csajok!
Légyszi priviben küldjetek el nekem honlapcímeket, amiket itt küldözgettünk egymásnak, mert nekem most minden elveszett.
Akár a terhességi kor kiszámolósokat, gyerekbetegségeket, babazenét, babaruhás, vásárlós, érdekességek, hülyeségek bármit, mert semmim sincs, amit a 10hónap alatt gyüjtögettem.
Köszi!
Lili én teljesen együttérzek veled! Pont most panaszkodtam én is hoxán! HA olvastad az irásomat, látod végülis a párom sem mer semmit mondani az annyának, nem akarja megbántani, és nekem kellett elmenni hozzájuk, mintha mise történt volna...3hétig egyik sem volt kiváncsi Olira, mi a francnak nekem kell elvinni???Kötelező nézésre??
EGyébként Anyu is ugy volt vele, hogy a mama csak szeresse az unokáit,nekik nem kell jóban lenni. Ez így is volt, van és gondolom lesz is.De volt mikor nagyon car volt, hogy akartunk menni a mamához, de anyu nem vitt, mondta majd megyünk apuval, mert neki nincs kedve oda menni. Volt időszak, amikor ezt nagyon nehéz volt megérteni és elfogadni. De ma már tudom miről beszélt.
Én is megmondtam anyósnak, h.neki semmi más dolga nem lesz,csak szereni az unokáját. De így nehéz lesz, ha megsértődik,hogy nem hozzá viszem, hanem mindenhova máshova és ezért nem jön. Hát ettől nem fogom töbet vinni.
Jajj, nemtom a holnapi napot hogy élem túl!
NEm elég hogy 6hetes lukvizitre kéne menjek, de holnap először eljönnek anyósék fürdetésre.
Ja anyós már volt itt, az elején, de megsértődött akkor is és mikor Oli sírt elmenekült.
Szoptattam fekve Olit, odajött és a takarót a hátam mögé nyomkodta. Mondom nevetve(anyuék is ott voltak)na most úgy vagyok , mint Oli, nehogy eldűljek, mert őt is így szoktam kitámogatni szopihoz. Erre közölte: Ő CSAK JÓT akart!!!
Anyuékal mi nevettünk. . . . na jó hát akkor ne viccelődjünk. . . inkább sírjunk. . . fúúú
Dharma kész a laptop szerncsére, nem vártunk tovább apámra, elvittük máshova. Rohadt nagy a ház, de itt nincs lent hely a nagy gépnek.Majd ha a körmös szalon felkerül az emeletre, Oli át a kisszobába,akkor lesz hely a hálóban a nagy számítógépnek.Akkor le fogom hozatni vele, hogy ne tűnjön el folyton az emeleten.
Valahol a neten láttam egy cikket, hogy az elejétől fogva bilire tették a babát, persze tartották a hátát, meg nem rendes bili, hanem pici, mint egy virágtartó, valami egyetemista pár volt,és gyorsan szobatiszta lett a gyerek.Majd megkeresem vhol.
Itt is írnak róla.
http://www.vakinfo.hu/blogok/kotodest-s ... etestol-al
Fúú Tisa én sem irigyellek!De remélem a nettel és a gépeddel semmi gond nem lesz,hogy legalább ide fel tudj jönni kicsit.
Sziszi nem is az abaj,hogy mondja, hanem ,hogy KI mondja! Mert én is mondom neki, hogy kopasz,meg öregember....De aki 3hétig rá sem néz,az ne baszogatással kezdje!
Kikocska apukának göndör a haja, remélem neki is az lesz.De gyanusan szöke pihét is látok a kopasz homokán, pedig feketét rendeltem.
Jajjj,anyós kérdezte, hogy más baba is sír ennyire, mint OLi? Mondam neki, NEM , MÁS baba sokkal jobban, meg többet!
Nem akartam mondani,hogy tőle sír a gyerek, vagyis, hogy tán rajtam érzi az ideget.
Jesszus, most olvasom blogod, hogy mi volt tegnap....te jááány, hát vigyázz magadra!!!!
Leo mekkora séró, lassan fonni lehet.
Bogi ti most mekkorák vagytok?Olyan picinek tűntök,mint mi.
Én a terhesség alatt volta főként ilyen flejtős.
demetnik de jó a rózsaszinszerkós
Megjött az ember. . . kérdi te még fent vagy?mondom nem!
Miért??Alig nem szomjas. . .
Közli csuklik!
Kérdem:Össze??
Nem. . hlukk hlukk. . .
büszke vagyok rááááá 1:38
Ez hülye , úgy csuklik hogy ugrál az ágy. . . . és ez az illat. . . hát tittta büxke vok tényleg.
a 2 áprilisi babát ünnepelték.1:42
Már horkol. . . . nagy királyság. . . .1:58
na nincs erőm tovább olvasni,majd holnap talán