Halihó!
Hozzátápi: Na, asszem, az én gyerkőcöm szótárából hiányzik az a szó, hogy "kóstolgatás". Az ő mottója: "Együnk, anya, normálisan, vagy bele se kezdjünk!"
Ugye eleve eddig csak 4x evett egy nap, mert 7 -1/2 8 körül hamizik először, és hiába etettem volna tejcsi/tápival "tízóraira", nem kellett neki. Úgyhogy úgy gondoltam, hogy nem kiváltjuk a tízórait, hanem bevezetjük amellett, hogy reggelire nem lakatom jól
. Az eredmény: halál öröm-bódottág, és csütörtökön egy teljes üveg gyümi felfalása 1/2 10-kor, ami nem akadályozta meg abban, hogy délben degeszre egye magát főzivel
Én azért váltottam ki az ebédet először, mert barátnőm így javasolta, és már tök elegem lett, hogy százfélét olvastam a hozzátápiról, és úgy döntöttem ,hogy egyféle módszert próbálok követni, az övét.
Egyébként az elején mi is uzsira ismerkedtünk a gyümikkel, csak étkezést nem váltottunk ki velük.
Ja és képzeljétek Kristóf ma igazán meglepett. Volt ma babauszi, és még elmentünk, mert ki volt fizetve és már két hete nem is voltunk , mert elmaradt, és meg akartuk beszélni a csajjal, hogy mivel gyerkőc nem annyira élvezi, ezért nem is erőltetnénk. Erre mi történik? Bementünk a vízbe és Kobold úgy elkezdett pancsolni, hogy csak lestem. A végén szinte ki se akart jönni, pedig már tök fáradt volt. Játszott, kergette a játékokat meg minden...
És hát engem is jól megdolgoztatott, 3/4 órát nyomni törpejárásban még a vízben sem egyszerű...
Majd dobok fel képeket.
Tünde: hatalmas szerencsétek volt. Az egyik barátom pár éve ugyanígy járt, csak őt meg is csapta a villám, mert épp használta a gépet, pár napot kórházban töltött, és okozott némi károsodást az eset a szívizomban neki.
és így a végére, ha már ilyen sok lettem:
"Csókkirálynak hívják a háta mögött"