Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Dadomi, gratulálok Dominak!!! Ügyesek vagytok!!!

Dius, örülök, hogy írtál és hogy jól vagytok!!! Én nem akarok beleszólni, de ha este 1/2 10-től alszik 4-ig akkor szerintem nincs gond a tejcsivel. Majd szépen beáll az a napközbeni evés is. Nekem amíg csak szopizott Erik szinte percre pontosan 3 óránként és ez az idő nem csökkent, nem nőtt. Már anyósom mondta, hogy ki kellene bírnia 4 órát, de Ő nem bírta ki. Viszont egész éjjel aludt.

Emma, jó pihenést Nektek és inkább pihenj, minthogy a net elé ülj az 1 hét alatt! Majd utána bepótolod!!!

Devcsa, Mesi, Babriella jó tanulást Nektek is!!! Én még hozzá sem nyúltam a könyveimhez, mert Erikkel játszottam. Nemsokára meg megyünk a dokihoz. Na de mire van az éjszaka :lol: :lol:
Vendég
 


Rakok fel pár képet ha nem gond. És képzeljétek csinált nekem Ricsike egy videót amikor horgásztak, úgyhogy jól meg is siratott. Megköszönte, hogy elengedtem és mondta, hogy imád és legyünk mindig nagyon boldogok, meg megköszönte, hogy megcsinálhatta nekem ezt a felvételt. (na megint bőgök)

Na a képek:
A nagy Ho-ho..... Kép
Kép

Így telt a ma délelőttünk:
Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


sziasztok

Emma,érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat!!!!!

tuntun,látod,nagyfiú már Ricsi :wink:
Erik nagyon édes a medencében!!!!

dadomi adj két cuppanósat kiscsillagszeműdnek!!!Nagyon ügyi!!!!

dius,100%-osan egyetértek dadomival!!!Kristóf fél éves koráig éjjel-nappal 2 óránként szopizott :!:
Örülök,hogy alakulnak otthon a dolgok,és ne félj,lesz még Bencus féltékeny :wink: :D
Vendég
 

 
 

Tuntun! Köszi! Nagyon komoly fiú már Ricsike! Nagyon helyes legényke! A medencébe te is beültél Erikkel? Nekünk elárulhatod, nem tudja ám meg senki! :wink:

Cseriani! Köszi neked is! Majd ha felébred a drága megkapja a puszit! :wink:

Diusnak még annyit az etetéshez: Szánj rá 2-3 napot, és jegyezd fel egy papírra, hogy te mikor ettél, de mindent írjál bele, még a nasikat is! Meg fogsz lepődni :lol: Egyébként ez a "ki kell bírnia 4 órát" akkora baromság! Most őszintén, mi felnőttek hány óránként eszünk? Elvileg a normális, egészséges a napi 5-szöri étkezés. Na most alszunk éjjel mondjuk 6 órát, az azt jelenti, hogy 18-at vagyunk ébren, ha a 18-at elosztjuk 5-tel... lehet számolni hány óránként is eszünk... :lol: :lol: Na Dius, most már nem aggódsz Ármin evésén ugye? :P

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi
 
 


Sziasztok,

megjöttünk a dokitól. Nem csalánkiütés, nem allergia, hanem valamilyen bogárcsípésre heves bőrreakció. Kaptunk rázókeveréket és figyelni kell, hogy jön-e még rá, mert akkor vissza kell mennünk.
Most tanácstalan vagyok, mert szerintem a homokozó lesz a ludas, de hogy fertőtlenítsem ki? Ő még elég intenzíven "eszi" a homokot így szóba sem jöhet semmi fertőtlenítő v. vegyszer. De lehet, hogy "csak" szúnyog?! És eddig miért nem jött ki rajta semmi? Szóval most csupa :?: :?: :?: vagyok :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Tuntun! Régebben nálunk a játszótéren úgy fertőtlenítették a homokozót, hogy kiégették. Valahogy próbáljátok meg, az fertőtleníti. Vagy ha kicserélnétek az egész homokot?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi
 
 


Dius Réka nekem is 2 óránként evett. Olyat pedig, hogy nem elég tápláló a tejed, biztos, hogy nincs. Hallgass csak Dadomira. Minnél többször szopizik annál inkább több lesz a tejci. Az pedig, hogy egy hetesen szinte teljesen végig alusza az éjszakát tényleg azt jelzi, hogy rendben van a tejci tápanyaga.

Emma nagyon jó pihenést. Várunk majd élménybeszámolókkal.

Dadomi gratula a pelusnélküliséghez.

Tali dátum: núnius 14 v. 21? Melyik lenne jobb? Nálam mind a két nap megfelel.
Vendég
 


Sziasztok!

visszaolvasni még nem volt időm,csak jelentem megvan a vizsgám!! befejeztem a sulit jeles bizivel :D

köszönöm a sok drukkot,segítettek :wink:

ha visszaolvastam,írok még :lol:

na pussszzz

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


Domi nagyon ugyes :D

Dius, tenyleg nem kell megijedni, hogy keves a tej, majd beall az :wink: Pihenj sokat, ha tudsz, az is sokat segit...

Emma, Sleep and play, mi? Azzal en is befurodtem egyszer, sz...rt se er... Nekem nem csapta ki nagyon, de minden kifojt belole... Csak akkor adtam ra, ha mar elotte kakilt, es nem sok ido volt furdesig... Kis csomag volt, de soka fogyott el :evil:

yuyu79
 
 



Sziasztok,

nálunk esik az eső. :? És a szóbeli utáni kajára kintre foglaltam asztalt :? :? Nem baj hátha még kiderül az idő délig.

Mesi, ügyes vagy gratulálok!!!

Julcsi, hogy van a kis drágád? Nyűgösködik nagyon?
Én is így vagyok most az Aldis pelussal, sose fog elfogyni. Már örültem, hogy csak 3 db van, erre a papánál is találtam még hármat :? :? Ez úgy látszik osztódással szaporodik :lol: :lol: Nekünk csak a Pampers jó, a többi nekünk is vagy kicsapja, v. kifolyik belőle minden.

Na megyünk reggelizni, aztán még tanulok egy kicsit, bár álmomban már levizsgáztam, vagyis megbuktam. Olyan perfektül tudtam válaszolni mindenre, amit nem tudtam angolul, azt mondtam magyarul. :oops: :oops: :oops: Így rögtön meg is buktam (magyarul abszolút nem szabad megszólalni). De legalább tudom, hogy milyen szavakat kell még átnéznem. :lol: :lol:
Vendég
 


Tegnap a magyar tanárnő teljesen ki volt akadva a fiamra. Azt mondja, hogy egyszerűen az ellenkezőjét csinálja annak amit mond neki. :evil: :evil: Ez a tanárnő az engedékenyebb, ezért ha már Ő panaszkodik, akkor van a gond. Ráadásul tegnapelőtt feketét kapott magatartásból, tegnap technikából egyest. És a fiam szerint Ő teljesen jól viselkedik, csak a másik hibás, vagy a tanárnő rosszul látja a dolgokat. Úgyhogy én igazából ezért "aggódom", hogy nem látja be, hogy Ő a hibás. Nem tudom mivel tudnám megfogni, de biztos meg fogom találni a módját. :roll: :roll: Jó tudom, hogy Ő még azért kicsi, de ha most nem tudunk rá hatni mi lesz később?

Lányok, volt már valamelyikőtök melanoma vizsgálaton? Tegnap, hogy voltam a gyerekkel a bőrgyógyásznál kértem időpontot magamnak, így holnap megyek. Nem tudjátok mit csinál a doki ilyenkor? Meg van a hátamon egy anyajegy, amit le akarok szedetni már évek óta és úgy gondoltam, hogy az a legjobb, ha most kérek időpontot, mert utána megint csak halogatni fogom.
:oops: :oops:
Vendég
 


Dadomi, köszi!!! Valószínű akkor, hogy Apát ráugrasztom, hogy égesse ki a homokozót. Cseréltetni még most nem szeretném, mert még ez a 2. éve. Majd jövőre.
Vendég
 


jó reggelt. Itt remélem egy darabig nem esik még,ma mennének a Kristófék lovagolni. Itt a falu határában-tőlünk egyébként kb.500m-re,van egy tanya,a Rózsa tanya,sok-sok gyönyörű pacival. Elmennek a gyerekekért az oviba lovaskocsival,és aki akar,az lovagolhat is. A szél fúj rendesen,alig bírtam hajtani a biciklit reggel.

Nekünk is csak a libero jön be,Kristófnak kipróbáltam a pamperst,de kifolyt belőle a pisi. Elizánál már nem is kísérleteztem. Az ő marha érzékeny bőrét inkább hagytam. Állitólag a pampers valamivel át van itatva,amit sok kisgyerek bőre nem tolerál....

tuntun Kristófnak tavalyelött volt a homoktól kiütése,azok gészen apró piros meg fehér pöttyök voltak,de egy idő után elmúltak,pedig voltunk bőrdokinál is...

én voltam már anyajegyvizsgálaton,és járok is rendszeresen,meg szedettem is le 3 anyajegyet,másfél éve,amit muszáj volt,de szerencsére a szövettanom negatív lett...
Egy nagyítószerű valamivel nézte meg az anyajegyeket,volt,amit 3-szor is. Aztán megmondta,melyikektől szabaduljak meg. Ezeket a sebészeten szedték le,injekció,szike,varrás,majd varratszedés,stb...de még sulis koromból a nyakamról szedettem le egyet lézerrel-hát,az sm volt hú de kellemes,mondjuk az injekció után egyiknél sem éreztem semmit,max.annyit,hogy a lézeres büdös volt. És mindegyik meglátszik,hajlamos vagyok a túlburjánzásra. Most képzelhetitek,van a hasamon 4 bemetszés,az epeműtét miatt,1 az anyajegy miatt,meg a bal vállamon hátul 2 az anyajegy miatt...de a contraktubex krém nagyon jó,bár nálam csodát nem művelt,sajnos...

Na,valamit akartam még...de nem tudom,mit...
másik Diusunk mégiscsak eltűnt???
Vendég
 


Évi,nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!
Kép
Vendég
 


Köszi Ani az infót. Nem is néztem meg a papírját, de akkor el kell mennem a sebészetre ? :cry: :cry: Én azt hittem, hogy itt a rendelőben meg tudja csinálni :oops: :oops:
Vendég
 


Évi nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!


Kép
Vendég
 


Na most lecsukom a gépet és tényleg tanulok egy kicsit még!!!
Vendég
 


neeem,tuntun,először bőrdokihoz menj,ő majd megmondja,hogy hogyan,merre...ha le lehet lézerrel,akkor megcsináltathatod azzal. Nekem ezekre nem ajánlották. Tehát,először irány a bőrdoki.

tuntun,sztem ugyanonnan szedjük a képeslapokat :lol:

Itt nagyon lóg az eső lába :(
Szorítsatok lécci-lécci,hogy kibírja fél 12-ig!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

köszi Csajok :)

Ani!
drukkoltam! kibírta eső nélkül? itt nem esett...

Tuntun!
nagyon jók a képek :)

Julcsi!
Enikő hogy áll a fogfájással??

Mi pelenkaboltban veszünk pelust,ami olcsóbb,mint a "márkásak" . Először kipróbáltuk,és nem okozott semmi gondot,és nem is folyt ki. A pampers is jó volt,de sokkal drágább,mint ez.

Josi!
mi volt a bölcsiben??

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


mesi köszi!!!Nem esett,viszont a tulaj nem ért rá,így mégsem mehettek. Szegénykék,annyira készültek,biztos nagyon csalódottak :(
Gratulálok a vizsgáidhoz!!!
Olyan jó nektek,hogy arrafelé van ilyen olcsóbb bolt. Itt is van egy pelusdiszkont,egyszer benéztem,de drágább volt a libero,mint a dm-ben,kuponra :shock: Mármint a 15%-osra. Én meg általában akkor szoktam bevásárolni pelusból,mikor összejött a 15-ös kedvezmény.
Na,megyek,elaltatom Elizát,mert már tántorog...babaklubban voltunk,jól elfáradt...
Vendég
 


Sziasztok,

megjöttem én is. :lol: :lol: Sikerrel vettem az akadályt, így folyt. köv. szeptemberben. Mármint az angol, mert már a fősulira is pontot kellene tennem :oops: :oops:

Ani, mindenképpen megyek holnap a dokihoz, csak én azt hittem, hogy ott helyben megcsinálja és nem kell már máshová elmennem. De hátha így lesz!!!!
Ez olyan kitolás a gyerekekkel, ha nem volt biztos, akkor eleve nem kellett volna megbeszélni ezt az időpontot. :? :? :?

Mesi, nekünk sajnos a márka nélküli pelenkák nem jöttek be :( :( Nem kímélik a fiaim a pénztárcánkat. :lol: Ricsikének anno a Libero volt jó, így Eriknek is azt vettem egy csomaggal, majd miután kifolyt belőle mindig minden, ezután megvettem a Pamperst és az lett a jó. Én is úgy szoktam mint Ani, a múltkor elhasználtam az ucsó 15%-osomat, de júniusra van egy 10%-osom. :lol:
Vendég
 


Hali!

nekem tényleg szerencsém van,hogy bírja a bőre :) amíg nem használtam ilyet,addig én gyűjtöttem pontot,váltottam kupont,stb. :)

Ani!
sajnálom,hogy nem jött össze...olyan rossz látni ha csalódott egy gyerek :(

Tuntun!
ügyes vagy :)
pontosan mit tanulsz és mennyi van még belőle?? én is szeretnék menni szept-től fősulira,ha felvesznek... :lol:

na pussszz

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


addig én IS gyűjtöttem.... :)

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


Mesi, nincs belőle már semennyi, "csak" az államvizsga. De azt már húzom egy ideje. Véglegesíteni kell a szakdolgozatomat és mehetek vizsgázni. A hivatalos elnevezése: gazdasági mérnök pénzügyi szakon - ez a közgazdász "könnyített" változata, mert itt nincsenek szigorlatok, de ugyanazok a tantárgyak vannak. Én még távoktatásos rendszerben jártam, ami azt jelentette, hogy elmentem hétvégenként a konzultációkra és rá 2-3 hétre volt a vizsga. De ez mostmár megszűnt, ugyanúgy féléves szemeszter van, mint máshol. Ez a gyöngyösi főiskola egyébként. Jártam Szolnokra is, de ott két középfokú nyelvvizsga kellett és ezért inkább átmentem ide - itt egy alapfokú kell - ráadásul ezt a fősulit szponzorálja a cégem, ami azért néha segített. :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok csajok!

Köszönöm a szülinapi jó kívánságokat :D

Tegnap kirándulni voltunk Mórágyon,lovastanyán.Háááát..............
Jó is volt meg nem is :?

Jók legyetek!
berni611
 
 


Evi, utolag boldog szulinapot tolem is :!:

Eni nem szenved nagyon a foga miatt, bar most fent volt ejjel fel 4tol negyed 6ig, de nem sirt meg semmi, csak nem akart aludni. Na meg a napkozbeni alvassal szenvedunk. Delelott nem aludt ma se meg tegnap se, gondoltam akkor delutan majd konnyebben elalszik. Fenet... tegnap is jo sok hisztizett, vegul rajtam aludt el, mikor megprobaltam letenni, felebredt.... utana visszaaludt, es aludt bo 2 orat. Most meg 11kor adtam neki ebedet mar, aztan betettem az agyaba, enekeltem, meseltem neki, de meg leulni se akart a kisagyban, nem hogy lefekudni. Utana hagytam hisztizni en gonosz anya, aztan negyed ora utan elaludt....Ugy alszik, hogy kilog a laba a kisagybol, de nem merem megigazitani se, nehogy felebredjen :roll:

Tuntun, voltal mar a dokinal? Mi van az anyajegyeiddel? Hol syedik le vegul?

yuyu79
 
 


Sziasztok,

Julcsi, még nem voltam, majd 15 után megyek. Nem próbáltad azt, hogy Enikő csak ebéd után aludjon már? Én azt olvastam egyszer, hogy hagyni kell a gyerekeket aludni, nem kell őket állandóan igazgatni. Ha nekik nem kényelmes az a póz úgyis váltanak. Bár elolvastam, de én is mindig igazgattam őket :oops: :oops: . Nekem olyan kényelmetlennek tűnt :lol: :lol:
Vendég
 


sziasztok

yuyu,mintha Elizáról írnál :shock:
Ugyanígy voltunk az alvással. Aztán áttértünk a napi egyre,azóta nincs gond,alszik 1-3-ig,és éjjel is csak nagyon-nagyon ritkán ébred fel...
tuntun,mesi,nagyon ügyik vagytok,gratulálok(és kicsit irigykedem is :oops: )
Mi ismét voltunk tornázni,Eliza egyre jobban élvezi,már ha fokozható még ez az állapot :roll:
Hallottátok,hogy szombatra 13 fokot mondanak? Szegény Emmáék!!!Úgy jártak,mint mi tavaly nyáron :evil:
Na,megyek,mert szalad a ház,még a szatyrokat sem pakoltam ki,torna elött boltban voltunk...Eliza már alszik,mint a bunda.
Évi,mi volt a baj Mórágyon???
Vendég
 


De, probalkozom, viszont ha koran kel, es foleg ha setalunk delelott, akkor nem birja ki, elalszik a babakocsiban. De ha nem akkor, tobbet alszik delutan, de ugyanugy nehezen alszik el. Ani, Elizat hogy altatod? Enikomnek kb 4/5 honapos kora ota kisagyfobiaja van, ha el is alszik benne, elotte hisztizik... Este is a mi agyunkon alszik el azota, es utana tesszuk a helyere... Errol hogy lehetne leszoktatni?

Emmaek hova is utaztak? Remelem azert a rossz ido ellenere is jol erzik majd magukat :roll:

yuyu79
 
 


nekünk elég régóta nincs már kiságy...lefekszem mellé,és kis nyüglődés után megfogja a kezem,és elalszik. Ez eleinte sokszor fél óra nyüglődés is volt,mostmár általában 10 perc alatt alszik. Volt olyan,hogy lemászott az ágyról,stb...de én csak feküdtem tovább,mintha aludnék. Néha szóltam neki,néha rászóltam,elöbb utóbb visszajött,és megszokta ezt. Nekem egyik gyerek sem díjazta a kiságyat,ahogy hozzáért a kezük-lábuk-bármijük,már fennt is voltak. Volt olyan éjszaka,mikor Eliza 8-10-szer ébredt fel. Számomra is hihetetlen,de ez egycsapásra megváltozott,amint eltettük a kiságyat. És igen,néha annyira pörög-forog,hogy leesik az ágyról,de nagyrészt fel sem ébred rá :shock: De eddig még semmi baja nem lett,az ő ágyuk alacsony,szerintem max.30 cm magas lehet...Nekünk ez így nagyon bejött,mindkettőjüknél...
Mondjuk,nálunk a járóka sem volt kedvenc bútordarab,játéktárolásra használtuk,azt sem szerették.
yuyu sztem ez egy átmeneti időszak ez most Enikőnél,egyre több minden érdekli,hidd el,szépen be fog állni majd az alvása...Eliza van,hogy mondókázás közben alszik el. Mondja-mondja valamelyik mondókát,egyszercsak csönd-elaludt. Olyan is elég sűrűn előfordul,hogy álmában folytatja a mondókát :roll:
Éjjel is elég sokat beszél. Én voltam ilyen,de nálam még az ajtókat is zárni kellett,mert én mentem is... :?
Vendég
 


Koszi a biztatast! Eddig se volt egyszeru a nappali alvas, de ha nagyon nyugos volt, a babakocsiban aludt seta kozben. Csak most mar, ha nagyon meleg lesz, nem tudom a legnagyobb melegben kivinni majd, igy kene valami mas megoldas. Ugyhogy probalkozunk, aztan lesz valami. Amugy o 90 %ban atalussza az ejszakat, szoval akkor nem zavarja a kisagy. Sot, nem is a kisagy zavarja, hanem sokszor az is, ha leulok vele az agyunkra, mert akkor tudja, hogy most aludni kellene :wink: A legujabb az, hogy csimpaszkodik is belem, mint egy kismajom, hogy ne tegyem le...

yuyu79
 
 


Es mennyi idos kora ota alszik rendes agyon Eliza?

yuyu79
 
 


Nem volt még egy éves,kb.11 hós lehetett,ha jól emlékszem...
Vendég
 


Vizsgázóknak gratula!!!! :lol: :lol: :lol:

Yuyu! Nálunk a fiúk nem voltak még egész két évesek, amikor már nem a kiságyban aludtak. Azóta normálisabbak az éjszakák, sőt, most már egész jók (kopp-kopp-kopp) :D Egyébként nálunk is egy éves koruk körül volt az átállás a napi egyszeri alvásra. Az átmeneti időszak nehéz, mert a két alvás már sok nekik, az egy meg még nem elég. Majd ha megszokja Enikő, hogy mikor van az alvás ideje, akkor hidd el könnyebb lesz. Sőt az életeteket is könnyebb lesz szervezni a napi egy alváshoz (amíg nem jön a kistesó, hogy a megszokott rendszert jól felbolygassa :P :lol: ). Ha korán elálmosodik napközben, akkor hozd előbbre kicsit az ebédet. De nálunk volt olyan, hogy Domi 11 órakor már aludt, aludt 2-3 órát és utána ebédelt. Szóval rugalmasan kell kezelni, nem kell ragaszkodni ahhoz, hogy feltétlen ebéd után aludjon. Kitartás csajszi, nemsokára jobb lesz (tudom, ezt mondjuk lassan egy éve :lol: )

Na lépek én is, a mosott ruhák már megint megszáradtak.... :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi
 
 


Nalunk is volt mar olyan, hogy ebed utan aludt el. Csak sokszor az a gond, hogy nyuglodik mert almos, de nem akar aludni.

Koszi a tancsokat! Nem is akartam am panaszkodni, remelem nem ugy jott le, csak kivancsi vagyok, ti hogy csinaltatok :wink:

yuyu79
 
 


Marmint volt olyan hogy ebed elott aludt el... hulye vagyok :roll:

yuyu79
 
 


Sziasztok,

megjöttem a dokitól. Itt rendelőjében le is szedte és összevarta. Kérdezte, hogy elküldje-e szövettanra az még + 3eFt volt, de én kértem. Van még egy anyajegyem ami nem tetszik neki, de mondta, hogy majd az őszi ellenőrzésnél meglátja, hogy hozzá kell-e nyúlni.
Vendég
 


Évi utólag is nagyon boldog szülinapot!
Vendég
 


Sziasztok!

köszi a gratukat :)
Évi!

Boldog Szülinapot!! utólag :oops:

Tuntun!
ez gyors volt :) reméljük nem lesz a másikkal sem gond! akkor hajrá az államvizsgához :lol:

Ani!
Eliza már egy évesen kiságyon aludt?? :shock: húúúúú ez tök érdekes, én meg itt agyalok,mikor kellene neki venni... :lol: bár tuti leesne minden este amennyit "mászkál" álmában!
Miért irigykedsz? szeretnél tanulni?

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


Hú most olvastam vissza :oops: :oops: :oops: "összevarrta"
Vendég
 


Mi is megvettük Eriknek ágyat, de egyenlőre a garázsban van. Hál istennek nálunk a kiságy nem gond, így egyenlőre még abban marad.
Ricsike is jóval elmúlt már 2 éves mikorra kikerült az ágyból. Akkor egy kétszemélyes fotelágyat vettünk neki, ami kb. 20 cm magas volt és bőven tudott rajta forgolódni "mászni", és rácsot tettünk az ajtajára így nem tudott kijönni ha felkelt.
Mesi, köszi remélem lassan elérem a végcélt. :oops: :oops:
Vendég
 


Ma voltam a Corában vettem a gyerekeknek gyereknapra néhány meglepit.
Ha a Papa vigyázz Erikre, akkor Ricsikét kivisszük a Kossuth téri gyereknapra. Tavaly is voltunk kinnt nagyon jó volt, a gyerek baromira élvezte. És ami a legjobb benne, hogy nincs egyetlenegy játékárus sem, hanem a gyerekek a különböző állomásokon kapnak apró ajándékokat.
Vendég
 


Én is gondolkodtam a Kossuth téri gyermeknapon,de nem hiszem,hogy élvezné.. az a program nagyobb gyerekeknek való...nem? vagy rosszul olvastam a progit?

sztem a vasúttörténtibe megyünk,még nem voltunk... de mindez időjárás függő...szombatra hideget mond :S meglátjuk,mi lesz vasárnap...

Mit vettél Tuntun?? :lol: :wink:

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


Mesi, igen inkább nagyobbaknak, bár van kicsiknek is játszósátor. De akkor nekünk kétfelé kellene lennünk, az meg úgy nem az igazi. Meg megmondom őszintén, hogy szerintem inkább fiús nap ez ott (katonaság, rendőrség, katasztrófavédelem).

Hát Ricsike említette, hogy milyen aranyosak a fur berries plüssök, így azt kapnak egyet-egyet, meg váltottam be Cora ponton action city szettet, Erik meg kap a Thomas mozdonyába (hordozható táska) még egy kis mozdonyt. Meg közösen kapják a Volt DVD-t és az Alma együttes új CD-jét.
Vendég
 


Akkor jól olvastam a progit :)

Jól hangzanak az ajándékok :lol: biztos nagyon fognak örülni :lol:

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Nálunk olyan szél van, hogy szabályszerűen fáztam, amikor kikísértem a fiúkat. :? :?
Ricsikém ma ír helyesírási versenyt, kíváncsi vagyok hogy fog szerepelni.
Megírták az év végi felmérőket a magyar 100% lett, de a matekot "elszúrta" 89%. Ne képzeljetek telhetetlennek, de egész évben 100%-ot írt és a matek a kedvence és most meg alapvető hibákkal rontotta el. :( :( :( A környezete is jó lett 98%.
Ma lesz náluk a gyereknap, de csak du. 2-4-ig. Hát nem tudom, hogy a 2 órába hogy tudják bepréselni az ügyességi játékokat, meg a kaját mindent, de biztos lehet. :) :) Majd meglátom, hogy lesz, de akkor val.színű ma nincs edzés, mert tele hassal semmi értelme.
Mi ma körutat rendezünk Erikkel, varrattam függönyt azért el kell mennünk, aztán a postára is, meg kenyérért, de mindez a falu két szélén van. Így ma megdolgoztatom a fiatalúr lábát :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Ani:folyton ordíbált az a nő ,őrmestert játszott :evil: 13-an voltunk ott szülök ,de igen csak türtöztetteük magunkat ,hogy be ne szóljunk neki :evil: :evil: :evil: A túráráól meg nemis beszélve.
Ha tudom hogy 3 órát járat minket terepen akkor bekenem a térdem és befáslizom (15 évesen mütötték),na meg beveszek dilibogyót a visszereimre (már jó rá nappal előbb elkezdve) azt se tudtam hová tegyem a lábaimat este :evil: bokám az nem volt a térdem sajgot.A viszerek miatt ugye pisilni sem jártam hiába ittam.

Na nem a sétával van bajom,mert mostanában heti 3 szor biztos elsétáltam e tescoba ,dmbe vagy a Pennybe és magassarkú papucsban.Na de terep meg az "egyenes" járda 2 külön fogalom.

Amúgy jók voltak a programok.
Fülbevaló?

Jaj szegény Emmáék :cry: :cry: :cry:


Tuntun:isemrős a mérgelődésed.
Ma írnak Berniék matekból.
Tegnap a matek versenyes papírt töltötték ki(kiválasztás ki mehet)
Na szerinted.................1 hibája volt a 2 oldalas A/4 -es lapon .
A dolgozata biztos nem lesz ilyen jó :evil:
Szerintem keddn a hajam fogom tőle tépni,na mindegy ha 30%-os írna akkor is az én gyerekem meg ha közel 100%os ír akkor is.

Gyereknapra Zsombi müanyag kismotort kap,Berni ?????????Lehet elmegyünk vlahova és ha meglát valami értelmes dolgot megkapja.

Köszi csajok ,hogy szülinapos köszöntést.


Ja kirándulásról vannak képek,de majd a baba szobába feltöltöm és bemásolom a linket,mert ide nem tom,Olyan béna vagyok :oops:


Alvás:nálunk szépen alakult,persze attól is függöt mikor kelt reggel.
De hozá volt szokva a 7 körüli ébredéshez. Úgye Bernit vinni kellett oviba ,most suliba. aludt délelőtt és délután aztán 1 éves kora körül áttértünk a napi 1 alvásra de úgy ,hogy 11 körül beájult és 14-15ig aludt.Nekünk így kimaradt a tízórai ,mert megebédelettem,hogy jobbat aludjon.Elkezdtem húzni az isőt ,hogy 11.30 kor eszünk stb.És 1 éves kora után mi már 12 kor ezsünk és megyünk délutáni tentibe.
De ez gyerek függő is.Berninél nem volt ilyen egyszerű,őt pl 15 kor ebédelettem ,amikor felébredt.De ő saját magától állt be 3 éves korára ,hogy 12 kor eszik és megy aludni utána.
Szóval erőltetni sem kell igény szerint is mehet aztán beáll a bioritmus,a normális kerékvágásba.
berni611
 
 


sziasztok

Itt is fúj :?
Évi,tán kiképzőtáborban voltatok??? :lol:
mesi,szeretnék,de lusta vagyok hozzá,meg ugye a gyerekeket sem tudnám kire bízni,hova tenni,így nem lesz-lett az egészből semmi.

Délben hívtak az oviból,hogy Kristóf lázas. Még épp elcsíptük a doktornénit,torokgyulladása van. Egyébként a fél óvodának az van,alig vannak,már a mai nap folyamán jópár kisgyereket vittek haza a szülők,mert belázasodtak. Most alszik,adtam neki lázcsillapítót,és csak reménykedni tudok,hogy hamar túl lesz rajta,és,hogy Eliza nem kapja el...Kristóf már több,mint 3 hónapja nem volt beteg :shock:
Vendég
 


Sziasztok,

sajnos ma Eriknek szobafogság volt, mert viharos erejű szél fújt egész nap, most menekítettem be a maradék ruhát, mert el kezdett esni. Nesze Neked gyereknap :( :(

Ani, jobbulást Kristófnak. Ha megissza adjál neki limonádét jó sok facsart citrommal. Nekem az egyik doktornő mondta, hogy meleg tea helyett jó hűs (de ne hideg) limonádét igyunk ilyenkor, mert a meleg csak tovább szaporítja a bacikat.

Képzeljétek tegnap Erik mindenáron biciklizni akart :lol: :lol: Az egyik ismerősünk ki akarta dobni az unokája kinőtt bicaját és apósom elhozta, hogy rendberakja Eriknek. Na most ez a kis buta látta, hogy Ricsike biciklizik és addig nyúzta a nagyapját, amíg az ráültette és tolta körbe az udvaron. :lol: Próbáltuk, hogy inkább motorozzon, de esze ágában sem volt. Na gyorsan Ricsikével kiszedtük a kis bicikliket, rendberaktuk és az egyiknek le lehet engedni az ülését meg a kormányát teljesen, így majd azon megpróbáljuk. De látnotok kellett volna, hogy ragyogott a kis arca, hogy Ő ugyanúgy "biciklizik", mint a bátyja. :lol: :lol:
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?