Új privát üzeneted érkezett!

Olyan aranyos képeket raktatok fel. :lol:
Realdream: Ha gondolod küldhetsz 7 hós képet a videóba. Én örülnék neki. :lol:

Én is teszek egy (én) 2 éveset, ezt most találtam a nagy kotorászásban:
Kép

Ez pegig 7 évvel ezelőtti kép, régebbit nem találtam, mert sok kép anyuméknál van:
Kép

Kép
Kép
noni78

Jó reggelt!

Jó ilyen muzsikákra ébredni! :lol: :lol: :lol: De jó, hogy vettétek a lapot :lol: :lol:

Honey!
Te kis némber, hogy nézhettél ki ennyire jól??? :lol: :lol: Nem ér :)
Tényleg hasonlít rád Flóra. Nem is gondoltam volna! Jó, hogy feltetted a képet hasonlításképp!

Noni!
Te is milyen csinos képet tettél fel :shock: tipikusan helyes csaj voltál és olyan nyugalom sugárzik a képedből. Annyira feleség típus vagy, ami nagyon jó a párodnak és a gyermekeidnek!!! Tiszta lélek! Rád a nagylányod hasonlít gondolom jobban. Így van??

Bejcikém!Látom nagyon belejöttél a zenélésbe, de jó számokat tettél fel!!! Itt járt a lábam ! :lol: Amúgy tudod már a szöveget??
SEGíts!
Nem tudom,hogy hogyan kell menni a Vezér útra.. a párom tárgyalni lesz, és nem tud elvinni.. én meg mennék, de nagyon! S.o.S!
Néztem a térképet, de nekem most az Kínainak bizonyult.. nem tudom,hogy a Hungáriáról mikor kell lekanyarodni a N.Király útra!
Onnan meg még egy utca, majd a Vezér.. de nem tudom,hogy hogyan menjek.. Kocsival, Adéllal megyek. Viszem magammal..
Ráadásul a telefonom kártyáját tegnap beletettem egy másik telefonba (a gyerekekéjébe ), mert a töltőmet nem találtam és az enyém lemerült .. áá és képzeld, ma reggel megtaláltam a töltőt kivettem a kártyát a telefonból, amivel telefonáltam tegnap.. és nem a telefonomba tettem egyből, mert közben Bence kért valamit,ezért most nem találom. Letettem valahova, de nincs meg.. kivagyok mára.. és ráadásul most úgy alakult,hogy nekem kell egyedül mennem.. képzelheted,hogy kiborultam!
Paprikás a hangulatom így korán reggel.. de a zene kicsit enyhített.
Ja lehet,hogy egy kicsit bonyolult voltam, de nem tudom most máshogy leírni!

Megyek, mert Adél ma úgy nézem egy kicsit nyűgösebb a tegnapi nyugodt nap után!

szeder74

Szép jó reggelt! :)

Köszönjük szépen a dicsiket Lányok! :)

Majdnem sikeredett végre elsőnek köszöntenem Benneteket, de amint leírtam az első mondatot, áramszünet lett. Sebaj, most még tudok jönni.
Andort most letettem, gondoltam benézek, mert később 10.30ra megyünk dokinénihez méreckedésre majd pakolás.

Csjúúú de jó képeket tettetek fel Noni, Honey!!! :shock: :) Nagyon szép csajszik vannak itt ;)
Honey, én eddig is úgy gondoltam,hogy Flóra hasonlít Rád, a mosolya nagyon, de ezzel a kiskori képpen végképp meggyőztél :D

Én is teszek fel, csak amin Andor még hasonlít rám - szerintem - az Pécsett van, így szóltam apumnak,hogy scanneljen :)
Van még itt 1 kedves gyerekkorim,azt vagy lefotózom,vagy majd Balcsin bescannelem. De fiatalkori....mmmm....azok csak otthon vannak anyuéknál sztem,így azt nemtom tudok -e most.

Betti,
Nagyon jó pihizést Nektek! Remélem sikerül kikapcsolnod Julcsi nélkül is! :)
Andor is pont úgy integet, ahogy Te is írtad.

És amit még tegnap elfelejtettem, hogy utánozza a fütyülést és néha még pici hang is jön ki neki :D :D Annyira mókás,ahogyan csücsörít!!! :lol: :lol: Bár az utóbbi napokban kevesebbet csinálja, inkább csak csücsörít.
És apujától kész van ha meglátja. Olyanokat "ugrik" és vihorászik ha meglátja :) Olyan jó érzés!

Nah, megyek most hajat szárítani.

KépKép
KépKép
gabolino

Találtam képeket, de csak kiskorit: Kép Anyával Kép
Kép Hugival

(Éééés képzeljétek, nemrég végre befejeztem a festményt,amit már vagy 1 éve elkezdtem csak hát jött Andor, meg ez+az és csak állt és állt :D Szabolcsom már azt mondta,hogy tuti életmű lesz, de aztán megleptem, mikor egyszer elment sörözni és én meg itthon maradtam és így este szép nyugiban befejeztem. Tök örülök! :) Muszáj visszalendülnöm a festegetésbe. szokott esetleg vki még ilyesmivel foglalkozni? vagy zenélni? Én hegedáltam, csak mióta hazaköltöztem Krakkóból azóta szünetel a dolog, de tudom,hogy fogom én még húzni a nótát :D )

KépKép
KépKép
gabolino

Szép reggel! :)

Jelentem Doncek is nyügi..
Én is mert tennék fel képet de nem tudok scannelni mert míg a gépem felismeri a nyomtatónkat addig a saját softverje nem és így scannelni nem lehet vele grrrr :evil: :evil: :evil:

Honey, Noni: Aranyos babakori képek :)
És egyikőtök se panaszkodhat :)

Hbetti: Hmm semmi durvát, max hangerőn hallgatáson kívül :) Anyám hálisten elég toleráns volt a bátyám már megedzette a metálzenével :)
No meg alapjában véve eléggé magamnak való jókislyány voltam :)

Nyügi oka megvan
álmos volt :) no de 1 órát volt kb ébren.

Kép

Kép
starlark

sziasztok!

hű de jó ötlet! (és milyen fiatalok vagytok! :lol: )

Én sem voltam nagy bulizós, deegyik kedvencem (ennyire öreg nem vagyok, amikor ez született akkor azért nem voltam még bulizós korú :P )

majd jövök még, de itt is átlagon felüli nyügi van...

Kép

Kép
anyoooka

gabolino,
Egyetértek honey-val, Andornak nagyon cuki csókos szája van
De ahogy elnézem a te gyerekkori képed, volt kitől örökölni :)

Ja és DM-et én is imádom, és nekem még nagy kedvencem az Enigma, éjjel nappal tudom halgatni

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok!

Én ezt szerettem nagyon: :)
http://www.youtube.com/watch?v=1Qv9pckwMXs
A dátumért nem lelőni, 2003-ban érettségiztem, akkor el-el járogattam bulizni, de alapvetően én is jókislány -voltam-. :lol:

Képeket keresek majd. :wink:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Ági: Dávid nagyon édesen kukucskál :)

Gabolino: Andorodnak csoda szeme van :)
Szerintem Andor hasonlít a kiskori önmagadra.
A DM koncertről majd kérek beszámolót, én nyúlbéláné vagyok nem mertem elmenni :)

Hbetti: Az integetés nálunk is így megy a tv-ben is ha meglát vki szimpatikust már csápol :)

Szeder: Már nekem is készül a szörpim, de szörpi szörpi higítani való.
De ennek a 6 liternek se adok két hetet :)

Kép

Kép
starlark

Én ezért a képért fogom kútba vetni magam.
Életem legjobb formájában 20 évesen. A jobb oldali vagyok (voltam) én. :cry:

Kép

Monee

monee85

Gabolino!
Nagyon helyes lány voltál! Az anyukáddal való képen olyan vagy, mint a csupa-arc kisfiad! Nem is említettem meg,hogy milyen nagyon szép arcú a fiacskád van. Nagyon szép férfi lesz belőle!
Hova mentek???

Monee!
De jó ez a zene is. Én ezt is szerettem. Kezdem magam hülyének érezni, mert minden számot, amit ide feltettelek, azokat én is szerettem anno..
Figyu már!
Volt a Náksi-val egy hosszú fekete hajú csaj.. és ők is alkottak anno egy együttest.. de nem jut eszembe.. neked igen???? Húúú olyan zenéik voltak nekik is..!!
:shock: :shock: Hát anyám, te is milyen kis csini-bini vagy a képen. Elhiszem,hogy kútba ugranál érte!!!

Megvan a telefonkártyám.. a nappaliban volt a kövön, de előtte már fel is mostam mielőtt írtam nektek.. de utána találtam meg.. végre!!!

Egy örök zene a 80-90 évekből Imádtam..

http://www.youtube.com/watch?v=nKQtvncDQUo

Hú mennyit táncoltam rá.. jó lenne most az akkor elégetett kalória mennyiség :lol: :lol: :lol: :lol: nem lenne súlyproblémám az tuti :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja és,hogy nem csak mi voltunk "mások" régen, itt egy kilpp Z. Erikától Ő is milyen kis gizda volt, a mai önmagához képest! :)

http://www.youtube.com/watch?v=DIkd9I5C ... re=related

szeder74

Szeder: Most csak 1 percem van, - TÖBBIEKTŐL BOCSI-...
A Hungária krt-ról az Egressy útra kellene kanyarodnod, mert ahova mész, az pont az Egressy út-Vezér út sarkon van. De nem tudom, hogy rá lehet-e kanyarodni az Egressyre... :roll: Én a Kerepesi-Fogarasi-Vezér út útvonalon szoktam járni, ott nincs ilyen gond.
Vendég

Honey: SZerintem nem fog senki haragudni rád azért mert jól nézel ki! Inkább légy rá büszke! Én a helyedben még apának is dicsekednék vele, hogy miket írtunk rólad!!! :wink: Amúgy pedig Flóra a 2. képen tiszta anyukája!!!! De tényleg!

Noni: Hát nagyon irígylésre méltó vagy!!!

Monee: Hát nem rossz, nem rossz!!!!!! Sőőőőt!!! Te is csini voltál 20 évesen, de nyugi, leszel is még!!!!

Gabolino: Első képen mintha Andort látnánk!!!! Tökre hasonlít Rád!!!
és a feltett képek is szuperek!!

MAjd még jövök délután tovább reagálni! Puszi
Vendég

KépKép
KépKép
gabolino

csjúúú csajok,az első számot tudjátok meddig kerestem :lol: :lol: nem hiszem....szóval hallgassátok meg :lol: én nagyon csípem, olyan igazi brazil, vidám és napsütéses :)
csjúúú jó kedvem lett tőle - bár eddig is az volt - de most majd ha Andor felébred meghallgatom vele is :)
na pusszantás, megyek, mert nem leszek kész.

KépKép
KépKép
gabolino

Gabolino!
Nem ér mai zenét feltenni.. sokkal jobban hangszerelt, mint a többi.. régit..régit kérünk :lol: :wink:

szeder74

Szeder,
:lol: :lol: ez igaz, persze :) tettem régit is korábban. Csak gondoltam kedveskedek Nektek ezekkel is, mert én nagyon szeretem őket :)
De akkor itt egy igazán durva régi :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=zJv5qLsLYoo

KépKép
KépKép
gabolino

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Gabolino, Te nem a Mátyásba jártál? (ha már a hangszeres zene szóba került)... Én igen, és csatlakozom az ének-zene-kórusos táborhoz: klasszikus gitár, kórus, Finnország - ezeket tudom ez ügyben felmutatni :lol:

Noni, igen, köszi, szeretnék "nevezni" a 7 hós videóba, ezzel a képpel:

Kép

Szeder, régit szeretnél? Na akkor....
http://www.youtube.com/watch?v=29jogd0S_MQ

Egy gyors kérdés: megpróbáltam a túrót, de Manónak szerintem fáj tőle a pocakja. Lehet ez szerintetek? A múltkor a Humana joghurtot kapta, akkor is mintha ez lett volna....

A.m., mi újság?

Régi fotót még nem tudtam szkennelni, de fogok felrakni!

Honey, nyugi, csak húzd ki magad, nem irigykedünk Rád! Nekem is vannak előnyös négyzetcentimétereim :wink: :lol: :lol:

Bejci, Ti merre vagytok Balatonon? (Bocs, de csak ennyi maradt meg nekem) - nekünk Fenyvesen van nyaralónk...

Rakok még képet, csak kicsinyítek előtte:
Kép Kép
realdream

Na megint itt!

Szeder: Ha jössz, kérek beszámolót:
1: odataláltál?
2: Fájt?
3: Fényképezőt megkaptátok?

Ági: Nyugi, nálunk is volt " Pápai kesergő" amikor nyüsztölték csórikámat, de meglett az eredménye. Amúgy nem fáj nekik, hanem azt a szitut utálják, hogy bele vannak kényszerítve bizonyos helyzetekbe, pozíciókba! De ahogy a képeket elnézem, meglesz Dávidnál is az eredmény! ( Bius ugyanígy kapaszkodott a lábával, kitette oldalra és azzal navigált, kapaszkodott)

Minyu: Akkor legalább megvan a ludas... 3 napos láz: mi is már túlvagyunk rajta!
Vendég

Realdream: Szerintem fájhat a picur hasa a tejterméktől! Mondjuk mi még nem próbáltuk!
Nagyon édes képeket hoztál! Nekem a 2. a kedvencem!
Balaton: Mi Fűzfőre járunk. Ott laknak a szüleim! Amúgy Gabolinoék is odajárnak, mert a párja fűzfői!

Gabolino: Mikor jöttök Fűzfőre? Lehet, hogy tudunk szombaton találkozni, de még nem 100%. Attól függ, hogy apa mikor jön, meg mi lesz a program. A telefonszámod megvan, majd üzenek!
Vendég

Sziasztok!

Úristen mennyit írtatok tegnap óta. Úgy látom beindult a nosztalgia party!
A képek is tök jók!

Gabolino: köszi a köszöntést! Szerintem is nagyon hasonlít Andor rád a kiskori képeden!
Én is cincogtam régen. Hegedültem és furulyáztam a zeneiskolai tanulmányaim során. De amikor nekiálltam hegedülni otthon, akkor mindenki menekült!

Most nagyon beindultam, majd ha hazamegyek én is rakok fel képet, kiskorit!

Szeder: Náksival régen tudomásom szerint Betty Love volt egy együttesben, de nem tudom az együttes nevét, illetve nem ugrik be, de majd agyalok. Én is szerettem. És külön Betty Love-ot is szerettem/szeretem még most is.

Jut eszembe Nosztalgia: ki hol-hogyan ismerkedett meg jelenlegi párjával? (hátha van valami izgi történet)

Ági: biztos rossz lehetett a sírást nézni, hallgatni. Én hiper érzékeny vagyok ilyen téren. Ha a gyerekem sír, mert fájdalma van, akkor én is bőgök.

DM: én is imádom, imádtam. Régen Pécsen volt klub is ahová jártunk hetente, 2 hetente. Na meg persze a Bonanza hullám is elért engem. Úgy nagyjából egy időben a DM őrülettel. A Bonanza jelem még a mai napig megvan. Na meg a Bomber-dzseki is!
:D emlékeztek?
Vendég

na, most van néhány perc szabadidőm...

bulizás: én korán kezdtem (13 évesen a városi tinidizsibe jártunk az unokatesómmal), és a disco-t korán abba is hagytam :P Amint gimis lettem kicsit befordultam, és én meg kemény zenével lázadtam :lol: Úgyhogy nekem inkább ezek jöttek be:
http://www.youtube.com/watch?v=Xx8HwFpxv54
http://www.youtube.com/watch?v=bAsA00-5KoI
http://www.youtube.com/watch?v=-f1cwycS ... L&index=43
http://www.youtube.com/watch?v=xZubjXW6wHw

jaaaj, és még annyi, de annyi jó kis zene, amit fel sem tudok sorolni :) És ki is hagytam a Queent, a nagy szerelmet...

megismerkedés: az úgy volt, hogy a Zuram a tanárom volt a gimiben :P Elsőben tanított számítástechnikát (jééé, én is számtech tanár lettem :lol: ) Aztán meg összejöttünk... Lehetne róla mesélni, mert izgis időszak volt :)

gabolino :)
azta, Andor tisztára úgy néz ki, mint te :shock: :shock: :shock:

starlark :)
fotózd le a papírképet. Én is úgy szoktam, mert nekünk meg nincs scannerünk...

majd keresek én is képet, de nekem nem is nagyon van a gimis időszakból. Akkor inkább én fotóztam.

Kép
Kép
Kép
minyu

Eszike: Jelentem én is furulyáztam 3 évig zenesuliban, és 4 évet az iskolában a zenetagozat miatt, aztán fuvoláztam 5-ig :)

Ismerkedés: Interneten egy online stratégiai játékban történt :) Jó humora volt és nagyon sexi hangja a telefonban :)

DM: Érdekes én nem akkor szerettem meg mikor nagyon divatosak voltak sőt el is zárkóztam a zenéjük elöl mert nem tetszett hogy folyton feketében járnak a rajongóik :) Rádióban tetszett pár szám és mikor megtudtam hogy ez is DM meg ez is meg ez is... Hát ez nekem tetszik basszus :)

Kép

Kép
starlark

Minyu: Fear of the Dark a férjem egyik kedvence :) Az ACDC-t meg én is szeretem :) tök jól lehet bicajozni rá :)

A sanner azért dühít mert itt van és mégse műxik :)
most már kép akkor lez ha hazajöttünk hétfőn.

Kép

Kép
starlark

Ismerkedés:
Mi a neten ismerkedtünk :roll:
Mindketten voltunk már házasok, egyikünknek sem sikerült, és a válásaink után sokáig nem találtunk párt. Így kötöttünk ki a Randivonalon. (Ennek éppen 7 éve).
Szóval keddre volt megbeszélve a randi, de aztán jött a keddet megelőző hétfő. Olyan igazi esős, rosszkedvű hétfő volt. A férjem (akkor még csak levelezőtársam :) ) felhívott, hogy ha ráérek találkozzunk, mert ha ezen a sz@r hétfőt sikerül jól érezni magunkat, talán később is sikerülni fog.
Hát, én meg ráértem :D
realdream

Szeder: rájöttem: SOHO PARTY (amiben a Náksi volt meg a Betty Love)

Gabolino: és láthatjuk azt a festményt???

Ismerkedés: hú, hát érdemes volt kérdezni, tényleg érdekes storyk vannak. Várom a többiekét is.
A miénk nem túl érdekes, de leírom. Szóval egy baráti társaságba jártunk, bár mi inkább csak látásból ismertük egymást. Aztán hirtelen az ő kapcsolatának is vége lett, meg az enyémnek is. Aztán a barátnőm mondta, hogy Gyuszimat (akkor még nem volt az enyém) is éppen most hagyták el. Én meg odamentem hozzá, és kezet fogtam vele, gratuláltam neki, és mondtam, hogy sorstársak vagyunk. Láttam, hogy piercing van a nyelvében, és erre nagyon beindult a fantáziám. Aztán következő éjjel vele álmodtam, inkább nem is mondom milyen álom volt. Na akkor eldöntöttem, hogy meg kell szereznem. A barátnőm meg összehozott egy olyan közös bulizást, ahol már mindketten tudtuk mivel fog végződni (úgymond egy előre megbeszélt légyott amit a barátnőm szervezett le). Nekem többet nem jelentett akkor még. Párszor összejártunk, de nem akartunk komoly kapcsolatot, aztán belém szeretett és idővel én is szerelmes lettem... És mindez csak 3 éve történt :oops:
Vendég

Minyu: mesélj!!!
Vendég

REaldream, minta csak rólunk írtál volna :lol: :wink:
Igaz, mi nem voltunk házasok, de nekem előtte ért véget egy hosszú kapcsolatom.
És mindketten poénnak fogtuk fel a dolgot, egyikünk sem gondolta hogy ott találunk párt, inkább a kíváncsiság hajtott hogy ez hogy is működik (csak mi nem a Randivonalon ismerkedtünk meg) És mi is a hetedik évünket tapossuk! :mrgreen:

Gabolino, nagyon hasonlít Rád Andor! És hihetetlen jó fényképeket csináltok róla! Ezek a fintorok :lol:

Tiggrincs, hű, tényleg bátor vagy! Én még csak kiflit adtam Ádámnak rágcsálni, de egyfolytában bennem van a para... Ügyi vagy!

A.M. mennek a drukkok!+++++++++++++++++ De rendben lesz minden!!!

Ági, nagyon jó a kiságyból kukucskálós kép! :lol:

Betti, jó hétvégét, kikapcsolódást! :wink:

Márti, Blúmi?!

Rólunk. Ádámnak végre áttörte a második foga s az ínyét. 3 napig szenvedett vele szegény, aludni se tudott. Na este vacsinál rágcsálta a kanala nyelét és azt vettem észre hogy véres. Erősebben ráharapott a kanálra és segített neki.
Semmi sírás nem volt, ő szerintem észre sem vette :lol: De most úgy alszik mint a bunda :)

Képek. Rólam babakép van itt csak, holnap lefényképezem. Viszont hoztam frisseket:
Kép Kép megyek a függönyhöz, figyelsz, Anya?! :) Kép megvan! :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Szép jó estét Lányok! :)

Megérkeztünk Fűzfőre 9kor, dumcsiztunk meg minden, most meg annyira kíváncsi voltam mi zajlik itt, hogy most muszáj volt benéznem :)

Minyu,
Nálunk (Szabolcsomnál is meg nálam is) most van Iron Maiden láz :D Nagyon csípjük, Andor még mikor a pocakban volt nem menekülhetett míg autókáztunk. Elég sokszor ez ment :D
A metallicat én is csíptem,pontosabban ezt a számát. Többit meg később :)

Bejci,
Persze, jelezz,ha jó nektek vmikor. Még én sem tudom milyen programok lesznek, unokatesók jönnek azt tudom,de hogy mikor, hogyan, ki merre, azt nem.

Eszike,
Persze, látható a festmény, csak az otthoni gépen van meg. Illetve lehet a céges laptopon is megvan, de ezt majd csak holnap tudom megnézni. Ha nincs, akkor majd hétfőn vagy kedden megmutatom. :) szívesen várom a véleményt, kritikát :)

Megismerkedés: Krakkóból (mert ott éltem 3 évet) Pestre kellett jönnöm 2007 febr.ban egy projektre. A cégnél dolgozott Szabolcsom is.Áprilisban ismerkedtünk meg, véletlenül, mert elromlott a nyomtatóm és ő segtített remote-ban megjavítani, majd a sikeres javítás után emailben poénkodtunk egy kicsit. Tetszett,hogy vette a humort,alza volt és én akkor Pesten már eléggé untam magam,hogy az akkor kollégák em igazán voltak eljárósak és én kint meg eléggé ahhoz szoktam. Akár,hogy meló után beülni valahova egyet eszmecserélni...és ezen felbuzdulva egyszer elmentünk meló után sörözni. Tök baráti szándékkal indult a dolog, de aztán elkapott minket a szikra.1 hullámhosszra kerültünk rendesen :D de összekerülni csak jópár taláka után, ezek után egy DM buliban siekeredett. Márjusban véget ért a projekt, nekem mennem kellett Krakkóba (akkor oda haza).De mivel tudtam/tudtuk,hogy ezek nem hóza érzelmek,így ott felmondtam és 1 hónap mulva hazaköltöztem. Szabolcsom júliusban megkérte a kezem, októberben esküvő és január 5én zebrásat tesztelte. (szerettük volna egyébként ha már jön is baba, hogy "fiatal" szülők legyünk)
Ez a mi kis történetünk. Kicsit hosszasra sikeredett, pedig nem akartam :?

Na megyek most a családhoz.
Igyekszem majd jelentkezni, hogy ne maradjak megint le.
Így sem tudom,hogy Szeder, minek kellett vagy nem kellett fájnia?

Jóccakát! :)

KépKép
KépKép
gabolino

alza=laza
hóza=kósza
:D Bocsesz. Olyan fura ez a billentyűzet. :?

KépKép
KépKép
gabolino

Szevasztok!
Ismét egy eltévedt bárány :oops:
Mentségek:
Som aznap hogy 7 hónapos lett, elkezdett mászni. Úgyhogy most egyik erre szalad, a másik arra mászik... Én meg terelgetem őket egész álló nap. De sebaj, legalább látványosan fogyok: 18kg-mal vagyok kevesebb, mint ahogy hazajöttem a kórházból 8)
Ráadásul vasárnap volt Soma keresztelője, amit együtt tartottunk Emma 3. szülinapjával. Dobok majd képet...

Jajdejó volt nosztalgiázni a zenékre! Nekem - a kutya tudja miért - de ez ugrott be:http://www.youtube.com/watch?v=5pC3VJA_CB8

DM: A koncertjegyet adtam a páromnak karácsonyra, de egy akkora lúzer vagyok, hogy magamnak nem vettem :cry:

Énekkar: na, az az a hely, ahova sose hívtak. 27-en voltunk az osztályban, 26-an énekeltek, én Vivaldi, vagy Monteverdi életrajzot mondtam (de annyiszor, hogy máig menne). Mivel tisztában voltam botfülűségemmel, úgy öntöttem, alighanem világhírű dobos leszek (rockzenész persze). Azonban 8 év és vagy 4 tanár elfogyasztása után nagy nehezen világossá vált: nekem biza ritmusérzékem sincs.

Megismerkedés: A mienk elég uncsi történet: egy ismerősöm ráncigált oda egy szórakozóhelyen egy flipperező sráchoz (jellemző módon azóta se láttam flipperezni), hogy meg kell ismernem a hűdemilyenjófej albérlőjét. Ő megfordult és odavetett egy sziát. Bennem felkiálltott egy hang: "de csúnya! És nem is jófej..." Aztán egyre többet találkoztunk és egyre jobb fejnek tünt és szépülgetett is erősen :). Végül egy félreértés és nem kevés alkohol összesodort minket. Ennek több, mint 15 éve és még mindig egyre szebbnek látom :)

Hú, egy rakat hozzátápis kérdésem lenne, de már idealszom. Tán holnap...
Csak egyet: szerintetek lehet Activiát adni? Szóval ez a bifidus actiregularis, vagy mi, árthat a babóknak? Emmának simán adtam, de ő alig evett. Som viszont 2 doboz joghurtot bevág reggelire :roll: Vagy tudtok arról valamit, hogy milyen gyakran ehetnek joghurtot? Lehet minden nap?
És milyen gyakran és mit adtok rágcsálni? Mi kifli, kölesgolyó, korpovit keksznél járunk. Nem akarom elsietni (igazából kölesgolyóval Emma etette meg, a korpovitot meg kiharcolta), de meglepően ügyin majszol.

Na, felébredt a pupák, sose fogunk aludni :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
rekaorsi75

En sem vagyok mai csibe, ez az en idomben volt nagy slager, mekkorakat tancoltunk ra :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=VJ1Q_cZTYGI

Csatlakozom az internetes ismerkodosok taboraba, iden augusztusban lesz 11 eve (!!!), hogy osszefutottunk a neten (Randivonal), es bizony mi az elso talalkozasnal ereztuk, hogy igen, o az igazi, mert gyakorlatilag az elso randink ota egyutt elunk :oops: :wink:

Ne haragudjatok, mostanaban nem jottem, de megvolt ra az okom, ha kicsit osszeszedem magam, akkor leirom, mi tortent velunk. Bolcsikereses, stb., de a legfontosabb, hogy ma hivott a fonokom, hogy nem szamitanak ram a tovabbiakban, igy minden mas jelentektelenne valt. Szoval bocs mindenkitol, de most elegge magam alatt vagyok :(

2 kepet azert dobok, mert megiscsak babas topikon vagyunk

Kép Bendo legujabb kedvenc helye: az ablakparkany

mosas utan ... Kép

KépKép
Kép
humanka

Jó reggelt!!

Gabolino!
Na ez már jó :) :) igazi retro!!
Jó pihenést Nektek!! Ezt a sokszínűséget az ismerkedésetekben ritkán hallani! Itt-ott - amott voltál és jött a szerelem :) :) és milyen hamar Gyümölcs lett!!!!!!

Readleam!
Örülök,hogy teszel képet! Nagyon édes babád van! Jó lenne veletek "élőben" is találkozni.

Bejci!
Nem fogod elhinni.. olyan hasmenésem - hányásom volt délután, hogy a mellékhelyiség közeléből talán egy métert tudtam elmenni. Nem tudom,hogy mi volt velem, és ráadásul sugárban jött felül.. én benyelhettem valamit, mert éjjel is kÍnlódtam a hasammal, sőt még ma reggel is (6 órakor) a kétbetűsön ültem, de úgy,hogy semmit az ég világon nem ettem.. ha hiszed, ha nem 1,5 kg fogytam ettől. Tuti a vízveszteség lehet csak, de kiakadtam. (Amúgy az is lehet,hogy jól felhúztam magam azon, hogy Gy. nem tudott bevinni és nekem kell egyedül..és Adélt sem tudtam volna kire hagyni.. :( .. ez kiborított már tegnap reggel is.. írtam tudod, de délután 4 óra után csúcsosodott ki és olyan gyomor görcsöm lett.. áá oké,hogy fogytam is tőle, de nem így kellene.)
Aztán nem is mentem el,, de nem is fogok most már késő délutánra kérni időpontot, mert az kivitelezhetetlen a dugó miatt is (tudod, hisz tapasztaltad) szóval így jártam.. de én azt hiszem,hogy most ez a dolog megadta plusszban a lökést a mínuszok felé.. ég a fejem meg minden, hisz nem vagyok ilyen ember.. de nem tehettem róla..
Teszek képeket jó??? Ja és a fiúk beadták az irodába a gépet! De rendi a férjed,hogy szenvedett vele, az én hibám miatt maradt ott..!

Anyoo!
Imádom az Ádám képeket!!!
Olyan tiszta arca van ezt nagyon szeretem benne!!!

Rékaorsi!
De jól nézel ki :) :)
A gyermekeid is!! Emma olyan kislány, amilyennek majd Adélt is szeretném látni 3 évesen! :) Kis copf.. de várom már!!
Soma meg egy szőke kis herceg! Nagyon szép kisfiú! (Most ő a fiú kedvencem az utolsó kép alapján.)
Nem semmi az ismerkedésetek!!!

Ismerkedésről majd később írok, mert most nincs annyi időm, hogy leírjam azt is..
Inkább rakok képet magamról ezelőtt 5 éve készült:

Sellőlány 5 éve a partot választotta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Majd hozok még fürdőrucisat is, de az régi normál fényképen van, ezért még dolgoznom kell vele..

szeder74

Marti: hol jarsz ??????????????????????

Ja, es azt akartam kerdezni, hogy ti olyan sokan adtok babapiskotat a babaknak. A kismama hozzatapis tablazataban az van, hogy 2 eves korig lehetoleg kerulni. Nem feltek a glutentol, meg a sok cukortol? Vagy megint en vagyok csak tulaggodos? (Mondjuk en tuti nem fogok adni Bendonek - szegeny, bizti megutalja majd idovel az Anyjat, de az o erdekeit probalom szem elott tartani)

KépKép
Kép
humanka

De jó ötlet ez az ismerkedős sztori!!! :D :D

Hihetetlen, hogy mennyien találtatok párt a neten!!! :D :D Ez tök jó!!! Én eddig nagyon nem hittem benne.
Én is nekifutottam párszor a Randivonalnak, de valahogy csupa idiótát sodort felém az élet. Pedig baromi kitartó voltam.

Ismerkedés:
Mi egy fősulira jártunk, ő 1 évvel alattam. Totál hidegen hagyott, mert nagyon nagy arcnak gondoltam. Csak annyit tudtam róla, hogy "az orosz nevű srác" Mert hogy Ivánnak hívják.
Aztán a fősuli után 5 évvel állandóan összefutottunk metrón, bulikban, boltban (pedig rohadtul máshol lakik mint én ) , sőt egyszer még Olaszo.-ban egy fagyizóban is. :lol:
Az utolsó véletlen találkozásunk után fejethajtottam a sors akarata ellen és belementem egy rendes randiba is. 2 hét múlva összeköltöztünk, fél év múlva megkérte a kezemet, és tavaly januárban szintén csíkos lett a teszt. :D Na ennek 3,5 éve

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

szeder,
Na neked sincs ám okod panaszkodásra!!! :D :D :D Nagyon csini vagy!!!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Humanka!
Istenem! De sajnálom!! Hogyan tovább?? Mesélj!
Ben ismételten elbűvölő pofi!!!

Honey!
ja.. volt(am).. majd leszek még (ajánlom a kilóimnak).

szeder74

Sziasztok!!!

Humanka nagyon sajnálom a munkahelyet :( Gyere mesélj amikor tudsz!!!

Fúúúúúú nagyon csini csajokat láttam itt a topicon :lol: :lol: :lol:

Babócák és anyukák, szépek vagytok!!! :)

Ismerkedés: Mi egy buli alkalmával ismerkedtünk meg az év januárjában! Onnantól együtt jártunk bulikra rallyra stb... De akkor nem volt több mint haverság míg egy jól sikerült buli alkalmával sikerült összekeverednünk :oops: De megbeszéltük, hogy ez csak egy alkalom volt és kész. De aztán jöttek a telefonok és ismét a bulik és folytatódott tovább minden! Aztán egyszer csak azon kaptuk magunkat hogy már egy pár vagyunk! Másfél év múlva hozzánk költözött 2 év után volt az eljegyzésünk rá fél évre esküvő aztán építkezés és a két gyerkőc és mindennek már idén júniusban lesz 8 éve :)

Én is rakok régi képet:
Kb. 12 évvel ezelőtt:
Kép

Én ezt sírom vissza, Kornéliával való terhességem előtt közvetlenül így néztem ki:
Kép

Kép
Kép
lanta

Én is kerestem már többször Mártit! Nem jelentkezik!! Mi van ugye nem sértettünk meg??????

Mennem kell takarítani, majd eset benézek..

szeder74

Lanta!
nagyon jól nézel ki most is. A 12 évvel ezelőtti meg nagyon komoly!
A második képed meg egy vonzó nőt mutat!!!

Nem bírtam ki és visszajöttem még egy szóra:
Azért ez olyan gáz .. belegondoltam,hogy mi siratjuk itt az alakunkat.. nézzétek meg: a fitnessrubintrékátmilyenizomkolosszus. terhesség előtt, közben, után.. na erre mondja az ő fajtája: hogy nem enni és sportolni aztán ismét jön az s-es méret..
Lehet,hogy a kívülállók, akik most esetleg néznek, olvasnak minket röhögnek nagyokat, hogy mit nosztalgiázunk itt..de nem baj, különben meg az élet elmegy mellettünk.. néha kell megállni, és ezzel,hogy felteszünk egy-két képet a múltból az kifejezetten jót tesz a lelkemnek.
Szerintem nem én vagyok az egyedüli ezzel.

szeder74

Szeder!!!
Ez egy nagyon jó ötlet volt Tőled ahogy indult a zenével!!! Nekem is nagyon jót tett a lelkemnek egy kis nosztalgiázás!!! De komolyan!!! :wink: Köszi érte :)

Kép
Kép
lanta

Hello csajok!

Csajom alszik én meg rohanok fodrászhoz.. de azért képet én is dobok ... bár ezen csak a felsőtestem látszik, de fürdőrucis csak Pesten van, majd otthonról lehet, hogy olyat is töltök fel- ha akkor még játszunk ilyet...
Szóval Bejci 5 éve:
Kép

Bejci 8 hónaposan:
Kép
Az ott nem kaki a lepedőn, hanem valami kosz a képen.. :roll:
Vendég

lanta...aztaaaaaaaa!! Seggig érő haj!! :D Nem semmi csajszi voltál!! :D

Bejci,
Bius mennyire hasonlít rád!!! :D

szeder,
én még nagyon bízom benne, hogy fogok úgy kinézni, mint terhesség elött. - lehet naív vagyok... de ha ebbe nem hinnék, akkor nem is lenne erőm nekirugaszkodni az egésznek.

Képzeljétek, Gwini Laurája benne van a Kismamamagazinban! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Mindenki olyan klassz képeket tett fel. Szuper :lol:

Lehet még jelentkezni a zenekarba és kórusba?
Ének-zene tagozatos osztályba jártam 8 évig, majd a gimiben is kórus tag voltam végig.
Furulyáztam 1 évig, mert ez az alapja a klarinétnak is és utána 8 évig klarinétoztam+ Városi Fúvószenekar :lol: (Imádtam)

Szeder, Sziszi, Dorka, Nostawen és Winona: Várom még a 7 hós képet.Utolsó felszólítás!!! :twisted: :lol: (fakanál)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noni78 2009.05.29 10:13-kor.

Kép
Kép
noni78

Humanka!
Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Miért változott meg a főnököd véleménye arról, hogy visszamenj? Mi lesz most? Ayukád ott van?

Jók az ismerkedések. Mi ismerkedésünkben semmi extra: egy vega (vegetáriánus) partin találkoztunk, annak ellenére, hogy nem vagyunk vegások. Engem a házigazda hívott meg, őt egy ismerőse, aki a vendéglátót ismerte. Akkor még elég gyakran összejöttünk ennél a srácnál ilyen vega partikra. Aztán jött az év vége, amikor ritkulni kezdett volna az összejövetel, erre (akkor még nem tudtam), kitalálta párom, hogy mi lenne, ha elmennénk billiárdozni? (Mert akkor ki tudja mikor találkozunk legközelebb?) Mindenkinek tetszett az ötlet. Na ott már jókat nevetgéltünk és flörtöltünk. A végén érdekes módon meg is tudta a számomat. (felhívta magát a telefonommal). Innen kezdődött minden. Aznap még sok sms váltotta egymást, aztán randi lett belőle. Azóta eltelt 5 és fél év, 2 és fél évvel ezelőtt összeházasodtunk, most meg itt van Dávid.

Milyen csinos csajok vannak itt kérem szépen!! Ne panaszkodjon senki!! Na majd én is keresek, de scennelni kell, meg a másik gépen van.

Honey!
Cikk vagy kép van Laluról? És nekünk meg meg sem írta?
:roll: :?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ismerkedésünk:

2006 okt. hazaköltöztem Fannival a szüleimhez, sokan tudjátok az előzményeket. Aztán karácsonykor kaptam egy sms-t, hogy kellemes ünnepeket T. Misi, végiggondoltam, hogy ki lehet, de nekem ilyen nevű ismerősöm nem volt. Így visszaírtam, hogy neked is kellemes ünnepeket, de valószínűleg elírtad a számot, mert nem ismerlek. Erre ő, hogy a szomszédban laktatok csak haza költöztél és leírta a teljes nevét. Na rájöttem ,hogy a szomszédék fia, aki kamionozik és talán 1x, 2x, ha láttam. Több sms után egy közös szilveszter, fél év múlva júniusban összeköltöztünk, majd januárban 2 piros csík. :lol:

Kép
Kép
noni78

Sziasztok!

Sajnos még mindig betegen! :evil: :? Már borzasztóan kivagyok, rettentően köhögök. Anna és Tamás jól van! Párom is köhög még rendesen! Remélem a hétvégén kiheverjük.

Nagyon klasszak a képek! (Gyorsan, orvul átfutottam a képeket! :oops: )
Lanta, Szeder!

Én is visszasírok!!! :lol: :oops: :cry: Ez a kép 2 éve készült:
Kép

Kép
Kép
konan

Hahó!

Ismerkedésünk:
(Utána kellett számolnom, hogy pontosan melyik éveben is volt. 8) :lol: )
Szóval, mint tudjátok autóversenyen sportbíráskodunk. Itt is találkoztunk, de aztán 1 évig fel sem merült semmi. Eljártunk versenyekre, eljártunk a helyi rallye sörözőbe bandázni, beszélgetni, aztán a 2005-ös hegyiversenyen (május) történt valami. Voltak már korábban is előzmények, smsek, flörtölések, de végülis "pályafelügyelés" gyanánt a hegyiverseny előtti 5 nap átbeszélgetett éjszakái tették be a kiskaput. :lol: Hatalmas nagy szerelem lett belőle, nem szabad, de mondhatnám azt is, hogy tilos szerelem. Norbi nős volt. Próbált ellenállni, én nem erőltettem semmit, de aztán csak kitartottunk egymás mellett. Ezt részt kisípolom, amennyire jó volt, annyira fájdalmas is volt. Zséda Motel számában elmondott róla mindent ( http://www.youtube.com/watch?v=aGG4Kk2R1_Y ) 2006-ban elválltak és mi összeköltöztünk. 2007-ben volt az esküvőnk márciusban, Ákos decemberben fogant.
Pont a napokban van 5 éve hogy együtt vagyunk. Engem is elfogott a nosztalgia. Hüpp-hüpp. :,)

Monee

monee85

Halihó! :)

De jók a történetek! :) Örülök,hogy így belendültünk. Szerintem tök jó ötlet és pártolom,hogy dobjunk be témákat, ami által jobban megismerjük egymást. Tök jó! :)

Szuperek a képek is Lányok! :D

Realdream,
A Jurisicsba jártam, csak külön jártam zenesuliba.

12 évesen kezdtem el vonószenekarba járni,klasszikusokat játszottunk. Majd gimi alatt váltottam zenekart (pontosabban kinőttem a zeneiskolait) és az Ifjusági Ház zenekarában játszottam,akikkel jópár szép külföldi utunk is volt (Seattle,Ellensburg, Krakkó, Horvátországban több felé)
Majd míg Krakkóban éltem egy ideig nem volt hol játszanom, majd összeálltunk egy sráccal és alapítottunk egy bandát, ahova idővel csatlakoztak és bluesos feelingben nyomtuk (Bob Dylan és társai). Ezt nagyon élveztem,mert felléptük pubokban is :D Nagyon jó volt, csak mire beindult a banda, pont jöttem a projekttel haza.

Közben megtaláltam a legutóbbi festményemet. A témával a bogárfóbiámat igyekszem leküzdeni :D (ez egy 70x100cm-es kép).íme:
Kép

KépKép
KépKép
gabolino

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?