Új privát üzeneted érkezett!

Remélem, hogy az írásod egyenesen a laptetőre fog kerülni!!!:))
Vendég
 


Jaj, bocsánat, ez véletlen volt, mármint a laptető. De még a régi szép időket juttatja eszembe:))

Sok szeretettel megosztom a laptetőt veletek, hozzon szerencsét és mielőbbi babásodást, sikeres műtéteket és jó egészséget minden kedves fórumtársamnak!!!!
Vendég
 


Twist, ha jó Neked is, akkor 50%-50%-ban osztozunk, mert én is éppen valami ilyesmi szöveget akartam írni! :lol:

Csak még annyit hozzátennék az általad írtakhoz, hogy boldog kismami napokat is kívánok, kívánunk! :D
Vendég
 

 
 

Köszi Röpcsike!:)
Alig várom már, hogy lombikozzatok, biztosan azonnal sikerülni fog!!!++++

Na, megyek is, mert nemsokára kezdődik a kedvenc műsorom, az Áll az alku, alig várom.)
Vendég
 


Twist, ugye "zaklathatlak" majd a kérdéseimmel? :?:
Vendég
 


Helló, beköszönök, de röviden, tényleg nagyon be vagyok havazva. Bocsi, visszaolvastam, de nem bírtam mindent megjegyezni.

Ditke, az én életemben is így vannak, egyszer jó, aztán rossz. Legutóbbi rossz a sikertelen inszemi+ ciszta, de utána a jó a lakás!
DE ugyanez a hullámzás megfigyelhető az elmúlt években is!!!!!!!!!

Twist, sajnálom a rosszulléteket, de jó, hogy oadahaza vagy és pihenhetsz!

Röpcsi, a klinikán szerintem csak egy radiológus van: Somos doktor, nekem ő végezte a hsg-t. Ő olyan Szendei korú orvos.

Mmzsó, ha meg tudjátok tenni, akkor szerintem hsg előtt hanyagoljátok a házas életet, de utána pár nappal hajrá, húzzatok bele, olvastam, hogy utána nagyobb az esély a babásodásra.

Adri, holnap várjuk a részletes beszámolót a konzi után!

Majd én is jövök, mert holnap megyünk a bankba!!!! Pénteken meg Emmához megyek!!!!

Üdv mindenkinek, rem. nemsokára több időm lesz és hosszabban fogok tudni írni!

Twist klassz a táblázat, üdv Mmzsónak a tabellában!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Röpcsi, Twist, majd írok privit, ígérem, de mindig ilyen későn bírok gép elé ülni!!!! :oops: :x
Vendég
 


Köszi a táblás fogadtatást is!Twist,nagyon ari képet találtál nekem,köszi!
Tök jó,hogy a klinikán maradsz,elárulod,hogy ki a dokid?Magánrendelőbe mész hozzá?Én is a klinikán szeretnék szülni majd...ha holnap nem derül ki,hogy baj van a petevezetőkkel.
Lányok,felhívtam az SZTK-s dokit is,hogy szabad-e hm hm...azt mondta szerinte nyugodtan,de én nem vagyok nyugodt,annyian mondtátok,hogy inkább ne és a másik topicomban is...úgyhogy ma önmegtartóztatás,nehogy emiatt baj legyen.

Röpcsi,
nekem az Istvánban lesz,hát lehet,jobb lett volna a klinikán,de így legalább túlleszek rajta,gondold el,a klinikán 1.konz.csak júl.13-án,utána még mennyit kéne várni HSG-re...itt meg vittem a beutalót,1 hónap múlvára már volt is időpont,holnap meglesz...majd jövök a hírekkel!
Vendég
 


Sziasztok!
Mmzsó, nagy drukk mára! Remélem, hogy már túl is vagy rajta és jó élményeid lesznek és átjárható vagy!!!

Ma van Adri nagy napja, értékelés Urbancsek doktornál. Most aztán indíthatja is az inszemit!:)

Kedi, neked ma sok sikert az ügyintézéshez és holnapra Emmához!:)

Röpcsi, hogyne zaklathatnál a kérdéseiddel!!! Szívesen segítek! Én is kérdeztem ám a lombikosokat végig és annyira jó volt, hogy segítettek!:) SZóval, örömmel!!!

Ditke, Rena ti is jelentkezzetek! Mi újság veletek?
Vendég
 


Ditke
Lakás: Igen, nekem is olyan érzésem van, hogy akkor fog majd jelentkezni a vevőnk, amikor nem is számítunk rá! :roll: :D
Képzeld el, tegnap késő délutánra valahogy már teljesen kész voltam, ideges voltam, elegem volt egy kicsit mindenből, lakásnézők fogadása, irodai meló, csekkek, az eredményre való várásból stb. egyszóval mindenből. Kép Csak arra vágytam, hogy otthon lehessek :!: Na, a melóból időben elindulva haza, egyre jobban kavargott minden az agyamba, így eldöntöttem, mihelyst hazaérünk, bekapcsolom a magnót és 10, 20 percig kiugrálom magamból az idegességet, feszültséget. Kép Szegény párom, ahogy hazaértünk egyből lement a boltba, látta szerintem, hogy nagyon tombolni akarok. Magnó feltekerve, helyben futás, terpeszbe való ugrás és társai, akárcsak a katonaságba, csinálom, csinálom a mozdulatokat, mikor is azt látom, hogy a mobilom csöng, csak én a zenétől, tombolástól nem hallom, hallottam. Gyorsan hangerő letekerve, de mire a telefont felvettem a hívó (aki az egyik ingatlanosunk volt) letette. Gyorsan próbáltam visszahívni, de Ő megelőzött. Azért hívott, mert még aznap be akarta mutatni a lakásunkat, az egyik általa már kihozott ügyfelének, a bátyjának is. Ma és holnap nem volt jó nekik, csakis tegnap este. Azt mondta az ingatlanosunk, hogyhogy ha a nő bátyjának tetszik a lakás, akkor megveszik kp-ra. Egyből elakadt a szavam amikor ezt mondta Kép :!: És képzeld tetszett, a nőnek is, akinek kedden délután az ingatlanos már bemutatta a lakást és a bátyjának is. :D Az ingatlanközvetítőnk kiválóan tájékoztatta a lakásról, házról, szomszédban épülő társasházról és a környékről a leendő vevőinket. Hihetetlen mennyire felkészült volt!!! :D :D :D

A sorselemzővel kapcsolatban, nem semmi amiket elmondott a nő!!! :D :shock: :D Csupa valós, megtörtént, biztató dolgokat mondott el, olvasott ki a tenyeredből! Szerintem nagyon jó, hogy elmentél hozzá!!! :wink:
A két baba elvesztése, a kis ditke érkezése, az egészséges kisbaba nem megfogantatásának oka, a libus, akivel Én már mondtam neked, hogy azért beszél, ha beszél a férjed mert sajnálja, hogy olyan sötét. Akkor a ház egy új emberke feltűnése stb. stb. stb.
Gratulálok a férjed barátjának, az általa meglőtt Kép nagy zsákmányhoz!!! :D Gondolom milyen nagy ünneplés eszem-iszom volt! Olvastam, hogy milyen jól megünnepeltétek! Kép
A hempergéssel kapcsolatban, lehet, hogy a nagy bepótlás közepette egy picúrka is összejött! :D
Ki tudja? Jó kedvetek volt, felszabadultak, lazák…..
Vendég
 


Adri
Nagyon kíváncsi vagyok, vagyunk, hogy mit mond Nektek Urbancsek prof! :D :D :D
Remélem, nem kell sokat várnotok és hamar sorra kerültök! :wink:
Köszi, a drukkolást, júni 2-ka már nincs messze, nemsokára megtudom mit sikerült elérnem aztán utána irány a lombikprogram!!! :)
Vendég
 


Kedi
Gyere majd mesélni, hogy mi volt a Bankba, kíváncsi vagyok nagyon! :D Most már nincs sok hátra és végre befejeződik ez az egész és csakis a babaprojektre koncentrálhattok majd, na meg a fészek csinosítgatására. :D :) 8)
Holnap, már mindjárt itt van és mehetsz Emmához! Kíváncsi vagyok mit mond majd! :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Már itthon is vagyok.... :cry: :cry:
Jól megszívtuk nem vittük magunkal az élettársról való igazolást.... :cry: és így nem mehedtünk be Urbancsekhez mert ez a szabály :!: :roll: :cry:
pedig direkt megkérdeztem az aszisztens nöt,hogy mit vigyünk :twisted: :twisted: :twisted: aztmondta semmit :twisted:
Jövőhéten Szerdára kaptunk időpontot :roll: :cry:
De nem megyünk közjegyzőhöz 14000 Ft-ért :evil: az önkormányzattól kérünk igazolást 2000Ft-ért. az is jó nekik!!
ugyhogy lányok így jártunk ma...... :cry: :cry: :cry:

Kép
Adri
badró1
 
 


Rena
„Röpcsi! Gratula a laptetőhöz! Köszi a dicséretet a macimra! Nem hiszem, hogy olyan hangos lehetsz a tornával, hogy zavarod a szomszédokat. Vagy igen?A nyugdíjas klubra ne is gondolj, messze van az még,egy jó pár évet még végig tornászhatsz ! Remélem, elkezdhetitek a lombikot! Örülök,hogy anyukád jól van!”

Köszike, ha nem is írom, akkor is mindig mikor laptetőre kerülök, mindenkire gondolok, hogy mindent amit szeretnétek valóra váljon!!!
:D Hááát a zenével kapcsolatban időnként mondjuk tényleg nagyon, de nagyon hangosan hallgatom a zenét. :oops: Napközben nem annyira gond, inkább este 8, 9 óra körül. Nem vékonyak a falak, de pl-ul a meleg miatt az ablakot mindig kiszoktam nyitni egy kicsit és gondolom, hogy amikor csukva van, akkor is áthallatszik valamelyest a szomszédainkhoz a zene-bona, ha meg nyitva van az ablak, akkor meg nemcsak Ő hozzájuk, hanem az utcára is, ahol ilyenkor már csönd van. Az alattunk lakó idős Tapsi néniről nem is beszélve. :oops: Szerintem Ő már lassan azt hiszi aerobik tanfolyam van nálunk! :lol: :lol: :lol:
Igazad van, nyugdíjas klubbal még ráérek, még teherbe kellene esnem, szülni egy csomó kis röpcsikét, felkészülni a kövi olimpiára stb.

Micimackód elfáradt, mert most nem ugrál, pedig olyan kisédi?!
Vendég
 


Mmzsó
Már biztos a kórházban, vizsgálaton lehetsz! Drukkolok nagyon, hogy fájdalommentes és gyors legyen a vizsgálat! :D :wink:
Remélem, minden rendben van és jobbra, balra átjárható vagy! :D
Nem jut most az eszembe, hogy az István merre van, tényleg merre van? Nem a Haller utcánál :?: :?: :?:
A SOTE-val is jól jártál volna, ha ott csináltatod meg a HSG vizsgálatot, de az Istvánban is nagyon ügyesek! :D Júli 13-ka, konzi napja tényleg nagyon messze van, őszintén szólva nem is értem, hogy miért kap az ember csak egy sima konzira ilyen sokára időpontot?!?! :roll: Konzira azért mentek?
Szerintem jó, hogy nem hallgattál most a körzeti dokidra és most az együttlét helyett önmegtartóztatás lesz, lett. :D
Ha nem fáradtál el nagyon, akkor gyere majd beszámolni a történtekről! :D
Vendég
 


Adri
Sajnálom Kép, hogy nem tudtatok bemenni Urbancsek profhoz!:( Nem értem miért nem mondta az asszisztens, hogy vinnetek kell azt az iratot, pedig ezt szokták a legelején mondani, mielőtt még vizsgálatra küldenek Titeket!
Vendég
 


Na itt vagyok ismét!
Adri folytatva, mondjuk én azt egyáltalán nem értem, hogy csak Te vagy csak a Párod miért nem mehetettek be? Szóval, hogy nem együtt, hanem csak külön-külön, ha egyszer már kötik az ebet a karóhoz és anélkül a papír nélkül, ami azt tartalmazza, hogy együtt vagytok nem mehettek be.
Örülök azért, hogy nem olyan sokára........jóóó nemsokára, jövő hét szerdára kaptatok időpontot. :D
Vendég
 


Mmzsó, körzeti dokilag hova tartozol?
Vendég
 


Sziasztok,
köszi a drukkot,megvolt,átjárható vagyok,de most sietek dolgozni,és este vagy valamikor megírom majd a részleteket!
Szép napot nektek,vissza se olvastam,majd pótolom!
Vendég
 


Sziasztok!
Mmzsó, hatalmas gratula, hogy átjárható vagy! Úgy tűnik, hogy rosszul sem vagy, tehát minden okés volt. De alig várom az esti beszámolót!!! Szuper vagy! Mikor kell bevinned a leleteket a SOTE-ra konzira?

Adri, ezt a szívást, nagyon sajnálom! Érdekes, hogy házasságról nem kértek anyakönyvi kivonatot. Ezek szerint csak az élettársi kapcsolatot veszik ilyen komolyan! Azért a nővérkék mondhatták volna, milyen kis figyelmetlenek voltak!:((( :evil: Az viszont szuper, hogy 2000 Ft-ért az önkoritól tudtok igazolást szerezni. Bár az utánajárás még egy fél napot elvisz, gondolom.

Röpcsike, nagy örömmel olvastam, hogy nagyon jó vevő jelentkezett, az ingatlanos bátyja, és készpénzzel venné meg és tetszik is neki! Juj, nagyon szorítok!!!!!! Rátok fér most már ez a lakáseladási siker!!! Aztán jön a lombik és ilyen feldobottan röhögve sikerülni fog!:)

Kedi, mi volt a bankban? C. Molnár Emmánál majd fizetni kell holnap? De jó lesz neked holnap, hogy ahhoz mész, akire felnézel, és aki tényleg jó tanácsokat tud adni. :) Jó lesz majd, meglátod!

Ditke, akkor 2 hét múlva műtétre mész? Nagy drukk neked!!!!
Olyan jó, hogy otthon minden rendbejött, ez nekünk is megnyugtató!:)) Jöhet a világ legaranyosabb picúrja hozzátok!!!
Vendég
 


Hellóka!
Visszaolvastam, de olyan rövid az agyam, bocsi, ha vmi kimarad!

Mmzsó, klassz, hogy ilyen szépen túllettél a vizsgálaton, hatalmas gratula, hogy átjárható vagy. Hamarosan pedig kiderül hogyan tovább!

Adri, ez durva, hogy emiatt nem mehetettek be, pedig a vizsgálatokat is elvégeztétek már! Furi, hogy erről korábban nem tájékoztattak, hogy így megy. Sajnálom, de hamar itt lesz a szerda, s addig be tudjátok szerezni az igazolást.

Röpcsi, szurkolok, hogy hamar legyen jó, komoly vevőtök és olyan hamar kerüljön pont az eladás végére, mint nekünk a vásárlásra!!

KÉPZELJÉTEK, MA A BANKBAN 2,5 ÓRÁT VOLTUNK, DE MINDENT ELINTÉZTÜNK, MEGVAN A LAKÁS!!!!!!!!!!!!!!!! A BANK KEDDEN-SZERDÁN UTALJA AZ ELADÓNAK A PÉNZT!!!!!!!!!!!
Hurrááááá!!!! Nagy kő, potty, leesett!

Twist, holnap energikusan megyek Emmához, tuti kell fizetni, átlagárat tudok olyan 8 ezer is lehet, pláne, ha valaki ilyen nagy szaktekintély, de mindent majd holnap fogok megtudni. Annyi minden kavarog a fejemben!!!!

Jó hírt kaptam, korábban írtam arról a velem egykorú lányról, akivel egy nap műtöttek és ők a kövi ciklusban, októberben nekivágtak az inszeminek. Nos, most kaptam tőle újabb híreket, azt tudtam, hogy ikreket várnak, de most írta, hogy egy fiú és egy lány, és a 34 hétben jár, de már fektetik be a klinikára!!! Olyan jó neki, de ezt nektek is írom, hogy legyen pozitív példa még több előttetek! Ugye, Adri, Ditke, Mmzsó, nálatok is elképzelhető az inszemi!

Rena, Ditke üdv nektek, később még jövök, remélem hétvégén eljutok a priviig is és majd tudok többet írni.
Vendég
 


Sziasztok! :D

Kedi

De jó hogy mindjárt a tiétek most már a lakás!!!!!!! :D :D :D Felújítás is lesz, vagy csak festés? :wink: :D Emmához nagy drukk megy!!!!!! :wink: :D
Kivi lennék, hogy nekem mit mondana erre a tünetmentes gyulladásaimra, hogy ez mitől van? :shock: :roll:

Mmzsó

Ez szuper hogy átjárható vagy!!!! :wink: :D Jöhet a köv. lépés!!!!! :wink: :D

Twist

Hogy vagy????? :wink:
Már nem sokáig lesznek nálad rókakomáék, kitartás!!!!!! :D Maradsz a jövő héten is otthon, vagy inkább visszamennél dolgozni? :roll:
Kedi dokija lett a tiéd is???? :wink:
Lüke barátnőm már úgy jött oda hozzánk a sorselemző után, hog yneked nem mondta hogy nem szabad elmondani senkinek? :shock: Mondom nem!!!! Miért neked mondta? :shock: Azt mondja NEM!!!!! :lol: Na akkor ki vele mit mondott!!!! :lol:
Hát eléggé össze van zakkanva, az már biztos, de még mindig negativ megerősítésre van szüksége ahhoz, hogy lépni tudjon!!!!! :( :shock: Én úgy látom nem akarja "elengedni"!!!!!! Bár tudja a szíve mélyén hogy ez nem az a kapcsolat amire vágyik!!!!! :? Annyit tudok tenni hogy addig is a kis lelkét istápolom!!!!! :wink: De szívesen teszem!!!!! A párom is nagyon kedveli!!!!! :wink: :D Bár az ő barátjával jár, mégsem ért egyet a barátjával abban hogy minek hülyiti szegény barátnőmet!!!!! Viszont ezt csak ketten beszéljük meg, nem szólunk bele az ő dolgaikba!!!!
Tp-el kapcsolatban még majd beszélek a háziorvosommal, hogy tud e hosszabb távon itthon tartani, meg hogy majd én is akarok e.

Röpcsi

El ne kiabáljuk a lakást!!!!!!! :wink: :D Nagyon drukkolok, hogy gazdára találjon!!!!!!! :wink: :D
Ügyi vagy a tornával!!!!! :D
Az ünneplés csak iszom volt!!!! Már mire mi odaértünk nem volt nyitva az éttermi rész!!!! :shock: Úgyhogy chipsel és ropival érték be a fiúk!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Adri

De sajnálom hogy nem tudtatok bemenni!!!!! :cry: :cry: :cry: Ez akkora kib....s az emberrel!!!!!! :evil: :evil: :evil: Tökre rákészül, várja, izgatott meg minden, erre tessék......!!!!! :evil: :evil: :evil:
Akkor jövő szerdára küldöm a drukkokat!!!!!!! :wink:

Rena

Hogy vagy????
Rendeződnek a dolgaitok???? :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Először is Kedinek nagyon nagy gratula! Éljen az új lakástulajdonosunk!!!!!!!
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Kedi,
gratula a lakáshoz!
Röpcsi,
hajrá eladás,remélem,sikerül ezt a kp-s vevőt megcsípni!

Adri,
sajnálom,hogy nem fogadtak.Remélem,emiatt nem vész el egy ciklus(bár egy ciklus sosem vész el,lehet spontán...) :wink:

Na,ma már jól vagyok,tegnap azért hú...szóval 10-re mentünk az Istvánba barátnőmmel,férjem nem tudott elszabadulni a munkából.Az István a Nagyvárad tér-Haller utca kereszteződésénél van,én a IX.ker.ben lakom,a Mester utcai SZTK-hoz tartozo,így az ottani orvos oda utalt.
10körül jön a főorvos,mondom neki,HSG-re van időpontom,vele van megbeszélve.Mondja,ő nem emlékszik,micsodaaa?????
Behívott,kikereste a gépben,ott volt és így már emlékezett.11-re volt hely a röntgenben,így kiküldött a folyosóra várni.
Tök jól eldumcsiztunk a barátnőmmel.10.40-kor szólt,hogy felteszik a katétert.Egy fiatal kis rezidens dokicska csinálta,a főorvos dirigált neki.Nem fájt egyáltalán,csak picit feszített,mikor felfújták a ballont.Kis cső a lábam közt...hm...vicces....a bugyit visszahúztam,harisnyát nem,hosszú szoknya volt rajtam.
20 percet ültünk így a folyosón,ez durva volt,mert feszített az az izé és kezdtem úgy érezni,hogy elájulok.Gondolom valami eret is nyomott.Már épp szólni akartunk,hogy történjen már valami,mikor jött egy fiatal szőke doktornő,ő kísért át a röntgen épületébe.Úgy mentem,mint aki bekakilt éppen :lol:
Ott felfektettek,várni kellett,de jót dumcsiztunk a dokinővel,irtó aranyos volt.Aztán nyomták a kontrasztanyagot,hirtelen nagyon fájt,feszített,megint kicsit elájulhatnékom volt,de azonnal látszott,hogy átjárható vagyok és kész is volt!
Utána egy darabig semmit nem éreztem,simán hazasétáltam,de otthon jött egy bazi nagy görcs(ja,meg véreztem),úgy éreztem,képtelen vagyok lemenni a gyógyszertárba fájdalomcsillapítóért,de szerencsére találtam otthon.Hatott is,így munkába mentem.Szóltam a főnöknek,hogy mi van,nagyon megértő volt,azt mondta,bármikor hazamehetek.Nehezen,de végigcsináltam.Jól kialudtam magam,most de.szabad vagyok,du.megyek újra.

A konzi a klinikán júl.13-án lesz,biztos rengetegen vannak,azért ilyen későn,és gondolom,jól kikérdezik az embert,szóval nem 2 perc.Persze,kivárjuk,megyünk és visszük a leleteket!Lányok,ez óriási,hogy átjárható vagyok,mert egy korábbi mellrák miatt én nem kaphatok hormonkezelést,így a lombik kizárva!Ha a HSG rossz lett volna,elfelejthettük volna a kisbabát!De nem!Hála Istennek!!!!
Jó hosszú voltam,bocsi :oops: :wink:
Vendég
 


Ditke, jövő héten már megyek vissza dolgozni. Most szerencsére laza a munka, nincs stressz. Inkább azért maradtam otthon, mert nagyon lassan telt az idő bent, mire a munkaidő vége elérkezett.
Itthon sem szórakoztam olyan jól, a munkahelyen jobban telik azért az idő. :-)
Nem Kedi dokijához megyek, hanem egy másikhoz, akit a családban ajánlottak nekem. Eddig nagyon szimpi, és alig várom, hogy milyen lesz vele az első konzi. Lehet, hogy a páromat is elhívom, mert sokmindent meg szeretne kérdezni és fontos, hogy neki is szimpi legyen a doki.
A barátnőddel nagyon ari vagy, hogy segítesz neki! Ó, bárcsak nekem lett volna ilyen barátnőm, amikor szükségem lett volna rá! Sajnos engem mindig cserben hagytak a barátnők, ha valami válság volt az életemben: elhúzódtak tőlem, egyedül hagytak. Aztán 2 hónap múlva felhívtak, hogy most ráérnek 2 percre, meséljek. Hát köszi! Pedig sokkal könnyebb úgy, ha van melletted valaki, erősebbé tesz, bátrabbá.


Röpcsi, mi újság az ingatlanos bátyjával? Meg fogja venni a lakást? Szorítok nektek! És már csak pár nap a vérvétel eredményéig is!

Adri, voltatok már az önkormányzatnál? Kellett időpontot kérni, hogy megy ez?

Rena, tényleg, nálatok jobb a helyzet otthon babaügyben?

Mmzsó, ti kertes házban laktok, vagy lakásban? Van kutyusotok vagy cicátok?
Vendég
 


Mmzsó, nagyon ügyi vagy, hogy túlvagy ezen a vizsgálaton! Elég kalandos volt, de kiválóan viselted!!! Vicces lehetett a katéterrel járkálni. Persze akkor gondolom, hogy nem nevettél.
Mellrákod is volt, komolyan? De jó, hogy meggyógyult!!!:)
Hu, akkor feladod a leckét a SOTE-n, hogy hormonkezelés nélkül kell kezelniük téged. Szóval, izgi lesz:) Kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor milyen eljárást alkalmaznak!
Megkaptad a zárójelentést?
Vendég
 


Twist,
lakásban lakunk,38 nm-en,de szeretjük a kis kuckónkat(1,5 szoba).Állat nincs.Jó lenne már kinőni(a lakást :lol: ).
Persze,kaptam leletet,sőt a rtg felvételt is odaadták.
Úgy tudom,inszemet spontán ciklusban is lehet csinálni,csak úgy sajnos kisebb az esély.Hát,legrosszabb esetben már arra is gondoltam,ha nagyon nem tudunk mit csinálni,megkérném a sotés dokit meg az onkológusomat,hogy telefonon konzultáljanak az ügyemben :roll: nem tudom,hogy lesz,talán még spontán sikerülhet,elvégre a jelenlegi leleteink alapján van erre esély...
Vendég
 


Twist
Mindjárt ajánlott, térivel feladok egy privit neked! :) :lol:

Kedi
GRATULÁLOK A SIKERES LAKÁSVÁSÁRLÁSOTOKHOZ!!! :D :D :D
Most már csak a banknak kell utalnia kedden vagy szerdán a pénzt az eladónak és ha ez megvan akkor a banknak vagy az ügyvédnek kell még egy dokumentumot beadnia a Földhivatalba és onnantól fogva, kész, nincs semmi más tennivalótok. Se nektek, se a banknak, se az ügyvédnek! :D
Még egyszer GRATULÁLOK KEDI a fészketekhez! :D Sikeres felújítást és hamarosan kis lakók Kép Kép
Vendég
 


Ez még lemaradt:
beköltözését és kívánom Nektek! :wink:
Kép
Vendég
 


Mmzsó, van ám olyan, hogy spontán ciklusban inszemi, sőt lombik is. Olvastam róla valamelyik fórumon. Meg fogják oldani, ne aggódj!:) A babásodás tutkó neked is nagyon jót fog tenni, helyrejönnek a leleteid:) Annak idején voltam onkológusnál, mert folyadékkal teli ciszták voltak a melleimben (mondjuk az más, de akkor is hasonló téma) és azt mondták, hogy a terhesség és a szoptatás teljesen rendbe fogja hozni a melleimet. Egy ismerősömnek jóindulatú daganata volt a mellében (ami mindig visszanőtt), neki is a terhességet és a szülést nagyon javasolták a közeljövőben. Biztos azért, mert helyrehoz hormonálisan. Szóval, jó lesz tuti!!!:)))

Röpcsi, gyönyörű képet találtál!!:-))
Vendég
 


Mmzsó, hormon vérvételek már voltak nálad? Párodnál "katonavizsgálat"? Aranyos lakásotok lehet:) A 1,5 szoba szuper! Főzni szeretsz? Járnak hozzátok haverok?

Röpcsi, izgatottan várom a privit!!!!:-)
Vendég
 


Twist,
igen,szeretek főzni,főleg,ha nyugodtan lehet,nem kell kapkodni.Itthoni kaját eszünk,2 naponta főzök,szerencsére a férjem szívesen megeszi 2x is ugyanazt.

Tavaly márciusban volt hormonvizsg.,rendben volt.Férjemnek herevisszérműtétje volt csökkent sejtszám miatt(10mill./ml),de helyrejött 25-re.Csak ahol csinálták a mérést(ogyei),ott nem néztek morfológiát :roll: mindegy,a SOTÉn gondolom megnézik újra.
Jó,hogy van spontán inszem,ha kell!Hát egy mellrák esetében inkább kockázat a gyermekvállalás,mint előny,mert a sokszorosan termelődő hormonok kockázatoto jelentenek a betegség kiújulására,de szerencsére az onkológusom belátja,hogy azért muszáj szülni!A radiológusom,akihez mammográfiára járok,azt mondta egyszer,hogy aki emiatt lemond a gyerekvállalásról,az olyan lelki terhet vesz a nyakába,hogy szerinte az sokkal nagyobb kockázat.

Röpcsi,
tényleg nagyon szép és aranyos ez a kép :wink:
Vendég
 


Mmzsó, akkor már értem az aggodalmaidat, de tényleg a babavállalás jót fog tenni lelkileg:) És sajnálom mindazt, amin eddig át kellett menned:((
Ezek szerint csak a jóindulatú dolgokra igaz, amiket nekem és a rokonomnak mondtak a dokik.
A párod eredményeit naná, hogy újra meg fogják nézni. És mindent meg fognak oldani. SZuper, hogy a hormoneredményeid jók, nagyon nagy előnnyel indulsz így. Fel a fejjel!:)
Én is nagyon szeretek főzni és bizony, nyugalomban a legjobb. Nálunk nagy kedvenc a bolognai spagetti, a chilis bab, zöldborsóleves stb. A káposztaféléket nem szeretjük és azért sokmindent nem tudok elkészíteni, pedig szeretnénk (pl. csülkös bableves).
Vendég
 


Na twist, jó hosszú lett, lesz mit olvasnod! :) :lol:
Vendég
 


Okés Röpcsi, imádom a hosszú priviket, írni is és olvasni is!:))
Vendég
 


Elküldtem! :D A postás szólt, hogy a postaládádban van a levélke! :lol:

Mindjárt írok ide a közösbe!

Sajnos Anyának ismét felment a vérnyomása, most fog valamikor megérkezni az irodába! :( Remélem már jobban van! :D

A szomszédasszonyunk meg kb. 1 órája átjött, hogy megkérjen arra, hogy jövő héten tegyek vizet az üvegeikbe, hogy a szomszéd nénike megtudja öntözni a gangon lévő virágokat.
És már éppen elmenni készült mikor is meglátta az asztalomon kint lévő, insulinra szedett gyógyszeremet. Megkérdezte mi ez? Mondtam, hogy ezt szedem az insulinomra, de remélhetőleg jövő héten kedden jó eredményt közöl a doki és végre akkor elhagyhatom már. :D
Mondtam, hogy egy kicsit már fárasztó ez az egész, de csinálom amíg kell, remélhetőleg már nem sokáig. Erre Ő ezt mondta nekem: "Tudod én azt csinálnám a helyedben, hogy most mindent félretennék, várnék félévet, hátha addig összejön a baba és utána folytatnám tovább az egészet. Addig lenyugodnál és akkor ha kell folytatnátok az egészet!"
(Bocsika azt tudni kell, hogy neki nincs gyereke, ők is régen nagyon szerettek volna a férjével, voltak is dokiknál, de ilyen inszemin meg lombikon nem is voltak, akkor még nem is volt ilyen. Sokáig jártak orvosokhoz, de aztán sajnos nem lett baba. Örökbe meg nem fogadtak. Pedig szerintem ha minden kötél szakad és az ember tényleg, de tényleg akar gyereket, akkor örökbefogad nem?
Na mindegy, a nő, tudja, hogy mi mióta próbálkozunk és időnként meglepetésszerűen olyan dolgokat mond, ami vagy bántó vagy meglepő vagy érthetetlen különösen az Ő szájából).
A mondókája után Én mondtam neki, hogy Én nem akarok várni, nyugodt vagyok, nagyon nyugodt, meg most hullafáradt is, nem gondolok görcsösen a babára, de valahol mégis rágondolok ennyi év várakozás után és ez érthetödő nem?!?! A lakáseladás nyilván sok stresszel, idegeskedéssel jár, de így legalább jobban összpontosítok rá, mint arra, hogy mondjuk ebben a hónapban nem sikerült spontán a baba. Mi a párommal elkezdtük ezt az egész babaprojektet, az 5 hónapos kezelés mentes szünet jó volt, de most már mivel be is jelentkeztünk a klinikára szeretnénk belevágni a lombikprogramba. A végén ha így halad az ország helyzete csak 1 támogatott kezelés lesz és a többit miből fizetjük akkor? Jó a gyerekért bármit megtennénk, tudjátok bankrablás, meg hasonlók..... :lol: De én akkor sem akarok várni!!!
Rosszulesett amiért ezt a várakozási időt mondta, mert én magamat ismerve a tornával, fogyással szerintem nagyon sokat változtam és megérdemlem azt amiért annyi mindent megtettem. A mielőbbi lombikprogram kezdés és a baba v. babák! :D
Vendég
 


Röpcsi,
tényleg őrjítő,mikor egyesek okos tanácsokat osztogatnak-kéretlenül.Szerintem is hülyeség várni,főleg,ha tudja az ember,hogy probléma van.Nálatok mi is a gond?
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Kedi: Nagy gratula a lakáshoz :!: :!: :lol: :lol: és sok,sok gyereket bele :lol: :lol: :lol:
mmzso: gratulálok a Hsg-hez az nagyon szupi,hogy átjárható vagy :lol: :lol: tuti neked most spontán lesz baba.. :!: :lol: :lol: a barátnőm is így volt átjárható volt és a következő hónapba bebabásodott :lol: drukk++++++++
Twist: igen, még tegnap voltunk, kaptunk egy papírt és ki kell tölteni,hogy mióta vagyunk(élünk) együtt két tanu kell hozzá
a szomszédba mentem,hogy írják alá... :lol: mert családtag nem lehet tanu...kedden viszem vissza az önkormányzathoz és ő igazolja :!:
de ha nem fogadják el szerdán (azt mondta az aszisztens,hogy jó lesz az is) akkor kiverem a balhét :!: :evil: :evil:
Röpcsi: szegény anyud remélem nem lesz baj :!: biztos ez a hülye időjárás :!: :evil: a szomszéd néni ne oktason halgasd meg és kész füleden be és ki.. :!: :roll: :lol:
Ditke: köszi a drukkot :!: :lol:

Kép
Adri
badró1
 
 


Sziasztok!

Ditke!Jókat mondott neked a sorselemző,remélem tényleg hamarosan kismami leszel!!!!!!A cégnél egyre rosszabb a helyzet néha feltudnék robbanni és legszivesebben szétverném a főnököm fejét de sajna nem tehetem mert kell a munka,remélem hamarosan megszabadulok innen!

Twist!Még mindig sok a melóm,de hála az égnek már nem jön elő a munkahelyemen sem a köhögés.Gratula a laptetőhöz!Baba ügyben a helyzet változatlan még mindíg nagy a csend.Ez van sajna így jártam.De mondjuk a párom mondta,hogy csináljak tesztet mert ez már a második olyan mensim ami nagyon rövid ideig tartott és szinte semmi nem volt.Gyanús lett neki,hogy milyen rövid ideig kell hiányolnia a kekszet.De nem csináltam tesztet mert szerintem vagy a stressz vagy az aviva miatt rövidült le.

Adri!Sajnálom,hogy pórul jártatok a papír miatt!Remélem jövőhéten minden rendben lesz és csak jókat mond majd Urbancsek!

Röpcsi!Remélem most a lombiknál rögtön két kis Röpcsitek lesz! :wink: Sajnálom,hogy megint rosszul lett anyukád!Remélem már rendbejött!

Mmzsó!Örülök,hogy átjárható vagy!Remélem hamarosan összejön a kis utód!

Kedi!Gratulálok a lakáshoz!!!!!!

Kép
rena85
 
 


Hellóka, mint mostanában mindig, ma is később tudok jönni, de igyekeztem visszaolvasni!

Ditke, lesz kis felújítás, festeni nem kell még. Át kell alakítani a konyhát, felújítani a fürdőt, s szőnyegezni a nagy szobát.
Ez egy 1,5 szobás kis lakás, de már a mienk, nagy boldogság!!!!

Mmzsó, mi is a IX. kerületben lakunk, a József Attilán, és 1,5 szobásban, de ez csak 35 nm-es! Na, közel vagyunk! Örülök, hogy végül simán és ilyen szép eredményed lett a hsg-n. Szomorúan olvasom, hogy a korábbi betegséged miatt nem lehet téged hormonozni, de a sote-n biztos tudnak segíteni.

Köszi mindenkinek a lakás-gratulát, remélem hamarosan a babához is lehet!
Vendég
 


Kedi!Majd a lakásfelújítás annyira lefoglal,hogy összejön a baba! :wink:

Kép
rena85
 
 


Mmzsó
Örülök, hogy hogyha a férjed nem is, de barátnőd azért el tudott veled menni a vizsgálatra!:D Én úgy emlékszem, hogy abban a tájékoztatóban, amit kaptam, benne is volt az, hogy csakis kísérővel kell, lehet elmenni és vele együtt lehet csak eljönni. :roll: Akkor jól emlékeztem, hogy az István kórház a Hallernél van. :D A XI. kerület melyik részénél laksz? Dr. Kovács Brigitta a körzeti dokid?
Nem semmi volt a főorvos a vizsgálati időpontot illetően?! :shock: Még, jó, hogy behívott és kikereste a gépbe a bejegyzést.
Kicsit csodálkozva olvastam, hogy a katéter felhelyezés után 20 percet kellett ülnöd a folyosón :?: :!: :?: Sokan voltak, egymásután következtetek a vizsgálaton?
De jóóó, hogy a dokinő aranyos volt, gondolom azért a dumcsizás sokat segített, oldotta az adott helyzetet. :D GRATULÁLOK, hogy teljesen átjárható vagy!!! :D Kép :D Ez tényleg óriási, tök szuper!!! :D :D :D
Én a vizsgálat után véreztem nagyon, aztán még otthon is és másnapra lassacskán elmúlt.
Jó, hogy a főnököd ilyen megértő volt és ha hazaakartál volna menni, akkor hazamehettél volna. :D Most már nincs semmi piri, ugye?

Igen, biztos sokan járnak a klinikára, azért csak júli 13-kára kaptatok időpontot. De már nincs messze, hamar itt lesz! :wink: Sajnálom, hogy mellrákod volt :( , de örülök, hogy már meggyógyultál! :D Ha hormonokat kapnál akkor azok miatt lehetséges, hogy ismét előjön, azért nem javasolják vagyis nem szabad kapnod?

Nálunk azt mondta Urbancsek prof. februárban, mikor a lombikprogram előtti konzin voltunk, hogy ismeretlen eredetű meddőségről van szó. Nem tudják megmondani, hogy miért nem sikerül teherbe esnem!
Vendég
 


Köszi Lányok, Anya jobban van, a napokban elmegy majd egy teljes körű kivizsgálásra. Egyébként azt mondta, hogy ma amikor érezte, hogy magas lehet a vérnyomása, a vérnyomásmérő szerinte rossz értéket mutathatott. Hát nem tudom. :roll: Az biztos, hogy mindenképpen el kell mennie egy kivizsgálásra! :D

Mi holnap elutazunk Bükkfürdőre és csak hétfőn jövünk haza. :D Jó lesz egy kicsit kikapcsolódni! :D A cicusra pedig az alattunk lakó nénike fog vigyázni! A néni is és a cicus is egyedül van, jól meglesznek! :D Aztán hamarosan itt lesz a kedd........megjelent a kiskegyed :lol: na nem, nem ezt akartam mondani, hanem, hogy mindjárt itt a kedd, az eredmény hirdetés napja! :D
Istenem csak jó legyen!!! :D :D :D Jó lesz!!! :D
Vendég
 


Puszi Mindenkinek, jó pihizést kívánok!!! :D
Vendég
 


Röpcsi, az ismeretlen eredetű meddőség az nem lehet pszichogén? Nálam ma kiderült ugyanis ez is áll a háttérben, de nem szabad beszélni semmi konkrétat, csak a mai alkalom után már látom......
De nem valószínű, hogy mélyebben bele tudunk menni....... :(
Sajnálom Röpcsi, hogy anyud rosszul lett megint, remélem hamar rendbe jön majd.

Rena sajnálom, hogy ilyen kemény a meló, s szenya a főnököd. Rem idővel találsz majd jobbat. Ma ez megy egy ember végezze el 3-nak a munkáját, kevesebb pénzért, hogy jól kinyúvadjon!
Azért mégiscsak kéne egy teszt, igaza lehet a párodnak....Drukk+++++++
Vendég
 


Jó pihit Röpcsinek, s aztán szuper híreket keddre!
Vendég
 


Sziasztok!!!!

Kedi

Mi volt ma Emmánál???? :shock: Nem lehet beszélned róla???? :shock:

Röpcsi

Jó pihenést!!!!! :wink: :D
Vendég
 


Twist

Az a helyzet hogy én is tudom milyen az, amikor az embert cserben hagyják a barátai, tapasztalatból tudom!!!! :( :( :( Pont ezért átérzem a barátnőm helyzetét, és minden tőlem telhetőt megteszek érte!!!!! :wink:
Amikor elvetéltem, SENKI fel nem hívott, hogy hogy érzem magam!!!!! :( :cry: Kerültek mintha leprás lennék!!!!!! :cry: :cry: :cry: :shock: :evil:
Megírod priviben ki a dokid???? :wink: Én lehet Murbernél maradok, majd meglátjuk mit hoz a műtét és a közel jövő!!!!! :wink:

Rena

Nyugi, rendbe jön minden meglátod!!!!! :wink: Én már csak tudom!!!!! :lol: Megértem már néhány hullámvölgyet az életem során, tudom miről beszélek!!!!! :lol: :lol: :lol: Dehogy tudja!!!!! :lol: Dehogynem!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Adri

Mindjárt itt a szerda!!!!!! :wink: Légy rámenős!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kedi

Imádom a lakásfelújítást!!!!! :wink: Főleg ha nem lakom benne!!!!! :wink: :shock: 8) Abból is volt részem!!!! Csak egyedül a wc-ben és fürdőben nem aludtunk!!!! :lol: :( Most vicces, de pár hónapos felújítás után már nem volt olyan izgi!, úgy hogy még benne is laktunk!!!!! :?

Mmzsó

Hát te is megjártad már a poklok poklát!!!!! :evil: Nem irigyellek!!!!!! Mikor derült ki a mellrák???? :shock: :?
Itt bizti jó kezekben lesztek!!!!!! :wink:
Vendég
 


Jujj!!!!

Nem is mondtam nektek!!! :lol: Tegnap mondom az "udvarlómnak" hogy voltam jósnőnél, és mindent tudok!!!! :wink: :lol: Azt mondja mi mindent???? :shock: Hát mondom rólad!!!!! :wink: :lol: Nem mond semmit, később visszajött és kérdi hogy mégis mit? :shock: Elmondtam neki hogy mit mondott a csaj, erre mondja hogy ő ezt már nekem régen mondja!!!! Hát igen, csak én azt hittem kamu!!!!! :shock: :oops: Mire ő: nem kamu, ez így van!!!!! És ezért nagyon kár volt pénzt kiadnom, megmondta volna ő pénz nélkül is!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Jujj!!!!

Nem is mondtam nektek!!! :lol: Tegnap mondom az "udvarlómnak" hogy voltam jósnőnél, és mindent tudok!!!! :wink: :lol: Azt mondja mi mindent???? :shock: Hát mondom rólad!!!!! :wink: :lol: Nem mond semmit, később visszajött és kérdi hogy mégis mit? :shock: Elmondtam neki hogy mit mondott a csaj, erre mondja hogy ő ezt már nekem régen mondja!!!! Hát igen, csak én azt hittem kamu!!!!! :shock: :oops: Mire ő: nem kamu, ez így van!!!!! És ezért nagyon kár volt pénzt kiadnom, megmondta volna ő pénz nélkül is!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?