Tegnap jó sokat írtatok, alig tudtam visszaolvasni!
Rilla: tényleg szép kismami vagy!!!
Gratulálok!
Lehet tényleg összefutunk Horvátországban. Ilyen úton mi is voltunk 2005-ben, mint amit most ti terveztek.
Nagyon jó volt! Mi is Plitvicénél kezdtünk és úgy haladtunk délfelé egész Dubrovnikig. Ha tanácsolhatok valamit: Trogírban mindenképpen töltsetek el pár éjszakát, ha még nincs előre lefoglalt szállásotok.
Akkora élet van ott este ill. éjszaka, hogy kár lenne kihagyni. Nekünk nagyon bejött a nyüzsi
...bár Babóval a pociban biztos más lenne.
Sajnálom, hogy nem sikerült a dokival beszélned, ezek fontos dolgok.
Még én sem kérdeztem a szülésről a dokimtól semmit.
Vevikk: néha egy kis Vuk még kibírható, Szmöre már gusztustalanabb. Kívánom, hogy többet ne legyél rosszul!
Dita: te is nagyon helyes és szép kismami vagy!!! Neked is csak gratulálni tudok!
Hát 200.000 Ft-nak a duplájára számítok jelenleg, aztán meglátjuk mi lesz belőle.
Azt kell megvenni, amit meg tudsz jó áron szerezni, nem érdekes hogy kék, vagy nem ill. kislány vagy kisfiú hordja.
Witch: a Bippát már én is kinéztem magamnak, szerintem mi is ott fogunk jó pár dolgot megvenni. Én a nyaralás utánra tervezem az őrült babaholmi vásárlást. Már én is nagyon várom!
Bikmakk: babamozgással még mindig semmi, még csak bizsergés sem.
Szerintem én egyből rúgásokat fogok érezni
, lehet épp a nyaraláson.
Kelengyelistát nemsokára majd én is összeállítok.
Milyen a kinti élet? Azt tudom, hogy drága, de amúgy? Jól sikerül beilleszkedni?
Rony: látom, már áthúz a szíved!
Nagyon drukkolok a Babóknak, hogy beágyazódjanak és átjöhess ide miharabb!!! Hogy érzed magad?
Remény: te is nagy beszerző vagy és tényleg sok mindent vettél már, de nagyon ügyesen csinálod. Nemsokára félidősök leszünk, úgyhogy haladni kell a dolgokkal.
Az AFP-n túl vagyok: aki még nem tudja miből áll, annak leírom: vérvétel volt egy ampulla ill. vizelet, amit otthonról vittem. Az AFP-nek jövőhét pénteken lesz eredménye a vizelet bakteriológiai tenyésztésének pedig 3 munkanapon belül. Amúgy semmi extra nem volt. 3-an voltunk a Jánosban ilyen vizsgálaton és pikpak végeztünk.
Nyaralás előtti héten bejelentkezek még 4D UH-ra, szeretnék felvételt hozni a Babákról.
Legalább megtudjuk a nemüket, remélem.
Gondolhatjátok nekünk mennyi segítségre lesz szükségünk, első szülésnél két Babóval.
De úgy néz ki, menni fog a dolog és lesz segítség Anyukám ill. férjem Anyukája is tud jönni. Lesz dolog bőven!
Azt sem tudom, hogy hogy lesz, kicsit be vagyok ijedve.
De hát, csak megoldjuk valahogyan.
Ja és még valami. Tegnap elhoztam a magzatvédő övet a csajszitól és egyből ki is próbáltam, nekem tetszik. Nagyon kényelmes.
A ruhavásárlás pedig nem volt egyszerű
: két H&M üzletben is voltam, C&A-ban is, de semmit nem találtam. Azaz 8000 Ft-okért még sem akartam nacikat venni. Az Ázsiában viszont tudtam venni magamnak nacikat itthonra, ill. utcai viseletet is. Nem kifejezetten kismama ruházat, de most nagyon sok olyan gatyót árulnak ott, aminek bő, széles és nyúlós dereka van, szóval olyan kismami nadrágszerű.
úgyhogy nem jöttem haza üres kézzel!
Szép napot!