Sziasztok Lányok!
nem is tudom, hol kezdjem, mert olvasgattam én minden nap, de szita az agyam....
Andi! Videóidat megnéztem, ügyesek a gyerekek! A ballagási vers tényleg megható, még nekem is az volt, hát akkor Neked... Készítd a papírzsepit délutánra, és várjuk a képeket!
(régebben sose értettem, anyukám miért pityereg ballagáson, esküvőn, anyák napján....most már értem)
Zsebi! Gratula az engedélyhez, és az elő vendégekhez! Iwiw üzifalra én is kiírtam!
Szabi a napszemüvegben nagyon vagány!!!!!
ZIta! Tényleg nagyon csini anyuci vagy! De ez valóban alkat kérdése is.... Én rohangálok Pannika után már vagy 8 hónapja, de hiába....
Patrícia egy kis tündérhölgy! Annyira csajszi már most is!!!!
Anita! Nagyon jók a kehidai képek, Anna olyan kis édes, látszik, mennyire élvezi! Pocid meg tényleg látszik, és ne aggódj, sztem senki nem daginak gondol (messze is vagy tőle), babás poci az!!!
Hát, köszönöm, ígérem, tudni fogtok róla, ha nálunk is jó hír van! De ez még kicsit odébb lesz, mert jelenleg sok-sok cisztám van mindkét oldalom....
Amíg azok ott vannak, addig baba nemigen lesz. Amúgy semmi kóros, meg mensivel majd eltűnik (remélem, nem én leszek a kivétel...
), de nagyon fájt, görcsölt a hasam napokig. Most már jobb, ritkábban fáj.
Olgi! Nagyon csini vagy Te is, jó sokat fogytál! Bár, az okát nem irígylem....
Apukád hogy van? Gyerekek nagyot nőttek, Tüncsike főleg!
Panka! Jobbulást Nektek! Nem vagyok túl naprakész csempeárban, de a 2000 Ft/nm gondolom, nagyon alap ár, nem? De hátha kifogtok vmi jó akciót! nekünk olyan szerencsénk volt, hogy szinte az össze csempe akciós volt, ami tetszett, de mondjuk nem emlékszem, milyen árban voltak....
Évi! Szasza is milyen nagyfiú már! A hajkoronájára irígy vagok még mindig!
Bár, nem panaszkodom, Pannikáé is dúsul szépen!
Kriszti! Most vagytok Pesten, ugye? Hát, nincs a legjobb idő, azért remélem, jól telnek ezek a napok!
Esztergomban szuperül éreztük magunkat. Voltunk az élményfürdőben, szép és tényleg bababarát! Kirándultunk Visegrágra, Szentendrére. Rengeteget sétáltunk, jól el is fáradtunk estére mindig. Pannikával semmi baj nem volt. Az éttermekben szépen ült, míg mi ettünk, falatozott a kajánkból. Ahol lehetett, kiszállt a kocsiból, sétált, szaladgált. Kutyamániás a drágám.
Jó messziről észreveszi a kutyákat, és vau-vauzik jó hangosan, meg integet nekik, és oda is mer menni közel. Hazafelé bementünk tesómékhoz, most voltunk először. Van egy kutyájuk, hatalmas, sokkal nagyobb, mint Pannika. Attól sem félt, kb 20 centire meg merte közelíteni, mondjuk nagyon jámbor kutya, ezért mertem engedni. De mondta a hugom, hogy neki kb egy hónapba telt, mire ilyen közel merészkedett a kuytához.
És úgy osztotta a lányom a kutyának az észt, úgy nevettünk, dirigált neki, mutogatott az ujjával!
Ágyunk megjött, össze is van szerelve, szép lett. Így most már komplett a hálószobabútor végre.