Sziasztok!
Anikó - semmi gond, szerintem mindannyiunknak vannak érzékeny periódusai, emlékszem, anno más is felemlegette, hogy nem válaszolt senki a kérdésére... ezután csináltuk úgy, hogy ha kérdés van, pirossal kiemeljük
Ez hatásos! Köszi, hogy külön emlékszel rám
Bár akkor nem a legjobb dolog miatt (vérzés), de a lényeg, hogy minden okés most már!
Én se vittem még Lottit uszodába vagy bárhova, ahol medence van, de most már nekiindulunk szerintem, mert hívtak minket az Aquaworld-be. Csak azt nem tudom, hogy veszek fel fürdőrucit
Szerintem tankini lesz belőle, mert a hasam katasztrófa
Tali eddig már volt kettő, amikre sajna mi nem jutottunk el, de most majd megyünk júni közepén!!! Jössz te is?????????
Zsuzsu - jó kis napirend
A tejpépet kérdezted: ez a Milupának a tejpép csodája, nagyon fini (megkóstoltam, mint mindent, amit Lottinak adok), a vaníliás és a csokis is (előbb finibb). Sima por, előzőleg felforralt és lehűtött vízzel kell összekeverni (nekünk nem jött be az, ahogy a dobozon van írva, így 6 evőkanál por és 100-120 ml víz a recept.
A tejpépet ált. uszira adom (szopi előtt), mert az esti cicizés ált. már a bealvásról szól és a tejpéptől tuti jól lakik
Én csak ajánlani tudom, Lotti mindig megeszi az egészet, pedig néha drukkolunk, hogy hagyjon belőle, hogy megehessük Zolival a maradékot
Mi volt az óvodaérettségi vizsgálaton??? Tényleg elhúzódott?
Remélem apával már elsimultak a dolgok!!!! Néha mi is össze tudunk ám kapni, nem is kicsit
Tüneményesek a gyerekek, a reggeli ébredés képen nagyon kis ügyi Konsti ahogy ül!
Jaj, most olvasom, hogy sikerült a vizsga, de jóóóó, gratula nagyon ügyi, okos kisherceg fiadhoz!
LKata - herpesz javul? Amúgy te így is puszilgatod Norbit? Mert én simán puszilgattam Lottit, aztán valaki azt mondta, hogy nem túl jó, hogy puszilgatom, mert megkaphatja a herpeszvírust, vajon igaz?
Nekünk megvan még a rácsvédő. Most már ugye egy szinttel lejjebb van az ágy és a rácsvédőt lejjebb tettem, de az egyik oldalon nincs, ami felénk van, hogy lássam éjjel is őt. Viszont mindig bevágja a fejét szegény ott, úgyhogy marad a rácsvédő a továbbiakban is,hogy legalább a másik 2 oldalon védve legyen a kis feje. Lotti is mindig tépkedi, sőt, sokszor úgy alszik, hogy belekapaszkodik, én ezért sem szedem le.
Amúgy ti már teljesen letettétek az ágyat legalulra???
Képek nagyon cukik, kalandra fal
Marek - de jó neked, hogy turiztál!!! Én már tök rég nem voltam, pedig imádok és mindig szupi cuccokat szereztem Lottinak. Képet tegyél fel majd róla!
Sensi - akkor Lillus tényleg szuperül alszik, mert amúgy Lotti is 21 körül alszik el és mégis felkel 6-kor és utána kb. 1-2 órán át fárasztani kell, csak aztán alszik ált. 1-1,5 órát.
Várj, van bizarrabb is, láttam, hogy van sztracsatellás is
A cicizés nem javulhat nálatok szerinted?
Ó, mi sem Lottinak hívjuk, én Nyunnyinak nevezem régóta
Tök érdekes, amit írtál, megnézem majd a linket, az biztos!!!
Veronika - ááá, én sem főzök, csak néha, ha úgy adódik, vagy sütök palacsintát, pudingot főzök vagy néha-néha tésztát. A vasalás muszáj a párom miatt, mert minden nap ingben jár
Lotti ruháit pedig mostantól nem vasalom, eddig mindet vasaltam és rengeteg energia és idő volt, úgyhogy befejeztem
Sajnálom, hogy a tali nem jött össze! Én amúgy szívesen talizok veletek, akár el is jöhettek hozzánk
Bár nem hatalmas a lakás, de az egyik szobában elég nagy habitapi van
Mi is sokszor mennénk ide-oda, csak hát ugye nincs kocsi és BKV-val nem egyszerű. Ti hol is laktok?
Szöszke - úúú, nagyon szuper tortátok volt, kordult is a gyomrom rögtön!
Beöntés
Legalább kijött a dugó
Após - sonka
Mit szóltál???
De édes Gergő, a kisördög nagyon ravasz
Mtücsök - de jó, hogy jöttök ti is a talira! Mi nem tudunk egyedül menni, mert nincs jogsim, de amúgy is szombaton mindig együtt vagyunk, úgyhogy így a jó.
Rólunk:
Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon... rossz napom volt...
Reggel felkeltem 6 körül Lottira. Nagyon-nagyon szédültem. Nekem elég sokszor alacsony a vérnyomásom (talán emlékeztek, hogy terhesen is nagyon alacsony volt), gondoltam, biztos az idő miatt, hogy jött a front és leesett a vérnyomásom. Megetettem Lottit, de akkor már totál durván szédültem. Betettem az ágyába és lefeküdtem az ágyba. A szédülés nem múlt. Majd átcsapott hányingerbe. Fel tettem a lábam, hideg vizes törcsit tettem magamra, ittam vizet . . . semmi. A végén már hánynom kellett, ami öklendezés volt "csak", mivel nem ettem addig semmit. Aztán próbáltam enni, nagyon nehezen ment, szédültem durván, szegény Lottival nem tudtam foglalkozni, mert ha a kezembe volt, már dőltem volna el simán. Elaludt, én is 1 órát. Felébredtem és még mindig nagyon-nagyon rosszul voltam
Iszonyat volt, már hívni akartam páromat, hogy jöjjön haza a melóból... aztán valahogy kitartottam, ettem egy banánt, ittam egy kávét, a vérnyomásomat folyamatosan mértem, mindig 80/50 (azaz 80valamennyi/50valamennyi volt, nem javult) volt. Aztán újra etettem, de böfiztetni már nem tudtam. Végül elaludt Lotti, én is vele pihentem és aztán jobban lettem kb. 2 órára. Azóta is szédülök és még mindig ugyanilyen a vérnyomásom... nagyon rossz és nem tudom mitől, mert szokott alacsony lenni, de így még sosem szédültem...
Na bocsi, hogy rátok zúdítottam a sirámomat, de tényleg nagyon gáz volt, szegény kicsi ártatlan Lottikám csak nézett az ágyból, hogy mi van, miért nem gagyogok neki, miért kussban cserélek pelenkát, mi van anyával
Remélem holnapra jobban leszek, ha nem, jön át anyu
Lotti megy amúgy, mint az őrült, már csodásan mászik, nagyon ügyesen, és kb. úgy teszi a kezeit előre, mint egy kölyökkutya, jó magasra emeli és elcsapja, tünemény, meg lehet zabálni, nagyon ügyes és már mászik fel rám, simán feltérdel, felhúzza magát, izgága kis gyöngyvirág
Na megyek, lefekszem, mert nagyon kikészített ez a nap, holnap meg ráadásul megint takarítanom kéne, mert jön újra érdeklődő a kecó miatt.
Mindenkinek jó éjt!!!