Sziasztok!
Már megint tele lett egy oldal
! Aktív kismamik vannak a januári topicban!
És lányok! Mit olvasok?! Rossz kedv?! Én hoztam nektek egy viccet, hogy mindenkinek feldobódjon a napja:
Nászéjszaka
A nyolcvan éves bácsika feleségül vesz egy 25 éves leányzót. Eljön a nászéjszaka és a feleség gondolván, hogy férjet elfárasztotta a ceremónia, külön hálószobában készül nyugovóra térni, amikor kopogtatnak az ajtón.
Az öreg az. Befekszik a felesége mellé.... Mikor végeznek, jó éjszakát kíván az arának, majd eltávozik.
A menyasszony már majdnem elalszik, amikor ismét kopogtatnak.
Ismét az öreg az, szerelemre éhesen. Amikor befejezik, az öreg ismét jó éjszakát kíván, és elmegy.
A menyasszony megint majdnem elalszik, de ismét jön a kopogás, a felajzott id?s férjjel. Amikor befejezik, a leányzó nem hagyhatja szó nélkül az esetet:
- Áruld el, hogyan csinálod? Amilyen férfiakkal eddig dolgom volt, hiába voltak fiatalabbak, nem bírtak háromszor egymás után. Honnan van ennyi energiád?
Mire az öreg megdöbben:
- Hogyan? Már jártam itt ma este?!
Na, de vissza a közérzethez. A fiam megbolondult az este. 9!!!!-szer kelt fel. Gyakorlatilag zombiként járkálok ma. És sajnos nem tudom azt mondani, hogy bocsi, inkább hazamennék...
Sex:Hát ez azért összetett kérdés, mert ahány terhesség annyiféle tanács. Egy biztos, hogy nagyon kell vigyázni a fertőzésekre, mert várandós állapotban könnyebben lehet hüvelygombát - remélem a férfiak a BL öntő ismétlését nézik
- összeszedni. És ehhez nem is kell az, hogy Apu félrenézzen, mert elég egy nem megmosott kéz vagy kicsit aktívabb aktus felületi horzsolásokkal. Húhh, mikbe megyek most bele. Remélem nem kapok kövezést tőletek:). Egyébként, ha normális a terhesség, akkor szerintem nyugodtan lehet - persze finomabban - házaséletet élni, csak a vége felé nem ajánlott az erős méhösszehúzódások miatt. Ha mellső falon alul tapad, akkor pedig szigorúan tilos! Azért ne diétázzatok csajok
, ha nem lehet valami miatt, akkor is lehet azt behatolás nélkül is csinálni
Melike, Hékás: Nekem is volt focista pasim 3 évig. Nálam elérte, hogy rajongjak a fociért
. Sajnos ezt a mai napig nem tudtam levetkőzni. És minden álmom egy BL döntőn személyesen kint lenni.
És a poén. Nálunk a férjem gyűlöli úgy a focit, hogy a csatorna közelébe sem megy, ha rúgják a bőrt
Hékás: Remélem nem egész napos a rókarudis történet! Kemény meló így kicsi gyerekkel!
Monyo: Görcsbe raktam mindenem, hogy sikerüljön egy nyugodt, 9 hónapig tartó babavárás. Biztos, hogy fogja látni a doki a petezsákot!
Nonó-ka: Nagyon jó a link! Nagyot kacagtam rajta! Kíváncsi vagyok, hogy az én fiam - remélem hamarosan - elkezd beszélni, miket fog szajkózni. Az apja nem egyszerűen beszélget vele (mérnök...), egy példa, nálunk nem konektorok vannak, hanem dugaszoló aljzatok
, a lámpa nem lámpa, hanem fényforrás... És sorolhatnám!
Bogaracska: Próbálj meg enni egy kis rántott tököt. Én most azt ettem, és egész jól esett, annak ellenére, hogy ki lehetne űzni a tökökkel a világból D! Remélem jobb lesz a közérzeted hamarosan!
Gizi:Nyugi, normál dolgok történnek! Állítólag még 3-4 hónapos korig is érezheted az elmaradt menstruációt.
Heydie:Sajnálom a rosszkedvedet. Tegnap nem tudom mit csinált a MU. Az első 10 percben egész jók voltak, de utána a Barca eluralkodott... Pedig Cristiano Ronaldo próbálkozott.