Ditke
Lakás: Igen, nekem is olyan érzésem van, hogy akkor fog majd jelentkezni a vevőnk, amikor nem is számítunk rá!
Képzeld el, tegnap késő délutánra valahogy már teljesen kész voltam, ideges voltam, elegem volt egy kicsit mindenből, lakásnézők fogadása, irodai meló, csekkek, az eredményre való várásból stb. egyszóval mindenből.
Csak arra vágytam, hogy otthon lehessek
Na, a melóból időben elindulva haza, egyre jobban kavargott minden az agyamba, így eldöntöttem, mihelyst hazaérünk, bekapcsolom a magnót és 10, 20 percig kiugrálom magamból az idegességet, feszültséget.
Szegény párom, ahogy hazaértünk egyből lement a boltba, látta szerintem, hogy nagyon tombolni akarok. Magnó feltekerve, helyben futás, terpeszbe való ugrás és társai, akárcsak a katonaságba, csinálom, csinálom a mozdulatokat, mikor is azt látom, hogy a mobilom csöng, csak én a zenétől, tombolástól nem hallom, hallottam. Gyorsan hangerő letekerve, de mire a telefont felvettem a hívó (aki az egyik ingatlanosunk volt) letette. Gyorsan próbáltam visszahívni, de Ő megelőzött. Azért hívott, mert még aznap be akarta mutatni a lakásunkat, az egyik általa már kihozott ügyfelének, a bátyjának is. Ma és holnap nem volt jó nekik, csakis tegnap este. Azt mondta az ingatlanosunk, hogyhogy ha a nő bátyjának tetszik a lakás, akkor megveszik kp-ra. Egyből elakadt a szavam amikor ezt mondta
És képzeld tetszett, a nőnek is, akinek kedden délután az ingatlanos már bemutatta a lakást és a bátyjának is.
Az ingatlanközvetítőnk kiválóan tájékoztatta a lakásról, házról, szomszédban épülő társasházról és a környékről a leendő vevőinket. Hihetetlen mennyire felkészült volt!!!
A sorselemzővel kapcsolatban, nem semmi amiket elmondott a nő!!!
Csupa valós, megtörtént, biztató dolgokat mondott el, olvasott ki a tenyeredből! Szerintem nagyon jó, hogy elmentél hozzá!!!
A két baba elvesztése, a kis ditke érkezése, az egészséges kisbaba nem megfogantatásának oka, a libus, akivel Én már mondtam neked, hogy azért beszél, ha beszél a férjed mert sajnálja, hogy olyan sötét. Akkor a ház egy új emberke feltűnése stb. stb. stb.
Gratulálok a férjed barátjának, az általa meglőtt
nagy zsákmányhoz!!!
Gondolom milyen nagy ünneplés eszem-iszom volt! Olvastam, hogy milyen jól megünnepeltétek!
A hempergéssel kapcsolatban, lehet, hogy a nagy bepótlás közepette egy picúrka is összejött!
Ki tudja? Jó kedvetek volt, felszabadultak, lazák…..