Ja Nita nehogy engem is megfenyegess
mert láttam veszélyes vagy, amint pirinek boxot ígértél meg is jött 5 percen belül.
tudom, hogy fel a fejel újabb hónap újabb esély de ez meddig feszíti az idegeim. Félek minden vizsgálattól minden kezeléstől, miért nem mehet ez az egész simán. Most úgy érzem nem is kell nekem baba, nem ilyen áron. Kezelésre meg nagyon sok pénz el fog menni, jelenleg nem tudnám kikeríteni nekünk is van jelzáloghitelünk, más kölcsönt senki nem adna már, a céget alig mennek mi lesz ha az egyik becsődöl akkor még a munkámat is elveszítem. Jaj Istenem olyan szörnyen kilátástalan az egész, hogy jobb nem is ezen gondolkozni. Még jó, hogy van ki kertünk ha baj lesz legalább rakok krumplit, kis kukoricát, tartok majorságot és lesz mit együnk
az egyetemi diplománkat meg felteszem a falra lássam, hogy valamikor voltam valaki
Monyo bocsi kicsit nem értem
ennyire le vagyok maradva. Azt gondoltam kb 1 hónapja volt mikor neked volt + teszted de a doki nem látta a babát sehol és mindig hívott vissza, vv-én is volt HCG-d de végül nem került meg a baba. Azóta megint terhes lettél? Most vagy a 28. nap most + a teszted?