Új privát üzeneted érkezett!

heydie- nagyon jó a táblázat, de átírnál 28 évesre?Még csak 27 vagyok, nemsokára leszek 28.Kösziiiiii
Rámdobtál 2 évet :shock: :D :D
editke28
 
 


Heydie, hogy neked milyen memóriád van :lol: Apa szereti a focit, de csak a Real Madrid-Barca a kihagyhatatlan számára. Egy időben megnézte az összes Madrid meccset, most már csak akkor, ha ébren van, és én nem akarok mást nézni a tévében :lol: Meg ha a hálóban vagyok, és ő vigyáz Marcira, akkor azért foci megy háttérzajnak :?
Ma van a BL döntő? Nem is tudom. Sőt, azt sem, ki játssza.

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


heydi: hol nézitek online a BL döntüt???

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 

 
 

Sziasztok!

Nos, én is BL döntőt nézek :D, de én magamtól és egyedül, mert Apjuk még nincs itthon.

Somaanya: Isten hozott. Soma egy tündércsillagszóró!

Afra:
Jaj, de örülök, hogy minden rendben. És a mozizás időpontja is hamar eljön! És ne cicázz, főleg a férjeddel :lol:
(poénnak szántam:)) A vizsgádhoz nagy gratula!

Boeske:
Bővül a Nyírősök tábora :). Ellepjük remélhetőleg az egész szintet mi fórumosok :D

Gyöngyi: Nem lesz semmi gond a koleszterinnel. Nyugodj meg!

VEZET A BARCA!!!!!

Na vissza a fórumhoz!

Heydie:
Kinek megy a drukk? :wink:

Jó éjt lányok!
Vendég
 


Sziasztok!

BL-döntő? Ne is mondjátok! Itt már délután elkezdődött a hangulatizzítás.
Azt hadd mondjam el, h a katalánokban iszonyú erős nemzeti öntudat van. Nagyon büszkék mindenre, ami katalán (és nagyon utálják a spanyolokat)...na, most képzelhetitek, micsoda izgalom van itt, hogy a Barca döntős lett :shock: Itt akkora fieszta lesz! Ha nyernek, azért, ha vesztenek, akkor meg azért...
Szóval én nem nézem, úgyis a kollektív ordításból tudom, ha gól van :lol:

Ollem! Nem is tudom, h üdvözöltelek-e (kismamaagy)...Isten hozott és gratulálok a pocaklakóhoz! Megnéztem a videókat, meg a fotókat...gyönyörű és nagyon édes a kislányod :roll:

Adrienn! Gratulálok az UH-hoz! Jajj, biztos nagyon jó lehetett látni a kis szívének dörömbölését :D

Bogaracska! Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED! Legyen sok örömöd az életben! :D

Mandi! Remélem hamar elmúlik a hányós korszak (ezt kívánom másnak is)

(közbevetőleg...most ordítanak, tehát megvan az első gól 20:55-kor)

Somaanya! Isten hozott téged is és nagyon gratulálok! Csodás babavárást neked! Nagyon édes a nagyfiad, igazi komoly úriember :D

Szende! Könnyen lehet, h téged se üdvözöltelek még...hála Istennek már annyian vagyunk

Neked is csodálatos babavárást :D

Miniliza! Sajnálom, h így alakult, de egyetértek Véletlenkével, vissza fog jönni hozzátok az a baba és hamarosan! Drukkolok! Majd ugye azért benézel néha?

Véletlenke! Csodacuki a kicsi fiad! Kis szőkeség :D :D

Nem tudom, hogy holnap be tudok-e még nézni, így hát most búcsúzom tőletek egy kis időre.
Szép hetet, rosszullétmentes napokat!
Sziasztok!
Azért, amint tudok, jövök

afra.h
 
 


Sziasztok!
Legutóbbi bejelentkezésem óta rengeteget írtatok, visszaolvasni is nehéz volt. Én most sajna nem tudok ilyen gyakran írni, olyan fáradtnak érzem magam folyton, hogy ha nem lánykámmal foglalkozom, akkor jóformán csak az ágyon döglöm. Enyim gyerek ui.még éjszaka is többször kel, ellenben reggel menetrendszerűen fél 7kor kel :D emellett én is folyvást csak émelygek, jóformán menekülök a szagok elől. Ilyenem az első várandósságomnál nem volt, remélem most a baba másfajta neme miatt reagálok másképp. :wink:
Sok témát érintettetek, néhányról én is írok:
Szt .István kórház:
sajnos vannak ott tényleg kókler, teszetosza dokik is- én ezért javasolnám mindenkinek a fogadott dokit. De annak is nézzetek utána (legalább neten), mert példul én egy olyan lánnyal voltam egy szobában, akinek a fogadott dokija egy hentes volt :shock: És az a 2 ügyeletes doki szintén, aki a lányzó balszerencséjére szintén foglalkozott vele. A másik lányzóval mi csak néztünk, mik történnek, és megadtuk a telószámunkat, hogy ha perelni akar, akkor mi tanúskodunk... De sajnos ilyen dokikról minden kórházban hallani...
Sajnos a nővérekkel is hasonló a helyzet: van durva pokróc, és van normális is.
A látogatás sajna tényleg non-stop: de én ennek is örültem, mert így Apa is sokat lehetett benn velünk. Alapítványi szoba az mese: láttam olyat, aki hallott olyanról, aki ismert olyat, aki bekerült oda... :lol: Öröm az ürömben: a császárosok viszont azt hiszem, a 3 ágyasokba kerülnek (én úgy voltam).
Terhestorna/szülésfelkészítő: készüljetek rá, hogy nyáron nyári szünetet tartanak (gondolom feltételezik, hogy nyáron szülni sem szülnek a nők... :shock: ).
Szülésfelkészítő: nekem jó volt elmenni, mert példul a nőci, aki tartota, olyan szépen beszélt a szülés folyamatáról, hogy egészen megnyugtatott. Mivel doki volt, nem extázisra készített fel, hanem biológiai szempontokat figyelembe véve elmondta, mi miért fog velünk történni szülés közben. És érdemes volt megnézni előre a szülőszobát is. Aki mégsem megy, azért azt ajánlom, hogy az utolsó időszakban azért menjen el egyszer a szülészet felé, megnézni, hogy ha beindult a szülés, hol és hogyan kell bejelentkeznie ("A" épület, 5.emelet, stb.). Szülséfelkészítőre nekem a szülés előtti utolsó turnusban volt érdemes elmenni, mert így nem felejtettem el.
Terhestorna: ált a kórházakban van ingyenes. Ezt mihamarab érdemes lehet elkezdeni, én anno jógára jártam. Aki nem jár, az se veszít sokat, de ha jársz, tuti olyan gyakorlatokat csinálsz, amit lehet.
Dokimhoz legközelebb én is júniusban megyek. Addig is járatom a babanet hírlevelét, mert ott hetente közlik, mije is fejlődik épp babumnak. Szerintem ti is próbáljátok ki! Olyan jó olvasgatni.
No, megyek émelygek tovább, nekte szép estét.
Próbálok gyakrabban jönni, hátha akkor nem tűnik fel, mennyit írok :lol:
Pusz,
Marcsi

macianyu
 
 


Sziasztok lányok!

Nem semmi, hogy mennyit írtatok ma! Egy jó fél órán keresztül olvastam vissza. :)

Somaanya:Szia! Üdv. köztünk és gratulálok!

afra.h: Nagyon örülök, hogy minden rendben volt a dokinál! Már nem kell sokat várnod és te is megláthatod a pici babádat! :) Az a pár nap hamar el fog telni! A vizsgádhoz is gratula!

Képzeljétek ma szüleimnek megmondtuk a jóhírt! Örültek neki nagyon, anyu mondta, hogy ő tudta, mert látta rajtam. Állítólag már 2 hete mondta apunak, hogy szerinte van valami, mert hogy ilyen érzése van és hogy valahogy megváltoztam. :) Tök furi, hogy így ráérzett. :)

Anyósoméknak majd holnap mondjuk el. És holnap tervezem elmondani a munkahelyemen is. Hát kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogadják majd a hírt!

A strandról annyit, hogy én nem is tudtam, hogy terhesen nem ajánlott. Még jó hogy írtátok, mert jövőhéten terveztünk elmenni egy élményfürdőbe fürdeni. De akkor ezek után nem biztos, hogy elmegyek. Sajnos én is hajlamos vagyok mindent összeszedni, ezért évek óta nem járok strandra.

Hát most hirtelen ennyi jutott az eszembe. :) Asszem megyek alszom én is, nagyon álmos vagyok már.

Kép[/url]

Kép
adrienne29
 
 


Gyöngyi - örülök, h jól vagy! Azt mondják, h elég kemény RR tornája, végülis nem hiába néz ki úgy ahogy 2 gyerek után is (most a plasztikát leszámítva)...de egyébként azon kívül, h elviselhetetlen a hangja, csak jót hallottam róla.

Editke - bocsi, átírtam.

Brigi - Barca-MU döntő volt, és kikapott a MU... :cry: nagy fan vagyok. Lány létemre...
Én most amúgy ki vagyok akadva nagyon, sztem érződik is rajtam, hormonok...eddig azért nem éltem meg ennyire rosszul egy vereséget.

Gizi - ne haragudj, nem néztem be eddig. Nem tudták megcsinálni a fiúk, úgyhogy helyi adóról néztük, azt hiszem amúgy, h vmi onlineTV programunk van, és azzal szokták ezt megoldani.

Afra - tudom, h milyen ez a hangulat, itt tavaly nyáron az EB váltotta ki az emberekből nagyjából ugyanezt a hatást. Egyébként én imádtam, rengeteg meccset kivetítőn néztünk a stadionok előtt, sőt, egyre még el is mentünk. Nagyon szeretem a focit, de érdekes módon az egész családunk ilyen.

Adrienne - dejó, h elmondtátok, holnapra a munkahelyedre drukk!
Stranddal tényleg nagyon óvatosan, pláne, ha hajlamos vagy összeszedni a fertőzéseket...

El is teszem magam inkább aludni, bocsi ezért a letargikus hangulatért :roll: most érzem úgy istenigazából először ezalatt a pár hét alatt, h dolgoznak a hormonok...jóéjt!

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie
 
 


Sziasztok!

Szende, én Kistarcsán fogok szülni!

Bár még a kórházban nem jártam, de onnan választottam dokit.
Nekem többen ajánlották, jókat mondtak róla, meg úgy néz ki, találtam is egy nagyon kedves orvost. Na meg nem utolsó szempont, hogy könnyen meg tudjuk közelíteni az M0-son, nem kell bemenni Bp-re.

Most látom, hogy kicsit előrébb tartok, de sebaj, akár együtt is szülhetünk, én mindkét gyerekemet túlhordtam, most sem gondolom, hogy terminus előtt szülnék, vagy ha igen, sem sokkal.

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Az én edzőm semmiképp nem ajánlja Rubint Rékát, még egészségeseknek és nem kismamáknak sem. Szerinte szakmailag elég sok kivetnivaló van benne. Én nem értek hozzá, de ha ő mondja, elfogadom, elég nagy tapasztalata van. Bár lehet ahány ház, annyi vélemény...

Nekem egy Kállai Ildikó féle SOTÉ-s kismamatorna van, azt fogom majd használni, meg a 13. héttől mehetek majd ismét tornázni, addig ki lettem tiltva. :roll:

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


sziasztok.

februri vagyok de mivel ott meg nem sokan vagyunk igy ide jottem kerdezni.

eloszor is gratula mindenkinek.

Az lenne a kerdesem hogyha 5+0 elmegyek dokihoz akkor mar latni fogja a petezsakot?
Az elozmenyeim miatt jo volna minel elobb latna a doki.

egyebkent 3napon mulott hogy nem ide kerultem :wink:

Kép
monyo83
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok, csak a folyamatos rohangálás miatt kevés az időm.

monyó! Igen, nekem 5+3 naposan látták az uh-on a petezsákot, és visszahívtak a 8. héten.

Focihoz "sajnos" nem tudok hozzászólni... A volt férjem (1 évig tartott) focista volt és rá is ment a kapcsolatunk a végén már arra, hogy minden áldott nap sport1 vagy sport2 nézés a tv-ben, heti 2 edzés, vasárnaponként meccs, és egy életre elég volt a fociból... :cry:

Fürdeni és napozni tényleg nem ajánlott terhesen, max tengervizet ajánlják, mert tisztább. Tehát irány nyaralni valahová messzebb annak aki tud így a válság idején is ! :lol:
melike30
Győr
 
 


Sziasztok!

Most akartam írni, de most ébredt Bogi......
Most akkor csak annyit, hogy köszönöm mindenkinek a Bogi videó és kép dicséreteket!
Remélem később tudok írni.....

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Szép napot mindenkinek!

Somaanya
Üdv itt!
Édes a kisfiad!

Arian
Nem vagy lemaradva!
Én a lombik miatt járok ennyit doktorhoz.
Ha simán ment volna a teherbeesés, nem hiszem, hogy a 7-8. hét előtt mentem volna orvoshoz.

Afra
Gratulálok a vizsgához!
Már hivatalosan is kismama vagy :lol:
Jó utat! Vigyázz magatokra!

Gyöngyi
Várjuk az UH-s beszámolót!

Macianyu
Nem lehet könnyű egy pocakon kívüli minikével újra babát várni.

Monyo
Petezsákot kell már akkor látni!
Mik az előzményeid?

Ma talán kicsit jobb nálam a helyzet...
Vendég
 


Sziasztok!

Somaanya, üdv itt.

Afra, örülök, hogy minden rendben ment. Jó utat és jó pihit Neked!

Szia Monyo! :lol: :lol: De jóóóó, örülök Neked :lol: Én is 5+3-n voltam, és petezsák is volt, meg szikhólyag is. Jó babavárást Neked!

Melike, nekem is focista pasi. Csak az eljegyzésig jutottunk el, de aztán rádöbbentem arra, hogy én másról is szeretnék beszélgetni, mint hogy a Juventus vagy a Madrid hogy áll. És a kaput az tette be, mikor a gyerek-kérdésnél tartottunk, és megegyeztünk abban, hogy ha fiunk születik, akkor Milán lesz. A haverjainak meg büszkén újságolta, hogy MIlán lesz a fia, mert hát Juventus mégsem lehet :twisted:

Mandi, örülök, hogy ma jobban vagy. Cserébe átjött hozzám a rosszulléted :shock: Reggelinél addig eljutottam, hogy levágtam egy szelet kenyeret, és amikor megéreztem a kenyér szagát, olyan émelygés fogott el, hogy azonnal dobtam is ki a kukába :?

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


koszi lanyok
Igazabol en mar egy mehen beluli felritkulasnak is rohadtul tudnak orulni.

Mandi 4eve probalkozunk.tobb vetelesen vagyok tul.
Mult honapban clostys kezelessel sikerul majd megjott de a teszt pozi maradt.A hcg kimutatta a terheseget(495)de az UH an ket het mulva se latszott semmi(a pozi tesztol szamitva)
aztan vegul kiderult hogy mehen kivuli a mehnyaknal tapadt meg,igy elveteltem(szerencsemre nem kellet beavatkozas)
ez a terheseg teljesen spontan jott semmit nem szedtem /szedek.

nagyon varom mar az elso UH at.

Kép
monyo83
 
 


Sziasztok kismamák!

Monyó!
Én 5+1 naposan voltam és 10 mm-es petezsákot lehetett látni. Szerintem nyugodtan menj el, hogy te is lásd, hogy jó helyen van a babád. Gratulálok! Nyugodt babavárást neked!

Afra!
GRATULÁLOK! Jó utat nektek!

Heydie!
Gratulálok a véreredményedhez! Remélem már túltetted magad a tegnapi foci vereségen.

Hékás!
Mikor utaztok? Marci csuda aranyos :wink:

Dytt!
Nekem is kemény szülésem volt. Utána sokáig még a kismamákat is sajnáltam, hogy mi vár rájuk :oops: :oops:


Védőnőhöz jövő kedden megyek, mert már van életjelenség. :)
Fürdő: A + teszt előtti hosszú hétvégén Orosháza-Gyopárosfürdőn voltunk élményfürdőzni. Szerencsére semmi baj nem lett, de erre az évre nekem csak a zuhany marad.
Tornától el vagyok tiltva.

Somaanya!
Kép Nyugodt babavárást neked!

Giz!
Hajrá a diétához! Na de mindjárt itt az esküvői menü! Nem jobb lenne csak utána kezdeni? :wink:

Gyöngyi!
3,13 volt a tsh-m hónap elején. Hamarosan megint mehetek vv-re :? Sajnálom, hogy neked magas. Most mennyire emelte a dokid a gyógyit?
Várlak az UH-ról!

Adrienne!
De jó ez az örömhír-közlős időszak! Hogy fogadták a munkahelyeden?

Melike!
Nekem is az exem volt fociőrült :? A mostani meg ki nem állhatja. Tiszta felüdülés :wink:

Mandi!
Örülök, hogy jobban vagy!

Nonóka
Kép
nonó-ka
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Ha lehet kérni nekem egy kicsit szebb napot.... :? olyan rossz kedvvel érbredtem, kis híján bőgtem is... a semmitől (APA viccből, le pufizott, máskor is szokta és akkor vicces...)
Mikor nem lesznek már ezek a hormonok?? És addig is hogy lehet ezt kibirni??
Bocsi a hisztiért :(

Monyo üdv közöttünk :)
Adrienn várjuk a beszámolót hogyan fogadták a nagy hírt!
:wink:

Kép
arian78
 
 


Arian!
Rosszkedv ellen egy kis gyerekszáj: http://www.eletforma.hu/szemelyiseg/a_l ... tml?page=1 :lol:

Nonóka
Kép
nonó-ka
 
 


Köszi nonó-ka ez nagyon aranyos volt! :D Főleg a szerelmesek cukik :oops: Az alvajáros meg haláli :lol:

köszi,köszi,köszi.

Kép
arian78
 
 


Nekem a második oldalon a nagyis és a tanárnős + az azutáni is nagyon tetszik :lol:

Nonóka
Kép
nonó-ka
 
 


sziasztok, én is rosszul ébredtem.

Apa megitn Brüsszelbe ment és korán kelt,emiatt én is korábban ébredtem a szokásosnál, és mikor felébredtem úgy fájt a hasam és a derekam, mintha meg akarna jönni :cry: :cry: :cry:
teljesen bepatráztam, már a bőgés határán voltam, de aztán elmúlt. de azért néha érzem. lehet, hoigy mégis elmegyek itt is dokkerhoz.csak találnék vkit, aki tud fogadni :(

Ti is éreztetek ilyet?

asszem ma sokat fogok feküdni, és nem csinálok semmit :twisted:

BL döntőt végül nem néztük, mert izgi krimi ment a holland csatornén. szerencsére a hollandok mindent feliratoznak és nem szinkronizálnak :)

na megyek, visszolvasok :wink:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Sziasztok!

Én is rosszul ébredtem , most az émelygésnél tovább ment ez az egész :cry: A kedvem se túl jó, lehet hogy ez a szomorú idő is teszi :(
Ma angol vizsgám lesz délután, de semmi kedvem tanulni :? Remélem azért sikerülni fog!
Nem tudom mit ebédeljek ma, semmit sem kívánok, de nagyon éhes vagyok :shock: Ha rágondolok vmire, hogy azt kellene enni, elmegy az étvágyam!Jaj, de nyűgös vagyok :x

Kép
Kép
bogaracska
 
 


kissgizi-nekem tegnap volt olyan furi érzésem, görcsölgetett a hasam mintha meg akarna jönni, állandóan a mosdóba mászkáltam és ellenőríztem :shock: de végül nem lett semmi.
Egy kicsit intim kérdés, még nem kérdeztem senkitől- együttlétkor nektek minden simán megy, mert nekem van hogy akkor is fájdogál a hasim :oops: Ez vajon normális? :?

Kép
Kép
bogaracska
 
 


kisgizi: nekem is volt már hasonló fájdalmam, de megnyugatattak, hogy ez normális. Ilyenkor belül nagy dolgok történnek, tágulnak a szalagok, átrendeződnek a szervek, nő a méhünk.
Akkor gázos, ha vérzel is, akkor tényleg irány az orvos!
De ha úgy érzed, inkább menj el a dokihoz, ha ez téged megnyugtat, mert az a legfontosabb :)

Mariann

Kép
arian78
 
 


bogaracska: üdv a nyűgösök között! :wink: Én legszivesebben átaludnám inkább ezt a napot.
Bár nonó-ka linkje felviditott kicsit. :)

Kép
arian78
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan benéztem egy kicsit. :)

Szerencsére én jól ébredtem, csak nagyon nehezen másztam ki az ágyból. Kelés után volt egy kis hányinger, de ennyi. :) Nekem tegnap volt nagyon nyűgös napom.

Itt a munkahelyen még nem volt lehetőségem közölni az örömhírt, délutánra tervezem. Tiszta betoji vagyok, nem tudom, hogy hogyan kezdjem, mint mondjak főnökömnek. :D Mindegy max. belevágok a közepébe!

heydie: Remélem mára már elszállt a rosszkedved! Igen, én is gondoltam rá, hogy mivel hajlamos vagyok összeszedni dolgokat, inkább nem kéne kockáztatni. Hétfőn már így is talált a doki egy kis folyást, de azt mondta, hogy majd csak a 12. hét után kezeli. Érdekes egyébként, mert én nem vettem észre, hogy gond lenne. Van egy pici persze, de úgy gondoltam, hogy az normális. Ezek szerint mégsem.

Pedig vártam a jövőhetet és a pancsit, mert jön haza keresztlányom a nővéremmel és párjával együtt Írországból látogatóba 3 hétre. Most lesz a pici 1 éves június elsején és gondoltuk elmegyünk egy élmnyfürdőbe, már biztos ő is élvezné. :) Már nagyon várom a találkát, 4 hónaposan láttam utoljára a picit. Persze skype-n szoktunk beszélgetni, de az azért más, mint élőben. :) Majd ha gondoljátok teszek fel róla egy képet, tündéri kislány.

Kép[/url]

Kép
adrienne29
 
 


arian, bogaracska: köszi :D kicsit megnyugodtam. de persze 5 percenként rohangálok a WC-re, hogy ... :wink:
az előbb hívtam a házidokit, hogy ajánljon vkit de ő is szabin van :(múlt 7 csüt itt ünnep volt + jön pünkösd 7fő, iskolaszünet is van, igy most szabasdágolta magát mindenki :( úgy látszik kénytelen vagyok megvárni a hazautat.

már annak is örülnék, ha hánynék, akkor tudnám, hogy erősődik a hcg :wink: :lol: :roll:

bogaracska: mi mióta kiderült nem voltunk együtt, mert félek, hogy gond lesz. majd meglátjuk mit mond a doki. lehet-e. addig nem merek, mert ahogy olvastam az orgazmus méhösszehúzódásokat okozhat, illetve a sperma is kiválthatja (bár ez utóbbi gumival kivédhető, az esetleges fertőzésekkel együtt)
azt tudom, hogy jó szülésbeindító a végén :D
pedig nagyon kívánós vagyok :oops: :oops: :oops:
de egyelőre marad apa a kedvezményezett.

Törpiek? vélemény? esetleg aki a 2. babát várja?

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


kissgizi- Ó én ezekre nem is gondoltam, mi nem változtattunk semmin, remélem nem lesz semmi gond belőle :wink: A barátnőmet csak akkor tiltották el tőle, amikor kiderült túlságosan alul tapadt meg a baba! Ezt nem tudom mikor nézik, v hogyan derül ki? :shock:

Kép
Kép
bogaracska
 
 


Sziasztok!

Már megint tele lett egy oldal :D! Aktív kismamik vannak a januári topicban! :) És lányok! Mit olvasok?! Rossz kedv?! Én hoztam nektek egy viccet, hogy mindenkinek feldobódjon a napja:

Nászéjszaka
A nyolcvan éves bácsika feleségül vesz egy 25 éves leányzót. Eljön a nászéjszaka és a feleség gondolván, hogy férjet elfárasztotta a ceremónia, külön hálószobában készül nyugovóra térni, amikor kopogtatnak az ajtón.
Az öreg az. Befekszik a felesége mellé.... Mikor végeznek, jó éjszakát kíván az arának, majd eltávozik.
A menyasszony már majdnem elalszik, amikor ismét kopogtatnak.
Ismét az öreg az, szerelemre éhesen. Amikor befejezik, az öreg ismét jó éjszakát kíván, és elmegy.
A menyasszony megint majdnem elalszik, de ismét jön a kopogás, a felajzott id?s férjjel. Amikor befejezik, a leányzó nem hagyhatja szó nélkül az esetet:
- Áruld el, hogyan csinálod? Amilyen férfiakkal eddig dolgom volt, hiába voltak fiatalabbak, nem bírtak háromszor egymás után. Honnan van ennyi energiád?
Mire az öreg megdöbben:
- Hogyan? Már jártam itt ma este?!

Na, de vissza a közérzethez. A fiam megbolondult az este. 9!!!!-szer kelt fel. Gyakorlatilag zombiként járkálok ma. És sajnos nem tudom azt mondani, hogy bocsi, inkább hazamennék...

Sex:Hát ez azért összetett kérdés, mert ahány terhesség annyiféle tanács. Egy biztos, hogy nagyon kell vigyázni a fertőzésekre, mert várandós állapotban könnyebben lehet hüvelygombát - remélem a férfiak a BL öntő ismétlését nézik :lol: - összeszedni. És ehhez nem is kell az, hogy Apu félrenézzen, mert elég egy nem megmosott kéz vagy kicsit aktívabb aktus felületi horzsolásokkal. Húhh, mikbe megyek most bele. Remélem nem kapok kövezést tőletek:). Egyébként, ha normális a terhesség, akkor szerintem nyugodtan lehet - persze finomabban - házaséletet élni, csak a vége felé nem ajánlott az erős méhösszehúzódások miatt. Ha mellső falon alul tapad, akkor pedig szigorúan tilos! Azért ne diétázzatok csajok :), ha nem lehet valami miatt, akkor is lehet azt behatolás nélkül is csinálni

Melike, Hékás: Nekem is volt focista pasim 3 évig. Nálam elérte, hogy rajongjak a fociért :D. Sajnos ezt a mai napig nem tudtam levetkőzni. És minden álmom egy BL döntőn személyesen kint lenni. :D És a poén. Nálunk a férjem gyűlöli úgy a focit, hogy a csatorna közelébe sem megy, ha rúgják a bőrt :lol:

Hékás:
Remélem nem egész napos a rókarudis történet! Kemény meló így kicsi gyerekkel!

Monyo:
Görcsbe raktam mindenem, hogy sikerüljön egy nyugodt, 9 hónapig tartó babavárás. Biztos, hogy fogja látni a doki a petezsákot!

Nonó-ka:
Nagyon jó a link! Nagyot kacagtam rajta! Kíváncsi vagyok, hogy az én fiam - remélem hamarosan - elkezd beszélni, miket fog szajkózni. Az apja nem egyszerűen beszélget vele (mérnök...), egy példa, nálunk nem konektorok vannak, hanem dugaszoló aljzatok :D, a lámpa nem lámpa, hanem fényforrás... És sorolhatnám! :D

Bogaracska: Próbálj meg enni egy kis rántott tököt. Én most azt ettem, és egész jól esett, annak ellenére, hogy ki lehetne űzni a tökökkel a világból D! Remélem jobb lesz a közérzeted hamarosan!

Gizi:
Nyugi, normál dolgok történnek! Állítólag még 3-4 hónapos korig is érezheted az elmaradt menstruációt.

Heydie:Sajnálom a rosszkedvedet. Tegnap nem tudom mit csinált a MU. Az első 10 percben egész jók voltak, de utána a Barca eluralkodott... Pedig Cristiano Ronaldo próbálkozott.

:wink:
Vendég
 


Én "rosszalkodtam" :twisted: APÁval, de nem volt semmi fájdalom. Azt olvastam, hogy a szex nem tud bajt csinálni max. a fertőzés lehet gond (bár sztem minimális az esély, hiszen ha amúgy soha nem kapsz el az állandó partneredtől semmi akkor most sem), de az gumival kivédhető. A spermában tényleg van valamennyi oxitocin? (asszem) de az már csak a terhesség végén hat, ezt a múlt héten egy dúla mondta.
Úgyhogy Heydie szerintem ne kínozd magad :wink:
kisgiz: vigyázz, hogy mit kivánsz :D Én nem bánom, hogy nem émelygek :)

Kép
arian78
 
 


Adrienn: Szorítok a bejelentéshez! Nekem 3 napig volt gyomorgörcsöm miatta, aztán olyan könnyen fogadta a hírt, hogy már annak nem akartam hinni! Minden rendben lesz, és vágj a közepébe! :)
Vendég
 


Csatlakozom én is a rosszkedvűek társaságához :cry: Én sem kívánok semmi kaját, undorral kezdtem el főzni, de annyira finom lett, hogy nagyon bezabáltam :lol:

Nonó-ka, köszi a dicséretet Marcit illetően. Szombat hajnalban utazunk, de előtte lesz egy nehéz napom még. Holnap reggel jön anyósom, egész nap együtt leszünk, hogy nyugodtan tudjak csomagolni, mert apa még dolgozik holnap...

Arian, engem a párom pocakosnak hívott már az előző alatt is, de most is előkerült. Mondtam is neki, hogy most elnézem, de ha szülés után is így hív majd, kinyírom :lol: Ha meg nagyon felbosszant, elmondom mindig neki, hogy centire még mindig az ő hasa nagyobb, szóval csak hallgasson :lol:

Bogaracska, nekem nem fáj a pocakom sem közben, sem utána. Nyugodtan lehet házas életet élni, külön ki is hangsúlyozta nekem a doki. Ha van hozzá kedv, nyugodtan :wink: Ja, és az csak népi bölcsesség, hogy a végén beindítja a szülést. Mi a végén már naponta többször is együtt voltunk, hogy beinduljon, de semmi hatása nem volt :wink: Az meg, hogy hol tapadt meg, kézi vizsgálattal és UH-val is kimutatható. Valóban akkor nem szokták javasolni, ha rossz helyen van a baba, vagy vérzés van, vagy egyéb komplikáció. De normál esetben engedélyezett

Adrienn, én tudod, hogy mondtam meg? Szeretnék beszélni veled. Nem tudom, Te hogy fogod fogadni, de én nagyon örülök neki. Babát várok. Rövid, tömör, és velős :lol: Majd mesélj, hogy fogadta. Képet meg mutass, csak 1 nappal idősebb a fiamnál :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Véletlenke, tuti jó a vicc :lol: :lol: :lol: :lol:

Rókarudi nem látogatott meg, csak émelygek. Az ebéd kicsit helyrerakta a gyomromat. A fiam ma egy kis dinka, nagyon nehéz. Már szinte a perceket számolom, hogy mikor jön haza az apja :lol: Nem akarja valaki elszórakoztatni 4 órán keresztül? Elég lenne csak 5-re hazahozni :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Sziasztok!

Nekem is fáj a hasam sajnos..2 napja és estére..valszeg addigra merülök ki..nem egyszerű a másfél évesem mellett veszélyeztetett terhesnek lenni...úgyhogy mától úk korszak lesz: délután amikor hazajött férjem a melóból, ő viszi le a játszóra...hiányzik majd, de tényleg fájt a pocim és megijedtünk...

Szex
Bonicsival mikor terhes voltam végig sokat voltunk együtt..doki azt mondta ha nincs probléma a terhességnél, akkor mindent bele :oops: azt is mondta a végén tilos a lépcsőzés, mert nagy az esélye annak hogy a gyerek nyakára tekeredik a köldökzsinór, helyette szex, szex, szex.. :P De most első helyen szerepel a tiltólistán..

Focit gyűlölöm!!! Exem focista volt..pfúj az egész légkör, sport, focisták.. :(

Kép
dytt
 
 


Sziasztok! Ti aztán nem semmik vagytok! Rengeteget írtatok, alig győztem visszaolvasni. :)
A szex téma nálunk sem volt tiltott az első terhességem alatt csak akkor amikor vérezgettem az elején. Most is e szerint járunk el, barnázás van így no szex, majd ha minden rendeződik.
Sománál pedig még az szülés előtti nap is voltunk együtt. :)
Nekem szerencsére még nincs hányingerem, pici émelygés néha, meg a sav, de nem zavaró.

Monyó! Én is 5+1 naposan voltam kedden uh-n és látszott már a petezsák csak szívhang nem volt még. Szóval menj nyugodtan dokihot így legalább megnyugtat, hogy jó helyen van a baba.

Hát igen......nem könnyű a második babás terhesség egy fel-alá szaladgáló, anyáramászó, anyát játszani rángató gyerkőccel. Kicsit tartok hogy is lesz ez, nálunk annyi a aszerencse, hogy Soma szeptembertől megy bölcsibe és terhesség végét már egyedül, itthon pihenve tölthetem. Hacsak nem lesz folyton beteg a gyerek, mert akkor viszlát bölcsi!

Kép

Kép
somaanya
 
 


Sziasztok!
A házasélet nálunk is el van napolva egyelőre a vérömleny miatt. 3 hét múlva nézik meg, felszívódott-e. Bár túlságosan nem is hiányzik
:oops: :oops: :oops: , estére kidőlök anélkül is.
Egész nap a fejemen ugrál a két gyerek, nem könnyű még a háztartást is vinni mellettük...

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Zsófi! De jóóóóó! Majd együtt tologathatjuk a babakocsit a nagy zimankóban jövőre! :D Ti merre laktok? Dolgozol még vagy otthon vagy?

Kép

Kép
somaanya
 
 


Hali Csajok!

Látom, hódít a rosszkedv, én kialudtam szerencsére :) volt nálam a kislány, akiről meséltem, eszméletlen aranyos, és amennyire egy 6 évessel össze lehet dolgozni, annyira vele megy is. Nagyon jól kijövünk, úgyhogy hetente 2x fog hozzám járni. Tökre örülök neki :)

Focista barátom nekem is volt, 16 évesen, de engem nem zavart, mindig mentem edzésekre, meg a meccskre szurkolni :D csak nagyon ritkán éreztem úgy, h fontosabb neki a foci, mint én. A párom is focizik, bár ő csak hobbiszinten.

Nonó - írtad, h erre az évre csak a zuhany marad, ezen én nagyon sokat agyaltam...amióta pozitív a teszt, azóta én is csak zuhanyzom, pedig én imádtam órákig feküdni a kádban, általában csak akkor szálltam ki, amikor már kezdett hűlni a víz. De több helyen is olvastam, h szabad fürdeni, csak nem nagyon melegben...nem tudom, én nem merek :?

Csajszik - hasfájdogálás a nagy változások miatt is lehet (méhnövekedés, szalagnyúlás, stb.), meg attól is, h még emlékszik a szervezetetek, h mostanában "kéne" megjönnie. Amíg nem olyan igazi görcs, vagy nem kíséri vérzés, addig nincs baj.

Adrienne - jöhet a kép ;) én imádok strandolni, de valamit valamiért...idén kihagyom :) első Bubci!
Arról egyébként mi a véleményetek, h itthoni nagy, felfújható medencében pancsikolok kicsit majd nyáron? Az is gázos lehet?

sex - én is egy kezemen meg tudom számolni, h hányszor voltunk együtt, amióta kiderült a baba...hasonlóan vagyok, mint Gizi, velem sem az a baj, h nem kívánom :oops:, hanem az, h félek. BubciApa megértő, szerencsére!

Véletlenke - te vagy az én emberem, egyik barátnőm se (najó, egy ) szereti a focit :D BL döntő...én is el tudnám viselni, h kimenjek. A szeptemberi Magyarország-Portugáliára lehet, h hazamegyünk. Focimániás családba születtem 8)
Tegnap este én mondtam apuéknak, h Cé Ronaldo lelkem annyira beindult az elején, h tuti úgy fogunk gólt kapni, h nem is várjuk...csak azt nem gondoltam vna, h onnan már nem tud felállni a MU :(
bocsi, nem offolok ennyit :)

Brigi - remélem már jobban vagy :)

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie
 
 


Hű hát sokat írtatok és bocsi, de nem tudok hosszan reagálni.

Kérdeztétek a hajfestést! Már mindenki okosat írt erről, nem írom le még egyszer.

Védőnő dolog nálunk úgy van, ha van már szívműködés, akkor a doki küld el védőnőhöz és ott kapok kiskönyvet.

Már beszéltem a védőnővel és mondta, hogy ha minden oké lesz 8.-án akkor menjek hozzá 9.-én. Legalább Bogi súlyát is megmérjük és kapok kiskönyvet is!
A beutalókat nálunk a védőnő adja.
Terhesgondozás összekötve a védőnőkkel. Ott vannak a nőgyógyásznál.

Most egyelőre ennyi...bocsika

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Heydie!

lehet fürödni, én is fürödtem végig....
terhesség elején nem ajánlják a meleg vízű fürdőt, mert vetélés okozhat...
de én úgy gondolom, hogy mindenki legjobban hallgasson a saját orvosára! :wink:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Sziasztok!
A pocifájós-izgulósoknak üzenem, hogy ha esetleg egy bizonyos helyen szurkálást éreztek, mint ahogy én is, akkor az lehet a sárgatesttől is. Az UH-s dokinéni mondta nekem ezt. Pont ott van a sárgatestem, ahol én ezeket a szurkálásokat éreztem, és persze össze-vissza izgultam magam.
A sárgatest, idézem, "hormontermelő sejtképződmény. Ha a petesejt nem termékenyül meg, akkor visszafejlődik, ha viszont terhesség jön létre, akkor megmarad, és egész végig termeli hormonját."

szex: lehetne, ha apa hazaérne, mielőtt egyik pillanatról a másikra meglepetésszerűen eldőlök. Bezzeg reggel 6-kor, mikor én nem tudok aludni, nincs érdeklődés. :oops:

Uxi: köszi a kommentet, most aztán töprenghetek, hogy melyik kórház is legyen. Kistarcsa közel van, bár nem tudom ez majd számít-e, de mégiscsak tél közepe lesz és vidéken lakom(tudom, no para).

Nyűgösség: párom szerint zsémbes lettem mióta baba van a pociban. Hát, pont nem erre a bókra vágynék, úgyhogy összeszedem magam. Most lehetőségem lesz javítani, ugyanis megyünk hosszú hétvégézni, nem is leszek hétfőig gépközelben. Remélem addigra szokás szerint többoldalas olvasnivalót találok tőletek! Most rohanok, még megyek bevásárolni.

Puszi, mindenkinek, csupa derűt, rókamentes napokat és biztonságos együttléteket a hosszú hétvégére!

Ja és nálam egy csepp hányinger sincs, de bár lenne - még egy megerősítés, hogy minden oké...

Következő uh: júni 9.

Kép
szende73
 
 


Sziasztok lányok!
Voltam UH-on!!!Erőteljesen dobogó kis szivecske!!!!Csodálatos érzés volt látni, nagyon boldog vagyok!!! :lol:
Kiderült hogy 7 hetes vagyok,mivel nem középidőben fogant ezért az uh alapján állapította meg a dr.nő.Holnap mehetek a védőnőhöz,már nagyon várom a könyvecskét.Képet sajna nem kaptam.
Nonóka:Nem emelték meg a gyógyszerem 6 hét múlva kell visszamennem,hát nem valami kedves dokinénit kaptam mondhatni bunkót.Remélem nem lesz semmi gond a babával mert nem emelt gyógyszert.Te hány hetente mész vérvételre a pajzsmirigy miatt?Én úgy olvastam 3 hetente kellene,de mégis 6 hetet várat...
Tudja valaki hogy kell a vonalzón állítani hogy 7 hetesnek mutasson?
Mindenkinek csodás napot!!!
gyöngyi-30
 
 


gyöngyi: gratula!!! de jó lehetett látni, főleg, hogy ver a kcisi szívecskéje :D :D

neked mi a rossz a pajzsmirigyeddel? nekem a TSH-m ok, de valami antiizém magas. a dokim meg szabin van :( szeritend elhet belőle gon?

a vonalzót úgy tudod állítani, hogy változtatsz a szülés várható időpontján :wink:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


kisgizi:Nekem csökkent pajzsmirigy működésem van 10 éve sajnos a tsh-m magas.Amit Te mondasz az szerintem az anti- tpo sajna ebben nem tudok segíteni nézz utánna estleg a neten hogy mi az,de nekem is nézték mikor beteg lettem de már nem tudom mit jelent.
gyöngyi-30
 
 


Köszi sikerült a vonalzóm!! :D
gyöngyi-30
 
 


Gyöngyi!
Gratulálok az erőteljesen dobogó kis szivecskéhez! :) Több, mint 1 hetet "öregített" benneteket? :shock: :)
A Tsh-mat eddig 3 havonta, a + teszttől havonta nézeti a dokim.

Lányok!
Ti tudtok tejet /kakaót, tejeskávét.../, joghurtot enni? Én tízóraira megkívántam, de hamarosan rettenetes hasfolyással :oops: távozik is. Bocs, hogy ilyen undorító vagyok, de érdekel, hogy ti hogy vagytok ezzel. Aggódok, lehet, hogy kellene a tejtermék, de hát, ha nem marad bent... :roll:

Nonóka
Kép
nonó-ka
 
 


Nonó - ez a hasfolyás kifejezés nagyon tetszik :D
Én tejeskávét tudok inni, annyira függő vagyok, h nem tudnám elképzelni nélküle a napomat, meg azt se tudnám elképzelni, h rosszul legyek, ha ránézek :shock: :roll: de egyébként egyéb tejterméket én sem nagyon tudok lenyelni, maximum néha a kefirt...
most is sz..rul vagyok, sztem nemsokára meglátogat rókakoma :x

Gyöngyi - gratula!!! :) nagy élmény lehetett!

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie
 
 


Én eddig nem is ettem, de most kefir függő lettem! :roll:

Kép
arian78
 
 


Gyöngyi de jóó lehet most neked.... gratula :D

Kép
arian78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?