozol hozzánk és Gratulálok Marcihoz és a Kistesóhoz!! :D :D

Üdv:Edit
editke28
 
 


Sziasztok!

Kima - gratulálok!!! :D üdv itt, örülök neked ;)

Gizi - na, most tudtál aludni? Veled együtt remélem, h bejön az elméleted ;)

Uxi - jobban vagy?

Idő itt hihetetlen sz..r, gondolom otthon sem sokkal jobb. Gyereknapra terveztetek volna vmi programot? Vagy esetleg terveztek is? :)

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie
 
 


Kima
Üdv itt!

Itt is nagyon kellemetlen az idő. Kuckózásra alkalmas csak.
Vendég
 


Sziasztok!

Itt is hideg van és borult, de én ilyenkor vagyok elememben!!!!Utálom a meleget mert nem bírom...Úgyhogy most nekem nagyon jóóóóóóó :D :D
editke28
 
 


Köszönöm a kedves fogadtatást.

Itt nálunk nagyon jó idő van (Szegeden lakunk). az a jó kis tavaszi idő, amikor nincs túl meleg, de hideg sincs. Süt a nap :D

Mi nem megyünk gyereknapi programra, mert szerintem Marci nem nagyon értékelné még. Inkább délután kimegyünk a játszótérre, utána pedig sétálunk egy nagyot (meg eszek fagyit is, mert arra nagyon rá vagyok kattanva :oops: :oops: ).

Kima
Kép
Kép
kima75
 
 


Sziasztok lányok!!

kima: üdv. köztünk és gratulálok! :)

heydie: jobban vagy már? hogy van a torokfájásod és a náthád?

Munkahelyen a bejelentés csütörtökön délután megtörtént. Tök jól fogadták! :) Először beszéltem a közvetlen főnökömmel, akivel egy irodában vagyok, ő egy 60 év körüli férfi. Ahhoz képest jól fogadta. Félt tőle, már többször mondogatta, hogy nem is tudja mi lesz vele, ha elmegyek. De most hogy bekövetkezik, egész jól fogadta. Először azt mondogatta, hogy "na ne, na ne" :) de aztán mondta, hogy gratulál.

Ezután felmentem a fő-fő főnökhöz :) ő is jól fogadta a hírt. Mondta, hogy már számítottak rá. :D Gondolták hogy hamarosan bekövetkezik ez is, mivel 10 éve ott dolgozom, férjnél vagyok és már 29 éves lassan. :) Gratulált ő is. Aztán szóltam az irodavezetőnek is, aki nekünk tisztviselőknek egy kisebb főnöke, ő is gratulált. :) Szóval mindenkit letudtam és mindenki jól fogadta. :)

Egyedül anyósomék nem tudják még, nem tudom mikor fogunk szólni, mert az nem lesz egy könnyű eset. :?

Az időjárás itt sem jó nálunk, nagyon hideg van és be van borulva sajnos. De ettől függetlenül izgatott vagyok, ma jönnek tesómék Írországból, úgyhogy 17 óra körül indulunk értük Ferihegyre. Már nagyon várom!!! Végre megint találkozhatok azzal a zabálnivaló kis keresztlányommal!! :) Holnap lesz az első szülinapja, úgyhogy arra is készülünk már! A torta már megvan, meg az ajándékok is. Remélem örülni fog neki. Csiga formájú tortája lesz, mert az a kedvence, a csiga. :)

A nagy vonalzóm nem jól működik, ugyanis ma vagyok 9 hetes. :) A kicsi képet meg egyáltalán nem jeleníti meg. Nem is értem, hogy miért. Mindegy.

Kép[/url]

Kép
adrienne29
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?