Új privát üzeneted érkezett!

hozzám nem jött ki a védőnő az előző terhességnél sem csak egyszer amikor én hívtam és a fiamhoz sem szóval mindegyik más szerintem megunta mert régebben állítólag hetente járt a piciket is megnézni

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Nem csoda, hogy megunta...meg tenyleg csak egyszer van ertelme, amikor megirja a kornyezetelemzest...utana ugyis oda tudunk menni, amikor akarunk...marmint ti...nalunk nincsenek vedonok, pedig sokszor nem artana, amilyen tudatlanok sokan. Egyik ismerosomnek 3 babaja van, mindharom terhessege problemas volt, ezert o haromszor (!!!) is elment nogyogyaszhoz...aztan rendesen szult. MIt tudhat az a vilagrol, aki 3 problemas terhesseggel is csak 3-szor megy el dokihoz? azt hiszik, most is ugy van, mint 100 eve, hogy az ember tapasztalatbol lezavarja za egeszet, es arra nem gondolnak, hogy a mai eletvitel nem olyan, mint hajdan volt. Nna de mindegy...szoval nem olyan rossz az a vedono..persze embere valogatja, mert gondolom, sokszor csak felesleges idotoltes.

Kép
pumipumi
 
 


nna, ha mar nme mentem ma strandolni, legalabb kcist kifekszem most, amig hazaer a parom...de olyan almos vagyok meg most is :):)

Kép
pumipumi
 
 

 
 

hát igen néha jó a védőnő de van hogy fárasztó például engem most behívott jövőhét szerdára amikor tudja hogy csütörtökön megyek a dokimhoz így nem értem minek menjek hozzá elötte úgyis a következő hétre is behivat tuti

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Egy idő után nyilván én is unnám a védőnő helyében! :D

Pumipumi!
Én úgy írígyellek a tengerpart miatt! Lételemem a nap meg a víz! Mondjuk itt a Tisza, amit imádok is, minden nap lent vagyok, meg amikor csak tudunk ki is megyünk a vízre motorcsónakkal! De atenger az teljesen más. Évente 1x el is rángatjuk a hajót a tengerre, hogy ott is kalózkodjunk kicsit! Meg mindketten imádjuk a vízisportokat! Én lehinkább a wakeskate-et, a párom meg monosízik. Sajnos én most ebből kimaradok, az úszás marad csak! De majd jövőre!!! :twisted: De megéri ez az áldozat!!! :D

Viszont amin le vagyok döbbenve, hogy az olaszok ennyire félvállról veszik ezt a terhesgondozás témát, meg hogy ennyire nem ismerik a biológiát, anatómiát, élettant! Furcsa! :shock:
Vendég
 


szerintetek terhesen ugyanúgy lehet élvezni a vizet?mármint nincsenek veszélyei?

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Pumipumi, nem parázok hónapokig, csak mint írtam korábban, most nem pont olyan a lakás amilyennek szeretném. Ha túl leszek a 12. héten, nagy sikamika fog következni, aztán nem bánom mikor jön. Persze, tudom, hogy nem azt nézi, de nekem lenne kellemetlen.
Anita, ezt én sem értem miért hívatott a védőnéni a doki előtti időpontra, de biztos kevés felétek a kismama és el kell foglalnia magát. :)
Najda, egyetértek tengerpart témában. Főleg, hogy mi most lennénk éppen Görögországban, ha babácska nem sikerült volna. Persze, nem cserélném el, de a héten sokszor eszembe jut, hogy most süttetnénk a hasunkat a parton, ennénk egy gyrost olyan igazi görög "lángos" tésztába csavartat, amiben pár darab sült krumpli is van... hmm :D De mikor sejtettük, hogy babácska beköltözött, lemondtuk a foglalást, mert nem tudhattuk előre, hogy érzem majd magam (12 órás buszozás), és spórolni sem árt egy kicsit (mondjuk apartman lett volna önellátással, nem all inclusive szállodában). A mostani állapotomat szemlélve, az utazás szenvedés lett volna, nem is kis mértékben. De majd bepótoljuk, ha a pici már akkora lesz, hogy kibír egy buszos utat és az utastársak sem sínylik meg. Szerintem 3-4 év mulva. :roll:
csillag25
 
 


hát tényleg kevés most a kismami én vagyok a 3. de az egyik nemsokára szül.lehet hogy tényleg unatkozik bár én jobban örülnék ha másképp foglalná le magát

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Anita!
Szerintem igen. Épp az úszást javasolják leginkább kismamáknak, mert a legkevésbé megterhelő az ízületeknek, viszont mégis komplex mozgás, ami ráadásul megtartja az izomtónust. Én modjuk a természetes vizekre szavazok, mert abban kevesebb a kórokozó. Az uszoda is jó, csak ott nagyon oda kell figyelni! Hát ugyanúgy sajnos nem élvezhető mégsem, mert egyéb vízi sportot viszont nem végezhet egy kismama. Ja! De! Aquafittness!


Csillag!
Szerintem is megéri!
Hidd el amior tudtok majd menni, annál jobb lesz! Addig is csukd be a szemed, és képzeld magad oda! Nekem is Görögo. az egyik kedvencem! Ráadásul én 2x voltam csak csajokkal, barátnőkkel! Volt ereszd el a hajam! 8) :wink:
Vendég
 


Épp a napokban olvastam a hellasz.hu-n érveket és ellenérveket, véleményeket, kisgyermekkel, kisbabával! való utazásról. Volt szó repülőről, autóról (nálunk mindkettő kiesett), pár hónapos babáról és 2-3 éves gyermekről, önzésről és lemondásról. Élmény vagy tortúra a picinek, vagy mindegy neki, csak a szüleivel legyen és ha ők jól érzik magukat -persze a kicsi igényét mindenhol figyelembe véve- akkor a gyermeknek is kellemes élmény marad és hasonló elmélkedések.
Most becsukom a szemem és odaképzelem magam, csak aztán nehogy Kalimera-t köszönjek a férjemnek mikor hazajön. :D 8)
Najda, el tudom képzelni a csajos bulit! :lol: Melyik részen voltatok?
csillag25
 
 


Csillag!
Először Evia szigetén Pefkibe, utána meg Lefkas szigetén Lefkadán. Nem populáris helyeken. Mindkét helyen mi voltunk az 1. magyar hivatalos turnus. Hát lenne mit mesélni! :shock: :lol:
ÓÓÓÓÓ azok a régi szép idők. Lassan 10 éve volt. Na jó. 7 és 8 éve. Ti merre mentetek volna? Azaz hova képzeled most magad? :D
Vendég
 


mi csak a balatonra készültünk a nyáron de kihagyjuk van hová tenni a pénzt :D

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Csillag! Azert annyira ne eroltesd meg magad a vedoneni miatt :):) Szerintem van boven tapasztalatuk...marmint koszos vagy rumlis laks ugyben...es tutira joval tul a tieteken :):) De igazad van, es is kellemetlenul ereznem magam. En a 3-4 evet tutira nem birnam kivarni...mi majusra tervezzuk a kovetkezo nagy hajoutat, de addig a repulo 12 ora...modjuk jobb, mint a busz talan. fel eveses korig annyira nem eszlelik a dolgokat, meg nem hissztiznek meg...persze nem is elvezik :(:) bar a hajon rengeteg par honapos baba volt, es van nekik is kulon medence, meg babauszas, minden. de busszal amugy lehet, hogy en sem mennek. azt sem tudom, hogy a szuleimhez kocsival hogy megyunk majd, mert az is jo 15 ora.
Igen, a tengerpart teljesen mas, imadom. persze van, akit nem erint meg, mint ahogy engem a hegyek. de itt nem olyan szep a tengerpart, a viz is eleg koszos, nem agyongondozott a part, nincs feher foveny...de azert tengerpart...jo kis masszazzsal a vizben a pocaknak, meg aparton bokaig alabaknak :):)
Az uszas a leheto legjobb, amit valaki mozgaskent tehet, de az uszodakkal vigyazni kell tenyleg. Hacsak nem nyilt a mehszaj, akkor barkinek lehet, abrmennyit, meg a vizitornat is, en is csinalom (csak arra vigyazni, hogy a vizben nem erzed, de megiscsak erolkodsz, es a pulzus gyorsan felmegy), egyedul a fertozes a veszelyes. en otthagytam a regi uszimat, mert tele van gyerekekkel, akik a vizbe pisilnek, meg savonkent 5-6 ember sokszor, es feltem a pocakot. igy most egy maganklubba jarok, ahol bar nagyon pici a medence, de mindig egyedul vagyok...ja, es sos vizes, tehat nincs fertozes. de nalunk ilyenek sztem nincsenek...probaljatok olyat keresni, ahol nincs gyerekoktatas...vagy gyakran menni vizsgalatra. de amugy en meg csak olvastam errol a problemarol, soha senkinek nem volt semmi baja, pedig a kornyezetemben rengeteg uszo kismama van.
Kriszti!nem arrol van szo, hogy felvallrol veszik (marmint a terhes nok), hanem hogy egyszeruen nics tudomasuka dologrol, total tudatlanok, aminek egyertelmuen az oktatas az oka. ezek a dolgok nem termeszetesek itt, foleg romaban, a vatikan kozelsege miatt. tehat egyszeruen nics kulturaja, es ez az, ami durva. most azert sokat javul, de azert furcsa, hogy annyira abortusz-ellenesek, annyira hangoztatjak az elet megletet mar a fogantatastol (ja, ha szexelsz hazassagon kivul, az bun...ha szexelsz hazassoagon kivul de terhes maradsz, az isteni aldas...szoval kicsit zavarodottak), de a babaval csak a szuletes utantol torodnek igazan...onnantol nagyon fejlett minden. Lehet, hogy nem voltal meg itt a forumon, mikor irtam az elejen, hogy a jegyesoktatason a petesejt-himivarsejt talalkozasa fotonal szinkronban megkerdeztek: ez meg mi? de ez nem az o bunuk, hanem az oktatase.

Kép
pumipumi
 
 


Lefkadán voltunk nászúton 2007-ben két hétre. :D :D :D Azok a partok a nyugati oldalon. 8) Tavaly Thassoson voltunk Skala Potamia nevű településen és most egy motor nélkül is bejárható csendes kis egy hét lett volna a cél Toroniban. De valahogy Lefkada jut eszembe mikor becsukom a szemem. :oops: :D
Hú, azok még akkor "érintetlen" helynek számítottak mikor Ti voltatok. Azt hittem valami bulis Paralia vagy Sarti volt az uticél.
csillag25
 
 


hát igen én is a fertőzésektől félek bár még egy strandon sem kaptam el semmit lekopogom.

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Paralian en is voltam ketszer...jo volt, csak tele volt meduzakkal az elso alkalommal...volt valami jo kis diszko nem messze, a kovetkezo faluban...a parti setanyon kellett 6 km-t gyakorolni, es egy 2 szintes, nyitott, varszeru diszko volt, meno hely :):) de mar 10-15 eve.
Olvastam, hogy most eleg szepen feltuningoltak a Balcsit is...ha sikerul szeptemberben hazautaznunk, akkor tutira elmegyunk oda, mert a parom csak kicsi koraban volt, de akkor meg total kihalt volt minden...most meglepodne rendesen :):) en is kivancsi vagyok mar ra :):)

Kép
pumipumi
 
 


Pumipumi!
Ja! Én is úgy gondoltam! Mármint hogy nem a nők veszik félvállról, hanem azok a szervek, (oktatási, eügyi,stb) akik felelősek lennének azért, hogy az emberek megimerjék a saját testüket és a bennük lezajló folyamatokat. Durva. Na meg a Vatikán! Hát azért nem ártana nekik is haladni kicsit a világ sebességével. Én római katolikus vallású vagyok, de azért ami sok, az sok! Ez talán felelőtlenség! Azt hiszem ez a legjobb sztó rá.
Még nem voltam itt amikor ezt írtaf, viszont visszaolvastam, és rémlik hogy írtad. Faca!

Ja! Megnéztem a múltkori uh-mat, amikor azt mondta a doki, hogy 6 hetes vagyok, mert látszik a szívcsőpulzáció, ahhoz képest pont annyi idős lehetek, mint a mensim szerinti idő. Elvileg jó a vonalzóm.

Csajok!
Én most annyira nyűglődök! Aludnék, de nem bírok, pedig nagyon álmos vagyok. Percenként nézem, hogy írtatok-e! Ráadásul a kocsit is vissza kell még vinnem Anyumnak, mert most az övét hoztam el.Ufff. Persze hajat nem mostam. És ma már nem is fogok. Szárítgatja a fene. Egy lusta dög vagyok. :lol: :roll:
Vendég
 


Hajóút? 12 órás repülőút? Hova? Hogyan? Mesélj. :) Vagy ne offoljuk szét a topikot? Máshol már ezért kaptam volna a fejemre. :oops: Azt mondják kocsival kibírható, mert akkor áll meg az ember amikor akar kicsit nyújtózni, és ha este indulnak akkor a gyerkőc átaludja az utazás nagy részét és nem kérdezi meg fél óránként, hogy ott vagyunk-e már? :)
csillag25
 
 


Najda, ha ez megnyugtat, én is nyüszi vagyok, mert megint nem jön időben a párom. :( Tudom, neki még rosszabb, mert ő dolgozik, én csak itthon vagyok, de olyan rossz egyedül egész nap és ilyenkor úgy várom már. Persze fáradtan hazaesik, már nincs kedve kimenni velem, de nekem meg egész nap nincs kedvem kimenni egyedül. :?
Nem vagy lusta, dolgoztál ma már eleget. :wink:
csillag25
 
 


Nem bulis helyen voltunk, de ott lehetett csak igazán bulizni! Volt diszkó is, de nem igazán azon volt a hangsúly. Persze nem 1x látogattuk meg a diszkót. Direkt olyan helyet választottunk, ahol nem ütközünk sok magyarba. És jó is volt nagyon!
Vendég
 


tegnap olvastam hogy az újszülötnek fél óránál tovább nem jó gyerekülésben 3 hónapos baba már másfél órát utazhat.ez alapján egy fél éves gyerkőcnek szerintem túl hosszú még a több órás autó út. bár lehet nem így van

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Sziasztok!

Pumi: hú, ez az utolsó mondatod :shock: Durva!
Én meg épp a Suttogót olvasom, amiben meg írják, hogy Angliában a baba születése után nem tudom hány hétig naponta jön a védőnő, utána pedig még sokáig hetente. És nem azért, hogy ellenőrizzen, hanem hogy segítsen. Az azért jó lehet, mert most az elején biztos a legtöbben nem örülünk, hogy oda is kell járkálni, de később egy valós segítség tényleg jól jönne.
Amúgy valamelyikőtök olvasta a Suttogót? Kíváncsi lennék véleményekre. Én eddig nem találom benne azokat amiket nagyon kritizálnak...

Én örültem a mai hűvösebb időnek, mert megint Pestre kellett mennem. Basszus szerintetek az normális, ha most kezd durvulni a hányingerem. A kajáldában ahol ettem, egyszercsak villámcsapásként majdnem visszapakoltam az ebédet a tányérra. Már indultam a mosdóba :? Így még sosem voltam, csak émelygés, és enyhe hányinger. Nagyon ciki lett volna a tányérba rókázni :lol: :oops: Pedig tök fincsi volt a kaja, de ott kellett hagynom :(

Gabi (amúgy druszák vagyunk :wink: ): ha nem veszel babakocsit hogyan akarod sétáltatni a picúrt?

O'hara: tök jó ez a klub kártya! De hol van a bolt honlapja? Ma benéztem a Mammutban egy bababoltba. Olyan fantasztikus kismama ruhák voltak, de brutális árakon :cry: A bébiruhák meg gyönyörűségesen édesek. (kár hogy itt nincs szerelmesszemű emotikon :) )

Én most kólával kezelgetem a gyomrom :oops: Pedig elhatároztam, hogy nem iszom, de most csak ez segít...

briell
 
 


Briell!
Ha megnyugtat, én is csak a kólát bírtam meginni ha hánytam! De azóta rákaptam a gyömbérre. Citromkarikák, frissen reszelt gyömbér, éps jéghideg buborékos ásványvíz kortyokban. Nekem most ez a sláger. Tegnap is hánytam mint a lakodalmas kutya! :shock: Ez segített. De én is pár hétig kólát ittam és mellé gumicukrot ettem, abból is csak a savanyú fajtát, mert az maradt bent. :roll:
Vendég
 


Na, próbálom behozni a napi lemaradásomat :)

Görögország :cry: Én is úgy mennék. Négy éve voltunk Sartin, de egyáltalán nem buliztunk :lol: Hanem hajnalban lementünk a tengerpartra csi-kungozni, és csak pihiztünk, meg a medencében úszkáltunk, beleszerettünk a padlizsánkrémbe, és a kenyérbe, na meg az isteni baklavákba, amihez még hasonlót sem lehet itthon kapni :cry: És igen, a gyros sültkrumplival az igazi :lol:

Csillag: nagyon együttérzek. :( Az én párom is mindennap kilenc körül ér haza. Én épp hogy ébren tudok maradni addig. nem igazi így a házasélet. Összebújás nálunk kb heti egy, de csak mert a Drágám rámenős, különben én most jól meglennék nélküle :oops: Na jó, azt hiszem azért kéthetente már hiányozna nekem is 8)

briell
 
 


Briell!
Padlizsánkrém pirítóssal! Életemet érte most! Na! Holnap csinálok is!
Vendég
 


Briell, szokta is mondani a párom mostanában, hogy "élet ez így?" csak dolgozunk állandóan -én most nem- rohanunk, alig vagyunk együtt. Megállapítottuk, hogy mikor csak "jártunk" többet voltunk együtt, mert akkor a közös időt tényleg egymásra fordítottuk, most meg mikor együtt vagyunk, az is a napi teendőkkel megy el. Sajnos ez van. :roll:
Nálunk is a párom a nagyobb étvágyú. :oops: :D
csillag25
 
 


Sziasztok!
Győzze az ember lánya visszaolvasni amiket írtok. Én a munkahelyemen, max egy párszor rá tudok nézni a lapra, ha nyugi van. Most dolgozom egy kicsit, múlt héten nem voltam. Ez se rossz, legalább nem itthon ülök és tévézek, hanem emberekkel találkozom. A kollégák próbálnak kímélni, kiveszik a kezemből a mappákat, nem hajolhatok le, ha valami leesik...aranyosak.
Tegnap végül rájöttem, hogy én úgy gondoltam, hogy csinálnak kombinált vagy integrált tesztet. Tehát az uh mellé lesz vérvétel is, de valószínűleg félreértettük egymást, az orvossal meg az asszisztenssel, és így csak uh volt. Mondjuk ott azt mondta a dr-nő, hogy nyugodjak meg, mert egészséges szép gyerek, de most nem tudom mit kéne csinálni. A kombinált/integrált teszt csak nagyobb bizonyosság. Úgy érzem megint túlaggódom a történetet.
A stranddal kapcsolatban annyit, hogy tényleg ajánlják az úszást. Az élővíz tényleg jobbnak tűnik, de kérdéses, hogy ki mire érzékeny. Én például eddig egyáltalán nem voltam, aztán ma beleültették a bogarat a fülembe, mert a kezemen kijött valami ekcéma féle dolog, elmentem bőrgyógyászhoz, aki mondta, hogy lehet, hogy bakteriális fertőzés vagy gomba, mert inkább annak néz ki, de mintát vett és elküldte mikrobiológiára, ami egy hét múlva lesz meg. Szóval úgy tűnik, hogy a szervezetem sokkal fogékonyabb a fertőződésre, még szerencse, hogy a kezemen jött ki és nem máshol...
Úgyhogy most egy kicsit hanyagolom a strandot, de azért én is szeretnék egy jót fürödni a Velencei-tóban.
Jaj, mit akartam még??? majd ha eszembe jut, még írok


Kép
tedorka
 
 


tedorka: igen, ezt tényleg mondják, hogy a terhesség alatt az ember sokkal érzékenyebb a fertőzésekre. Akartam ide még írni valamit, de inkább nem teszem, nem akarom az idegeket borzolni. Én másként állok a "rémtörténetekhez" valószínűleg, mert még Singer Magdolna könyveit is elolvastam, pedig azokban brutális történetek vannak :cry: De nem aggódok ezek miatt jobban, csak azért, mert ugye már én is megégettem magam :( Ha az nem lett volna, akkor egész biztosan egy naív boldogsággombóc lennék :lol: Bár a fura az, hogy néha már így is annak érzem magam. A terapeutám szerint ez nagyon jó jel :D

Ja, strand, nálunk itt Gyömrőn olyan csodaszép tavacska van tőlünk öt percre. És annyira örülök, hogy most nem mehetek bele :lol:

briell
 
 


Briell! a bolt internetes oldala: http://kismama-divat.hu/index.htm. Itt árak nincsennek. Lehet online rendelni is, már ha valaki mer: http://kismamaruha.bolthely.hu/. De itt legaláb láthatók az árak is. Ugyanazok a termékek. Vettünk egy drapp nacit 4990 Ft-ért. Ez akciós volt, így nem volt rá érvényes a kártya. Ami nem is baj, mert nem tudtuk kinyomtatni az ideigleneset. Holnap megyek vissza egy fekete naciért is, ami elég elegáns, munkába is jó, de akár alkalmi viseletnek is tökéletes, 6990 Ft. Arra már élni fog holnap a 10% kedvezmény. Na, jó kis reklámot csináltam nekik. :) De sokminden van a boltban (játékok is, rengeteg tipegő....) úgyhogy a honlap nagyon nem teljes.
A suttogót én is olvasom. Az első részét nem kaptuk meg, én a Suttogó mindent megolddal kezdem. Jónak tűnik.
Vendég
 


Köszi!!! Nézem is.
Még egy óra, amíg a férjem hazaér :cry:
K****ra ki kell találni valamit addigra, amikorra megszületik a bébink. Nem lesz ez így jó :(

Én is csak kölcsönbe kaptam a könyvet, de lehet, hogy megveszem. És magamon kezdem, hogy vigyünk rendszert a mindennapokba :lol:

briell
 
 


sziasztok!

Ritkán jutok a gép elé, vagy reggel, vagy este, van hogy reggel este :) visszaolvasok, de aztán már írni nem tudok a kis örökmozgótól :oops:
Én még 1998-ban voltam Sartin, de mondhatom életem talán legjobb nyaralása volt. Robogóztunk buliztunk ami belefért.
Na a lényeg tegnap voltam dokinál és minden oké 11 hetes mérete van a tesónak. itt meg két kép arról, ahogy integetett anyának :)
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
endaaj
 
 


endaai!Nagyon jok a kepek, gratula! Az elsot eloszor nem lattam, de aztan hunyoritva jol kiveheto...hat, en ilyen nagyban ebben a korhazban tutira sosem fogom latni...foleg nyomtatasban.
Ez a ferj-varas borzalmas lehet. Az enyem 15.30 korul erkezik, de azt alig birom kivarni :oops:

Kép
pumipumi
 
 


Köszi Pumi!
Az én férjem is akkortájt jön haza, nem is tudom hogy tudnék estig várni.

Kép
Kép
Kép
endaaj
 
 


Endaaj nagyon jó a képeket, csak így tovább! Gondolj bele, ekkora már soha többet nem lesz, ez egyszeri és megismételhetetlen pillanat. A következő felvételen már sokkal nagyobb baba fog integetni nektek!

Lányok, élmény volt olvasni a görög leírásokat, én még sosem voltam abban az országban, pedig fantasztikus lehet. Látszik, hogy nem vagyok egy tengerparti sellőlány, nekem a hegyek a mániám :oops: , de ettől még tudnám magam süttetni a tengerparton.


Pumipumi félreértettelek, azt hittem, a héten van ott a családod, és most lesz az esküvőd.


Briell, vagy Gabi a kérdésed nagyon jó, a problémám az, hogy ahol lakunk, itt képtelenség sétálni, ahhoz autóba kell ülni. Nem mondom, hogy a világvégén lakunk, de innen már látszik :o

Jobbulást mindenkinek, remélem a frontok jövése menése nem okoz senkinél sem problémát!


Csillag te sem tudsz Pókicáról semmit? Napok óta nem jelentkezett, nem szokott ő ennyire csendben lenni. Remélem jól vannak!

Üdv mindenkinek:
Gabi
Vendég
 


gabi!Jol ertetted, holnap reggel jonnek a rokonaim...3 reszletben erkeznek :( es jovo pentek estig lesznek itt. szombaton lesz az eskuvo, kedden meg egy fogadas...a tobbi nap meg maszkalos lesz, gondolom. vegulis majdcsak kibirom valahogy :) Gondoltam, ohgy azert mentek kocsival mindenhova, mert ott nem lehet setalni...nna de ha kiszallsz a kocsibol nem akarsz setalni? vegulis ha talalsz midnen nap egy parkot, ahova kiulhettek...de azert az egesz nap utan biztosan hianyozna neked egy kis mozgas.
ha baj lenne Pokicaval, mar biztos irt volna...talan sok a dolga...vagy a gyerekek...vagy egyszeruen csak kint vadaskodik..valami tulelo-turan :):):) vagy nem jo most az ido arrafele?

Kép
pumipumi
 
 


Elég ramaty az idő, borult, lehült, és több fele esett az országban. De miért is csodálkozom, mikor most vannak szinte minden iskolában az osztálykirándulások :(

Mennyi családtagot vársz itthonról? Gondolom többet, ha már 3 részletben érkeznek. Utána mikor készültök haza?

A dilemmámra szerintem majd 1 év múlva visszatérünk. Most még fogalmam sincs, hogyan fogom egyáltalán érezni magam decembertől a baba mellett, mire lesz energiám, erőm, és mi az, amit meg is tudunk valósítani abból, ami jó lenne. Addig csak tanakodom, és remélem, hogy sokat tudunk majd sétálni. Viszont nagy szerencsém a kertes ház, így legalább ezzel előnyösebb helyzetben vagyok, mint akik lakásban laknak.
Vendég
 


Sziasztok.
Jó le vagyok maradva tőletek. :oops:

Ma mennem kell a dokihoz, mert a térdemre alig bírok ráállni, abban reménykedem, hogy nem porc leválásom van. :?
Amúgy minden oké velem 3.-án uh-ra megyek addigra remélem a térdem is helyre jön valamelyest.

manocskak
 
 


Vegulis babakocsit a utolso utan pillanatban is vehetsz, ha latod, hogy tenyleg szukseges. az ocsem hajnalban erkezik az A repterre...hugomek kesobb a B-re, majd szuleim delutan az A-ra. az ut 1 ora oda es vissza szinten...jo moka lesz...de ugyis ritkan jonnek.remelem, el tudunk menni egyutt UH-ra majd jovo heten :)

Kép
pumipumi
 
 


Sziasztok!

Nekem tegnapra bedagadt a fogam helye.... :( ....most bioptron lámpázom és homeopátiás gyulladáscsökkentővel kezelem...!Azthiszem picit jobb lett már mára!
Pókica már tényleg hiányzik nekem is!
Pumipumi kívánok neked tökéletes hetet és esküvőt!Remélem a dokid beengedi anyudékat az UH-ra!
Manocskak jobbulást!

Én 8.-án megyek a 12 hetes vérvételre és UH-ra!Az még messze van!
Vendég
 


Sziasztok!

Lemaradtam másfél oldallal az olvasással. :oops:
Gabi, olvastam aggódsz, nagyon aranyos vagy, hogy gondolsz ránk. Jól vagyok, ma megyek uh-ra.
Egyszerűen nem tudtam írni, úgy pörögnek körülöttünk az események! Hihetetlen, fantasztikus jó dolgok történnek velünk, amiről soha álmodni nem mertünk volna! :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Az egyetlen nagyon rossz dolog, ami nagyon fáj, hogy tegnap megmondtam anyámnak a babát (egyenlőre együtt élünk) és teljesen kiakadt, nagyon megbántott, hogy minek még egy gyerek. Csapkodott stb... Hát igen, nem egy nagymama-típus, csak önmaga érdekli és a nagyvilági "modern" élete. :cry: Ez nagyon fáj. Azóta nem is szól hozzám.
De ez legyen a legkisebb bajunk, hiszen a férjem családja fantasztikus lehetőséget ajánlott és bebiztosította nemcsak a mi, hanem mindhárom gyermekünk felnőtt jövőjét is! Ők nagyon örültek az újabb kis jövevénynek!
Tehát most intézkedünk, pörgünk és örülünk ezerrel.
A férjem nagyon aggódik értem, nehogy bármi baj legyen a kicsinek, mert szomorú vagyok anyám miatt és félti a babócát. Kenyérre lehet kenni.
Dióhéjban ennyi, amint tudok, lenyugszom (a jó és rossz hírtől egyaránt), visszaolvasok és jövök újra teljes erőbedobással! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


nekem is mindig bedagadt a fogam helye huzoas utan...a bioptront en is hasznaltam erre, hatha gyorsan elmulik.
Most balheztam ossze anyospajtassal meg nagymamaval....utalom ha betegkent es nem terheskent kezelnek. A 3. szinten tudok ruhat teregetni (kint a kiskutya mindent megzabal), es felvittem egy fel adagot, ami tenyleg nem tobb, mint 5 kilo...es jol megkaptam a magamet, hogy tul sokat csinalok (ismet jelzem: nem dolgozom, nincs gyerek...csak hazimunka es uszas, meg napi seta), es ezekben a honapokban pihennem kell, mert igy elhajtom a babat...micsoda turelem, mamma mia!!!

Kép
pumipumi
 
 


POkica!hat ez remek!!! Micsoda jo hirek! Nemcsak a ferjed tamogat ennnyire, hanem a csaladja is segit...azert az sokat szamit, ha valakinek nem kell ezek miatt aggodnia. Jajj de jo...emlekszel meg, mennyire el voltal kenodve? Micsoda jo dolgokat hoz ez a csoppseg :):) Anyukad miatt ne szomorkodj, bar nekem is rosszul esne...de probalj arra gondolni, hogy nem rosszasagbol teszi, nem azert, mert kocsog es teged bantani akar, hanem mert egyszeruen ilyen a termeszete. Ha lesz 2 perced, azert irj 1 sort az UH utan!!!

Kép
pumipumi
 
 


Sziasztok!

Endaaj: nagyon cuki a babód! Hat nap múlva én is megyek. Kíváncsi vagyok, mekkora lesz. De férjem nem tud jönni velem, én meg úgy félek egyedül menni :( Annyiszor hallottam rossz hírt már uh-n...

Pumi: Jó lesz, biztos :) A rokonokkal meg ne törődj! Amúgy nem szólnak bele nagyon az életetekbe?

Manócskák, Tulipános: jobbulást nektek!

Pókica: nagyon sajnálom az anyukádat, engem is nagyon bántana, ha valaki (főleg a saját anyám) így reagálna. A másik hírhez pedig gratulálok. Részleteket elárulsz?

Ma este megyek kocsmázni a Belga sörözőbe. :lol: Csak azt néztem, elég minimális az alkoholmentes italok választéka :? Meg azt hiszem kénytelen leszek kitálalni a barátoknak, pedig még várni akartam. Azt hiszem, nem készültem még fel a reakciókra.

briell
 
 


Köszi a vigasztalást, persze majd írok, lassan készülődnöm is kell.
A legjobb az egészben, hogy nem is tudták még a 3. babát anyósék, mikor előálltak a nagy jó hírrel, a hír után mondta el a párom az újabb örömhírt. Utána ment még egy kis szervezés és pár óra múlva már kész volt a "haditervük" a 3. gyerekre nézve is.
Mondtam is a férjemnek, hogy ha rákényszerített volna anno a visszafordíthatatlanra, akkor most nagyon mérges lennék Rá. Ő is nagyon örül, hogy helyesen döntött. Szerintem most azért is hordoz jobban a tenyerén mint az első kettő gyerek várása közben, mert bántja, hogy akár gondolatban is megfordult a fejében a dolog.

Annyira örülök, azért leírom, hogy mi is az a jó hír, tudom, Ti együtt örültök velem.
Nekünk nincsen saját házunk, anyámmal lakunk együtt egy nagy kertes családi házban és még bátyám is itt lakik. Most árultuk a házat egy ideje, mivel apukám már régen meghalt így abból az örökségből mentünk volna saját lakásba. De mivel ez nagyon kevés pénz lenne, nagyon szutyok kis lakásba tudtunk volna menni.
Az anyósék ötlete: A férjem nagymamájának az élettársa, sajnos hónapokon belül elhuny. Ez a rossz hír. :cry: Amint ez megtörténik, a nagymama leköltözik Badacsonyba anyósékhoz és felépíti teljesen a mi anyagi okokból félbehagyott családi házunkat. Az a ház a lányunk nevére kerül. A szomszédban laknak anyósék, Ők a saját házukat a másik gyerekünkre íratják. A nagymama itteni házát, Ő is velünk egy városban lakik, pedig nekünk adja ajándékba, az kerül a harmadik gyermekünk nevére. Az én örökségemből szintet építünk rá, így sem kicsi, mert 100nm-es nagy kertes családi ház, így az eredetileg 2,5 szobás házból 5,5 szobás házat "varázsolunk", ahol felneveljük a porontyainkat. Még arra is marad pénzünk, hogy vegyünk még egy autót és még azon túl is marad tartalék.
Ahhoz képest, hogy a lányunk születése után 6 éven át hallani sem akartak rólunk mert megtartottuk a gyereket és nem vetettük el, nagyon megváltoztak! Biztosan bántja őket a lelkiismeret.
Ez a nagyon jó hír. :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


Pókica jó hallani,hogy jól vagy és jó dolgok történnek veletek!Anyuddal meg ne törődj...az én anyum is ilyen mint a tiéd....én mindig azzal vigasztalom magam,hogy a saját életét fosztja meg attól az örömtől amit adhat neki a kisunokája!Anyum sem egy nagymama tipus,de én elfogadtam ezt!Szereti őket,de nem mondja,hogy menjünk hozzá mert látni akarja a picit...vagy soha egyik terhességem alatt sem kérdezte meg,hogy hogy vagyok...!Ő ilyen!Én majd más leszek! :) És szerintem te is Pókica! :)
Nálunk is anyósék örültek az unokának jobban mint anyu(az előzőnek),mert a mostani terhességem majd június végén mondjuk el amikor lemegyünk hozzájuk!Szerintem örülni fognak ennek is!

Pumipumi ne is törődj velük!Csak aggódnak!Tudom,hogy rossz....de kitartás. :)
Vendég
 



Hat ezek tenyleg NAGGGGGGYON jo hirek :):):) Annyira jo, hogy igy megoldodott minden :):) Latod, sokszor milyen gyorsan valtoznak a dolgok! Nagyon jo lesz az a kenyelmes, nagy haz a gyerkocoknek!
Briell! AZ Uh-n nincs mitol tartanod, ne felj! bar en nem tudnam elkepzelni a parom nelkul, de o csak egy plusz, nelkule sem tortenik kevesebb, nem lesz semmi baj, majd meglatod, milyen nagy vigyor lesz az arcodon utana egesz nap :) Amugy egyaltalan nem zavarnak az osok, nem is hagynank...meg bar ugyanaz a haz, de kulon lakasokkal...sokszor egy hetig sem latjuk a nagyiekat, csak ha kell valami nekunk :oops:
A sorozovel azert vigyazz, hoy ne lehessen vagni odabent a fustot, de a baratok miatt ne aggodj! majd meglatod, hogy odalesznek!!!

Kép
pumipumi
 
 


Manocskák! Fáj a térded? Látszik, hogy le vagyok maradva. :roll:
Ha nem ütötted meg, nem történt vele semmi baleset, akkor amint tudsz, menj el az ortopédiai rendelésre.
Nekem kb 3 éve volt ilyen, hogy egyre jobban fájt és az egyik nap már sírtam, mikor ráálltam. Az ortopédián csináltak röntgent és uh-ot, kiderült a porcban vannak felritkult területek, valamiért nagyon fellazult, az okát nem tudják, de előfordul. Fél éven át porcépítőt kellett szednem, condrosulf a neve, ez az egy gyógyszer létezik erre és utána el is múlt. Két hónapig voltam táppénzen, menni alig bírtam. Nem játék, vizsgáltasd ki magad, mert a terhességgel még nagyobb megterhelésnek van kitéve és muszáj bírnia a megpróbáltatásokat!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


manocskak! visszajottel a dokitol vagy meg el sem tudtal menni? de mi van? ennyire durva? maskor is tortent mar? csak a terded? nem rosszul mozdultal?

Kép
pumipumi
 
 


nnaa itt vagyok csak beraktam a buktát sülni! :P
ti mit főztök ma?
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?