Új privát üzeneted érkezett!

És még laptetőm is van! Ez nem lehet igaz!
pedi
Kalocsa

sziasztok.

olvaslak am titeket :wink:
nagyon sajnalom hogy nem sikerult megint senkinek :cry: pedig nagyon szoritottam.

lanyok nem feladni :!: barmikor sikerulhet :!:

Kép
monyo83

titimee lehet majd később ki cserélem olyanra......
szia monyo!!!!!!!!!mizu veled?
pedi ,melish köv.hónap a tietek lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pedi nekem is volt ma laptetőm :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Monyo nagyon aranyos vagy, hogy te is szorítottál nekünk :D :D Nagyon nehéz tovább menni, ne is az a baj, hogy nem sikerült hanem látni, hogy másnak sikerül. Lehet nem sokáig fogom bírni tovább a babanetten ülést. Tudom most negativ a hangulatom, azt sem tudom ha sikerül nem mérni a hőmet, hiszen olyan szépen mutatja mi is van és nem engedi, hogy előbb örüljek mint kéne. Én a számok világában élek, nem szeretek találgatni így lehet a hőmet fogom még mérni. Monyó mostanában nem követtem sorsod :oops: :oops: de bepótolom, mert nagyon kíváncsi vagyok mizus veled az a csúnya vetélés óta. Gondolom neked is nehéz hiszen lehet az orvostudomány ott is hadilábon van mint itt nálunk :cry: :cry: :cry: .

Kép
Kép
melisch

melisch én ugyanezeket éreztem még tavaly mint most te......néha ott voltam hogy nem bnetezek többet....de nem bírtam megállni és a lányok adtak nekem erőt a sikerhez!!!!!!!!!!!!!
szóval nehogy el merj menni mert megtalállak és dádá lesz!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

melisch el tudod kepzelni hogy en 4ev alatt mennyi pozi tesztet lattam mar itt a neten.Hosszu idore megsem tudtam eltunni mert szeretek itt lenni,drukkolni masoknak es szeretem ha nekem is drukkolnak.
egy valami faj neha,akikkel pozit teszteltem en is azoknak latni a babait,hogy az enyem is ekkora lenne stb,de tul lehet ezen is lepni.
probalj meg orulni masoknak mert egyszer majd neked is orulni fognak.

veteles utanni pihis honapban megint osszejott.

Kép
monyo83

Ja Nita nehogy engem is megfenyegess :lol: :lol: :lol: mert láttam veszélyes vagy, amint pirinek boxot ígértél meg is jött 5 percen belül. :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: tudom, hogy fel a fejel újabb hónap újabb esély de ez meddig feszíti az idegeim. Félek minden vizsgálattól minden kezeléstől, miért nem mehet ez az egész simán. Most úgy érzem nem is kell nekem baba, nem ilyen áron. Kezelésre meg nagyon sok pénz el fog menni, jelenleg nem tudnám kikeríteni nekünk is van jelzáloghitelünk, más kölcsönt senki nem adna már, a céget alig mennek mi lesz ha az egyik becsődöl akkor még a munkámat is elveszítem. Jaj Istenem olyan szörnyen kilátástalan az egész, hogy jobb nem is ezen gondolkozni. Még jó, hogy van ki kertünk ha baj lesz legalább rakok krumplit, kis kukoricát, tartok majorságot és lesz mit együnk :lol: :lol: :lol: :lol: az egyetemi diplománkat meg felteszem a falra lássam, hogy valamikor voltam valaki :cry:

Monyo bocsi kicsit nem értem :shock: ennyire le vagyok maradva. Azt gondoltam kb 1 hónapja volt mikor neked volt + teszted de a doki nem látta a babát sehol és mindig hívott vissza, vv-én is volt HCG-d de végül nem került meg a baba. Azóta megint terhes lettél? Most vagy a 28. nap most + a teszted?

Kép
Kép
melisch

nitacska: akkor engem is fenyegess meg hogy produkáljak pozi tesztet :wink:

monyo: gratula (halkan, vagy lehet hangosan is?) úgy hallottam hogy vetélés után könnyebb teherbe esni (persze nekem nem sikerült)

Timi
titimee

Monyo utána néztem és láttam a teszted még nem kiabálom el de igazán nagyon szép a teszted, nem szabad ismét huncutkodnia a babának, muszáj jó helyen lennie és ott maradnia 9 hónapig!!! Láttam Babszika is belépet ma, de jó ezektől a hírektől kicsit jobban is érzem magam 8) Nagy ölelés neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Pedi nagyon szépek vagytok, jól néznek ki a sütik is. Pirit sajnálom.

Melisch el ne merészelj menni :!: Utánad megyek és visszarángatlak hallod-e :?: :!: :mrgreen:

Móni láttam beírtál a táblába. Köszi. A ciklusnapomat nem tudom, 2009 január elejétől nevezhetjük próbálkozásnak is ha akarod. Elevitet és folsavat kapkodok be amikor el nem felejtem.
Gratulálok kicsi Laurához, szépen növöget. Biztos minden oké lesz a genetikán is. Mindenképp menned kell, ha a kombi teszt eredménye jó is? Bár szerintem inkább többször is mint egyszer se. Bencussal én is jártam, a végén, minha haza mentem volna :lol:

Többieknek kitartást!

királylány

Sziasztok!

Monyo! A betyárját, micsoda szép teszt! Hatalmas gratula és nem halkan, mert most igenis minden ok lesz!

Melisch! Nekünk nagyon egy rugóra jár az agyunk, én is azt terveztem, hogy lelépek egy picit a babanetről, de tudom, hogy úgysem menne sokáig. Pedig néha igazán besokkallok a babatémából!

Köszönöm a bókokat!

Királylány, jó, hogy Te is jelentkeztél! Neked lassan pé, vagy már volt?

Timi! Nagyon szorítok, hogy egy hét múlva egy pozitív teszttel jelentkezz!

Kistörpe! Küldöm a receptet! :wink:
pedi
Kalocsa

titimee hozz pozi tesztet mert eldádázlak!!!!!!!!!!! :) :) :) :)
melisch dehogy fenyegetlek........... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sajnos én sem bírnám ki sokáig nélkületek :lol: :lol: :lol: :lol: legfeljebb lapulnék ismeretlenül és hamar írnák nektek. Csak piri napján van bajom, amúgy imádok veletek lenni és veletek traccsolni. De ilyenkor kiborulok és az én agyam kicsit mást diktál mint ti: sikerülni fog csak ki kell várni és nem azonnal orvoshoz szaladni és minden szart beszedni. Lehet a doki előbb hozzá segíteni a 2 csíkhoz de lehet csak az idegösszeomláshoz, így még nem akarom elkezdeni az egész hercehurcát. Még nem tudnám elképzelni magam anyukának :x :x mert nagyon laza életem van és minden a feje tetejére állna. Vállalnám szó nélkül de csak akkor ha mimnél kisebb felhajtással sikerülne.

Kép
Kép
melisch

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitacska: oké :lol:

Timi
titimee

remélem beijedtél.... :) :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,
Voltunk ma genetikai uh-n és minden rendben van a babóval. Jó lett az afp-m is, így minden leletem ok. A babó haránt fekszik, amin remélem hamarosan változtat, mert szerintem ettől van hogy itt fáj-ott fáj. És a lepény lement a méhszájról, ami nagyon jó. Bár azt mondta a doki, hogy azért még óvatosan duhajkodjam. Semmi megeröltetés, viszont felkelhetek, sétálgathatok, megfőzhetek, ami tök jó. Sajnos a neme nem derült ki, annyira mogorva volt az uhs doki, pedig tök szépen mocorgott a baba, nem hiszem hogy nem látta. Na mindegy, a lényeg, hogy minden rendben van vele. Három hét mulva kell mennem majd a dokimhoz.

KépKép
csige-bige

Csige örülök, hogy minden rendben van. De azért csak óvatosan, ahogy a doki mondta :wink:

Pedi halvány lila segédfogalmam sincs, hogy hol tartok a ciklusban, nem írom, nem figyelek, nem hőmérőzök. Ahogy esik úgy puffan. Én a Pé-t sem szoktam érezni, nem fáj a hasam sem olyankor.

Timi én is, én is drukkolok a + teszthez!

királylány

Hogy feldobjam kicsit magam elmentem vásárolgatni íme ezeket találtam: Kép

Kép
Kép
melisch

csige jaj de jó hogy arrébb ment a lepény!!!!!!!!!!!!!!
melisch kérek én is csőrikés pólot!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hali Mindenkinek!

Pedi, Melisch- a fenébe máááááááááááá' a pirivel!!! :(

Pedi- jók a képek, tényleg jó buli lehetett! Szép volt a torta! És persze ti is! :)

Melisch-elhiszem, hogy rossz, de ne menj el!!!!! Úgyse bírnád ki nélkülünk ;) Próbáld meg valamivel elterelni a gondoltataidat. És szerintem próbálkozzatok meg segítséggel teherbe esni!
Ja nagyon szépeket vásároltál!

Szia Monyó! Akkor most mi van? Jaj annyira szurkolok neked!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mi ma tök jót cseresznyétünk a párommal! Degeszre ettük magunkat!

Kép
pampalini

Cseresznye :shock: :shock: :shock: nekem is kell. Pampalini nem állok kész beavatkozásos terhességre!!!! Akkor inkább még nem legyen.

Kép
Kép
melisch

már küldöm is, mert annyi van, hogy szerintem mi meg sem esszük! :)

elárulod, hogy miért tartasz a nem spontán terhességtől? ( bocs ha tapintatlan vagyok, ha nem akarod akkor ne írd le ok? )

Kép
pampalini

Sziasztok!

csige: ez nagyon jó hír :) ügyesek vagytok.

monyo: jó az új vonalzód. kívánom hogy minden rendben legyen veletek. mikor mész orvoshoz?

melisch: a csőrikés pólók nagyon édik.

pedi, melisch: nehogy lelépjetek irgumburgum.

csajok köszi a szorítást. van még néhány napom, hogy kiderüljön sikerült-e ez a hónap, vagy mehet a kukába.

Timi
titimee

Sziasztok!!
Pedi,Melisch! nagyon sajnálom, :( :( ,nagy ölelés nektek....., leszünk mi még kismamik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pedi! nagyon szép pár vagytok,remélem hamarosan bővül a családotok!!!
Melisch!! nagyon jól tetted,hogy elmentél vásárolni!!!! a vásárlás minden problémára jó, én is mindíg azt csinálom, ha egy kicsit kiakarok kapcsolni, :lol: :lol:
Nita!! nagyon szép a kiságy!! de jó,hogy már így érzed Bence mozgását,az nagyon jó érzés :D

EDI
ediii

Monyo!! gratula a teszthez!!!! most már mindennek rendbe kell lennie!!! orvoshoz mikor mész???

EDI
ediii

Na itt vagyok ismét! :lol:
Timi, Edii szívből kívánom ne éljétek át amit én tegnap mikor megjött, hanem boldogan hozzatok képeket a 2 csíkos tesztről.

Pampalini amit, már többször írtam, itt a városban nem volna érdeme orvoshoz menni, mert nem foglalkoznak vele, nem egy támogatott beavatkozás és ez a tudomány még kis gatyában jár. Innen (Romániából) boldog boldogtalan Szegedre jár, ott tele van velünk a kórház. Nem akarok ennyire megszenvedni testileg lelkileg egy babáért. A párom sem igazán akar róla hallani. Ha hiszed ha nem anyukám most hallott először a tüszőnövesztő és repesztó injekciókról :shock: pedig vagy 28 éve csak a szülészeten volt ápolónő. Akkor gondolhatod mennyire sokakat kezeltek/kezelnek abban a kisvárosban ahol ő dolgozik. Talán manapság amikor már rengeteg magán klinika van kísérleteznek de ha szóba került nálam az ilyen kezelés ő is azt ajánlotta menjünk Mo-ra. Képzelheted nem kis cécó minden vizsgálatért 300km-t utazni, én nem is mernék egyedül vezetni így még kéne valaki jöjjön. Akkor csak arra menne egy hónap, hogy ingázok a kórházba és ki fog dolgozni is? Ezt stressz, idegesség nélkül nem tudnám csinálni főleg mert iszonyodom a tűtől és már az a tudat, hogy megszúrnak nem hagyna békén, ilyen lelki állapotban aztán maradjon meg a baba. Negatív tapasztalat miatt pedig nem igazán tudok megbízni az orvosokban, kételkedem, hogy amit csinálnak azt feltétlenül meg kell csinálni. Aztán még ott van az anyagi oldala is az égésznek. Na erre a hercehurcára nem vagyok kész mert nagyon kiakadtam a tegnap is hát mi lett volna még ha piri egy inszem után jött volna meg, hát nem tudom még jobban kiakadtam volna. Nem vagyok szerencsés ember így nem jönne az sem hamar össze. Azért beszélek inszemről mert a férjem kiskatonái miatt hiába kezelnének engem stimuval csak nem lennék terhes spontán. Na és, hogy az inszemet elvégezzék nekem csomó kivizsgálást csinálnak, netán még átjárósságit is aminek még a hallatán is világgá szaladási késztetett érzek.

Kép
Kép
melisch

pedi,melisch sajnálom pirit de lesz még babás + tesztünk mindünknek :):):

Monyó aztaaa gratulálok hát mégis van új kismamink :):):)

nika70
Salgótarján

melisch: szegedre kihez mennél? (szegedi vagyok-voltam :)) gondolom jó drága lenne a kivizsgálás, nem értem hogy Romániában miért nem ismerik ezeket a módszereket.
megértelek, ha nem vagy kész rá akkor még várjatok, hátha sikerülni fog a spontán baba is és akkor nem kell kitenned magad ezeknek a megpróbáltatásoknak. iszogatod a gyógyteákat?

nika: hogy állsz, volt már pé-d? :)

Timi
titimee

Timi hova, kihez nem tudom. Januárban mikor elkezdtem a netten Szeged után kutatni akkor találtam rá a babanettre. Tavaly augusztusban én elkönyveltem, hogy velem van a gond és azért nincs baba. Bíztam, hogy azért egyszer csak lesz pé-m. Decemberben aztán nagyon összetörtem megint és januárban elhatároztam elindulok Szegedre. Mivel semmit nem tudtam magamról gondoltam hagyok még 2 hónapot, hogy lássam mit is mutat a fránya LH teszt. Akkor a csajok kioktattak, mikor, hogyan kell tesztelni és gyönyörű + pipiltem 17. nap :lol: De január vége is pirivel végződött és akkor ment férjem katonavizsgálatra, ott derült ki, hogy nála tényleg bibi van. Így aztán nem mentünk Szegedre és nem jutottam addig, hogy utánaérdeklődjek hova is kell menni. Akkor kaphattunk voltan egy telefonszámot egy ottani nőgyógyász dokitól (fiatal nagyon kedves, megértő és az egyetemen tanít ennyit tudok róla) akinél akart szülni a barátunk felesége. Aztán még egyszer olvasgattam, hogy tán egy dokinéni és egy bácsi van aki ezzel foglalkozik de komolyabb információ gyűjtést nem folytattam még. Tudnál ajánlani valakit?

Kép
Kép
melisch

melisch: egyet tudok, hogy kihez ne menj :) egyébként én a Tarnai László dokihoz jártam, őt nagyon szerettem és alapos dokinak ismertem meg.

Timi
titimee

Akkor ha arra kerül a sor irok neked nehogy akit majd kinézek pont a ne legyen

Kép
Kép
melisch

sziasztok!!!
Mi ma megnéztük a házat......amit nem veszünk meg mert nem is akkora mint aminek hirdetve van.....de....ami szar benne hogy főutvonal van a ház előtt járda egyik oldalon sincs......de azért találtunkk olyat ami kész van....csendes utcába......szóval megnéztük azt is....nekem nagyon tetsziik.........remélem az jó lesz páromnak is.még vacilál....délutáán hívja az ingatlanost...
ma kb 5 km-t gyalogoltunk....nagyon elfáradtam....még a hasam is bekeményedett.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csajok eggyenlőre elbúcsúzok tőletek.mindenkinek azt kivánom váljon valóra minden álma amit az életben elakar érni.köszönöm a sok biztatást,aranyossak voltatok.majd valamikor jelentkezem.puszi MINDENKINEK.
kistörpe

kistörpe mi történt????????
mihamarabb várunk vissza!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

timi szerintem még nem volt pém de most kicsit fasirtban vagyunk apával vagyis nem is bánom hogy még nincs :)

törpi mi történt???? gyere mihamarabb vissza ne tűnj el nagyon légyszíves

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Melisch- hihetetlen, hogy nálatok még nem csinálnak ilyen beavatkozásokat, de megértele. Elég nagy macera lenne neked ez az egész. De ki tudja, hátha spontán is sikerülni fog. Volt már rá példa... A párod nem tud inni a "gondjára" Teákat? Vagy nincsenek ilyen homeós bogyók erre?

Nita-nem semmi, hogy belevágtok egy lakásvásárlásra, de a helyzetedet nézve jól teszitek. Kis lakás, csendes utcában... hmm...remélem összejön!

Kistörpe-sajnálom, hogy így döntöttél, remélem azért jelentkezel néha!

Kép
pampalini

nem költözünk....majd elmesélem..... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kistörpe!! sajnálom :( valami baj történt??? remélem azért néha benézel..

Nita!! :( , mi történt????

EDI
ediii

Kistörpe nem tudom mi áll a döntésed hátterében de tiszteletben tartom a döntésed. Én ezt nem tudom megtenni mert imádom a csajokat.

Pampalini férjem olyan mint az időjárás ma akar gyógyulni hónap már nem jut eszébe. Vett magának valami gyógynővényből készült tablettát de néha elfelejtette szedni, több mint 1 hónapja vette 60 db és 2-3 kellett naponta szedni belőle még van belőle neki 2 db, na ennyit erről. Én már nem szolok neki semmit.

Kép
Kép
melisch

Nita!

Már gratulálni akartam, hogy megszabadulsz anyóspajtitól!! Mi történt? Miért nem költöztök mégsem?

Kistörpe!

Mi történt? Remélem azért jössz majd.....

Csajok, én ma nagyon álmos vagyok. Pedig korán lefeküdtem este, már fél 9-kor az igazak álmát álmodtam. :oops: :) De mégis úgy érzem hogy semmit nem pihentem. :? Biztos ez a hülye időjárás.
Ti hogy viselitek a frontokat?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sziasztok!

nika: azért pé környékére tessék kibékülni apával :lol:

kistörpe: sajnálom hogy lelépsz, de biztos meg volt rá az okod.

nitacska: mi történt :?:

moni: énis állandóan aludnék, engem is kikészít a hideg front. állandóan fáj a fejem.

Timi
titimee

Sziasztok!

Kistörpe :?:

Hát az alvásban én is benne lennék. Fejfájós is vagyok, csak nekem mindegy milyen front van :twisted:

Móni ha teheted pihenj ma.

Timi te is! Már nagyon várom azt a pozitív tesztet :wink:

királylány

Nika mi történt? Ha publikus. Remélem már kibékültetek. Mi is összeugrottunk valamelyik nap

királylány

ma már minden rendben volt néha van hogy én sértődöm meg apára de ma míg aludt agyerek kiengesztelt :): :oops: :wink:
igazából az történt hogy apukámat nem lehetett hívni már három napja és mindenki engem hívott hogy nem tudom e mi történt vele pesrzse én elkezdtem telefonálgatni és tegnap estére apuval is tudtam beszélni aki spanyolországban volt de sajnos a családból senki nem tudta ezt és ezért volt kikapcsolva én meg mesélem apának hogy mi a helyzet és kérdezte hogy felhívtam spanyolban aput? mondom hogy igen fel erre hogy mennyit fogunk fizetni stb mondom neki hogy én csak a magyarországi hívás díját fizetem a különbözetet ő fizeti legalábbis én így tudom de mondjátok ha nem így van :)régebben tuti így volt ennyi és ezen felkapta a vizet és nem beszéltünk egymással reggelig de már minden ok :)

remélem nem bánja kistörpe hogy írom de olyan topikba ment ahol jobban megtudja beszélni a lombikos dolgait szülészetek,kórházak-kális párok topikban van

nika70
Salgótarján

királylány lassan te is pés leszel vagy már túl vagy rajta :???

nika70
Salgótarján

nika igen igazad van ha valamit felirtam vagy kaptam rá választ vagy nem ,igy feleslegesnek éresztem magam.melisch-nem azért léptem le mert nem szeretlek titeket,hanem úgy gondoltam aki ugyan ebbe a cipőbe jár talán megpóbálom ott.tudnék olyan nevet irni aki lelépett innen és se szó se beszéd.......moninak irtam ne vegyen le a tábláról mert jönni fogok.szerintem más is ir innen más topikba ......mindenkinek nagy ölelés millió puszi.amúgy reggeltől itt voltam olvaslak beneteket,nem akarlak titeket itt hagyni,hisz nem felejtettem el hogy februárba ti öntöttetek lelket belém.tudjátok mit.MARADOK.lehetséges?
kistörpe

Nika gőzöm sincs, hogy előtte vagyok-e vagy utána. Őszinte leszek nem is érdekel. Ha összejön össze, ha nem nem. Nem figyelem a dolgokat. Csak úgy együtt vagyunk ha van kedvünk és meg sem fordul a fejemben, hogy vajon most sikerült-e vagy sem. Hihetetlen de tényleg így van.
Értem. A pasik néha fafejek. Szerintem jól tudod a tarifát. Ha jól tévedek akkor így van, te a normál árat fizeted.
Mi meg azon kaptunk össze, hogy ki mossa a gyerek fogát. Gondolhatod, hogy mind a ketten a másikra akartuk hárítani. Általában én szoktam, de most fáradt voltam jó lett volna ha segít, de ő mindnre azt mondja nemááááááá. Én meg elejtettem egy célzást, hogy akkor nem is kell kistesó, ő meg megsértődött. Másnap bocsánatot kértünk egymástól. Még jó, hogy dolgozott és csak este jött haza addigra én is lenyugodtam.

királylány

Nika, Királylány!

Van úgy hogy nem úgy mennek a dolgok a párjainkkal. De szerencse hogy mindent meg lehet beszélni. :wink: Szerintem nincs is olyan házasság vagy együttélés ahol ne lenne vita valamiért. Aki ezt állítja az hazudik saját magának. De ez csak az én véleményem. :P

Kistöpe!

Szerintem nincs abból gond ha máshová is írsz, hisz nem vagy leszerződtetve. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na, félre a viccet! Igazad van ha oda is írsz ahol értik és át tudják érezni a helyzetedet és ott tudnak tanácsot is adni olyan kérdésekben amiben mi nem tudtunk. És igazad van, hogy sokan vannak akik máshová is írnak. Nincs ebben semmi rossz. (szerintem)
Ja! És örülök hogy maradsz itt is. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Kistörpe naná, hogy maradhatsz! Miért ne maradhatnál? Én szorítok neked nagyon, hogy mielőbb sikerüljön a beülti.

Móni most csak azért volt vita, mert apa is akarta, ha ő nem akarja akkor én max magammal vitázhatok :lol: Azt mondta, hogy most azt csinálta amit én szoktam: bevágta a durcit...........

királylány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?