Csillag! Azert annyira ne eroltesd meg magad a vedoneni miatt
:) Szerintem van boven tapasztalatuk...marmint koszos vagy rumlis laks ugyben...es tutira joval tul a tieteken
:) De igazad van, es is kellemetlenul ereznem magam. En a 3-4 evet tutira nem birnam kivarni...mi majusra tervezzuk a kovetkezo nagy hajoutat, de addig a repulo 12 ora...modjuk jobb, mint a busz talan. fel eveses korig annyira nem eszlelik a dolgokat, meg nem hissztiznek meg...persze nem is elvezik
:) bar a hajon rengeteg par honapos baba volt, es van nekik is kulon medence, meg babauszas, minden. de busszal amugy lehet, hogy en sem mennek. azt sem tudom, hogy a szuleimhez kocsival hogy megyunk majd, mert az is jo 15 ora.
Igen, a tengerpart teljesen mas, imadom. persze van, akit nem erint meg, mint ahogy engem a hegyek. de itt nem olyan szep a tengerpart, a viz is eleg koszos, nem agyongondozott a part, nincs feher foveny...de azert tengerpart...jo kis masszazzsal a vizben a pocaknak, meg aparton bokaig alabaknak
:)
Az uszas a leheto legjobb, amit valaki mozgaskent tehet, de az uszodakkal vigyazni kell tenyleg. Hacsak nem nyilt a mehszaj, akkor barkinek lehet, abrmennyit, meg a vizitornat is, en is csinalom (csak arra vigyazni, hogy a vizben nem erzed, de megiscsak erolkodsz, es a pulzus gyorsan felmegy), egyedul a fertozes a veszelyes. en otthagytam a regi uszimat, mert tele van gyerekekkel, akik a vizbe pisilnek, meg savonkent 5-6 ember sokszor, es feltem a pocakot. igy most egy maganklubba jarok, ahol bar nagyon pici a medence, de mindig egyedul vagyok...ja, es sos vizes, tehat nincs fertozes. de nalunk ilyenek sztem nincsenek...probaljatok olyat keresni, ahol nincs gyerekoktatas...vagy gyakran menni vizsgalatra. de amugy en meg csak olvastam errol a problemarol, soha senkinek nem volt semmi baja, pedig a kornyezetemben rengeteg uszo kismama van.
Kriszti!nem arrol van szo, hogy felvallrol veszik (marmint a terhes nok), hanem hogy egyszeruen nics tudomasuka dologrol, total tudatlanok, aminek egyertelmuen az oktatas az oka. ezek a dolgok nem termeszetesek itt, foleg romaban, a vatikan kozelsege miatt. tehat egyszeruen nics kulturaja, es ez az, ami durva. most azert sokat javul, de azert furcsa, hogy annyira abortusz-ellenesek, annyira hangoztatjak az elet megletet mar a fogantatastol (ja, ha szexelsz hazassagon kivul, az bun...ha szexelsz hazassoagon kivul de terhes maradsz, az isteni aldas...szoval kicsit zavarodottak), de a babaval csak a szuletes utantol torodnek igazan...onnantol nagyon fejlett minden. Lehet, hogy nem voltal meg itt a forumon, mikor irtam az elejen, hogy a jegyesoktatason a petesejt-himivarsejt talalkozasa fotonal szinkronban megkerdeztek: ez meg mi? de ez nem az o bunuk, hanem az oktatase.