Új privát üzeneted érkezett!

két hónap... te jó ég :) Isten éltesse a szülinaposokat.
Kikocs eszméletlen mennyi energiád van, nekem Balázs mellett nincs ennyi. baromira tisztellek emiatt. le a kalappal :) örülök, h jól alszik Misi.
Nekünk ált. este van pocak fájás, amit 15 csepp espumizannal kezelünk, utána kap még egy nyugtató cicizést és olyan 2-3 körül kel, meg reggel 6-7. most megint alszik.

cat: Te meg ahogy kezeled a bibi-s dolgot :) nagyon jó anya vagy :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Kikocska!

Mi lenne veled, ha még aludni is tudnál? Hiszen így is sokkal öbbet csinálsz, mint én, aki szerintem elég sokat alszom.

Éjfél -egy óra között alszom el, és reggel hét körül kelek. Éjszaka 1-2 alkalommal Marcit szoptatok. Egyszer sikerül 2 percen belül visszaaludnom, de a második etetés már a hajnali világosság idejére esik, így az minimum fél óra, de olyan is van, hogy csak egy óra múlva alszik vissza. Ráadásul a hétből 4 napon délután is alszom álatában 2 órát. Így jól lehet bírni. De a sütemény sütés így is nagyon ritkán fér bele. Az ebéd pedig általában valami olyan, amit 30-40 percen belül el lehet készíteni.

Két napja Marci felkel fél egy-egy óra körül. Eddig hajnalban ébredt először. Remélm nem csinál belőle rendszert.

Misi már 2 hónapos... :o Hogy rohan az idő... :)

Bogyó!

Köszi!
De ehhez kell egy olyan gyerek is, mint Beni.
És az előképzés is. Amikor Beni elesett soha nem rohantunk oda aggódva, hogy mi baja lett. Ránéztem, azt mondtam, hogy minden rendben, álljon fel és mehet minden tovább.
Az eséseik sokkal nagyobbnak és veszélyesebbnek látszanak, mint amilyenek valójában. Ha pedig tényleg fáj, az úgyis észreveszed akkor igazi sírás van. De még olyankkor is nagyon sokszor elég a gyógypuszi, egy ölelés... És már megy is tovább a játék.
Vendég
 


icamica én nappal legkésőbb 4 óránként fekeltem Csanit bármilyen kómás legyen és a fürdés utáni alváskor aludhat amennyit akar, az este 9körül van. mert mi 1/2 8- 1/2 9 körül fürdünk!

Én tegnap este elkezdtem az infacolt neki! :oops:
Remélem segít!

Én sokat alszom mert a reggeli visszaalváás után én is visszafekszem, szóval ma 4.30 kor kelt 6-ra visszaaludt és én is lefeküdtem... 8.30kor keltem újra hogy őt is keltsem és egyen! 8)

a többgyerekes témát csak tisztelettel tudom olvasni, de hozzászólni nem...

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 

 
 

Jó reggelt!

Éljen Misi aki ma 2 hónapos nagy fiú!!! :D :D :D

Most én is sokat aludtam meg általában tudok aludni ahhoz képest elég sokat.
tegnap elaludt 21:30kor felkelt 4:40 szopi visszaalvás 5kor.
és most kelt fel rendessen persze én közben felkeltem mert nem tudott pukizni és segíteni kellett.

Kép

Kép
gabka7926
 
 


sziastok

egy kézzel írok, merrt Sára amásikban.
Szóval nem tudom hogy a melegtől dőlt ki, de már 3 napja reggel 4.-kor és ma 5 kor kelt fel csak, 20:20kor alvás.szóval nagyon édi.

Minden 2 hónapos babának gratuláció, mi is ma vagyunk 2 hónaposak.
Ma kapja meg a szúrit, remélem minden renben lesz.

kislányos mamák, ti mikor fogjok kiszuratni a fülüket?

Kép
lili&ana
 
 


reggeli kelés után mindig vissza aludt, ugyhogy kipihentek vagyunk, viszont azt kezdem észre venni, hogy nem mindig 3 ór.ként kéri a cicit hanem 4. 160 evés elég neki, bizots a meleg is.

Kép
lili&ana
 
 


Mia ma 1 hónapos :) megyünk is délután dokibácsihoz.
Kikocs, végigolvastam a blogodat, sztem is add ki, sokkal jobb, mint a politikus-önéletrajzok :) pláne a képekkel :D

icamica
 
 


Sok boldogságot a "szülinapos" babóknak!!! :)

Kikocs lehet nem voltam figyelmes,de mit adsz Misinek? Nekem fogalmam sincs,h Maja hasfájós-e,mert cicivel mindig megnyugszik,meg néha,tele a pocak,akkor el is nézelődik már sírás nélkül,de azért vennék Neki valamit. 3 hetes babának mi az ami jó és lehet adni. Tudtommal ezt a gripe watert,vagy mit csak később lehet. Infacol az milyen?

Liliana én akkor fogom kilövetni a fülét,ha már tényleg kislányos lesz a pofija,de 1 éves kora előtt biztos nem. Ilyen picin nekem még nem annyira tetszik a fülbevaló,mert ilyenkor még cuki babásak,nem kislányosak (arról nem beszélve,h amennyit hadonászik még belekap és begyullad,meg felsérti a kezét)

dharma
 
 


Ja...tegnap ki tudtam vinni a kutyát sétáltatni póráz nélkül,mert Maja végre ezt a 20 percet elviselte a babakocsiban :) Aztán végszóra pattant el Nála a cérna,amikor hazaértünk :)

dharma
 
 


Éljen, éljen, éljen! Sok boldogságot az 1, illetve 2 hónapos Picuriknak!

És Mind3 ESZTERnek is sok bódogat a névnapjára, így utólag is!

Kép
Kép
tisa
 
 


Képzeljétek, nagy esemény volt nálunk hétfőn :lol: !... és tegnap is :? !
A hétfő Lénáé volt, a tegnapi meg az enyém!

Nos, hétfőn délelőtt az én édes Nagykislányom, ÁTFORDULT A HASÁRÓL A HÁTÁRA! Kétszer is!!! :lol: :lol:
Az elsőt sajna nem láttam, mert letettem a kiságyában hasra, és mentem takarítani. Nem sokkal utána benéztem, bizti ami bizti, és látom, hogy a kiságy szélén a rácsoknál fekszik a hátán! :shock: :shock: Tűnődtem is, hogy vajon így raktam-e le a gyereket??? Mondom is magamnak, hogy biztos nem. Eljutott az agyamig, hogy mi is történt. Nagy újongással hívom Sanyát, messzi Angliába - hogy le ne maradjon teljesen ezekről. Míg mesélem neki a sztorit addig ismét hasra fordítottam a Leányzót, és láááám, a szemem előtt megcsinálta megint! Olyan büszke vagyok rá! :lol:

A védőnőm szerint egy kicsit korai :roll: :D , de nem baj. Mondom neki, ha korai ha nem, akkor is megfordult, és nem tudok vele mit csinálni. Lekötözni mégsem fogom. Erre röhögött.

Tegnap. Megjött a MENSIM! :shock: No comment... :? !

Kép
Kép
tisa
 
 


Sziasztok!

Olvasni sokszor jövök, de így is van jó pár oldal amit kihagytam :oops: mosatnában nem nagyon számítógépekezek.

Dani egy imádnivaló kisfiú, (de) nem lehet unatkozni melette, és nem szívesen ülök le vele a gép elé. Sajna az esti hasfájós program még mindig tart, hiába használjuk az Infacolt. Max lehet, hogy nem olyan durva. Bár így is órákat üvölt fájdalmasan. Leginkább az jött be, hogy beállok vele a zuhany alá, s ráadásként vigasztaló cicizést is kap.... biztos, hogy nem ez az igazi megoldás... soha nem gondoltam, hogy ilyen ötleteim lesznek, de hát szerencsétlen apróság tényleg szenved... remélem ez tényleg befejeződik 3 hónaposan! Azért van nagyon sok boldog óra is: főleg reggel rengeteget mosolyog, érdekli a külvilág; tündérien nézelődik! Ja, és most már nem csak a cicimre néz és mosolyog olyan csalafintán :lol: Egyszerűen imádnivaló!

Misinek, Sárának és Miának boldog szülinapot!

Cat! Nagyon jól gyógyítasz! :wink:

KépKép
annaszuszi
 
 


Dharma! Mi is összesen 3-szor sétáltattuk meg a babakocsit, és ebből csupán egyszer aludt benne nyugodtan. Akárhova megyek, 3 hetes korától kezdve kendőzök. Ezt szereti!

KépKép
annaszuszi
 
 


tisa!
Léna csoda ügyes! :)
Büszke lehetsz rá! :D
a te nagy eseményednek gondolom ennyire nem örülsz!

Képzeljétek mi meg most kaptuk meg a kerületi születési támogatást! 17.100 Ft, jó kerületben lakunk itt ilyen is jár! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Bogi! Mi még jobb kerületben lakunk! Mi 20.000,- Ft-ot kaptunk :lol: . Csak, hogy übereljelek egy kicsit :D !

Kép
Kép
tisa
 
 


Bogi!
Mi a XI.ker.-ben lakunk és itt a kerületi támogatás 85.500 Ft :)
Hétfőn már ki is hozta a postás!

Azt hiszem,mi ma megérezzük egy picit a frontot :( Amióta felkeltünk,Lili kézben van csak el.Most is itt alszik rajtam,de olyan édesen szuszog.
Bár nekem meg lassan kilyukad a gyomrom,olyan éhes vagyok.
Ráadásul én mostanában-bármennyire is határoztam el-nem tudom betartani,hogy este 6 után ne egyek.Van,amikor vacsorázni is csak este 8-9 után tudok.... :? Addig egyfolytában Lilikézek,sétálunk,játszunk.... :)

Kép
demetnik
 
 


húúú deetnik az szép kis summa!
:)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Demetnik! Te nyertél :lol: :lol: !
Bakker, kár volt elköltöznünk a XI. ker.ből :D !

Kép
Kép
tisa
 
 


Mi pedig olyan helyen lakunk, ahol örülünk, hogy nem kérnek azért pénzt, mert újabb baba született. :roll:

És még mindig nem tudom, hogy felvették-e Benit az oviba. Hétfőre ígérték először, most már ott tartunk, hogy talán holnap...

Addig teszek fel nektek két összehasonlító képet a fiúkról.
Beni az első mindkettőn:
Kép
Kép

Mindkettőn egyidősek pár nap eltéréssel.
Vendég
 


Cat!
Mint két tojás!! :D Csak Marci haja és bőre világosabb,nem?

Kép
demetnik
 
 


Sziasztok!

Kikocska, mi az a gyógyszer amitől elmúlt Misi hasfájása? Mi ugyan még csak tegnap este óta alkalmazzuk a Gripe Watert (remélem segít), de gyűjtöm az infókat, hátha ez sem jön be, mint ahogy az Infacol sem segített semmit.
Azért tényleg nem semmi ahogy bírod az iramot. Egyik nap elájulsz a fáradtságtól, másik nap meg annyi energiád lesz, hogy csak na.

Támogatás ügyben Cat-hez csatlakozok. :(

Annyira aranyos az összes babafotó. Nekem azok a kedvenc képeim, amelyeken pl. bodyban bogárka pózban horpasztanak. Meg lehet őket zabálni.

Néha én is érzek olyat, mint régebben mielőtt megjött. Szerintetek 4 héttel a szülés után még érezhetek méhösszehúzódást?

Kép
tici
 
 


Tici!
persze,h érezhrtsz, főleg, ha szoptatsz. és még a 6 heted sem járt le.

mivel nálunk tápis baba Lénus, így én már számítottam rá. és mi már 2 és fél hónaposak vagyunk :D .

Kép
Kép
tisa
 
 


Csajok! Van valakinek otthon hivatalos utónév könyve????
Fontos lenne... :oops: :wink:

Kép
Kép
tisa
 
 


Sziasztok!

Cat,ezeket a sebkezelöket már mind végigzongoráztuk,kivéve a szájon át bevehetö varázsbogyót.Azért is gondolom,hogy lelki okai vannak ennek a soknapos hisztinek,mert Botondom sem egy nyafogos tipus.Eddig csak akkor vette észre a sérüléseit,ha nagyon fáradt volt,és arra a puszi,max a krém elég volt.most meg semmi... :roll: :cry: :? De nálunk is az a rendszer,hogy hisztivel nem lehet semmit elérni.szigoruan semmit!Na befejezem a témát... :lol:

Hu,mennyire egyforma Beni,meg Marci!Tényleg két tojás!

Kikocska,éljenek a pozitiv napok!ja és én is lelkes olvasója vagyok a blogodnak!!!!! :D és lennék a könyvnek is!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D

És boldog hófordulót minden 27-iei babócának!

A fülét mi csak akkor lyukasztjuk ki,ha majd ö kéri.ugyis fiunak nézik a sok kék ruha miatt,a fülbevaló meg nem látszana a haja alól :lol: :lol:

Tisa,jó hogy néha jössz!És nagyon ügyes Léna!!!!!

Anaszuszi!Neked is nagyon örülök!A szopi akkor teljesen százszázalékos?

Kendö tök jó,csak nekem most nem birja a hátam.Nem tudom mi van vele,de cudarul fáj.Tényleg,Tasin,Kikocs,hogy van a gerincsérvetek?Olyan sokszor eszembe jut,csak kérdezni felejtem el!
Ettike,merre vagy?Ritkán jösz mostanság!

Kép
Kép
gizu
 
 


Csanád ma nagyon jó fiú!
Tiszta rendes a WC a fürdőszoba! :)
Tiszta boldog vagyok! :D

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Két kép: Kép tegnap du ébredés után
Kép beszélgetés az ufo-lámpával :lol:

Kép
Kép
gizu
 
 


Sziasztok!

Én is beestem a rohangálás után...

Tegnap dokinál voltunk és Ct-n a párommal, úgy néz ki, hogy tele van trutyival az arcürege és ilyen cisztás féle nyúlványokkal, valószínű megint polip..ma vérvételen, hallás vizsgálaton és EKg-n volt.
Jövő szerdán kell kórházba menni és csütörtökön műtik.. :cry:
Remélem minden oké lesz.


Gizu!
Mostanában kezd megint a derekam kiakadni.....egyre többször érzem.....meg az esti fürdetéskor, mert akkor ilyen hülye pózban állok....alig tudok olyankor kiegyenesedni..
Mekkora haj!!!!!!!!!! :shock: :shock:

Cat!
Tényleg nagyon hasonlítanak, de emlékszem, hogy már a 4 dimenzióson is tök egyformák voltak!! :lol: :lol:

Na, én se kapok támogatást..... :cry: :cry:


Tisa!
Ügyi Léna!!!! :lol:
Te meg gondolom mennyire örülsz.... :? :roll:
De legalább készülhet a kistesó!! :wink: :wink: :wink:

Én még mindig vérezgetek, pár foltocska, de arra elég, hogy összekenje a bugyim.. :roll: :roll: :roll:

Kikocska!
Éljen a süti!!Nyami.....

Gesztenye, Ettike, Kocska és a többiek hol vagytok??

Kép Kép Kép Itt látszik kitől örökölte az állát és a tokáját

Kép


Kép
tasin
 
 


Tasin: tényleg apja lánya Mirella az álla tiszta olyan mint a párodé.
Nálunk is tiszta apja Andris.Képzeld párom asszem bal szeme kisebb picit mint a jobb főleg akkor látszik mikor iszik, na és Andris is örökölte tőle még ezt is.A fülei meg úgy néznek ki, hogy jobb füle anyósomé mert neki volt egyenes rész benne a bal meg eláll mint az apjáé.Vagy fordítva?

Gizu: nekünk kezd hullni a hajunk van már egy kopasz folt oldalt úgy bánom mert neki is szép nagy haja volt.A füllyukasztás nálam is úgy volt, hogy én akartam 6-7 étessen.A kicsi húgomnak meg kilőttek 2 hónaposan de begyulladt állandóan és benőtt mert ki kellett venni.Most 18 évesen lövette ki megint.

Kép Kép Unokatesóval sógornőm kisfiával!

Kép

Kép
gabka7926
 
 


papaverines cseppnek mondta a dokinéni, ha jól értettem, és gyógyszertárban keverik ki. Ez nem úgy hat, mint az infacol, meg a Gripe Water, hanem kifejezett görcsoldó van benne, ha jól értettem, amit mondott, és scak annak írják fel, akinek nem használ a többi. De nekünk csodát tett így második nap, tényleg, aludt délelőtt is, vagy lehet, a front teszi, pedig 5. napja nem volt kaki... tegnap lázmérővel sem sikerült, vagy 3-4 centire betoltam már a lázmérőt kínomban, és még csak kakis sem lett... és egy negyed glicerines kúp is bent van, nem tudom, mit csináljak... holna megyük szurira, megbeszéljük a dokinénivel.

hátam köszönöm jól, most már lehet használni a flector tapaszt, így teljesen működök újra. :)

Tényleg, dharma, neked akartam javasolni a farokcsontodra, szerintem azért fájhat még mindig, mert gyulladásban van ott valami, próbáld meg, asszem egy darabosat is lehet kapni...

gizu, naggyon cukik!!! és nagyon tesók!!! hasonlítanak!
Nándi nyomott még hasonlókat tegnap, meg ma, de neki most jön az utolsó két rágófoga. és emiatt még egy eszembe jutott, mrt használt újra tegnap, a mese, aminek ő a főszerplője. az történik benne, ami jó lett volna, ha történik. vagy amit ő akar, mese közben az enyémek irányítják, mi legyen.

cat, a tieid is :) nagyon szépek mindketten. Finom vonásaik vannak a fiaidnak nagyon!

misi most kakilt egy nem túl nagyot végre!!! EGYEDÜL!!! az 5. naphoz képest elég kis mennyiség. és most nagyon fáj a hasa, és egykéz lettem, inkább máskor folytatom...

azért a blogos dicsiket köszönöm továbbra is!!! :oops: :oops: :oops:

kikocska
 
 


Cat, remélem igazad lesz, és hamarosan javul a helyzet Emmával kapcsolatban. Ma délelőtt pl. elmentünk 2esben vásárolni, olyan jó volt.
Nagyon hasonlítanak a srácok!
Mira, Boróka, is nagyon cukik!

Tisa, nekünk van utónévkönyvünk, mi kéne? Írhatsz sms-t is, arra hamarabb bírok reagálni!
Ja, és persze gratula Lénának, nagyon ügyi kiscsajszi!

Tasin, sajnálom a párod műtétjét. Mennyi ideig kell bent maradnia majd?

Zugló sem egy csóró kerület, de itt nincs semmilyen támogatás…..

Barni újabban szinte soha nem eszik többet 90-nél (de sokszor 60-70et csak), és egy csomószor bealszik pár perc után. Pedig tudom, h tejci lenne több is, de nagyon lusti a drágám vagy nem tudom…Mindnestre elkezdtem szedni az urticát- hátha jót tesz a lelkemnek és ha nyugodtabb leszek, ő is többet eszik majd. Persze, ha ennyi elég neki, akkor egye fene.
AMúgy úgy tűnik, h beállt a drágám az éjszakai 3/4 3as kajcira, utána állt 6 körül kér újra- ezzel egyelőre kiegyezek!

Mennem kell, Emma felébredt!

Zsu
svs
 
 


Sziasztok!

Minden 2 hós babaának gratulálok :-)

Tisa!
Léna bab nagyon ügyes! Hatalmas gratula :-) Hát a mensi legalább mutatja minden oké oda bent és jöhet a tesó :-)

Tasin!
Sajnálom szegény párod... Sokáig kell bent maradnia a műtét után??

Cat!
Nagyon szépek a fiúk. :-) És nagyon hasonlítanak....

Zsu!
Nálunk úgyan ez volt a helyzett Kolival. Én is kétségbe estem, de 3 hét alatt túl jutottunk rajta. Mindenhova cipeltem magammal kolit hogy kettesben legyünk. sok progit szerveztem ahol csak vele voltam. játszótér stb. minden nap 100 elmondtam, hogy mennyire szeretem és agypn ölelgettem. nagyon nehéz időszak volt. pláne hogy beni akkor lett hasfájós.... de megérte, mert vissza találtunk egymáshoz.... most is minden nap úgy csinálom hogy legyen 1-1,5 órám amit csak vele töltök és azt nagyon imádja és már várja is. nálunk beni hamar fekszik így álltalában utána van ez. ne izgulj vissza áll minden csak tényleg követelik maguknak a megszokodt figyelmet.

Kikocs!
Nagyon ügyi vagy. gyorsan talpra álltál... Pite nyami :-) Blogod továbbra is nagyon jó :-) És végre, hogy van szer ami hat misinek :-) Csak maradjon is így....

Náluink!! Hát....
Mi hétfőn voltunk 2 hósak :-) Eljutottunk odáig, hogy nem ordít fürdéskorés szereti :-) már többet nevetgél és többet van fent. álltalában keléstől számítva 1,5 órát. ebben benne van játék szopi nyűglődés miegyéb.... éjjel már csak egyszer kell. éjfél és egy között. aztán hajnal 4-5 között. álltalában nekem akkor kezdődik a nap mert különben nem véégzek a dolgommal, de már kezdem megszokni. Hasfájás múlóban van, de napi3x bizit kapja a gripe watert. Enni nem tudom, hogy mennyit eszik, mert hál égnek meg bírom állni hogy ne mérjem. Kaki nagyon nehezen megy van hogy csak 4.5. napra sikerült. ebben a hónapban kezdett el gagyoni :-) He hö stb...
Súlya: 5170 gramm. cm: 56 :-) szépen nővekszik. 56 ruhák már kicsik 62-ek még nagyok :-) De nem baj majd belenővünk :-)

Sajnos viszont három bajis van :-( Az egyik a lilulás sajna nem múlt el és így hogy jó idő volt észrevettük hogy a bal lába is lilul. így mennünk kell a kardiologiára. (heim pál) Másik nagyon jobbos a feje. kaptunk egy kis haladékot,de ha nem múlik menni kell a fejlődés neurologiára :-( És a 3 a legnagyobb szomoruságom, de valami tényleg nem tökély a hallásával.Dnő nem akkar nyilatkozni míg nincs meg az eredmény :-( 17 én megyünk, de valami nem franko. kitért a dnő a válaszok elől és azt mondta lehet azért nem néz ránlk, mert nem hall jól :-( de hogy nem mondana inkább semmit várjuk meg az eredmény :-(
No lényegében ennyi van. van miért aggodni....
Bár ma voltunk barátnőméknél akinek 2 gyönyörű kislánya van :-) Volt ott zajongás, síkitás miegyéb és azért többször úgy láttuk, hogy reagált rá beni....

mennem kell fel kellt koli. este dobok képet.
puzsi

Kép

Kép
sziszike22
 
 


Sziszike!

Szépen növöget Beni. Ügyes.
A többi pedig helyrejön. CSak gondolkodj pozitívan!

Gabka!

Andris nagyon édes. És Neki is szép haja van.

Tasin!

Mirella tényleg Apára hasonlít. Mégis olyan kislányos. :wink:
Állytólag a jóképű pasiknak szép kislányuk van, de nem lesz jóképű a fiuk. Ez valami felmérés eredménye. Hol máshol, mint Amerikában.

Gizu!

Borókának honnan szedtetek össze ennyi hajat? Már most parókát hord? :wink: :D :D :D
Több a haja, mint a húgomnak... Nagyon szép.
Vendég
 


Itt egész nap szélvihar van. A gyerekek ennek megfelelően viselkednek. Illetvev nem viselkednek. Legalábbis Beni. Marci pedig reggel óta nem evett semmit. Cici a szájában, de még csak nem is szippantott belőle.
Vendég
 


Voltunk dokinál, nem nagyon mondott semmit, tehát minden OK. Vigantol mondjuk 2 csepp megy, mert nagy baba volt, a kutacs is nehezebben húzódik össze. Kis csípőtorna pelenkázásnál, hogy ne legyen kötött, aztán 1 hónap múlva találkozunk.
A mérés szerint összement egy centit :D csak 54cm. Viszont 4360g, hazajövetel óta hízott bő 60 dekát :D a kis hurkás :D

Én most az ötödik héten is tisztasági betétezek, már nem igazán vér, inkább csak színes folyás, de néha még kicsit nagyobb mennyiség ürül, főleg szoptatás után. És igenis vannak összehúzódások, lehet, hogy a császár miatt jobban érzem, de néha még mindig fáj.

Mia haja most kezd kikopni elöl, mondtuk is ma nagyapámnak, hogy hasonlítanak, csak a baba még reménykedhet :) Kíváncsi vagyok, milyen fog nőni helyette, én vakító szőke gyerek voltam anno.

icamica
 
 


Ez a szél ez szörnyű!UTÁLOM!!!!!!!!!!!!Lilike nagyon nyűgös miatta!Ő is alig akar szopizni,ma másfél-2 óránként cicizni akar,de nagy cicirángatások közepette max.80-90-et szopizik,pedig 120-130-akat szokott. :( Pedig van tejem bőven,mert szopik után még muszály vagyok fejni is!! :(
Az ebéd utáni alvása is elmaradt,mert 15-20 percenként felébredt.Így most nagyon fáradt!Éppen a hordozójában ringatom fél kézzel.Szegénykém laposakat pislog és mégsem bír aludni :cry:
Inkább legyen meleg,csak a frontok kerüljenek!!!!!!!!!!!

Kép
demetnik
 
 


Sziasztok!

Nem tudtam jönni az elmúlt pár napban. Most is csak életjelet adok. Csani napok óta nyűgös. Lehet a front miatt, vagy a hasa miatt, vagy nem tudom. Sokat sír és csak ölbe van el. :(

Tegnap én is voltam dokinál. Minden rendben van velem. Azt mondta a doki, hogy most már mindent szabad. Nem írt fogamzásgátlásra semmit. Azt mondta, hogy a szopi 80 %-ban véd. Na és ha abba a 20 %-ba esetek, hogy mégse, akkor megszüljük. Ezt mondta. Jajj de vicces.... Meg azt is mondta, hogy a tabletta és a spirál is csak 80-90 %-ba véd. Mondjuk spirált nem tetetnék fel, mert az olyan idegen tőlem. A bogyókat meg a szopi miatt nem szednék. Szóval ha bármit is felírt volna úgyse váltanám ki. Egyébként per pillanat most nem akarok babás maradni. Kicsit sok lenne Csani mellett. Majd esetleg mikor ő már nagyobbacska lesz.

Közben egyik nap mikor a városba voltunk vásárolni. Beletolatott egy nőci az autónkba! Összetörte a bal első elemet. :(
Apa már elkezdte intézni a kocsit. Nem olyan egyszerű, mint ahogy azt mi gondoltuk. Kárfelvevésre megy jövő héten kedden. Aztán vagy 2 napig bent lesz az autó a szerelőknél. Na mindegy a lényeg, hogy megcsinálják.

Most megyek, mert Kende a kádba, ha több időm lesz visszaolvasok, de most tényleg semmi időm :(

Mindenkit puszikálok!!!!!!!!!!!! Viri

Ja csak annyit: Kikocska: mi is papaverint kaptunk :) Bár nem nagyon érzékelem hatását. :( Ja a repülős napra nem értünk ki. Későn keltek a gyerkőcök délután. Majd jövőre :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


sziasztok!

du-tán akartam még a 2 hós "jelentéshez" foto is csatolni akkor koli felkelt... így most potolom.. Kép Imádom!
Kép 2 kugli fejű

na puszi

Kép

Kép
sziszike22
 
 


Sziasztok

nálunk minden rendben, ma beadták az oltásokat, anyukám is bejött velem, mert én annyira féltem, és féltettem Sárát,meg sajnáltamis egyben. Haza jöttünk, beadtunkneki egy fél lázcsillapító kupot mielőtt bármi lenne, ésaludt pihent egyésznap. Nevetgélt stb, és jól is evett. Már alszik, remélem nem lesz semmi éjszaka.

Igen ma nagyon hülye idő volt, semmit nem lehetet csinálni.
Képzeljétek el mág 1 kg fogytam, lehet hogy el kezek fogyni, bár mostanában mivel többet mászkátlunk anyuval, ki-be a kovsival plusz a babakocsit ki-be a csomagtartoból biztos ez jót tett.

Holnap jön a torna tanár, kiváncsi vagyok jó lesz-e.

Sáár megmérték és össze ment vagy születéskor mérték rosszul mertmost 56 cm mértetk a múlthonapban érdekes 58 cm.
Súlya pedig 6230gr.
Neki jók a 62-es cuccok, mondjuk azt ondják, hogy majd a 3 hónaptól kezdenek el nőni.

Ti mit főztetek én már nem tudok mit kitalálni. Ugy ennék valami finomat persze nem édességet hame, remdes főételt.

Tejem van pedig továbbra sem iszok-eszek semmit.

holvan kokcska biztos megint nem jó a gép.
mreka is jól eltünt.

Cat nagyon édesek a kisfiaid, tényleg nagyon hasonlítanak de mégis mások, Marcinak hosszukásabb az arca szerintem.

Már biztos jun.21.-én lesz a keresztelő, a fotos is lebeszéltem.

Na megyekmeccset nézni a párommal, mert untakozok

Kép
lili&ana
 
 


Sziasztok,

Megint nem tudtam jönni, de még olvasni sem, most visszaolvasok, aztán meglátom, h lesz-e időm még írni is....

Rólunk - jön a foga a bogárkának és a nap nagy részét dajkálással és vígasztalással töltöm, mert nagyon fájdalmasan sikongat....

Kép

Kép
leo50
 
 


Sziszike!

Nagyon hasonlítanak egymásra a fiúk. :)
Vendég
 


Kisvirág!

Hol szerezte a diplomáját az orvosod?
Szoptatás alatt kb annyi eséllyel esel teherbe, mint amikor össze aktátok hozni ezt a kisbabát. Van aki hamarabb, van aki később. Ezért kell védekezni. Óvszer?
És hogy van ki nem védekezik, mégsem lesz terhes? Igen. És olyan is van, aki szeretne második babát, de még inszemmel sem sikerül, pedig az első rögtön összejött.
Szóval, ha nem akartak most kisteőt, akor védekezzetek!
Vendég
 


Cat – ezek a szempillák!!!!!!!!!!!v Nagyon hasonlítanak a fiúk egymásra.

Tici – én Aloe activátort adtam a gyerekorvos tanácsára hasfájára, nekem bevált

Szülinaposoknak gratula :-)

Tisa – tök jó, hogy átfordult :-) tetszik a megkötözős opció

Gizu – édesek a babák!

Tasin – Mirella nagyon szép!

Sziszike . szépek a srácok!

Rólunk – Lea kedden kapott 2 hónapos oltást, azt nagyon jól viselte, ellentétben a fogával…

Ha meg nem tud kakilni szoktam adni neki, felhigított kamilla teát, annak székletlazító a hatása.....

Kép

Kép
leo50
 
 


Leo50 te is Káalis vagy? Vagy csak szoktál ott lenni, ezt nem értem 2 hónapos a babád és jön a foga?
Van ilyen?

Kép
lili&ana
 
 


Köszi!
Borka hajáról csak annyit,hogy azt hittem neki is potyog már,mert kilátszodott a fejböre,aztán vmelyik nap rájöttem,hogy nem a fejböre,hanem folytatásában szöke szinüen nö.olyan mint amikor világos hajat festenek be sötétebbre,és kezd lenöni! :shock: Nem az uj haja nö,hanem a régi folytatása!Sokmindent láttam már,de ilyet még nem :shock: :lol: Az a baj,hogy a fotó nem adja vissza...

Van,akinek nagyon hamar kibújik a fogacskája,de mi pl Botival ugy jártunk,hogy az elsö fogzós tünetek nagyon hamar megjelentek,a foga viszont csak az elsö szülinapja elött két héttel! :lol: ugyhogy ebböl bármi lehet még... :)

Sziszike,a te két fiad se tagadhatja le egymást :D És remélem nem lesz semmi probléma Benivel!

(és a végére csak zárójelben,ma Boti részéröl hisztimentes napunk volt :D Boróka ellenben végignyüglödte a délutánt... :roll: kiváncs leszek az éjszakára...)

Mindenkinek nyugodt alvásban gazdag szép éjszakát kivánok!(Kikocska,neked duplán :wink: :lol: )

Kép
Kép
gizu
 
 


csajok!
Légyszi priviben küldjetek el nekem honlapcímeket, amiket itt küldözgettünk egymásnak, mert nekem most minden elveszett.
Akár a terhességi kor kiszámolósokat, gyerekbetegségeket, babazenét, babaruhás, vásárlós, érdekességek, hülyeségek bármit, mert semmim sincs, amit a 10hónap alatt gyüjtögettem.
Köszi!


Lili én teljesen együttérzek veled! Pont most panaszkodtam én is hoxán! HA olvastad az irásomat, látod végülis a párom sem mer semmit mondani az annyának, nem akarja megbántani, és nekem kellett elmenni hozzájuk, mintha mise történt volna...3hétig egyik sem volt kiváncsi Olira, mi a francnak nekem kell elvinni???Kötelező nézésre??
EGyébként Anyu is ugy volt vele, hogy a mama csak szeresse az unokáit,nekik nem kell jóban lenni. Ez így is volt, van és gondolom lesz is.De volt mikor nagyon car volt, hogy akartunk menni a mamához, de anyu nem vitt, mondta majd megyünk apuval, mert neki nincs kedve oda menni. Volt időszak, amikor ezt nagyon nehéz volt megérteni és elfogadni. De ma már tudom miről beszélt.
Én is megmondtam anyósnak, h.neki semmi más dolga nem lesz,csak szereni az unokáját. De így nehéz lesz, ha megsértődik,hogy nem hozzá viszem, hanem mindenhova máshova és ezért nem jön. Hát ettől nem fogom töbet vinni.

Jajj, nemtom a holnapi napot hogy élem túl!
NEm elég hogy 6hetes lukvizitre kéne menjek, de holnap először eljönnek anyósék fürdetésre.
Ja anyós már volt itt, az elején, de megsértődött akkor is és mikor Oli sírt elmenekült.
Szoptattam fekve Olit, odajött és a takarót a hátam mögé nyomkodta. Mondom nevetve(anyuék is ott voltak)na most úgy vagyok , mint Oli, nehogy eldűljek, mert őt is így szoktam kitámogatni szopihoz. Erre közölte: Ő CSAK JÓT akart!!!
Anyuékal mi nevettünk. . . . na jó hát akkor ne viccelődjünk. . . inkább sírjunk. . . fúúú

Dharma kész a laptop szerncsére, nem vártunk tovább apámra, elvittük máshova. Rohadt nagy a ház, de itt nincs lent hely a nagy gépnek.Majd ha a körmös szalon felkerül az emeletre, Oli át a kisszobába,akkor lesz hely a hálóban a nagy számítógépnek.Akkor le fogom hozatni vele, hogy ne tűnjön el folyton az emeleten.
Valahol a neten láttam egy cikket, hogy az elejétől fogva bilire tették a babát, persze tartották a hátát, meg nem rendes bili, hanem pici, mint egy virágtartó, valami egyetemista pár volt,és gyorsan szobatiszta lett a gyerek.Majd megkeresem vhol.
Itt is írnak róla.
http://www.vakinfo.hu/blogok/kotodest-s ... etestol-al

Fúú Tisa én sem irigyellek!De remélem a nettel és a gépeddel semmi gond nem lesz,hogy legalább ide fel tudj jönni kicsit.

Sziszi nem is az abaj,hogy mondja, hanem ,hogy KI mondja! Mert én is mondom neki, hogy kopasz,meg öregember....De aki 3hétig rá sem néz,az ne baszogatással kezdje!

Kikocska apukának göndör a haja, remélem neki is az lesz.De gyanusan szöke pihét is látok a kopasz homokán, pedig feketét rendeltem.
Jajjj,anyós kérdezte, hogy más baba is sír ennyire, mint OLi? Mondam neki, NEM , MÁS baba sokkal jobban, meg többet!
Nem akartam mondani,hogy tőle sír a gyerek, vagyis, hogy tán rajtam érzi az ideget.
Jesszus, most olvasom blogod, hogy mi volt tegnap....te jááány, hát vigyázz magadra!!!!

Leo mekkora séró, lassan fonni lehet.

Bogi ti most mekkorák vagytok?Olyan picinek tűntök,mint mi.
Én a terhesség alatt volta főként ilyen flejtős.

demetnik de jó a rózsaszinszerkós

Megjött az ember. . . kérdi te még fent vagy?mondom nem!
Miért??Alig nem szomjas. . .
Közli csuklik!
Kérdem:Össze??
Nem. . hlukk hlukk. . .
büszke vagyok rááááá 1:38

Ez hülye , úgy csuklik hogy ugrál az ágy. . . . és ez az illat. . . hát tittta büxke vok tényleg.
a 2 áprilisi babát ünnepelték.1:42
Már horkol. . . . nagy királyság. . . .1:58

na nincs erőm tovább olvasni,majd holnap talán

kocska
 
 


Csak gyorsan olvasni akartam DE EZT nEM BÍROM SZÓ NÉLKÜL HAGYNI
Viri a sapis képen a te Csanádod tökre hasonlít az enyémre! :shock:
(Mindjárt keresek egy közelit hogy lásd!)
Kép

Ja és boldog névnapot neki! Ha ti is ma tartjátok! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


kocska a cm nem tudom mert nem tudom megmérni 2 hete meg nekem nem mérte a doki! a súlya pedig 4.55 votl kedden.
Hiába születetett 4120-al lefogyott 3.77-ig az első féten nem hízott és azóta is csak az átlag 150-eket! De azt mondják ez így rendben van! :roll:
Nem eszik sokat! Napi 550-590 a summa adagja reggel 2* 150 körül, és utána pedig vagy 60-90 között! De azt mondja a védőnő hoyg erős a tejem emiatt is kevesebb kelhet! (ezért is vannaka z arcán pöttyöcskék) Meglátjuk!

Egyébként mi is elkezdtük szedni 2 napja az infacolt! :oops:
Nem bírtam tovább nézni a szenvedését! Remélem használ!

Leo FOG? Miből gondolod ennyi idősen hoyg a foga? Lehet butus vagyok de én nem tudom... :oops:

Én ma megyek a 6 hetes kontrollra és én szeretnék gyógyszert szedni.... remélem találunk olyat ami ellen Csani sem ágál! Olyan sokáig szedtem gyógyszert hoyg igazából azt érzem hoyg az a legbiztonságosabb és a legegyszerűbb! Na meglátjuk! Mert persze most a tejcsi a legfontosabb! Főleg hoyg ilyen nehezen ment!

Húúú bocs teleraktam az oldalt magunkkkal! :roll:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


jó reggelt!

A tegnapi nap egy nagy rakás szar volt.Nem bírtam Andrissal egész délután és este is is csak sírt de 22:30ra kibukott ahogy én is.De most reggel újra kezdte de hál ég alszik.
Nekem is ma kellene mennem kontrollra.Jajj de nincs kedvem hozzá. :( :( :( :(
Lehet, hogy jövőhéten megyek mert ma szar az idő egész reggel esett és most is.Ma nagyon csúnyán beszélek azt hiszem.
Csinálok ma apának egy kis babgulyást de jó neki, hogy ehet belőle. :roll: :roll: :roll: :roll:
Megyek felis rakom mielőtt felkel Andris de én már néha csak úgy hívom BANDITA!!!! :D :D :D :D :D Persze más nem hívhatja így . :wink:

Bogi:néha mikor rak fel valaki képet a gyerkőcről nekem is olyan érzésem van mintha a sajátom lenne rajta. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Csanád babáknak nagyon boldog névnapot!!!

szörnyű ez az idő...

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Sziasztok!
Kicsit lemaradtam, most csak beleolvastam, és a képeket megnézegettem!!!
Lányok! Ezek a gyerekek csodaszépek, és mennyire hasonlítanak a nagyobb tesókhoz, hihetetlen!!! :lol:
Ezt a kerületes támogatást igényelni kell? Utána érdeklődöm akkor én is, hogy a XIV-ben van-e... :shock:

Kép

Kép
eda7
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?