Sziasztok!
Annyit kellett visszaolvasnom, hogy már nem is emlékszem mindenre.
Bridget!!! Nagyon nagyon jó híreket írtál, annyira izgulok érted! 2 peti nagyon jó, hogy a második is még beindulhat, az is jó hír, de ha az lusta is marad, az egyik nagyon jól működik!!!!
Nagyon szurkolok! Most mi következik? Leírod hogy van tovább?
Recon, ne aggódj, de csinálj már hcg tesztet még!!!
Az nem hazudik!!!
Amit az uh-ról kaptál amúgy tényleg terhességet jelent én is úgy tudom! De petezsák előtt nem mondják...
Én 5hét +3 naposan voltam uh-on, akkor már látták a petezsákot, szóval hajrá kövi uh, de előbb én még tesztelnék tuti!!! (Ezt tényleg nem is értem... Te miért nem teszed ha megkérdezhetem?)
Anyci, annyira jó amit a dokid mondott. Nálam is a standard szöveggel kezdte, de nekem 3 hónapot mondott várakozásra. (2 és fél hónap lett belőle...
) Aztán megbeszéltük, hogy ha nem akarok védekezni, az se baj, de egy normális pirit várjak meg. Az megvolt!
Betty, nehezen mennek a napok, de hidd el, hamar elrepül ez az 5 nap, közben pihizünk hármat!
Utána remélem ünnepelünk!!!
Melisch, a párom régebben évente járt Erdélybe, mert annyira szereti! Én még nem voltam, de nagyon készülök, mert tényleg gyönyörű lehet!!! Megkérdezhetem, hogy a párod is magyar e?
Akella, mizu?
Nekem a hormonváltozás miatt annyira ingadozik a hangulatom! És egyre jobban parázok, már most...
Szívem szerint naponta ellőnék egy hcg tesztet, hogy ugye megvagy még? ...
Nekem jún 15 a kövi uh. Addig megbolondulok... Utána talán megnyugszok! Talán ha hánynék, vagy valami...
De csak az álmosság van, és néha érzem a hasamat...
Monyó, talán még nem is üdvözöltelek, helló és GRATULA!!!
Te mikor mész uh-ra és dokihoz? Jól értettem, hogy előző hónapban volt egy vetélésed, és már újra babásodsz is??? Erről ha nem tolakodó írnál pár sort?
Milyennincs, egy zavaros hónap után ne add még fel!!! Vagy csak tesztelj, szerintem jobb mint a hőmérőzés...
Csillag, SZIA!!!!