Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi nem jól másoltam át és a figurák helyett szöveg van de remélem így is jó :roll: 8) :D

Kép
anyci

Sziasztok!

Bridget ez szuper jó hír! Az igazat megvallva az én szemembe is könny szökött, mert átérzem a helyzeted és minden apró sikeres dolog közelebb visz a babához. Szorítok a továbbiakban is, hogy minden jól sikerüljön :wink:

Az Uh-tól csak azért félek, hogy a babával rendben van-e minden, de miért nem lenn.

Betty az első Hcg tesztet akkor csináltam, amikor piri nem jött meg és másnap, mert már több csalódás volt.Reggel csináltam tesztet, ami persze negatív lett és délután jött piri.
Érdekes, hogy most más érzés volt. Pirinél görcsösebb, mint általában, de most utoljára olyan nyomásos érzés volt a petefészkeknél és a hasamban. Itt már gondoltam ezért, hogy ez más :lol:

Anyci köszönöm szépen, növesztem a pocakom. Én is szorítok ám Neked is! Minden rendeben lesz!

Recon tuti ott van már az a baba :wink: , azért jelentkezz mi volt a dokinál!

Melisch az tényleg jó lenne Nektek nyaralni, kikapcsolódni és semmivel nem foglalkozni :wink:

Aranyeső gyere gyakrabban, de ami most fontos apára fel és mindent bele :wink:

Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
akella

Anyci :P mondtam én, hogy jó hírekkel fogad a doki bácsi, akkor jöhet a baba amikor úgy érzi kész van a kis kuckója a pocakodban egy újabb lakóra. Tudom te is mint Melike nem tudsz majd várni de próbálj kicsit nem arra gondolni, hamar össze fog jönni ha nem gondolsz sokat rá és ha nem sikerül olyan hamar gondolj arra, hogy azt jelenti a méhed még nincs kész és inkább egy hónappal később sikerüljön mint a korai terhesség miatt baja legyen a babának. Tudom nehezen adsz nekem igazat de az eszed neked is ezt mondja csak hát minket a szívünk irányít aki babát akar. :lol: :lol:

Csajok nekünk a nyaralás max 3 nap ha lesz ismét nem tudunk elmenni mert ha van munka a férjem nem tud elszakadni, sajnos ez már igy megy 3 éve. Szilveszterkor szoktunk 3-5 napra elmenni inkább valahova pihenni.

Kép
Kép
melisch

Anyci! Ezek igazán jók hírek! Hajrá!
Hát csajok,a mai tesztem is igen halovány lett,olyan mint a 9-10.napi.
Úgyhogy nemtom mi van?!Lehet,hogy tényleg akkortájt volt pozitív,mikor pont nem teszteltem du csak este.
Vendég

Jelentes
Hat ma csorogtem es vgy 7percig csak foglalt volt a telefon :? aztan vegre felvettel es annyit sikerult megtudnom,hogy 1osztodott csak tovabb :roll: Gondolom a nagyobbik :? persze ennek is ngyon orulok csak minden nagyon jol menjen ezzel az egyel es akkor semmi gond nincs :? szombaton megyek 9:30ra remelem addig is novoget a porontyunk :roll: Hat egyenlore ennyit tudtam meg :roll:

A beszamolorol meg csak annyit,hogy ez ram akkora hatassal volt,hogy egyszeruen kikellett irnom magambol :) De orulok,hogy tetszett mindenkinek es nem untattam vele a csapatot 8) :lol:

Es meg annyit szeretnek irni,hogy lehet az utobbi idoben kicsit figyelmetlen vgyok ezt nezzetek el nekem ha igy lenne :oops: Most annyira masfele jarnak neha a gondolataim,hogy nem direkt de megeshet,hogy kimennek a dolgok az agyambol :? :oops: Es en tovabbra is szoritok a sok kismaminak az egeszsges babahoz es a meg nem kismamiknak a mielobbi babasodashoz 8) Nem utolso sorban pedig mar az anyukaknak a sok turelemhez a nevelesben :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Jah konnyeb lettem 2petivel :lol:

Milyen n.m.
Persze,hogy nem titok de csak ugy kivancsisagbol kerdezted :?: :roll: Ha akkor lett volna pozi a teszted akkor mostanra mar 1csikosnak kene legyen :roll: Szerintem egyenlore tovabbra is tesztelgess es ha 1csikos leszel akkor mutathatnal egy sorozatkepet 8)

Aranyeso
[quote]J írta:ottem en is, bealltam a pityergok taboraba

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Azert skype-on neha elcsiphetnel egy kis susmusra :roll: Es a figyelo poziciot megertem....mindenki mashogy el meg dolgokat :roll: Azert varunk am vissza 8) Es ha jol latom neked akcios idoszak van 8) Mindent bele +++++++++++++++++++++++++
Erdekes a gorbed :shock: ennek csak a folytatasabol tudom megmondani hogy mi is van :? az meg,hogy nincs pozi tesztet teljesen lehangolt :( de lehet csak egy kesoi pe-rol van szo :!: nem feladni es gyere ha mar kezdel 2csikos lenni :idea: Te ma utaztal el? :shock: Jo utat fuuu mit nem adnek egy sportszeletert most :oops: :roll: irigy-irigy :twisted:

Anyci
En is voltam ebben a fazisban :roll: Marmint mikor meglattam egy kismamit sirtam...a nogyogyaszhoz meg kin szenvedes volt menni :x de szerencsere atkerultem a meddosegi osztalyra es ott mar nem lattam nagy hassal varaozo holgyeket csak olyanokat mint en :) Bar tudom a te helyzetet mas :roll: es most olvasom a johireket 8) Kép Akkor most kezditek vgy vartok 1-2honapot :?: :idea: Es ugy ahogy a doki mondta ha akkor kromoszoba hibas volt a baba ngyon ngyon iciri piciri esely van arra,hogy megint pont veletek es a ti babotokkal tortenjen ez :!:

Akella
Neked engedelyezett a pityerges a hormonok miatt 8) :lol: Es koszonom,hogy velem orulsz :) Hat majd vard ki a veget en is minden egyes kov vizsgalattol rettegni fogok :roll: mar elore felek :oops:

Csillag
Nem gond majd ugyis irok mikor kell aztan az is lehet a teszt mar nem is ide kell,hogy jojjon hanem amcsiba 8) Tudod koltozunk Juli elejen :? De egyenlore azon van a hangsuly hogy kelljenek ezek a tesztek :!: :roll:

Recon
Ndeked mara egy kalappal :!: :!: :!: Gyere gyorsan a hirekkel 8) Tukon ulok :lol:

Melisch
Remelem iden osszejon azert a nyaralas mert akkor is sok babo fogant am...mikor az ember messze mindentol csak varosnezes meg henyeles kozepette nem is gondol bele a baba meg megfogan :wink: Merre szoktatok menni ha mentek :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget mi a tavaly elmentünk egy hosszú hétvégére itt az országba Szovátára (székelyföldön van és meddőségi gondokra nagyon jó a Medvetó vize), minden szépen alakult számításom szerint pont pé-kor mentünk de nálunk nem lett baba hiába beleadtunk mindent :oops: :cry: sőt a sors nem akarta, hogy sikerüljön mert 28 napos ciklus helyett 32 napos lett így persze, hogy még pé előtt voltunk vagy 4 nappal elmenve és mikor :twisted: hazaértünk csak hétvégén bujtunk össze, mert a férjem lábfeje nagyon elégett a napon, annyira, hogy be akarták utalni a kórházba. Hát fájós bekötözött lábbal nem volt kedve akciózni. Így nem hiszem, hogy ez nekünk összejönne. Egyenlőre nem került szóba, hogy mennénk valahova és még ha igen az sem lehet több 4-5 napnál.
Persze mindig az anyagiak döntik hova megyünk, itt nálunk drágább és rosszabbak a szolgáltatások mint például Mo.-n így még lehet valami mellneszbe megyünk ha én döntenék vagy ismét a Medvetó de akkor június 1- augusztus 31 között kell menni mert csak akkor van nyitva. Minden nap 9-1 óráig és aztán 3-5 ig lehet benne fürödni, amikor nagyon meleg van nem engednek be, hogy védjék a tavat. Nekünk ez a program kicsit nem felelt meg mert imádok sokáig aludni így gyakran értünk 12 óra után ki, a víz meg bár meleg én a forró vizet szeretem így nehezen szántam rá magam, hogy bemenjek és néha libabőrösen ültem benne. Szüleimmel mindig az országban nyaraltunk. Férjemmel meg 2 éve voltunk Prágába 5 napot szilveszterkor azon kívül külföldön még voltam 3 alkalommal Németországba apa testvéréjéknél. Tehát nem vagyok nagy világ járta ember. :cry:

Kép
Kép
melisch

Bridget!

Gyakorlatilag a második vonal már nem látszik,de a hőm csak 36.6,annyi mint a ciklus elején.

Rájöttem,hogy nekem nem való ez a tesztelgetés,méregetés,szerintem abba is hagyom,mert idegesít,ha pont akkor nem érek rá,mikor optimális lenne stb.Meg minek tudjam előre,hogy meg fog jönni ...ráér az akkor is,mikor megtörtént.
Szorítok a pici babátokhoz!
Vendég

Milyen n.m.
Az elejen ilyen ez a tesztelgetes es homerozes :roll: De ha ngyon idegesit akkor ne foglalkozz vele es csak szeressetek egymast :wink:

Melish
Arrol a sosvizu torol en is hallottam am :wink: na meg arol is,hogy arra szekelyfold fele milyen szep helyek vannak...hegyek tavak en iiiiiimadom bar meg sosem voltam ott :roll: De talan majd eccer :) Nem kell am vilagjaronak lenned ahoz,hogy nyaralj...en pl M.orszagon szoktam nyaralni balcsit iiiiimadom 8) de Egerszalok se semmi az osemberbarlanggal :wink: annyi szep hely van nalunk is marmint M.orszagon es en tobbre tartom azert azt megismerni mint a vilagot :roll: persze az is jo ha kulfoldon nyaral az ember de nekem igy,hogy kulfoldon elek orulok ha mehetek hza nyarlani 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Melisch,igazad van nem akarunk csak azért összebújni hogy talán majd most baba lesz hanem az élvezet miatt,főleg most hogy szegény párom fél éve éhezik :oops: :D Az elején azért nem voltunk együtt mert mindig fájt a hasam utána meg azért hogy nehogy baj legyen :wink: Most 1 hónapot biztos várunk hogy élesben mehessen,most még úgyis maszatolok így nem a legjobb de aztán adunk az érzésnek 8) :D
Bridget,szurkolok hogy az az egy szépen fejlődjön és kisemberke legyen belőle és végre a pocakodba kerüljön :!: :!: :D :D Az nem baj ha most nem leszel agyilag toppon ez természetes hiszen minden gondolatod a pici körül forog :D 8)
Milyen,azért ne add fel :!: Én is félek azért nehogy belegörcsöljek a nagy tesztelésbe majd :wink: De bízom benne összejön hamar mindkettőnknek :D :D :!: :!: Szorítok :!: :!: :!:
Többieknek puszi és nagy ölelés :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Kép
anyci

sziasztok.

melisch en is voltam szovatan :wink: csak en nem furodtem csak szetneztunk.Ma mennek apuek Ludasra anyu aztan atmegy csiksomjora ott lessz valami nagy esemeny,asszem bucsu.
het elejen apu meg szatmarnemetibe volt.
ezek nagyon messze vannak toletek?
en eleg sok helyen voltam mar feletek,a kedvencem szekelyudvarhely :lol: ja es Korond a kirakodovasar :lol:

recon,drukkkk.par nap van csak koztunk :)

Kép
monyo83

Monyo mi inkább hozzátok vagyunk közelebb, Temesvár közel van a szerb határhoz. Szatmárnémeti meg messze van de mi onnan származunk 8) nem pont a városból hanem a közeléből Nagykároly vidékéről. Székelyföld meg minket is magával ragadott. Szovátán egyszer átutazóban voltunk és megígértük visszatérünk mert olyan gyönyörű volt, ja és most jut eszembe már 2 nyáron voltunk ott nem csak 1-en. Esthajnal remélem nem baj ha ilyen képet teszek fel, kis kedvcsináló Szovátáról: Kép

Kép
Kép
melisch

melisch huha mennyi ember furdik.
igaz hogy a to olyan sos hogyha valaki nem is tud uszni akkor is fennmarad a viz tetejen?
mikor mi voltunk akkor egy szall ember nem volt,parajdon voltunk a sobanyaba es csak atugrottunk megnezni a tavat.
imadom erdelyt anyira szep es megnyugtato,ha lessz penzem tuti elmegyunk a ferjemmel,szeretnem ha o is latna ilyen szep tajat mint ami ott van.

Kép
monyo83

Igen Monyó tényleg annyira sós, hogy lebegsz szó szerint a vízen ,az úszás nagyon megterhelő mert nem tudsz mozogni benne mert lök fel. Rengetegen fürödtek bemenni mikor mi ott voltunk, mondjuk a képet éppen 3 óra után csináltam mikor elindultak az emberek be a vízbe a 2 óra tilalom után: ilyen volt a tó 3 óra előtt és teszek fel egyet amikor megszólalt a csengő jelezve, hogy szabad a lubickolás, sorba álltak az emberek, hogy bemenjenek. Kép Kép
A képeket ugyanakkor készítettem mert éppen enni voltunk és elkaptam még a tavat üresen és a nagy "rajzást" mikor mindenki rohant be a vízbe. Amúgy én is Parajdon szeretek aludni, jobbak szállási lehetőségek és az a 20-30km távolság nem számít. Mikor mi voltunk a sóbányában olyan sokan voltak, hogy oda még egyszer nem akartunk lemenni, mert tolakodtak a busz miatt

Kép
Kép
melisch

melisch jo kepek.
te voltal mar nalunk valahol?ugy ertem Serbiaban?

Kép
monyo83

Hát sziasztok!

Megjártam ma az orvost. Ő azt mondta, hogy észlel változást, tehát lehetek terhes, de még korai szerinte biztosra mondani. Elküldött Uh-ra ahol a nő rendesen hülyének nézett (na mindegy) mert szerinte minek megyek én még oda, ha csak pár napot késett a mensim. Kedd reggel a laborba le kell adni a reggeli első vizeletet, szerdán meg vissza a nődokihoz, az eredménnyel, pénteken újabb Uh. Magyarul még mindig nem tudok semmi biztosat. :? :roll:
recon

Bridget, a holnapi eredmenyedrol mar lecsuszok, de szurkolok, hogy gyonyoruen osztodjon, gyarapodjon porontyod es sikeres legyen a visszaulti is! 8) SOK SIKERT!!!!!!!!!!!! Kép

Melisch-Monyo, en is jartam mar Bekas-szoros, Medve-to, Szekelyudvarhely ... gyonyoru videk, meg ma is tisztan emlekszem a levegore, hihetetlen volt - tudoztem is rendesen! No meg a medvere! :wink: (mellesleg en szegedi vagyok, uhogy mindkettotokhoz eleg kozel leszek 1 par napig :wink: )

M.nmeg, nekem is gondok akadtak ebben a honapban az lh-val... valamiert egyfolytaban nega :( no mindegy, azert meg a kov. honapot raszanom, utana ugyis jon a lapar.
Anyci, legalabb a doki megnyugtatott, uhogy 1-2 honap pihi utan tenyleg mehet mar egyenesben! En is nagyon unom mar a beallitott osszebujasokat... :oops: de most muszaj volt.... egyszer Apa ugrott, masszor en :P

Puszi mindenkinek Kép
Vendég

Recon,nem értem miért nézett hülyének a nő téged :? A kolléga nőmet pl. azért küldték el uh-ra mert tapintás útján nem tudta a doki megállapítani pontosan hogy terhes-e aztán uh-n meg kiderült hogy az csak annyira pici még,azért nem érezte a doki tutira.Mindenesetre én nagyon szurkolok :!: :!: :D :D

Kép
anyci

TERHES
Sok terhesgörbén megfigyelhetö, hogy a méhszáj a várt menstruáció idöpontja körül kemény és zárt volt, és a hüvelyben középen vagy teljesen behúzódva helyezkedett el. Ha utánagondolunk, ez logikus is, mert egy zárt és nehezen elérhetö méhszáj védi a babát a felszálló fertözésektöl.
NEM TERHES
Felméréseim azt mutatták, hogy a legtöbb nö méhszája kemény, zárt és jól elérhetö volt a várt menstruációt megelözöen, ha nem sikerült teherbe esnie. Természetesen itt is voltak eltérések, de fel lehet ismerni azt a tendenciát, hogy a méhszáj inkább jól elérhetö, ha a nö nem terhes és inkább nehezebben elérhetö, ha sikerült teherbe esnie.

Recon
Na ezert mondtam,hogy megtudjak allapitani :roll: a normal dokik tuti de ezek az ujak akik mar csak muszerekkel dolgoznak talan nem annyira pedig megkene tudjak allapitani :!: :roll: Azert probalj megnyugodni vert nem vettek a hcg-t megnezhettek volna :?
Altalaban hulyenek nezik az embert igen mert ok a terhesseget csak szakkonyvekbol ismerik....gondolom nem mennek annyi mindenen keresztul,mint mi :evil:

Melisch
Azta de jo fotoook 8)

Monyo
Epp a tv-ben lattam egyik musorban,hogy hiresztelgeteseket valositanak meg,hogy igaz-e vgy sem....es pont a sos vizrol volt a szo es tenyleg lebegett a manusz is :lol: ez azert jo mert en pl nem tok uszni :oops: Jah es olvasgatom a varandosoknal a februari topikot 8) remelhetoleg hamarosan en is csatlakozhatom :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Figyelj én még azt se értem ami az UH lapomra van írva, annyira leszarják hogy az ember mit kérdez, kész menjél pá. Hihetetlen....

Beírom az UH-s szöveget, hátha Te érted vagy valaki:

R. nagy uterus. Endometrium 12mm, benne 2 mm-es felritkulás.
A Douglasban szabad folyadék nem látható.

Mi az a felritkulás? :?: :roll:

Anyuci

Hát olyan bunkó volt a nő, hogy a világon nincs mégegy ilyen. Jobban ismeri a ciklusom, mint én magam, marha okos, de elmagyarázni nem akarta mi van a lapon.... :?
recon

Recon
Sajna ez a mi egeszsegugyunk :? En sem ertem mikor ilyeneket irnak a papirra :oops: de a nyalkahartya 12 az jo :roll: es a felritkulas az jenelthet korai terhesseget 8) szerintem legalabbis en igy ertelmeznem :oops:

Itt egy oldal ez mindenkinek szol :!: :!: :!: Szal itt lehet kerdeseket feltenni a nonek es o valaszol :!: en is irtam es masnap mar jott a valasz....bar akkor nem pentek volt asszem :? mindenesetre 1probat meger :!:

http://drlazarerika.hazipatika.net/messages

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jaj ARANYESOOOO :!:
Kimaradtal a szorasbol :oops: :oops: szal nem gaz,hogy nem vgy mert pozi teszttel csak 2het mulva szolgalhatok 8) addigra meg ugyis jossz 8) Es talan te is pozi teszttel tersz vissza es akkor egyutt babasodunk 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

recon ott ahol a felritkulas van ott lessz a babad :lol: szupi gratula :lol:
minden terheseg igy kezdodik,a mehnyalkahartya ott ahol a baba beagyazodik ott felritkul.

briget varlak a februari topikba,nagyon kevesen vannak ott :wink: remelem hamarosan csatlakozol.

recon te is johetnel.

aranyeso,na ja szeged nekunk nagyon kozel van,csak van egy kis bibi amiert nem mehetek oda....a hatar :?

Kép
monyo83

Bridget

Látod, Te legalább elmondod és még nem is fizetnek Neked érte :D
Ennyit kellett volna neki is mondania és kész. :wink: Köszi!

Monyo

AKkor 2mm-es a picibaba? :lol: Köszi a segítséget! :wink:
recon

recon a picibaba lahhelye ekkora,ott lesz majd a petezsak es abban lessz majd a baba.
a lenyeg hogy a terheseged jol halad es az UH ad a terhesegi kornak megfelelo. :wink:

Kép
monyo83

Egy hét múlva már jóval többet fogunk látni? :wink:
recon

Monyo
Hogy te mennyi mindent tudsz :shock: En mennek mar most is de lehet korai meg beulti sem volt meg..de ha meglesz holap meg akkor is varni kell a pozi tesztemre :roll: Tuti lesznek ott tobben is :wink: egynlore 3man vgytok :?: :roll: amugy az elozo oldalon is epp irtam neked csodalkozva,hogy csak nem :?: de nem irtal...lehet atsiklottad :roll: mert olvasgattalak mar regebben is es tudom te is milyen regota vagysz egy babara :wink: Ha jol tom meg szunetet is akartal tartani vgy tartottal is :roll:

Recon
No para te csak pihizz es no idegeskedes :wink: remeljuk a kovi uhun mar lathato lesz minden...hat igen korai terhessegnel meg nem latszik se petezsak se szikholyag...csak ez amit ra is irtak a papirodra :roll: de ez meg azt jelnti elkezdodott valami...mikor mesz a leletekert +++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

briget inkabb orulnek annak ha semmit nem tudnek de hat ez van,4ev alatt kiokosodtam.
igen most pihi volt mert mult honapban volt egy vetelesem.

recon jovo heten mar feltehetoleg a baba is latszani fog csak nagyon pindurka lesz meg,de a nagy petezsakot biztos fogsz latni.
en keden megyek es ket nappal vagyok utannad a vonalzom egy nap csuszasban van.

Kép
monyo83

Bridget

Meglesz a pihi, kertészkedek majd egy kicsit az most jól fog esni. :) Te is pihengess és készülj a babásodásra!! :D

Monyo

Szerdán már én is okosabb leszek, túlesem egy vizeletteszten. Pénteken meg megint UH, remélem nem ugyanazzal a nővel.... :roll:
Majd mondd a híreket kedden hogy Neked mi volt a dokinál :wink:
recon

Monyó nem voltam soha Szerbiába, férjem akart egyszer menni de nem adtak neki vízumot 8)

Aranyeső tényleg nagyon közel leszel akkor hozzánk.

Recon ne is törődj az ilyen idiótákkal azt hiszik csak az terhesség ha már nagy a hasad :twisted:

Brigdet, hogy vagy nagyon várod már a beültit mi?????????????Megy a drukkkk holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Aranyeső
nagyon jó és kellemes és bebabásodós pihenést nektek!! :wink:
Gyere mielőbb vissza!

Anyci
nagyon örülök, hogy jó hírekkel jöttél a dokkertől....hidd el, pikk-pakk be fogsz babásodni!!

Akella
köszike, hogy leírtad a tesztelős dolgot :)
És ne aggódj az UH miatt, csak nyugalom...

Bridget
tehát jó hírt kaptál te is!! :wink:
Nem baj, ha 1 osztódott, itt a lényeg, a kulcsszó, hogy osztódott!!
Továbbra is 10000-rel mennek neked a drukkok, és a plussz enerdzsik++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Recon
Biztos még korai a terhességed, de majd a vizeletből úgyis megállapítják.
Nem értem miért nem vettek vért, és az egyből megmondja :roll:
Mindegy, ne aggódj már annyit, ott az a baba!!! :wink:

Melisch
jók a képek nagyon!!

Többieknek puszi!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Melisch
Izgulok :roll: Ma is hajnal 6kor felebredtem aztan mar csak forgolodtam mert annyi gondolat jar a fejemben :roll: En meg mindig felek nehogy valami gebasz legyen :roll:

Betty
Magadrol is irhatnal piciket :roll: Kepzeld megnyugtattak a beultis topikban,hogy a masik is meg elindulhat 8) ugyhogy meg semmi nincs veszve :wink:

Nagyon zizgulok csajok holnapra :roll: :oops: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget
hát persze, hogy elindulhat!!! :)
Ne izgulj, minden rendben lesz :wink:

Magamról: Ma a hőm fél fokot ugrott fölfelé, úgyhogy szinte egyhelyben áll...
a 9.dpo.-n vagyok jelenleg, a tesztem halvány nega még.
Nagyon bízom ebben a hónapban, de ha nem teljesül most sem az álmunk (mert most aztán tényleg minden klappolt), akkor már csak a lombikban fogok hinni, a spontánban már nem...
Akkor majd mondom a dokinak, hogy ne várjunk nyár végéig a lombikkal, mert fölösleges, csak az idő megy vele...
Tömören ennyi történik velem, úgyhogy igazából semmi küli dolog nincs. :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty teljesen megértelek. Nekem is azért volt a múlt hónap olyan nehéz mert valahogy minden olyan jól ment késői pére a férjem hazaért össze is tudtunk bújni anélkül, hogy unalmas legyen, vagy úgy érezzük muszáj, a hőm jó volt, a 14 DPO is megvolt csak gondolom pont a lényeg nem volt sejtrandi :cry: hát ezért voltam kiakadva annyira, hogy megint nem rajtunk múlt. Ti meg most tényleg még stimuláltatok is ennél többet spontánhoz nem lehet sajnos tenni, de olvastam, hogy még a 3. petis lombikkal is 40% az esély, hogy baba lesz. Hát ez nem nagy cucc :cry: csak a csoda az ami segíthet minden sejtrandit :!:

Kép
Kép
melisch

Melisch

Nem szoktam, csak most választ vártam a kérdéseimre és senki nem akart adni. Bezzeg a munkahelyemen ha tőlem kérdeznek én mindig türelmesen, ha kell 20x elmondom ugyanazt, hogy megnyugtassam vagy éppen megértessem az illetővel a szóban forgó estet. Na meg nem parancsolgatok, kérek és ez a lényeg.

Betty

Nagyon remélem, hogy ott a baba, csak tudod félek mert ilyenkor még annyi minden történhet :roll:
recon

Na dobok egy görbét, de mondom, nem nagy a változás...

http://www.fertilityfriend.com/home/1961ad

betty615

Recon
ne félj, mert az sokkal rosszabb. Csak saját magadat idegesíted, ráadásul a semmiért... Higyj, és bízz!
A teszt nem hazudik :wink:
Ráadásul nem is 1-et csináltál...

betty615

Sziasztok!

Annyit kellett visszaolvasnom, hogy már nem is emlékszem mindenre. :cry: :D

Bridget!!! Nagyon nagyon jó híreket írtál, annyira izgulok érted! 2 peti nagyon jó, hogy a második is még beindulhat, az is jó hír, de ha az lusta is marad, az egyik nagyon jól működik!!!! :lol: Nagyon szurkolok! Most mi következik? Leírod hogy van tovább? :)

Recon, ne aggódj, de csinálj már hcg tesztet még!!! :-) Az nem hazudik!!! :lol: Amit az uh-ról kaptál amúgy tényleg terhességet jelent én is úgy tudom! De petezsák előtt nem mondják... :cry: Én 5hét +3 naposan voltam uh-on, akkor már látták a petezsákot, szóval hajrá kövi uh, de előbb én még tesztelnék tuti!!! (Ezt tényleg nem is értem... Te miért nem teszed ha megkérdezhetem?) :oops:

Anyci, annyira jó amit a dokid mondott. Nálam is a standard szöveggel kezdte, de nekem 3 hónapot mondott várakozásra. (2 és fél hónap lett belőle... :lol: ) Aztán megbeszéltük, hogy ha nem akarok védekezni, az se baj, de egy normális pirit várjak meg. Az megvolt! :D

Betty, nehezen mennek a napok, de hidd el, hamar elrepül ez az 5 nap, közben pihizünk hármat! :wink: Utána remélem ünnepelünk!!! :lol:

Melisch, a párom régebben évente járt Erdélybe, mert annyira szereti! Én még nem voltam, de nagyon készülök, mert tényleg gyönyörű lehet!!! Megkérdezhetem, hogy a párod is magyar e? :oops: :D

Akella, mizu?
Nekem a hormonváltozás miatt annyira ingadozik a hangulatom! És egyre jobban parázok, már most... :cry: Szívem szerint naponta ellőnék egy hcg tesztet, hogy ugye megvagy még? ... :cry: :wink: Nekem jún 15 a kövi uh. Addig megbolondulok... Utána talán megnyugszok! Talán ha hánynék, vagy valami... :D De csak az álmosság van, és néha érzem a hasamat...

Monyó, talán még nem is üdvözöltelek, helló és GRATULA!!! :D Te mikor mész uh-ra és dokihoz? Jól értettem, hogy előző hónapban volt egy vetélésed, és már újra babásodsz is??? Erről ha nem tolakodó írnál pár sort? :oops:

Milyennincs, egy zavaros hónap után ne add még fel!!! Vagy csak tesztelj, szerintem jobb mint a hőmérőzés... :shock:

Csillag, SZIA!!!! :lol:
melike30
Győr

Recon, megnéztem az első papírjaim és NYUGI ott a baba csak még icuri-picuri és ha idegeskedsz azzal nem segítesz magadon :!: Vegyél egy nagy levegőt lassan fújd ki és nyugodj meg :!: Pihenj és lazíts a kövi uh már tutira megmutatja a pozitív eredményt :!: :!: :D :D Amúgy én sem értem miért nem vettek vért,nálunk ilyenkor pisi meg vér vizsgálatot szoktak kérni :wink:
Melisch szuper jó képek egyszer talán mi is eljutunk oda :D Pusszantlak :D :D
Monyo boldog gömbölyödést :D :D
Akella ne izgulj minden rendben lesz :D
Betty megértelek ha mégis a lombik mellett döntetek,de még egy esélyt adjatok a spontán dolognak aztán ha mégse akkor vágjatok bele :wink:
Bridget te se izgulj annyira mi itt vagyunk neked ha nagyon nem bírod a várakozást és tartjuk benned a lelket és szurkolunk ezerrel :!: :!: :D :D

Kép
anyci

Szia melike :D :D Persze mi is azért várunk csak ahogy ti is nem védekezünk és tudom élesbe akkor fog működni ha meglesz az első rendes menzeszem :D Mondjuk a dokim is azt mondta azért azt várjuk meg mert addig nem valószínű hogy sikerül :wink: Juni 15-ig szurkolok neked minden ok legyen
:D :D

Kép
anyci

Anyci
Ok akkor majd jovog egy kis tamogatasert 8) persze en is itt vgyok ha kellenek :)

Melike
Hat ma van a beulti de majd holnap leirom reszletesen...es akkor tegnapra szamolva 2het mulva vervetel hcg szint nezes 8)

Na mentem apa hazajott megyunk aludni vegre 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Anyci
ez az utsó spontán hónap, amit adtam magunknak. Elfogyott az idő.
A kövi hónap már a 30-adik. Ez sz@r. :roll: :?

Bridget
Elolvastam a blogod :) , és mindig írj sokat, hogy tudjak mit olvasni :lol:
Nagyon jó, hogy megcsináltad!!! Jó ötlet!! :)
Csak véleményt nem tudtam sehogysem írni, pedig akartam... :roll: :?
Mindegy, majd itt ... :lol:

betty615

Sziasztok!

Bocsi a beleszólásért.
Recon: nagyon valószínű, hogy terhes vagy csak még annyira korai, hogy nem tudta megállapítani a doki. Én pontosan ugyanígy jártam 5 évvel ezelőtt. Nagy vagányan besétáltam a dokihoz és közöltem vele, hogy terhes vagyok. Megvizsgált és azt mondta, hogy nem tudja tutira megállapítani és elküldött UH-ra. Majdnem egy hét múlva mentem Uh-ra és a doki ott is csak annyit mondott, hogy terhesség gyanúja. Ezt most biztatásként írtam le neked. Nálunk sem vesznek le vért, hanem visszarendelik 1-2 héttel később a kismamát :?
Szép estét nektek!

királylány

Csajok örülők, hogy kis kedvet csináltam nektek egy erdélyi körútra. Sajnos ez az ország még nem tanulta meg kihasználni gyönyörű tájait. Bár sok helyen jártam már országunkban de amitől tátva maradt a szám az a Dunakanyar a román-szerb határnál, meseszép, de sajnos nem annyira turisztikai vidék, meg az utat is most javítják, szállás se igazán van, pedig a táj csodaszép. A magyaroknak ha nincsenek is megadott látnivalói tudnak szép dolgot csinálni a kevésből is. Nekünk vannak havasaink, tengerpartunk de a szörnyű utak és a magas árak a rossz kiszolgálásért elijesztik a turistákat.

Melike kérdezheted nyugodtan a férjecském is magyar, bár nem voltak nemzetiségi problémáim párválasztáskor de nem igazán jártam soha román sráccal. A mi családunkban mindenki magyarul beszél, vannak olyan családok ahol baj is van ha a gyerek más nemzetiségűvel szórakozik, de az én családomat ez nem érdekelte, ők azt nézik milyen ember nem milyen nyelven beszél. Vannak köztük is nagyon jó emberek. Mindenki saját maga válassza meg a barátait, a munkásokat sem választjuk nyelv szerint bár ha magyar neki jobb mert a fiuk mind tudnak magyarul és az egy románnak muszáj volt pár szolt megtanulnia mert ezeknek mindig szájmenésük van és másképp nem érti miért röhögnek. Az irodába a kollégám román és ha hivatalos akármit kell írjam mindig átolvastatom vele is, hogy nem jártassam le magam. :oops:

Kép
Kép
melisch

koszi lanyok.

meli,igen mult honapban volt egy terhesegem,a hcg vervetelem pozitiv lett de a baba a mehnyaknal agyazodott be igy elveteletem.egyebkent az clostys ciklus volt,valoszinuleg a closty hatott ebben a ciklusban es igy lettem ebben a ciklusban teljesen spontan terhes.
kedden fogok uh ra menni mar banom hogy nem mentem el ma.

betty drukkolok nagyon neked is(amikor pozitiv lett a hcg tesztem elotte kivibol elottem egy lht egy a teszt csik erosebb volt a kontrolnal)mostmar elkezdheted a hcg tesztelest is,hajra.

lanyok most kapcsolok hogy jogy is kerultem ide? :oops: csak ugy befurakodtam :oops:

Kép
monyo83

monyó hozzám jöttél, hogy megvigasztalj és sikerült is kicsit jobb kedvre derülnöm a + tesztedet látván. Ahova te írsz nem akarok bepofátlankodni, mert nincs ott dolgom, vagyis nincs sok közös bennem és a lányokban, így én örülők, hogy van ez topik ahova most írogatsz és tudom mi van veled.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Benne vagyok a 2010 januárban szülők topkjában, ahol van egy lány, akinek most volt a 4. vetélése... :cry: Senkinek nem egyszerű... Én is elkezdtem parázni ezerrel.

És lenne egy kérdésem, de remélem senkit nem bántok meg vele. Nem tudom hány évesek vagytok, de mit gondoltok mi az ideális kor a szülésre, illetve mi az, ameddig szerintetek szülni szeretnétek? esetleg van olyan kor, ami felett már nem próbálkoznátok?
melike30
Győr

Hééééé, Bridget!!! Látom a vonalzódat!!!! NAGGGYON jó!!! Mi volt a beültetésen? Osztódott a másik is? Hányan vagytok most??? :lol: :lol: :lol: Mesélj!!!

ui: Az előző kérdésemre azért még várok tőletek választ ha lehet! :roll:
melike30
Győr

Melike hát én ezen annyira nem agyaltam, régen 25 éves koromiga akartam 2 babát szülni, aztán beértem volna 1-el, majd pocaklakóval is de az idő eltelt és már 26 éves vagyok és a jövő titka mikor lesz meg az első, mi 2 babát akarunk ki tudja mikor sikerül de 35 éves korom után kicsit jobban meggondolnám, de addig még nem tudhatom, hogy fogok gondolkodni 10 év múlva.

Bridget klassz a vonalzód!!!!! Babóca tessék megtapadni!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Aztaaaaa mennyit írtatok! Nehéz követni :D

Melike köszönöm szépen jól vagyunk :lol:
Rám a hangulatváltozás MÉG nem jellemző. A teszteléssel hasonlóképp vagyok, szívem szerint minden nap tesztelnék, hogy van-e még baby :lol: A hasam ahhoz képest mennyi idős vagyok eléggé látszik :wink: és növöget a cicim.
Egyébként én is Június 15 -én megyek a 12-es Uh-ra, amitől én is parázok! Remélem minden oké lesz, de addig is több mint két hét van :( Majd írj mi van Veletek!

A terhesség vállalása szerintem nem kor függő. Én most 34 vagyok :lol: Vén csont:) Mindenki akkor szüljön, amikor késznek érzi rá magát, rosszabb esetben ez rám is vonatkozik, amikor sikerül!

Köszönöm Mindenkinek a szorítást és bátorításokat.

Bocsi, de most nincs sok időm, ezért Mindenkinek küldöm a pozitív drukkokat és nagyon szép hétvégét MINDENKINEK!

Kép
Kép
akella

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?