Jó reggelt!!
Gabolino!
Na ez már jó
igazi retro!!
Jó pihenést Nektek!! Ezt a sokszínűséget az ismerkedésetekben ritkán hallani! Itt-ott - amott voltál és jött a szerelem
és milyen hamar Gyümölcs lett!!!!!!
Readleam!
Örülök,hogy teszel képet! Nagyon édes babád van! Jó lenne veletek "élőben" is találkozni.
Bejci!
Nem fogod elhinni.. olyan hasmenésem - hányásom volt délután, hogy a mellékhelyiség közeléből talán egy métert tudtam elmenni. Nem tudom,hogy mi volt velem, és ráadásul sugárban jött felül.. én benyelhettem valamit, mert éjjel is kÍnlódtam a hasammal, sőt még ma reggel is (6 órakor) a kétbetűsön ültem, de úgy,hogy semmit az ég világon nem ettem.. ha hiszed, ha nem 1,5 kg fogytam ettől. Tuti a vízveszteség lehet csak, de kiakadtam. (Amúgy az is lehet,hogy jól felhúztam magam azon, hogy Gy. nem tudott bevinni és nekem kell egyedül..és Adélt sem tudtam volna kire hagyni..
.. ez kiborított már tegnap reggel is.. írtam tudod, de délután 4 óra után csúcsosodott ki és olyan gyomor görcsöm lett.. áá oké,hogy fogytam is tőle, de nem így kellene.)
Aztán nem is mentem el,, de nem is fogok most már késő délutánra kérni időpontot, mert az kivitelezhetetlen a dugó miatt is (tudod, hisz tapasztaltad) szóval így jártam.. de én azt hiszem,hogy most ez a dolog megadta plusszban a lökést a mínuszok felé.. ég a fejem meg minden, hisz nem vagyok ilyen ember.. de nem tehettem róla..
Teszek képeket jó??? Ja és a fiúk beadták az irodába a gépet! De rendi a férjed,hogy szenvedett vele, az én hibám miatt maradt ott..!
Anyoo!
Imádom az Ádám képeket!!!
Olyan tiszta arca van ezt nagyon szeretem benne!!!
Rékaorsi!
De jól nézel ki
A gyermekeid is!! Emma olyan kislány, amilyennek majd Adélt is szeretném látni 3 évesen!
Kis copf.. de várom már!!
Soma meg egy szőke kis herceg! Nagyon szép kisfiú! (Most ő a fiú kedvencem az utolsó kép alapján.)
Nem semmi az ismerkedésetek!!!
Ismerkedésről majd később írok, mert most nincs annyi időm, hogy leírjam azt is..
Inkább rakok képet magamról ezelőtt 5 éve készült:
Sellőlány 5 éve a partot választotta
Majd hozok még fürdőrucisat is, de az régi normál fényképen van, ezért még dolgoznom kell vele..