Új privát üzeneted érkezett!

Időmilliomos vagyok mindennel végeztem, -kivéve a vasalás, de azt majd este- :lol: Adél szudít, ilyenkor, ha itthon vagyunk 2,5 - 3 órát is akár.
Tegnap meg olyan ügyik voltunk a párommal este,hogy a mai ebédet akkor főztük. Együtt. Úgyhogy ma plusz időm van ezért.
(majd csak este megyünk vásárolni, mert a párom elvitte a kocsikulcsomat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: úgyhogy nem tudtunk ma menni semerre Adéllal.

Tigrincs:
De jó,hogy ilyen ügyesen eszik Zalán! Párolt zöldség?? Úgy egybe oda adod Zalánnak például a répát?? Tök jó ötlet. Én is kipróbálom!
Tegyél képet Zalánról!
Am:
Minden erőmmel szorítok holnapra..nagyon szívügyem , hogy minden rendben legyen Minivel! Tegyél képet te is, mert rég láttam Gyuszikát!!

Nagyon mérges vagyok, hogy pont most romlik el az idő, amikor hosszú hétvége lesz.. jövőhét szerdán lesz ismét jó idő!
Mondjuk a másik fele,hogy a gazdaságnak meg kell, hogy essen az eső, mert különben ismét minden zöldség, gyümölcs méregdrága lesz.. hát ez az ördögi kör soha nem zárul be!

zép napot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szeder74 2009.05.27 13:09-kor.

szeder74

Szeder: Reggel 9- kor eljöttünk Biussal Fűzfőre... gépet apa adja majd le borítékban Gyuszi nevével, de csak kédő délután... bocsesz :oops:
Adél popsija rendbejött? Nem találtam meg az összetevőket, de havisszamegyünk Pestre felforgatom a lakást..
Vendég

Jaj Bejci!!!!!!!!
Tök ügyes vagy,hogy ketten mentetek Fűzfőre!!! Mikor mentek az új kocsiért??????? A gépet köszönöm szépen, ha beviszitek!!
Jaj.. nem teszünk ide képet?? Tegyél te, szerintem a többiek is szívesen látnák :wink: :wink: :wink: 8)
Jaj, sokat fogok rátok gondolni vasárnap!!!!!!!!!! De jó is lesz nektek!!!
Tényleg hányan lesztek a keresztelőn????

szeder74

A.m: Mega-giga drukkok mennek!!!!!!+++++++++++++++++++ Minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!

Tigrincs: Engem is érdekelne, hogyan adod a zöldséget!? Te bátor anyuci!!!

Szeder: Milyen babapiskótát adsz Adélnak? Lehet, hogy én is adok majd Biusnak, mert nagyon rámoccan minden kajánkra! éS ha nem kap.... kattttasztróóóófa!!!
Vendég

Bejci!
Nem jött rendbe teljesen. Talán egy picit halványabb piros .. szegénykémnek azért fájhat.. nem?? Hisz be van gyulladva.. :( Holnap megyünk oltásra (agyhártyagyulladás 2. kapja) és a doki úgy is látni fogja.. én már tettem rá DE csak a popsifelőli részre Canestent mert attól tartok gomba.. de nem büdös.. hát holnap úgyis kiderül, de megköszönöm,ha majd elküldöd az összetevőket!

szeder74

Am: mennek a drukkok!

Szeder: répát speciel nem nagyon, mert azért Zalán nem rajong, de pl cukkini, alma gerezdeket (almát is megpárolom), banánt is kapott már kézbe, meg Hollés rizspépből csinálok néha rizskockákat.

Ez még lemaradt: nekünk június 1-jén lesz a keresztelő :)

Kép
kistiggrincs

Bejci!
Wanner -t adok neki.. DM-ben, és minden nagyobb bev. kp-ban lehet kapni.. kicsit húzós kb 700.-fT egy dobozzal, de sokáig elég, HA nem az anyuci eszi meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jaj, de jó nektek, hogy ott vagytok anyukádnál!!!!

szeder74

Szeder: Majd apát megkérem, hogy intézkedjen kép ügyben, mert az Pesten van.
Keresztelőn 10 felnőtt és Biuson kívül 3 gyerek lesz!
Kocsiért apa megy pénteken, egy kollégája leviszi Tatabányára.
Most a keresztelővel kapcsolatban azon parázok, hogy nem emlékszem pontosan a menetére, és van egy ima,amit a keresztszülők, meg mi mondunk, de elfelejtettem, hogy melyik az.... és még meg kellene tanulni...
Vendég

Tigrincs: Zalán és Bius a fontos dolgokat szinte együtt csinálják... születés, keresztelő... :lol: :lol: Na jó, csak ezt a kettőt! :wink: Fiúcskát mibe lehet öltöztetni keresztelőre? Vagy ez hülye kérdés volt?

Lányok! Máshol is ilyen nagy szél van??? Eddig, ha mi Balcsira jöttünk, mindig elromlott az idő!! Mi lesz nyáron???? Végig itt leszünk! :twisted:
Vendég

Bejci: valami csinos nadrágot szeretnék neki, valószinűleg kisinggel, holnap megyünk megvenni ;)

Kép
kistiggrincs

Itt vártam, hogy még írj Bejci.
A keresztelő szövegét kérd el a paptól, hisz még van időtök akár elsétálni is babakocsival a plébániára.. (bár nem tudom,hogy merre lesz a keresztelő helyileg :oops: :oops: :oops: ) Milyen idő van Fűzfőn??
Itt fúj a szél és be van borulva nem láttam ma jóformán a napot.

Tigrincs!
De jó,hogy nektek is lesz keresztelő? Ti hányan lesztek??

Hát nálunk ugye jövőre lesz a keresztelő, mert az esküvőnkkel lesz megtartva :P
Hogy mikor azt még nem tudjuk pontosan.. de valamikor a nyáron. A szertartásra is szeretnélek majd benneteket -mindenkit, aki kíváncsi ránk- meghívni :wink: bár ugye ez még nagyon odébb van, de már tervezem :wink: meg félek is ismét férjhez menni 8) :oops:

szeder74

Bejci még írtam, de már válaszoltál is.. rossz idő van felétek....!! :twisted: :twisted: is.

szeder74

De el lennék veletek egész nap.. de megyek ejtőzöm egyet, mert hosszú még a nap!!

Este -vasalás után- jövök még!!!

Legyetek jók!

szeder74

Szeder: szerintem olyan 30-40-en lesznek maximum.

Ha meg lesz az időpont az esküvő+kersztelőről szóljál majd :)

Kép
kistiggrincs

Sziasztok Lányok!

Hát, mégsem tűntem el teljesen - már megszoktam, hogy olvaslak Titeket, és ahogy először is rávett a lelkiismeretem, hogy szóljak Hozzátok, most sem történt másképpen. (Úgy látszik a "kukkolás" nem az én műfajom :wink:

Egyelőre csak néhány köszönet - nem is mindig tudom, hogy személyesen kit is illet - az ötletekért: Szeder, a bodzaszörpért, nagyon fincsi lett, én is kipróbáltam! :)

Márti, a Liliputi cipőért: felmentem a honlapjukra, és rendeltem magunknak, nagyon édesek! :)

Minyu / és még valaki/ a babakaja-ötletekért (nálunk is kezdődik a túró-szezon). :)

Honey: a női önérzetért és erőért, no meg az intelligens végig-csinálásért! Nem lerültem ilyen helyzetbe (még), de eszembe fogsz jutni, ha mégis! :?

A ház-keresőknek, remélőknek és találóknak sok sikert, gratulálok, és jó fészekrakást kívánok!

A betegeknek gyógyulást! Babócák édesek, ügyesek, azt hiszem Csongi és Noncsi jár legelöl mozgás-ügyileg (az én Manóm legalábbis még nem tart ott, ahol ők). A.m.: drukkolok Nektek! :!:

Betti! Remélem jól sikerül a pihenés Julcsi nélkül is! Még nem került sor arra, hogy manó nélkül legyek, és nem tudom, milyen lenne, de ebben mindenki más - és szerintem mindenkinek a saját érzéseit kell követni.
:oops:

Rólunk: Manó "betöltötte" a 9 kilót, kúszik-mászik (bozótharcosként is és szabályos négykézlábazva is): Nagy "dumás", persze nem értjük mit mond (kivéve, mikor azt, hogy NEMNEMNEMNEMNEMNEMNEM) :lol: Mosolygós, elbűvölően kedves, és jó alvó (bár az utóbbi időben éjszaka mi is kelünke gy evésre).

Egyelőre ennyi, még igyekszem felvenni a szálakat.

Csatolok egy friss képet!
Kép
realdream

Szeder, Bejci: na hol vannak azok a képek??? Kíváncsian várom.

Bejci: nyugi itt is tornádó van, bár gondolom a Balcsinál durvább. Egyébként a Balcsinál van már mozgolódás? (leszámítva a mai sz.r időt)
És kik lesznek a keresztszülők? Mi alapján választottatok? (bocsi, ha már írtad)

Realdream: dejó, hogy visszajöttél! Nagyon jó a kép! Gyere máskor is. Nem muszáj reagálni az írásainkra, csak gyere mesélj, és rakj képet! Szeretettel várunk.

Szeder: én is a köpönyeget (is) szoktam nézni, de nagyon nem mond jókat hétvégére. Szinte már biztos, hogy nem is megyünk :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
De a papa beígérte, hogy bármelyik nap (vagy akár egész hétvégén) vigyáz Noncsira, mi csak menjünk, pihenjünk, programozzunk valamit.
Ma én is nyomi vagyok egyébként. Valami rettenet fáradtság van rajtam. Bár én eddig arra fogtam, hogy pár napon belül megjön. Na és ez miatt valahogy tiszta zizi vagyok már 2-3 napja. Átmentem "szőke" nőbe erőteljesen. Olyan összefüggéstelen dolgokat csinálok és mondok, hogy én is elcsodálkoztam magamon.

Tigrincs: ugye majd hozol képeket a keresztelőről?

A.m : gondolok rátok sokat! Drukk ezerrel!
Vendég

Readleam!
Nagyon szépek vagytok!
Milyen nagy Manód van már neked is :)
Gyere sűrűbben.
Merre is laktok?? Bocsi, tuti írtad, de elfelejtettem!

Mi lenne, ha lenne egy olyan játékunk,hogy mindenki beszúr egy-egy olyan linket (youtube.com ról) , amit annak idején a diszkóban szívesen hallgatott, és táncolt rá..???? A többiek meg meghallgatják.. perces számokra gondolok, azt még a babával is lehet hallgatni :) ha nem is végig egy-egy számot..de ízelítőnek! HM??
Lehet, hogy ezzel is egy kis színt tudnánk bevinni a hétköznapokba...! Nem azért, hogy nem szeretek baba témáról beszélgetni, hisz akkor nem jönnék ide, hanem úgy gondolom,hogy itt mindenkire ráférne egy - pár perces kis kikapcs..
Tudom,hogy időhiány, de nem kell minden nap..
Lehet,hogy akkor megtudnánk egymásról a zenei ízlést is.

Kezdem én.. (ökör elől) :lol: :lol: 16 évesen cirka: 18 éve! mentem először diszkóba igazi vidéki diszkó volt és már! este 10 re otthon is kellett lennem, képzelhetitek !!

Ez volt 18 éve a kedvencem:
http://www.youtube.com/watch?v=4IbPGxYW ... re=related

Nem kiröhögni :lol: :lol: Húú már nem tudnék erre táncolni.. túl lassú nekem, de akkooooor... húúú imádtam!

/Néha jólesik egy kis nosztalgia :wink: /

szeder74

Vendég

Eszike!
Húúúúú te már nyomtad rendesen a ritmust!!! Ez igen! Ez már közeledik a mai bugihoz. Nem hiába kis fiatal vagy! :) -Ebből is látszik!
Imádtam én is Dr. Alban-t!!! :lol: :lol: :lol:

szeder74

Párosíthatjuk akár anno-s képpel is... láttam Bejciről olyan bomba jó képeket!!!!! :shock: :shock: q..va jól nézett ki. (persze lefog még fogyni, de akkor is olyan bige volt csak pislogtam rajta)
Mit szóltok hozzá??
Mert engem is csak így, dunduskán ismertetek meg.. pedig......!!! 8)
Hm?
Eszike??
-lehet fényképezni régi képet és azt feltenni.. szerinted??

szeder74

Szeder: persze lehet képet fényképezni aki nem tud scannelni. Én majd kotrok otthon valami régi képet... most apumnál vagyok, és kb. kedden érek haza. De akkor rakok fel, ha más is benne van a játékban!
Na azért olyan fiatal nem vagyok!!! Én kb. 16 éve kezdetem a bulizást. És kemény 60 Forint volt a belépő, és szintén 10-re otthon kellett lennem! Jajj, jajj, régi szép idők.......................
Vendég

Szeder!
Bp. III. kerületben lakom, Csillaghegy és Római határán - nem biztos, hogy írtam, azt hiszem csak Eszike kapcsán írtam, hogy valaha én Feléjük laktam (Pécsett éltem 19 éves koromig).
Ne izgasd már magad folyton a korod miatt! Tuti nem Te vagy itt a korelnök :wink: , én pl. 16 éves majdnem 22 éve voltam, és még egészen jól érzem magam :lol:
Na, én lassítok a tempótokon kicsit (de nem a korom miatt :twisted: )

http://www.youtube.com/watch?v=n7CuJ8cR ... re=related
realdream

szeder,
szerintem én vagyok a korelnök :( hiszen idén töltöm a 4. X-et
még leírni is szőőőőőőrnyű

én is kb 16 évesen mentem először dizsibe és Modern Talking már akkor menő volt
de nekem kedvenc az ez volt
http://www.youtube.com/watch?v=mnqj31VPNoE

meg ez
http://www.youtube.com/watch?v=uWx7zv24vCI

Kép
Kép
csibe21

Realdream!
Imádom ezt is! Akkor nem is laksz messze Solymártól!

Lassan össze lehetne állítani egy bulit.. :lol: mindenféle zeneszám.

szeder74

CSajok! Magyar zene is játszik??? Akkor én ezt: na nem a színvonal, hanem a hangulat miatt:

http://www.youtube.com/watch?v=fW3z8pks ... re=related
Vendég

És ha már nyár, akkor kis kedvcsináló:

http://www.youtube.com/watch?v=x5h1GI2oNpk

http://www.youtube.com/watch?v=ErKhlyPy ... re=related

Az a vicces, hogy ez egyik sem eredeti előadó....mármint nem is ők énekelnek.... :? De attól még imádtam erre rázni... :lol: :lol:
Vendég

Szeder: Én nem akarok feltenni régi fényképet... mert annyira leamortizálódtam azóta.... mintha nem is ugyanaz az ember lennék!! :?
De ha más is, akkor egye-fene...
Vendég

Bejci!
Eszi is tesz én is teszek képet, ha hazakerül a gép majd :) .. szerintem nem gáz.. én sem vagyok már a régi.. de nem is ez számít.. ha nem lennének a gyerekek és az évek, akkor tuti egy szarkalábunk sem lenne.. és plussz kilók sem jöttek volna.. (tisztelet a kivételnek)

Naggggggyon tuti zenéket tesztek fel csajok!!!!!!!!! Tök jó a kedvem tőlük!!! Imádom a zenét!
Beleképzellek közben benneteket, hogy nyomjátok a bugit :lol: :lol: tök jó!!!!!!!

szeder74

Sziasztok!!!

Szeder ez tuti ötlet Én is csatlakoznék:

http://www.youtube.com/watch?v=GtVHGLxlvbM

Gyors egy pár szó Rólunk:
Megvagyunk, jól vagyunk!!! Ramónának kint van az első foga amit iszonyú nyűgösséggel visel :( Azt hiszem jön a következő is!!
Olvasni csak nagy vonalakban tudok a héten minden nap itt van nővérem kislánya is. Eléggé lestrapál a 3 csaj. Plusz nekiálltunk a tereprendezésnek is. Iszonyú sok munka van még.

Eszike nem beszéltem a homeós dokinővel mert miután írtam hogy jobban alszik Ramóna utána jó pár nap úgyis volt aztán az újabb nem alvásnak meg már kiderült, hogy a fog az oka! Múlt csütörtökön fél óránként kelt éjjel azóta ismét javult a helyzet!!

Képek amiket feltettetek egytől egyig szuperek!!!

Nekem annyira nincs időm mostanában ideülni, hogy az iszonyat! Előbb is Kornélia pisilt a bilibe mire elintéztem jöttem vissza Ramóna már pakolta ki a virágföldet :(

Most sajnos már mennem is kell, amint tudok jövök!!!

Mindenkinek sok Boldogot akinek aktuális valamiért!!!!
Puszi

Kép
Kép
lanta

Húúúú, csajok, micsoda hangulat!

Most csak gyorsan helyzetjelentek, mert alig győztem visszaolvasni, az írás máskorra marad:

szal úgy tűnik, "3 napos láza" volt-van, mára teljesen láztalan lett Csongi és a mellkasán halvány pöttyöcskék vagy inkább foltocskák vannak...

szaladok, még felteszem a lencselevest.

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok! :)

AM: Szorítok holnapra! :)

Szeder: Sudocrem nem vált be? Azt szokták gomba ellen is használni.

Realdream: De jó hogy jöttél, szép nagy már a manód :)

Eszike: Sajnálom hogy az időjárás elrontotta a hosszú hétvégéteket, de azért használjátok ki a papa felajánlását és menjetek kicsit lazulni.

Hehe ez tuti játék, de én pl életemben egyszer se voltam diszkóban :) Nem voltam társasági ember.
Otthon prodigyre lázadtam de azt inkább nem linkelném be :)
inkább ezt :
http://www.youtube.com/watch?v=HVXcdE3uup0&feature=fvste2
de ettől függetlenül 20-on évesen lettem DM fan, de imádom a Vangelist Mike Oldfield-ot és a kelta zenét minden mennyiségben /ez utóbbit már a gimiben is/ :)

Csibe: A selfcontroll nekem is bejön :)

kép? egye fene teszek :) érettségi kép játszik? vagy olyan amin hegyet mászok cca 30kg kevesebben?:)

Kép

Kép
starlark

Hogy tudok feltenni én is zene videot? Nagyon jóóóó zenéket tettetek fel. Ezek közül én is nagyon sokra csápoltam anno. Régi szép idők, de jó is volt ...

a.m.!
Én is drukkolok, de tuti minden ok minivel.

Hétvége óta reggelente mikor felébred Dávid, hasra vágja magát, és úgy tesz-vesz a kiságyban, nézelődik ezerrel. Mikor észrevettem ezt, akkor megnéztem mit csinál, hát ezt láttam:
Kép jó reggelt

Noni ez mehet a 8 hós videoba!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

még néhány kép a hétvégi babatalálkáról:

Kép vele smacizott a drágám

Kép itt még csak játszunk, de pár perc múlva...

Kép új játékom, a minta simogatása

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ezt még el kell mondanom, aztán befogom, mert elkezdődött a House, amit imádok.
Ma a gyógytornásznál olyan keservesen sírt, mint akinek nagyon nagyon fáj, amit csinálnak. És fájt is neki. Eddig csak olyan szimpla sírás volt masszír közben, de most. Húúú, olyan rossz volt látni, de muszáj, hogy lazuljon a lába. Nem jó, hogy csak húzza a lábait maga után, az egyiket se használja kúszás közben, a gy.tornász szerint. És ez rögzült a gyereknél, ezt kell kiiktatni belőle.

Na mentem.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Halihó Lányok! :)

Nem is tudom, hogyan kezdjem... olyan régen voltam már itt megint és szégyellem is magam érte :oops: Remélem azért még nem feledtek ;) Mert hiányoztatok ám :) (nem puncsolni akarok, de tényleg gondolok rátok attól függetlenül,hogy nem tudtam most jönni)
Most csak 2 oldalt tudtam visszaolvasni, mert azt sem tudom mikor olvastam legutóbb :oops: igyekszem valahogy visszakapcsolódni a vérkeringésbe - de holnap elutazunk Balcsira (Bejci hallod? :D ) szóval hétfőig nem leszek megint. Ott van net, majd lehet benézek, de tudjátok hogy van ez,ha máshol van az ember.

Most reagálék párat, csak úgy ami eszemben maradt az olvasásból.
Először is:

Eszike,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KíVÁNOK UTÓLAG IS!!!!!

Honey,
Nagyon nagy gratula Flórának mind a felálláshoz, mind a cumisüvegből ivához!!! Jupppiiiiii!!! :)
Neked pedig minden elismerésem az ügyes, frappáns tettedért. Teljesen egyetértek a Veled! És én is csatlakozék a többiekhez, hogy nagyon szép anyuci vagy, szép nő, az a liácska a nyomodba sem ér!!! :) Komolyan!

Am,
Mennek a drukkok ezerrel!!! De hiszem,hogy minden rendben lesz!

Ági,
Dávid kúszik??? :shock: :shock: :shock: GRATULÁLOK!!! és pedig hogy aggódál, vagy paráztattak. És láss csodát.
Ezzel ellentétben Andorom még nem :( Illetve ez így most nem teljesen igaz, mert 2 napja elkezdett egy kúszás félét, de nem a szabályos ellentétes mozgással, hanem keményen tolja magát a lábával a szőnyegen és csavarja a popóját, ficereg előre,hogy elérje a játékát :D Édes nagyon!

Betegeknek gyors gyógyulást!

Szeder,
Nagyon tetszik az ötleted a zenei parádéval :)
16 éve?mmmmm,mikor is volt az :D (én akkor 13 éves lévén még nem játram dizsibe :D de azért Dr.Alban,Haddaway és társai voltak nálunk is)MInt pl. ez is:
http://www.youtube.com/watch?v=gzyFmilkd80

Starlark,
Dm? Mi megyünk most a koncertjükre 23án :) szeretjük, egy Mode klubban is jöttünk össze ;) Bár az új album elég érdekes...de kezdjük megszokni (azért gáz,hogy szokni kell)

Tejtermékek: Én még nem merek adni Andornak,mert Szabolcsomnak volt pici korában tejkiütése, szóval így még ezek a finomságok sztem váratnak magukra.

Rólunk:
Kúszás témát már írtam Áginál. (apropó,van még valaki,akinek még nem kúszik-mászik a csöppje)Végülis nekünk is van kúszás féleség,de ez még nem az a szabályos dolog.
Fogak: tegnap vettem észre,hogy már nagyon böki a felső 2 mettsző csúcsa Andorom ínyét. De még nem törtek ki. Úgy látom egyszerre jönnek. Ez talán meg is magyarázza az elmúlt hét nehézségeit,mert napközben sokszor nyüszizett,nem akart egyedül eljátszani,sőt sokszot a szőnyegen maradni sem,hanem elég sokat kellett vele jönni menni. ÉÉÉÉÉs nem fogadott el semmmmmmi mást csak tápit :shock: :shock: azt hittem -tegnapig -,hogy a melegtől volt ez az egész, de most már nem biztos. Most 2 napja max napi fél üvegnyi bébikaját eszik, viszont amit maga tud bevenni -kölesgolyók - vagy amit én adok a szájába és nem kanállal az csúszik. pl. narancs,banán.Szóval én is adok már neki szilárdat. Meg babapiskótát is, de a kölesgolyóval ügyesebben bánik, meg nem tudja úgy széttrutyizni.

Berregés az nálunk is még mindig nagy favorit, és a kisautóját tologatva is berreg neki :D
Ezen kívül még integet, van,hogy az egész karját lóbálja,és van,hogy csak a kis csuklóját illetve inkább az ujjait mozgatja :D:D olyan haláli :D És ha mondom,hogy sziaaaa,akkor van,hogy ő is szisszeg, hogy "ssszz" ssszzz :D

Ülni ül már egyedül, de nem maga ül még fel.
Egyre jobban kifejezi az akaratát.
Nagyon imádja ha dobálom (óvatosan persze ;) ) akkor nagyokat kacag.

csjúúú most hirtelen nem jut több az eszembe, így is elég hosszú lett.
Ha nem bánjátok, mindjárt keresek képeket,amik nemrég készültek.
Van benne állatkert nézős is - először voltunk Andorral állatkertben - nagyon tetszettek neki az állatok. Pontosaban azok,amelyek mozogtak és így észrevette őket.

Szép estét mindenkinek! :)

[/b]

KépKép
KépKép
gabolino

szeder,
naaagyon jó ötlet!! Bejcivel totál egyezik ám az izlésünk.
Lehet vér ciki, de én a fősulin voltam elöször "diszkóban". Addig nem engedtek a szüleim. :lol: :lol: Annyira fogtak, hogy még Tatabányára is nap mint nap le kellett járnom vonattal, nem lehettem koleszos. :lol:

(egyébként nagyon köszi a bókokat, igazán jólesett.... de hagyjuk már ezt a "topiccica" címet.... mert tök kellemetlenül érzem magam tőle. Nem akarok ellenszenvet kiváltani senkiből. )

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Kép Fülmosás
Kép Makimajom :D Kép Kép Kép Kép Kép KépKép

KépKép
KépKép
gabolino

Honey,
Sztem ez nem ciki :) Már csak azért sem mert én is az egyetemi évek alatt kezdtem el belecsapni a iccakába :D és bepótoltam a "lemaradást"

KépKép
KépKép
gabolino

Húúúú Flóra ma kibírhatatlan volt!!!
A mai nap volt az elmúlt 8 hónap egyik mélypontja!!!
Az éjszakánk is katasztrófa volt, és ezt követte egy überhisztis nappal. 2x20 perc alvással.
Nagyon tudatára ébredt. Folyamatosan állni akar, ha nem megy neki elsőre hisztizik, ha segítek, akkor mégjobban. Ha nem történik azonnal az amit akar, akkor azonnal üvöltés.
Szóval már alig vártam, hogy vége legyen ennek a napnak.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Jaaaj Csajok, bocsesz,de ezt a 1 képet még muszáj feltennem :)
Kép

KépKép
KépKép
gabolino

gabolino,
jaj nektek mindig olyan szuper képeitek vannak Andorról!! Irtó cuki!

Na dobok fel néhány kiskori képet - hogy végre mondja már valaki azt, hogy Flóra rám (is) hasonlít! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

na és teszek fel tini képeket is.
( az egyik képet kitettem a hűtőnk ajtajára.... ha esetleg portyázni indulnék, rögtön elmegy a kedvem! ) :lol: :lol:
Kép 16 évesen

Kép 20 évesen - A bulikorszak kezdete!!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

gabolino,
olyan gyönyörű csókos szája és kék szeme van Andornak!!!!
Jól sikerült kriskrapek!! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

bejci,
te nagyon otthon van a magyar slágerekben.... mi volt annak a dalnak a címe, amit a Tunyogi Orsi énekelt és az volt a refrén, hogy "jött egy felhő és leszállt közénk..."
Fel akartam tenni, de nem találom így...

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Jesszus de gáz vagyok!! :shock: :shock: :shock:
Bocsi csajok, esküszöm nem direkt, hogy mind a 2 kép fürdőrucis. Csak rólam kizárólag a nyaralások alkalmával készült kép. Mivel mint általában minden tininek, nyűg volt a fotózás.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey: Én megtaláltam, de tedd be te a linket :lol:
Orsi-Ha lemegy a nap
Csúcsszuperek a képek

Kép
Kép
noni78

Kép
Kép
noni78

Sziasztok!

Szeder, gratula, jól felpörgetted a topikot! :lol: :wink:
Nagyon jó számokat raktatok fel! Nosztalgia-party! :lol:

Én sem jártam középiskolás koromban diszkóba, mert tarisznyás voltam: Hobo, Deák Bill stb. koncertek voltak akkoriban a menők. Aztán fősulin buliztam sokat, és erről a számról mindig a fősulis dorbézolások jutnak eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=GqKu9xPBaZ0
Ettől meg mindig rosszalkodni támadt kedvem:
http://www.youtube.com/watch?v=TlLWFa1b1Bc

Honey,
oké, megértettem a kisbetűs részt, de én is egyet értek a többiekkel, neked aztán nincs miért aggódnod! :wink:

Gabolino,
fantasztikusak a képek! Andor tündéri, és nagyon szépek vagytok a közös fotókon!
Kúszás miatt ne aggódj, napok kérdése és ráérez majd a technikára.
Julcsi már mászik szabályosan négykézláb, de még nem tud egyedül ülni :?

Ági,
Nagyon rossz lehetett nézni, ahogy Dávid szenved, de hát a hasznára válik. Erről eszembe jutott egy "bölcsesség", amit anyám számtalanszor elmondott nekem kamaszkoromban és úúúúútáltam: inkább Te sírj százszor, mint én egyszer. :twisted:
De van benne igazság...
A kis lakberendezős, azaz ágyberendezős kép nagggyon jó! :lol:

Starlark,
megmosoyogtattál: "otthon Prodigyre lázadtam" Ez konkrétan miből állt? :lol: :lol: :lol:

Minyu,
örülök, hogy Csongi rendbe jött!

Csibe,
Ne hülyéskedj már!!! A korunk csak egy adat a személyinkből, semmi több. Én meg nem mondtam volna rólad, hogy közeledsz a negyvenhez!

Realdream,
Jó, hogy újra itt vagy, gyere máskor is! Ti is nagyon szépek vagytok a fotón!

Rólunk:
Julcsi is megtanult integetni (felemeli a kezét és az ujjait csukja-nyitja) azóta folyamatosan integet, még a Szellőnek is csápolt ma a híradó alatt. Megzabálom, olyan édes. És már próbálja mondani, hogy gyere, GYEE. Olyan jó látni, hogy okosodik napról napra! Hál'Istennnek nekem nincs miért panaszkodnom rá, sokat alszik, éjjel egyhuzamban 12 órát, nappal jól elvan, csak néha hisztizik be, de nem olyan mértékben, hogy kiborítson. Még mindig egy kis tündér. :D

Kép
hbetti

Honey,
én is ezt tettem fel! :lol:

Kép
hbetti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?