Sziasztok!
Ani:folyton ordíbált az a nő ,őrmestert játszott
13-an voltunk ott szülök ,de igen csak türtöztetteük magunkat ,hogy be ne szóljunk neki
A túráráól meg nemis beszélve.
Ha tudom hogy 3 órát járat minket terepen akkor bekenem a térdem és befáslizom (15 évesen mütötték),na meg beveszek dilibogyót a visszereimre (már jó rá nappal előbb elkezdve) azt se tudtam hová tegyem a lábaimat este
bokám az nem volt a térdem sajgot.A viszerek miatt ugye pisilni sem jártam hiába ittam.
Na nem a sétával van bajom,mert mostanában heti 3 szor biztos elsétáltam e tescoba ,dmbe vagy a Pennybe és magassarkú papucsban.Na de terep meg az "egyenes" járda 2 külön fogalom.
Amúgy jók voltak a programok.
Fülbevaló?
Jaj szegény Emmáék
Tuntun:isemrős a mérgelődésed.
Ma írnak Berniék matekból.
Tegnap a matek versenyes papírt töltötték ki(kiválasztás ki mehet)
Na szerinted.................1 hibája volt a 2 oldalas A/4 -es lapon .
A dolgozata biztos nem lesz ilyen jó
Szerintem keddn a hajam fogom tőle tépni,na mindegy ha 30%-os írna akkor is az én gyerekem meg ha közel 100%os ír akkor is.
Gyereknapra Zsombi müanyag kismotort kap,Berni ?????????Lehet elmegyünk vlahova és ha meglát valami értelmes dolgot megkapja.
Köszi csajok ,hogy szülinapos köszöntést.
Ja kirándulásról vannak képek,de majd a baba szobába feltöltöm és bemásolom a linket,mert ide nem tom,Olyan béna vagyok
Alvás:nálunk szépen alakult,persze attól is függöt mikor kelt reggel.
De hozá volt szokva a 7 körüli ébredéshez. Úgye Bernit vinni kellett oviba ,most suliba. aludt délelőtt és délután aztán 1 éves kora körül áttértünk a napi 1 alvásra de úgy ,hogy 11 körül beájult és 14-15ig aludt.Nekünk így kimaradt a tízórai ,mert megebédelettem,hogy jobbat aludjon.Elkezdtem húzni az isőt ,hogy 11.30 kor eszünk stb.És 1 éves kora után mi már 12 kor ezsünk és megyünk délutáni tentibe.
De ez gyerek függő is.Berninél nem volt ilyen egyszerű,őt pl 15 kor ebédelettem ,amikor felébredt.De ő saját magától állt be 3 éves korára ,hogy 12 kor eszik és megy aludni utána.
Szóval erőltetni sem kell igény szerint is mehet aztán beáll a bioritmus,a normális kerékvágásba.