Sziasztok!
nagyon sokat irtok egy nap.
ma voltunk méredzkedni: 5 hónaposan és egy hetesen 8370gr és 68cm:)
Beszéltem velük erről gyakori kelésről, igaz tegnap éjjel csak egyszer kelt és ma már csak 3 óránként akart cicizni.
Szóval remélhetőleg túlléptünk a nehezén, lehet,hogy a meleg miatt, vagy tényleg fejlődési ugrás volt.
De azt beszéltünk, hogy ha hétvégén is ilyet csinál és nem javul a helyzet akkor a jövő héten kapja a II. meningo elleni oltását és utána megbeszéljük a hozzátáplálást.
ja igen, nem tudom ki hogy van vele de az én lányom lenyelt egy szélgépet, gyakorlatilag születése óta iszonyat módon puffad, amikor kapta az antibiotikumot na akkor nem(mert lemarta a bélbacikat) de amikor meggyógyult újból puffadt ez már nem is pukizás hanem konkrétan fingás(már bocs) amit csinál egész nap
egy felnőtt férfit is megszégyenítő módon jön belőle.
újból adom neki az espumisant amióta ilyen sokszor eszik még erőteljesebb a puffadás
kérdeztem a dokit mit csináljak?
a következő párbeszéd zajlott le:
Ő:ne egyen ennyiszer éjjel....
én?????az meg hogy?
Ő: szoktassam vissza a 6x evésre
adjak neki vizet éjjel....
én::shock:
soha életébe nem nyelt le semmi ami nem anyatej volt, kiköpte ill úgy csinált mint aki lenyelte és kicsit később kicsurgatta a szája két oldalán
Ő:akkor se adjak neki cicit, balhézni fog de csak vizet adjak
én: de akkor nem fog aludni, hisz csak cicin tud visszaaludni.
Ő: nem baj majd megszokja
én:köszönöm a " jó tanácsot".....
nem fogok neki éjjel vizet adni.....
Akik már gyakorlott hozzátáplálok körkérdés:
hányszor esztek mást?
már estére is adtok vmit zöldség, tejpép lefekvés előtt?
vagy tejpépet még nem lehet adni?
amúgy a hozzátáplálással átalakul a napirend?
mert amikor már mennyiséget eszik akkor nem később akar szopizni nem?
mush:
nálunk úgy zajlik a lefekvés este,hogy már este 6 óra felé nyűgös de még le lehet kötni a figyelmét bár ha már otthagyjuk akkor már nyöszörög.Szóval olyan7-1/28 felé van a fürcsi aztán cici a nagyágyon és kb fél 9 felé alszik el.
utána én megyek zuhizni addig otthagyom a nagyágyba amikor kész vagyok átteszem a kiságyba és alszik
ha felébred még nem éjjel csak elalvás után egy órával nem teljesen ébred meg csak mozgolódik ilyenkor én becsúszó szereléssel még a nagyágyon bevetődök és gyorsan kicserélem a cumit a cicire és ezzel visszaalszik.
Ha már a kiságyba van akkor csak a cumit adom vissza és megvárom hogy vissza tud-e aludni vagy sem, ah nem kiveszem és cicre teszem és ezzel általában sikerül.
Nekem nem olyan lányom van, hogy kap egy esti puszit és még ébren leteszem a kiságyba és magától elalszik.
Elfogadtam:)
Nekünk úgy látszik nem ilyet dobott a gép:D
amúgy hogy ment a mai elalvás?
jurmine: nem voltunk most ringatón, inkább a wekerlei teplom közösségi házba járunk ott külön vannak a korcsoportok, jobban is tetszett Rékának:)
úszni mi is fogunk járni:
http://www.babauszas.info.hu/
szeles :nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz lesz az elválás, nekem már az is elég ha szombatonként de iskolába járok, el sem tudom képzelni milyen nehéz lehet nektek most.
kubu: gratula a vizsgához, irigyellek, hogy tudsz tanulni amúgy mikor?????
kíváncsi leszek mikor nekem kell vizsgáznom, hogyan fogok készülni...
manna: ma este nem kellett pótlást adni elaludt, meglátjuk mi lesz a hét következő részében.
zsiráf:ez milyen pelus? olyasmi, hogy kb 100 db van egy csomagba?
engem is érdekelne az típus/ár/elérhetőség dolog.