Új privát üzeneted érkezett!

Kubu: nem vagyok nagy szakértő, de nem az lehet a baj, hogy így is szerintem felesleges részek vannak az aláírásodnál? Nem kellene látszódni annak ami a vonalzód felett és alatt van! Szerintem!!
Vendég

Szép napot csajok!

Hami után 10ig aludtunk Pocokkal és én fáradtabb vagyok, mint ha hajnalban keltem volna....biztos az időjárás.... :?

Zöldi: Nagyon szépen köszönöm a válaszadiat, drága vagy, pussz!
Hannababa továbbra is gyönyörű! :lol: :lol: És ez még csak a kezdet! :wink:

[quote]D írta:e mi a túrónak adsz 120 ml tej után még tápot is?

Őszinte leszek, fogalmam sem volt róla, hogy még ennyi tejem van, főleg este.... :oops: :oops: Azt hittem, mivel annyi tápit mgeszik még szopi után, max. olyan 40-50 ml lehet bennük, ennyit álmomban sem gondoltam volna.... :shock: :?
De mostanra már kezd összeállni a fejemben a kép: anno nem kellett volna nekiállnunk tápizni, vagy legalább is átmenetileg kellett volna csak adnom. De nekem kellett megint a védőnőre hallgatnom.... :evil: nagyon nagy hibát követtem el, és most már egyre biztosabb vagyok benne! :cry: :cry: :cry:

Jurmine: Ahammm, szeretnénk menni uszira mindenképpen, csak pont a mostani 7vége nem jó :( , jönnek Anyuék :lol: , nagy udvarrendezés lesz (ha az égiek is úgy akarják :D ).

Cili: Danid hogy kinyomja már magát! :shock: :lol: :lol:

Laura: Szegénykééém, neked is pont jókor visznek oda még egy gyerkőcöt! :evil:
Huni ügyes fiú, egészen biztosan bele fog jönni a cicitlen hamizásba is! Sajnálom, hogy vissza kell menned, én nem tudom, hogy bírnám, nem lenne ennyi lelki erőm, az biztos! Le a kalappal előtted-előttetek!

Zsiráf: Szupcsi, hogy gömbölyödik Minibuksi! :lol: :lol:
Pelust hogy kérted, írtál mailt a csajnak?

Lyndee: Szerintem is a megfázás viseli meg Arnit, nem is csoda, ha nyűgibb, mi is azok vagyunk betegen. :(
Jobbulást Manódnak!

Bocika: Összemenesztetted Marcit? :shock: :shock: :lol: :lol: :wink:

Kubu: Hehe, Marcid nagyon nagy művész! Éééédes nagyon! :lol:
bébic

Bébic, már a lábait is maga aláhúzza és a kezein előrecsúszik....

Kép

Kép
dcili81

Cili: Köszi, lementettem a linket! :D
Aztaa, Danid nagyon ügyes! Akkor mindjárt itt a négykézlábDani! :lol:
Ákos tegnap csinálta azt, hogy "lebökte" a fejét, felemelte a vállait, aztán a fenekét, és úgy haladt....hátrafelé. :lol: :lol: Olyan volt a kis hullámzó testével, mint egy tolató kukac. :lol: :lol:

Viburcol kúp: Nálunk sajna semmi eredménye nem volt. :( :(

Etetőszék: Vki kérdezte, hol lehet megvenni a Fisher Price-t, körbenéztem neten, én most így hirtelen nem találtam, de a www.jatsszvelem.hu -n vettük mi, esetleg őket érdemes lenne megkérdezni, lesz-e nekik majd. (férjem ment el érte, azt mondta, azon kívül, hogy kissé nehézkes megtalálni a boltjukat, nagyon segítőkész és rendes volt a csajszi)
bébic

na az éjjeli sírás folytatódik tovább.Arnika ma csak sír és alszik....na jó eszik is :?
Szerintem nálunk biztos nem a fog a ludas,valami azt súgja.Inkább a nátha vagy a hideg front.

szeles:nem tudtam,de ahogy Cili is írta Huni nagyon ügyes kisfiú.Csak biztosan nehéz még neki lemondania a ciciről.Esetleg nem engednek haza szoptatni?

Kubu:Marci olyan nagyfiús kis csibészke!Képet még még még!!!!! :wink:
ja és anyudra is akartam reagálni,hogy oké hogy te kérjél bocsánatot,de az unokája is,hogy méltóztasson ránézni?kiváncsi leszek gyereknapra eszébe jut e Marci? :?

KépKép
lyndee

bébic:én kérdeztem az etetőszéket.Mi is azt a modellt szeretnénk megvenni de itt Szolnokon nem találtam egyik boltban sem.Próbáltam volna net-ről rendelni de még neten sem találtam sehol..... :?

KépKép
lyndee

jaj lyndee megsomolyogtattál :shock:

gyereknap ?? hmmm az meg micsoda ? ja h vegyünk ajándékot a gyereknek ? minek amikor vannak annak szülei is, (gondolom így állnak a dolgokhoz) szóval ez a kényelmi nagymamaság...

csajok 4-es lett a tegnapi politológiám yeah !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu, gratulálok!!!

Nem is értem, hogy lehet ilyen egy anya....vagy minek is nevezzem.. mert szerintem ezt sajnos nem lehet rá mondani

verzso

Lyndee: A jatsszvelem.hu-ról sztem mi vittük el az uccsót, mert már másnap nem volt fent.... :oops: :oops:
De őket érdemes lenne megkérdezni, mert a Fisher Price a fő forgalmazott márkájuk, így jó eséllyel lehet még majd nekik. (holnapjukon van telszám, emailcím is)

Kubu: Hip-hip-hurrrrrrráááááááááááááá! Gratula! :lol: :lol: :lol:
bébic

Hali!

Délelőtt bevásároltunk, már nem győzöm dugdosni az apa-szülinapra szánt meglepiket (még jó, hogy ekkora a gardrób :wink: :lol: )
Kobi délelőtt szinte semmit nem aludt, úgyhogy már most szunyál (amúgy 2 körül szokott), kivi vagyok, meddig nyomja....

Írtátok, hogy mióta forognak a babák, néhányatoknál el is alszik hason úgy, hogy előtte nem csinálta. Én meg gondoltam magamban, hogy az én gyerekem előbb üvöltené szét a házat, mintsem hason aludjon. Erre reggel kukkantok be hozzá, és hason durmol (természetesen fordítva az ágyban)! :shock: :lol:

Kubu: nagyon édes Marcid van. És annyira hasonlít valakire, engem meg esz a fene, hogy nem jut szembe, kire :x
Hol lehet ilyen rántotthúst enni??????????? (asszem írtad, csak nem emléxem :oops:). Utoljára 2 éve ettem ilyet Bécsben a Metallica koncert előtt :twisted: :twisted: Na, az lelógott a tányérról...
Rövidgatyesz szárad, aztán fotózom az illetékesen :wink:
Politológia éljen, pezsgő-lufi!!!!!!!!
Kép

Verzsó: szivi még egyszer :D

Laura: sajnálom. :( Kitartást neked. Írtad még a múltkor, hogy hazamehetsz szoptatni és hogy közel laktok. Azt csak egyszer lehet/tudod megcsinálni egy nap?

Zsiráf: nálatok már húzgálni kell a kuksit? :shock: :shock: :shock: Nekünk dokinéni aszonta, hogy 1 éves koráig hozzá se nyúljunk. :roll:

Cili: Danid nagyon ügyi!

Na, muszáj ennem, kopog a szemem, végén még felébreszti a Manót. :twisted: :P :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Kubu: ügyi vagy, GRATULÁLOK!!!!

KépKép
jurmine

Verzso!
Aranyos vagy, köszi! :P Megnyugodtam!

Kubu!
Az a husi, nem semmi! :shock: :shock:
Èdes a kis tornászbajnok!!!! :wink:

Jurmine!
Persze nem lesz semmi baj, de azért én nyugodtabb vagyok ha használom mindig!
susy75

Vinzent is azóta alszik hason, mióta forogni tud!

Másoknál is van olyan gond, hogy nem tud a hátára visszafordulni??? :roll: :roll: Már néha megörjít ezzel. Nappal még csak hagyján, de este is ezt csinálja. Eddig olyan szépen eleludt este mikor letettem, most meg ott állok az ágy a mellett és vissza kell forgatnom,mert ö ugye nem tud és csak sír. Már mondtam neki, hogy minek fordul hasra ha nem tetszik neki??? :lol: :lol: :lol:
susy75

Susy: Jelentem, nálunk ugyanez a helyzet, de pár napja már napközben legtöbbször átfordul a hátára is (bár egyelőre csak balra). Éjjel nálunk is ez van, szerencsére mire mi lefekszünk, addigra már mélyen alszik (de addig van, hogy 3x is forgatni kell :P), hajnalban meg ha nyekereg és meg kell fordítani, nem ébred fel.

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Bébic: A manófogacskák halálosan édesek!!!!!!!!!! A múlton meg ne tessék rágódni!!! Egyrészt nincs értelme, másrészt minden úgy volt jó, ahogy csináltad és kész!

Vera: Szerintem mindenki úgy csinálja ahogy szeretné. Nyilván van aki azért nem rakja ilyenbe a babáját mert félti a hátát, a gerincét, ortopédiailag az aprócska izületeit, izomzatát. Egyet azonban ne felejts el; az, hogy a gyerekeidnek semmi baja nincs tőle, azt egyelőre nem tudhatod. A gerincferdülés, a csigolyadeformáció nem 1-10 éves kor körül jelentkező probléma. Én például azért vigyázok, mert nem szeretném, hogy 30 évesen hátfájása legyen, ahogy azt sem, hogy egyéb mozgásszervi problémái.

Orsi: Ha van lefagyasztott tejed, akkor az a legjobb!!!! Ha utolsóként adsz pótlást nem mindig elég. Ahhoz napközben is jól kell laknia. Nekem akkor kezdte átaludni az éjszakát, amikor az utolsó előtti, valamint az utolsó kajánál is kapott pótlást. És még így is le kellett szoktatni az éjszakai kelésről. Csak, ha kapott pótlást, akkor már éjszaka nem izgultam, hogy éhes és mertem neki csak vizet adni. Szóval nálunk egy hétig is eltartott amíg leszokott az éjszakai kelésekről. Mert ha már nem éhes, akkor is kelt, mert már megszokta.

Andi: Munkaerőt még nem találtunk. Most adok fel hirdetést...

Mush: Jéééééééééééééééééééééééééééééé! Ügyes elalvás!

Bébic: Majd én válaszolok!!!! Nekem kétszer annyi tejem van mikulás alatt! :D

Suzy: Mi már tettünk utazóágyba légzésfigyelőt a matrac alá, semmi gond nem volt.

Laura: És még egy-két táppénz sem férne bele? Úgy sajnálom, hogy vissza kell menned. Ki lesz a picivel napközben?

Zöldi: Nincs több ruci? Mert én is vennék!!!

Kép
mannababoca

Suzy - mi használtuk már a légzésfigyit utazóágyban, érzékelőlap, az utazóágy matraca, pléd - működött rendesen.

Mostmár van éjszakai vándorlás nálunk is rendesen, ma mi is megfordulva találtuk reggel, ill hason. Egyébként nálunk is az a helyzet, hogy hátról-hasra már egy jó ideje nagyon megy, vissza meg mostanában kezd sikerülgetni. Hason alvást én még mindig nem tudom elképzelni, de azok alapján, amiket írtatok, lehet még mi is megéljük...

Kép
trombibébi

Zsiráf! Minidnek boldog fél éves szülinapot!

Kép
Kép
Kép
erika26

Kubu - nagyon jók a képek! A "buli után"-oson már olyan igazi nagyfiús!

Kép
trombibébi

Manna, Trombi!
Köszike! :P :P

Gabi!
Akkor jó! Néha sikerül visszafordulnia ,de még nem ez a jellemzö. Most már azért éjjel nem zavarja alszik tovább hason!De az elsö napokban olyan édi volt, éjjel háromkor hasra fordult és gondolom meglepödhetett,mert ott könyökölt a sötétben mire meghallottam, hogy nyöszörög. :oops: :lol:
Csak az elalvásnál nem akar hason maradni! :roll:
susy75

Apa hajnalban elment horgászni, délben hazajött, most meg itt horkol a kanapén. Kispasim meg a kocsiban.... :D

Kép

Kép
dcili81

megjottunk.
vettunk furdorucit es napszemcsit a kisasszonynak. majd fotozok.

nagyon jok a kepek! Marci is es Dani is nagyon edes!

mindenki babaja szepen novoget! szuper!

a habtapinak mi a rendes neve? budapestiek ti hol vettetek a tieteket?

Kincso meg egyaltalan nem forog hasra vagy vissza, viszont tegnap elkezdett a tengelye korul mozgolodni, igy ha leteszem az egyik iranyba, altalaban a masik iranyban talalom. tudom ezt itt a legtobb bebi mar csinalja. viszont a kisagyban, ahogy elalszik altalaban ugy is talaljuk mikor felebred!

KépKép
KépKép
mush589

Kubu. hatalmas gratula

KépKép
KépKép
mush589

Helló Csajok!

Ma voltunk utoljára Dévényen. Zsófi megkapta a szuper-kiscsaj minősítést a mozgására. :-D De ugyanakkor szomorú is vagyok, hogy nem kell többet menni. Lassan Ringatón is nyári szünet lesz, nem lesz semmi kötött programunk... :-( Van valakinek ötlete, milyen programra lehet nyáron egy ilyen csöpp gyerkőcöt rendszeresen vinni?

Zsófi végre éjjel egész jól aludt: este fél 9-től hajnal 4-ig, utána kis szopival még reggel fél 6-ig. :-D És ma egy kis tündér! Délelőtt egy órát!!! eljátszott egyedül, később is sokat volt a játékaival, míg takarítottam. Most meg itt hasalok mellette a szőnyegen, ő pörög én meg írok. :-D

Kubu!
Gratula a vizsgádhoz!!!

Mush!
Jaj, én is láttam itthon csöpp fürdőrucikat! Zabálnivalóan aranyosak!!! Muti képet!!! Habtapit itthon a Plus-ban láttam, rendes nevét nemtom.

Kép
Kép
lbernuska

hahó

jurmine: nekünk most 43-43 a fej meg mellkörfogat! zöldi az jó? többiek?

musi olyan karikás játékot én 399ftért vettem a tescoban:) uilyen

na most mennem kell de majd jövök este remélem

Kép
andy30

amugy ma is reggel fél9kor eszméltem fel. ő meg ott gagyarászott a kiságyban már ki tudja mióta. gyorsan kivettem h egyen már akkor meg egyből rákapott (de magától nem szólt)

ma megjártuk az első vidéki utat apa nélkül autóval (dédi meg bnő látogatás) jól sikerült.
a gyerek agész nap nem aludt semmit hazafelé a kocsiban már kidőlt de az is csak félóra. itthon azonnal szopi és ugy elaludt de az is csak félóra volt. most játszik.

amugy ehhez képest tök nyugiban és csendben volt egész nap (pedig kb két alvása is kimaradt) olyan kis tündér!

viszont ez nemtom h lesz mert én szeretnék vele eljárkálni pl nagymamámhoz nyáron akár egész napokra is de micsináljak ha idegen helyen nem akar aludni? kész zombi lesz estére. v előbbutóbb ez megváltozik? még szopizni sem akar ugy olyan jól mint itthon.

hétvégén is kocsiban szoptattam egyet mert utaztunk hát alig evett. de nem jelezte h éhes lenne.

Kép
andy30

Hanna 71 cm, 6900 g.

Zsiráf! Hannás lombik előtt én is akupunktúráztam, nekem 3 hónap alatt 7 kiló ment le. Nekem nagyon bejött, csak az ára nem. :(
Ez a 90 napos meg nem vészes ám!

[quote]b írta:erni:én nem találtam a Hippnek sima őszijét

Lyndee! Pedig van, Hanna is azt nyamizza.

[quote]z írta:oldi. Hanna halali!!!!! nagyon sirt, amikor kilottek a fulet?

Köszi! Háááát, az úgy volt, hogy a balnál aludt, aztán megijedt, felébredt, és nem tudta mi van. Sírt, de nem azért, mert fájt neki. Előtte belidokainozták a cimpáját.

Susy! Utazóágyban felejtős a légzésfigyelő. Köszi Hannabókot!

[quote]J írta:a és a legjobb tegnap a védőnőnél, hogy két hete 63,5 cm-t mért Marcinál, tegnap 62-t!!

Boci! Csak 40 °C-on mosd, és nem megy össze! :)

Kubu! Bécsi vazze! :twisted:

Kép
zölddisznó

Bébic! Szívesen!
És Hanna is köszöni.

Kubu! Gratula politológoádhoz!

[quote]M írta:ásoknál is van olyan gond, hogy nem tud a hátára visszafordulni???

Susy! Hihi! :) De tud, csak nem akar! Mert ez így viccesebb...Hancsi ma 3* ébresztett éjjel, hogy "anya te miért alszol, amikor én épp négykézlábon kuncogok a rózsaszín lepedőmre?"

[quote]Z írta:öldi: Nincs több ruci? Mert én is vennék!!!

Manna! Hogy a viharba ne lenne! Rakjak még fotót, vagy vigyem kukkolni holnap a westendbe ;) ?

[quote]n írta:ekünk most 43-43 a fej meg mellkörfogat! zöldi az jó?

Andy! Kérdezd a kispasikat? ;) :)
Persze hogy jó! Most már asszem megverlek lassan! Nyomjál be magadnak egy Viburcolt, és lazulj le! Ez parancs! ...és ha mégis inkább kibontasz egy üveg vörösbort, akkor nagyon úúúútálni foglak.

Ma 11-17-ig kint voltunk. Hazajöttünk, két cici leszop, aztán alma evés közben - nem hazudok - kanállenyalogatás alatt elaludt a hordozóban, maszatosan, tátott szájjal. :)

Kép
zölddisznó

[quote]b írta:erni:én nem találtam a Hippnek sima őszijét

[quote]L írta:yndee! Pedig van, Hanna is azt nyamizza.

Ma vettem Koboldnak én is Tescoban.

Mush: asszem olvastam valahol ilyet, hogy "habszivacs játszószőnyeg"

Kép

Kép
gabilany79

...vagy polifoam puzzle játszószőnyeg

Kép
zölddisznó

Ma vettem Dominak puzzle játszószőnyeget olyan anyagból mint a habtapi. Imádja!!!!

Zöldi! Nekem 68-74 kellene kék, zöld, barna, vagány... lehet bármi: naci, póló, body....felraknál nekem képet, mert holnap nem tudok eljutni a westendbe...irodába menni...dolgozni....

Kép
mannababoca

gaby,Zöldi:akkor lehet rossz helyen keresgéltem vagy mindenki azt vette a környezetünkben és elfogyott. :oops:

Most almát és őszit kap,mennyi időnek kell eltelnie hogy léphessek a következő ízre?

mush:látom tettél új fotókat a tickeredre,nagyon édes Sophie :wink:

kubu:gratula!!!!!!!!! :D

bébic:lehet rákérdezek náluk ha már máshol nem találok!

KépKép
lyndee

[quote]S írta:usy! Utazóágyban felejtős a légzésfigyelő.

Zöldi!
De miért? Többen is írták itt, hogy használták már utazóágyban! :roll: :roll:
susy75

Lyndee!
Èn hetente váltok menüt! :lol: :lol:
susy75

hehe zöldi

[quote]M írta:ost már asszem megverlek lassan! Nyomjál be magadnak egy Viburcolt, és lazulj le! Ez parancs! ...és ha mégis inkább kibontasz egy üveg vörösbort, akkor nagyon úúúútálni foglak.

inkább maradok a barnasörnél:)

azért még a hizásról hadd kérdezzek már aggódósat:):
heti 5dkg az jó ebben a korban? én ugy tudtam igen de másik topic szerint nem... :roll:

Kép
andy30

Sziasztok!

nagyon sokat irtok egy nap.:)

ma voltunk méredzkedni: 5 hónaposan és egy hetesen 8370gr és 68cm:)
Beszéltem velük erről gyakori kelésről, igaz tegnap éjjel csak egyszer kelt és ma már csak 3 óránként akart cicizni.
Szóval remélhetőleg túlléptünk a nehezén, lehet,hogy a meleg miatt, vagy tényleg fejlődési ugrás volt.
De azt beszéltünk, hogy ha hétvégén is ilyet csinál és nem javul a helyzet akkor a jövő héten kapja a II. meningo elleni oltását és utána megbeszéljük a hozzátáplálást.

ja igen, nem tudom ki hogy van vele de az én lányom lenyelt egy szélgépet, gyakorlatilag születése óta iszonyat módon puffad, amikor kapta az antibiotikumot na akkor nem(mert lemarta a bélbacikat) de amikor meggyógyult újból puffadt ez már nem is pukizás hanem konkrétan fingás(már bocs) amit csinál egész nap
egy felnőtt férfit is megszégyenítő módon jön belőle.
újból adom neki az espumisant amióta ilyen sokszor eszik még erőteljesebb a puffadás
kérdeztem a dokit mit csináljak?
a következő párbeszéd zajlott le:
Ő:ne egyen ennyiszer éjjel....
én?????az meg hogy?
Ő: szoktassam vissza a 6x evésre
adjak neki vizet éjjel....
én::shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
soha életébe nem nyelt le semmi ami nem anyatej volt, kiköpte ill úgy csinált mint aki lenyelte és kicsit később kicsurgatta a szája két oldalán
Ő:akkor se adjak neki cicit, balhézni fog de csak vizet adjak
én: de akkor nem fog aludni, hisz csak cicin tud visszaaludni.
Ő: nem baj majd megszokja
én:köszönöm a " jó tanácsot".....

nem fogok neki éjjel vizet adni.....

Akik már gyakorlott hozzátáplálok körkérdés:
hányszor esztek mást?
már estére is adtok vmit zöldség, tejpép lefekvés előtt?
vagy tejpépet még nem lehet adni?
amúgy a hozzátáplálással átalakul a napirend?
mert amikor már mennyiséget eszik akkor nem később akar szopizni nem?

mush:
nálunk úgy zajlik a lefekvés este,hogy már este 6 óra felé nyűgös de még le lehet kötni a figyelmét bár ha már otthagyjuk akkor már nyöszörög.Szóval olyan7-1/28 felé van a fürcsi aztán cici a nagyágyon és kb fél 9 felé alszik el.
utána én megyek zuhizni addig otthagyom a nagyágyba amikor kész vagyok átteszem a kiságyba és alszik
ha felébred még nem éjjel csak elalvás után egy órával nem teljesen ébred meg csak mozgolódik ilyenkor én becsúszó szereléssel még a nagyágyon bevetődök és gyorsan kicserélem a cumit a cicire és ezzel visszaalszik.
Ha már a kiságyba van akkor csak a cumit adom vissza és megvárom hogy vissza tud-e aludni vagy sem, ah nem kiveszem és cicre teszem és ezzel általában sikerül.
Nekem nem olyan lányom van, hogy kap egy esti puszit és még ébren leteszem a kiságyba és magától elalszik.
Elfogadtam:)
Nekünk úgy látszik nem ilyet dobott a gép:D

amúgy hogy ment a mai elalvás?

jurmine: nem voltunk most ringatón, inkább a wekerlei teplom közösségi házba járunk ott külön vannak a korcsoportok, jobban is tetszett Rékának:)

úszni mi is fogunk járni:
http://www.babauszas.info.hu/

szeles :nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz lesz az elválás, nekem már az is elég ha szombatonként de iskolába járok, el sem tudom képzelni milyen nehéz lehet nektek most.

kubu: gratula a vizsgához, irigyellek, hogy tudsz tanulni amúgy mikor?????
kíváncsi leszek mikor nekem kell vizsgáznom, hogyan fogok készülni...

manna: ma este nem kellett pótlást adni elaludt, meglátjuk mi lesz a hét következő részében.

zsiráf:ez milyen pelus? olyasmi, hogy kb 100 db van egy csomagba?
engem is érdekelne az típus/ár/elérhetőség dolog.

KépKép

Kép
orsimorsi

amikor terhes voltam, akkor itt is volt a Hippnek sima oszije, faltam is rendesen. de most mar nincsen! :cry: :cry: itt mindegyik ilyen fruttapura szeruseg keverve min 2-3 fele gyumi. :evil: :evil:

zoldi, gabi ti hol vettetek a habtapit? tescoban van ilyen?

kiscsaj alszik!!!!!! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!
Nagyon igyekszem, hogy legalább eolvassalak benneteket és ne haragudjatok, hogy nem tudok mindenkinek reagálni. Talán egy hónap múlva több időm lesz!

Rugos hinta, komppal kapcsolatba szeretnék neked egy linket betenni Mush. Talán segít ez dönteni

http://www.youtube.com/watch?v=7XFY2b03 ... re=related

Orsimorsi! Gyümölcsfagyasztással kapcsolatban: én 1-2 kg-os nylon zacsikba fagyasztok minden gyümölcsöt. Ha fél kg-ot szeretnék azt 1 kg zacsiban, ha 1 kg-ot azt 2 kg-os zacsiba. Beleteszem a gyümölcsöt, majd kétrét hajtom a zacsit és amennyire lehet laposra egyengetem benne a gyümölcsöt (összetörés nélkül - ha gondolod fotózom). Nagyon jól fagyasztható a cseresznye, meggy, eper, szilva, ribizli, egres.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Minden babafotó tök édi.
Írisz fülét lőtték,4000 volt az orvosi arany fülbevalóval együtt.
Nem sírt...ordított.
Kubunak gratula a 4eshez.

Andy ne aggódj.
Verzso nem lehet könnyű a két kissráccal.Ügyes vagy.

Szerintetek ha a spenótba teszek egy pici fokhagymát az baj a babának???Tettem...ette mint a gép.Remélem nem lesz baja tőle.

Holnap utcsó nap oviban,aztán szeptemberig itthon lesz mind3 gyerkőcöm. :shock: :lol:
Hú de álmos vok,jóéjt.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

asszem megtamadom a tescot a pampers pelusert most egy harmaddal kevesebbet kell fizetni. 8.98-rol 5.98-ra van learazva! a popo torlokendo meg felaron van. :lol:

orsi. ma hatsimivel aludt el, szinten hason, mint tegnap.

KépKép
KépKép
mush589

enikő: köszi szólok majd anyumnak, hogy űrítse ki az egyik fagyasztópolcot, hogy tudjak oda rámolni.
szeretnék gyümit fagyasztani télre.
pl őszibarackot, meggyet,cseresznyét, körtét,szilvát.
legyen desszertnek a kis csajnak télre.

KépKép

Kép
orsimorsi

Isarenikő linkjéhez:köszi!A kompot tudtam hogy nem hasznos,sőt,árthat is,de akkor a rugós hintát se veszem meg.Nálunk van itt a nappaliban egy fa rácsos járóka,de csak arra az esetre ha ki kell rohannom,és abba a babát beleteszem és tettem az előző két gyereket is,ahol egy picit biztonságban tudhatom,míg nem tudom szemmel tartani.A hálós járókáról is úgy tudom hogy árt a szemnek.És felkapaszkodási lehetősége sincs annyi mint a rácsosnak.
Kép
Kép
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mush: én Zölditől vettem a habtapit :lol: :lol: de pont ma láttam Tescoban is, csak az asszem, kisebb volt :?
Ja, és délelőtt elfelejtettem mondani, de a múltkor én meg azt álmodtam, hogy 1 év különbséggel 2x szültem, és emlékszem, hogy a második már tök "rutin" volt. :lol: :lol: :lol:

Orsi: nálunk egyelőre semmi nem változott a napirendben a hozzátápival, csak délben most már szopi helyett főzelék van (1 hete kizárólag az, csak vizet iszik utána), és ugyanúgy kibírjaa kövi evésig. Hétvégén tervezem, hogy elkezdjük az uzsit is szép lassan kiváltani. Az ebédet kb. 2 hét alatt sikerült. Aztán jön a tízórai és majd a legvégén a reggeli és aztán a vacsi. Azt olvastam, hogy az esti tápi/szopi nagyon sokáig ilyen "rituálé-szerű" a babának, és fontos az elalvásához, ezért is szokták azt kiváltai utoljára. Emlékszem, hogy barátnőm kisfia 9 hónaposan még simán tápszert vacsizott (előtte eszegetett ugyan ezt-azt, de a lényeg a tápi volt).
Mondjuk én egyenként váltom ki a kajákat, szóval nem minden haminál kóstolgatunk, de akár többször is lehet kóstoltatni naponta.
Meg amikor már sokfélét ehet, akkor nasizhat kenyérhéjat, kiflicsücsköt, babakekszet, ilyesmit napközben :)
[quote]m írta:ert amikor már mennyiséget eszik akkor nem később akar szopizni nem?

Ezt a kérdést nem értem :oops:

Lyndee: simán lehet, hogy ahol te nézted, ott épp nincs. én ma sütőtök-krumplit nem találtam Hippeset, pedig a múltkor olyat vettem.

Kép

Kép
gabilany79

koszi eniko.

berni. Kép furdoruci
de meg nagy, 6-9 host vettem a nyarra, amikor majd megyunk haza.
Kép napszemcsi

holnap majd probalok fotot csinalni, amikor rajta van.

KépKép
KépKép
mush589

sarmi. nagyon edesek a gyerkocok!

KépKép
KépKép
mush589

gabi:
úgy értem, hogy pl eszik tízóraira gyümit vagy fözit utána nem csúszik el jobban a cici?
nem lesz később éhes?
ugyanakkor lesz éhes mintha cicizett volna?
Nálunk úgy néz ki, csak szopival a nap, ha a csillagok állása olyan nincs szél, nincs front nincs semmi zavaró tényező hogy reggel 8 felé kel eszik,aztán kb fél 11-től alszik12 -1/2 1ig aztán szopi.
1/2 3-3 felé elalszik 5 felé kel néha kicsit előbb akkor megint eszik néha 6 felé eszik aztán este fürcsi szopi és utána már csak éjjel egyszer kel enni.
Szted a déli evést váltsam ki ne a délutánit?
amikor már kevesebb a tejcsi?

KépKép

Kép
orsimorsi

megyek, jó éjt mindenkinek:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsi: hát, nálunk úgy van, hogy kb. 10-1/2 11-től alszik 1/2 12-12-ig, akkor hami, aztán játék, kb. 2-től alvás, és 1/2 4-4 körül hami. És tud enni olyankor is rendesen, és az sincs, hogy előbb éhezne meg.
Szerintem kezdheted az uzsival is, az elején mi is akkor kezdtük el kóstolgatni a gyümölcsöket. Aztán kicsit elbizonytalanodtam, hogy hogyan tovább, és a kétgyerekes barátnőm tanácsára kezdtük el komolyan kiváltani inkább az ebédet. Azaz úgy, hogy akkor tényleg mozdulunk az elválasztás felé, és először főzelék, aztán szopi. és most már az a szopi ki is esett. De egyébként az se lenne baj, ha néha pótolni kéne hozzá. "Ho9zzátápi-tanácsadó" barátnőméknél a 7,5 hós gyerkőcnek már az összes hamija ki van váltva a reggelit és a vacsit kivéve, de néha még van olyan, hogy csak "fél adag" ebédet eszik, a többi része tápi. Teje már sajna nincs a csajnak.
Mondjuk rengeteget őrlődtem ezen az elválasztás dolgon, lehet, hogy hülyén hangzik, de rendesen furdalt a lelkiismeret, hogy milyen anya vagyok, hogy megvonom a cicit Koboldtól, dehát előbb-utóbb úgyis meg kell történnie. :roll: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.05.28 22:00-kor.

Kép

Kép
gabilany79

anyukam uzeni, hogy talcen fagyasszatok a gyumolcsoket es aztan zacskozzatok es akkor nem fog osszetorni.

KépKép
KépKép
mush589

Mindenkinek szivesen! Remélem segítettem!

Sarmi! Nagyon szépek a gyerekeid! Nem lesz könnyű nyarad 3 viszonylag pici gyerekkel, nem irigyellek! :roll:
Járókát én is fogok használni, még mindig biztonságosabb abban hagyni, ha főzni kell (vagy bármi mást csinálni, mint szabadjára hagyni, hihetetle dolgokat képesek megtalálni.

Mush! Vagány lesz ezekben Kincső!

Naaa még van 2 oldalnyi lemaradásom, de arra már nincs energiám. Majd holnap!

Jaaaa a fogmosásos témához még! Lehet kapni gumisörtés fogkefét, direkt ilyen pici babáknak. A fogorvos szerint, amig 1-2 fogacska van ez bőven elég. A baba kezébe kell adni és ő rágcsálja. Mi igazán komolyan úgy 8 hós kora körül kezdtük el, akkor már 8 foga volt. Ésazóta rendszeresen minden nap mosunk fogat, eleinte mi mostuk neki és aztán adtuk a kezébe, hogy próbálkozzon, mostmár ő mossa és mi a végén még kicsit utánajavítunk. A reggeli fogmosást kellen még bevezetni, de nem tud még köpni. Tényleg hogy lehet erre megtanítani?

Na megyek aludni! Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Andy! Még neked akartam írni: kösz, hogy belinkelted Palya Bea szülésdalát! Nagyon tetszik!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?