Piroska
De jó, hogy Hajnus elmozdult onnan, Akkor most már tudsz gyakrabban jönni
Megnyugodtál??
Adri
Szuperek a képek! Igen, valahogy így képzeltem.. Tök jó lett a hajad!!!!
A pelenkázó is tetszik, de én fiókosat szeretnék. Ott fogjuk megvenni, ahol a szekrényt csináltuk, csak most mindent elvisz a kőműves-meló (talán a hétvégén befejezik, már rohadtul várom) Milyen fürdőrucit találtál? Most kérdeztem a C&A-ban a tankiniket, mert amiket én kinéztem, ugyan tankinik, de nem kismamikra valók (felpöndörödik hastájon
), amit meg mutatott a csaj, hogy kimondottan terheseknek van, azok tök öregesek szerintem. MÁshol meg egyáltalán nem láttam.
Tünde
ezek külön dolgozat-témák, ennyi van-volt.....Ma újabbak csatlakoztak...
De ezek voltak az ucssók.....
jún közepéig van suli, de már nem bírom nagyon. A dokinéni szerint sem kellene erőltetni a dolgot. Mivel tegnap azt mondta, hogy minden oké odabent a bb-vel, így szerintem kihúzom a két hetet még valahogy. Már elkezdtem lezárni őket...
Dbea
Szuper Ízléses a lakásotok, nagggyon tetszik az étkező asztal, székek!!! gyönyörűűű! Jövő héten esküvő
De izgi!!!!! Nekünk augusztusban lesz 10
éve, hogy esküdtünk.....Életem legszebb 10 éve volt eddig!!!
Kívánom, hogy Nektek is nagyon szép, boldog közös életetek legyen!
Jimbone
Áron babázása nem semmi
Mekkora empátia a részéről, hogy anyát játszik!!!!!
Na, ezek a papír dolgok lassan időszerűek leszenk nálam is...
Ágota
Nekem a TAJ kártyám még a lánykori nevemen van, akkor azt kellene előbb intéznem, igaz?? Lehet, hogy anélkül nem is mehetnék szülni... Jajj, kitől kellene ezeket megtudni?? SZóval, kell TAJ-igénylés, Születési anyakönyvi kivonat... még mi????
Pelus 90 fokon sok szerinted? Ezekre az van ráírva, én azért gondoltam....
Ja, és az elérhetőség elérhetősége, azaz, hogy mi kit hívjunk? Téged keressünk???
Bikkmakk
Örülök, hogy jobban vagy, csak nem te is paramami vagy???? LEhet, hogy nekem is korábbról jön ez az egész pánikolás, már annyi szarban volt részem, többet nem bírnék elviselni...ÚGyhogy én teljesen megértelek! Nekem is nyilallott, azért is mentem el. De a bébi dolgozik odalent, csinálja magának a nagyobb helyet...Gondolom, Nálad is hasonló volt az ok...
De azért én szerintem jobb elmenni, mint otthon okoskodni, neeeem???
Kovisziszka
Na, tegnap mutatta nekem a dokinéni az augusztusi bejegyzéseket. egész hónap eleje, szinte napra betáblázva szülésekkel, aztán kisebb szünet, és jövünk mi 20ával. De azt nem kérdeztem, mi van , ha júl közeépén jön rá Zsigire a világrajöhetnék... AKkor is a Kútvölgyibe menjünk, kihez??? Legközelebb megkérdezem...Olyan hülye vagyok ott, mindig elfelejtem a felét annak, amit meg akarok kérdezni.
Ja, és a Kútvölgyiben nem tudod, mi a módi? Kell vinni cumisüveget? te viszel kézi mellszívót? Van honlapjuk, amin tájékozódni lehet..??
Nócika
nekünk vizslánk van, úgyhogy a szívem szakad meg.... De nálunk is már két kutyi van, hülyét kapnának, ha még egyet hazahoznék...... Pedig imádom Őket.. Remélem, azóta találtatok gazdit!
na, jó sokkk voltam