Halihó Lányok!
Nem is tudom, hogyan kezdjem... olyan régen voltam már itt megint és szégyellem is magam érte
Remélem azért még nem feledtek
Mert hiányoztatok ám
(nem puncsolni akarok, de tényleg gondolok rátok attól függetlenül,hogy nem tudtam most jönni)
Most csak 2 oldalt tudtam visszaolvasni, mert azt sem tudom mikor olvastam legutóbb
igyekszem valahogy visszakapcsolódni a vérkeringésbe - de holnap elutazunk Balcsira (Bejci hallod?
) szóval hétfőig nem leszek megint. Ott van net, majd lehet benézek, de tudjátok hogy van ez,ha máshol van az ember.
Most reagálék párat, csak úgy ami eszemben maradt az olvasásból.
Először is:
Eszike,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KíVÁNOK UTÓLAG IS!!!!!
Honey,
Nagyon nagy gratula Flórának mind a felálláshoz, mind a cumisüvegből ivához!!! Jupppiiiiii!!!
Neked pedig minden elismerésem az ügyes, frappáns tettedért. Teljesen egyetértek a Veled! És én is csatlakozék a többiekhez, hogy nagyon szép anyuci vagy, szép nő, az a liácska a nyomodba sem ér!!!
Komolyan!
Am,
Mennek a drukkok ezerrel!!! De hiszem,hogy minden rendben lesz!
Ági,
Dávid kúszik???
GRATULÁLOK!!! és pedig hogy aggódál, vagy paráztattak. És láss csodát.
Ezzel ellentétben Andorom még nem
Illetve ez így most nem teljesen igaz, mert 2 napja elkezdett egy kúszás félét, de nem a szabályos ellentétes mozgással, hanem keményen tolja magát a lábával a szőnyegen és csavarja a popóját, ficereg előre,hogy elérje a játékát
Édes nagyon!
Betegeknek gyors gyógyulást!
Szeder,
Nagyon tetszik az ötleted a zenei parádéval
16 éve?mmmmm,mikor is volt az
(én akkor 13 éves lévén még nem játram dizsibe
de azért Dr.Alban,Haddaway és társai voltak nálunk is)MInt pl. ez is:
http://www.youtube.com/watch?v=gzyFmilkd80
Starlark,
Dm? Mi megyünk most a koncertjükre 23án
szeretjük, egy Mode klubban is jöttünk össze
Bár az új album elég érdekes...de kezdjük megszokni (azért gáz,hogy szokni kell)
Tejtermékek: Én még nem merek adni Andornak,mert Szabolcsomnak volt pici korában tejkiütése, szóval így még ezek a finomságok sztem váratnak magukra.
Rólunk:
Kúszás témát már írtam Áginál. (apropó,van még valaki,akinek még nem kúszik-mászik a csöppje)Végülis nekünk is van kúszás féleség,de ez még nem az a szabályos dolog.
Fogak: tegnap vettem észre,hogy már nagyon böki a felső 2 mettsző csúcsa Andorom ínyét. De még nem törtek ki. Úgy látom egyszerre jönnek. Ez talán meg is magyarázza az elmúlt hét nehézségeit,mert napközben sokszor nyüszizett,nem akart egyedül eljátszani,sőt sokszot a szőnyegen maradni sem,hanem elég sokat kellett vele jönni menni. ÉÉÉÉÉs nem fogadott el semmmmmmi mást csak tápit
azt hittem -tegnapig -,hogy a melegtől volt ez az egész, de most már nem biztos. Most 2 napja max napi fél üvegnyi bébikaját eszik, viszont amit maga tud bevenni -kölesgolyók - vagy amit én adok a szájába és nem kanállal az csúszik. pl. narancs,banán.Szóval én is adok már neki szilárdat. Meg babapiskótát is, de a kölesgolyóval ügyesebben bánik, meg nem tudja úgy széttrutyizni.
Berregés az nálunk is még mindig nagy favorit, és a kisautóját tologatva is berreg neki
Ezen kívül még integet, van,hogy az egész karját lóbálja,és van,hogy csak a kis csuklóját illetve inkább az ujjait mozgatja
:D olyan haláli
És ha mondom,hogy sziaaaa,akkor van,hogy ő is szisszeg, hogy "ssszz" ssszzz
Ülni ül már egyedül, de nem maga ül még fel.
Egyre jobban kifejezi az akaratát.
Nagyon imádja ha dobálom (óvatosan persze
) akkor nagyokat kacag.
csjúúú most hirtelen nem jut több az eszembe, így is elég hosszú lett.
Ha nem bánjátok, mindjárt keresek képeket,amik nemrég készültek.
Van benne állatkert nézős is - először voltunk Andorral állatkertben - nagyon tetszettek neki az állatok. Pontosaban azok,amelyek mozogtak és így észrevette őket.
Szép estét mindenkinek!
[/b]