Jade
Köszike, megnéztem, nem hallottam még róla, de érdekes lehet, mert már nagyon unom, hogy két-három havonta tényleg újra kell írtatni
Ancsa
Réka is szép "nagy"kislány már
, ügyesen homokozik.
Férjed hogy van???
A mi Marcink is papagáj, imádom, ahogy ismétel szavakat...az egyik kedvencem a "hópihe"-így hívják az egyik fürdős kutyusunkat
Kia
Levi is nagyfiú már, s ügyes a beszéddel is
Hova mentek nyaralni?? Biztos sok új élménnyel jöttök haza majd
Tényleg "haldoklik" a topik, remélem,hogy tényleg csak a jó idő az oka....
Tesóproject nem sokára indul, akkor...nektek könnyen jött Levi? Már nem emlékszem pontosan
Cas
Nagyjából sejtem
Hány hétre vannak/voltak?
Egyszer majd csak összejön itt egy topik tali
Melanoma: én is tartok tőle, anno rengeteget napoztam, szoliztam...szeretek barnának lenni, fiatalít (én úgy érzem), s soványít
Tesó: én is gondolkozom, talán belevágunk...nekem ugyebár (37 múltam) túl sok időm nincs gondolkodni, Marcira is másfél évet vártunk
De Marci most nagyon hisztis lett, sokszor kiborít, s ilyenkor nagyon szégyellem magam, de szó szerint menekülnék mellőle
Nekem sincs sok kimenőm, de azért több, mint sokan írjátok, hogy még fodrászhoz sem juttok el....én azért oda eljárok havi egyszer, kozmetikus kéthetente, s havi egy műkörmös....kb. ennyi, de elsejétől megyek tornázni is, mert most már tényleg ki KELL mozdulnom, mert most kezdem érezni, hogy sok az itthonlét
Egy-két kép...még márciusiak, de már áprilisban voltunk hajat is vágatni, azóta nagyfiúk vagyunk..azokat a képeket most kicsinyíti Apa, késöbb "hozok" majd...