Új privát üzeneted érkezett!

Tündi!Kell olajat vagy zsírt alá tenni,és úgy nem ég oda :wink:
Ja és van mikor nutellás diósat csináok.Viszont a nutellát eléggé macera bele kenni,mert ugyi a teteje puha de megoldható :D

mimi12

Dbea

Hol lehet igényelni TAJ-kártyát újszülöttek részére?

Az újszülöttek részére a TAJ-kártya az újszülött-osztályon rendelkezésre bocsátott nyomtatvány kitöltésével igényelhető. Ha a szülés nem kórházban avagy nem orvos közreműködésével történik, akkor a megszületést anyakönyvező anyakönyvvezető bocsátja rendelkezésre a TAJ-kártya igényléséhez szükséges nyomtatványt
http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ ... leirasjogi
Vendég

Hello Lányok!

Örülök neki, hogy jól vagytok! És látom mindenkit kezd elkapni a fészekrakó ösztön! Én is tegnap nekiálltam kimosni a holmikat! Ma is azzal tevékenykedem! Tök jó dolog készülni! Most úgy elkezdtek telni a hetek, nem?! Vagy csak nekem tűnik úgy?!

cumisüveg: majd, ha megyek megnézni a kórházat megkérdezem, hogy kell-e! De szerintem nem! én nem szeretném, hogy rákapjon a kismanó! A fiamnál is csak vizet adtak, de azt is pohárból! Sokáig én sem adtam neki otthon üveget! Ügyesen ivott kicsi pohárból! Most is így szeretném!
én is palacsintát csináltam ma, de nem csúsztatottat! A halászlé mellé, pont jó!

Fájdalmak: vannak, a hólyagomat és a beleimet szereti szétrúgdosni a bébim! Van, hogy pisilnem kell, és olyan szinten ráköltözik, hogy hirtelen el sem tudok menni a vécéig! Olyankor simogatom a pocim és megkérem, hogy fáradjon le onnan, mert addig nem tudok eltotyogni pisilni! 1-2 perc után hajlandó eljönni onnan!
:lol:

kovisziszka

Sziasztok!

Ruhák válogatása.Márk ruhái még a bnőmnél vannak és mondtam neki,hogy majd csak júliusban hozza fel őket,mert addig nem tudnám hova tenni.

Ágota:köszi a táblit :D

Dbea:jövő héten lesz anagy nap? Izgulsz már? A másfél kió + az nagyon jó 1 hónap alatt.
Vendég

hűha! Holnap kell mennem védőnénihez! Csak ne felejtsek el pisit vinni! Már várom, hogy megint halljam a kis szívhangját! Olyan jóóó!

kovisziszka

Dbea,huu de jó lesz nektek jöv hétvégén :) Írigy-írigy :oops:
Másfél kiló + az szupi :)

Ksziszika,halászlé..nyami nyami :wink:

Mimi,tettem alá,de lehet,hogy keveset és nagy lángon sütöttem :oops:

Kép
Kép
tundi24

Jól nekiálltam kimosni a cuccokat, de nem tom hova teszem, mert csak két kis polcom van, még vennem kell valami szekrénykét neki!

Bea: hogy álltok az esküvői előkészületekkel? Izgulsz? Mi aug 25-én lesz 8 éve, hogy összeházasodtunk a párommal! De még most is annyira emlékszem rá, mintha most lett volna!

kovisziszka

Kovisziszka:nekünk aug 26án lesz a 3. házassági évfordulónk :D
Neked vinned kell pisit? Én mindig ott pisilek.
Vendég

Tényleg babarucik.
Még én sem estem neki a válogatásnak.De szerintem van még rá 1hónapom,hogy elkezdjek mosni pakolni stb.Én júni. végén szeretném kimosni a cuccokat,mert júli első hetében még elmegyünk kicsit nyaralni ,ha minden okés lesz.És azért jó lenne,ha addigra már tiszták lennének a rucik,a babakocsik a hordozó,stb,vagyis jó lenne,ha minden a helyén lenne ami egy bébike fogadásához kell.Utána már ki tudja mennyi időm lesz a pakolászásra mosásra vasalásra.Viszont túlkorán sem akarok mosni,hisz hiába a szekrény,azért beporosodik ,meg a Szabi is pakolhatja..

mimi12

sissi. tudnék ott is pisilni, de vinnem kell! Végülis mindegy! Bár nem tudom miért kell vinni!
aug 26-a? az jóóó! Hát akkor nálatok is idén kicsit nehezen lesz ünneplés! Bár egy nagy ajándék lesz most! Csak nem aznap, hanem hamarabb ledobja a gólya! :lol:

kovisziszka

Tündi :lol:
csúsztatott krokettet csináltál :lol:
Nekem a Mamikám csinál mindig ilyen palit én tőle tanultam,és ő mondta,hogy kis lángon kell,mert különben szénné ég,és a teteje nyers marad :wink:

mimi12

Köszönöm a válaszokat mellszívó-témában! Hajlok az Aventes felé, eddig rosszat arról még nem hallottam.

Pisit nálunk is vinni kell, én az ottani wc-ben képtelen lennék 'produkálni'!

Mi is augusztusban házasodtunk, 28-án lesz az 5 éves évfordulónk :).

Kép
angelita

sziasztok csajok!

Hát, tegnap du. mi is megijedtünk. Iszonyat fájt az alhasam, kemény volt, mint a kő, úgyhogy elmentünk gyorsan a dokinénihez, mert totttál beparáztam. Már elképzeltem, hogy kinyílt a méhszáj, itt a vége stb... De hála Istennek, csak az én parám volt. Zsigi feje totál lent van, Ő piszkálódik igen kellemetlenül. De minden oké, zárt vagyok, azóta enyhültek is a tünetek, elmozdult onnan a kis drága...
Persze hasmars azóta is van :roll: , így nem csoda, ha a terhesség eleje óta +3kg-nál tartok csak... :? Mondjuk van rajtam némi felesleg, de akkor is...

na, és akkor most megpróbálok reagálni, olyan jó sokat írtatok :wink: :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Piroska :lol: De jó, hogy Hajnus elmozdult onnan, Akkor most már tudsz gyakrabban jönni :wink: Megnyugodtál??

Adri :lol: Szuperek a képek! Igen, valahogy így képzeltem.. Tök jó lett a hajad!!!! :lol: A pelenkázó is tetszik, de én fiókosat szeretnék. Ott fogjuk megvenni, ahol a szekrényt csináltuk, csak most mindent elvisz a kőműves-meló (talán a hétvégén befejezik, már rohadtul várom) Milyen fürdőrucit találtál? Most kérdeztem a C&A-ban a tankiniket, mert amiket én kinéztem, ugyan tankinik, de nem kismamikra valók (felpöndörödik hastájon :wink: ), amit meg mutatott a csaj, hogy kimondottan terheseknek van, azok tök öregesek szerintem. MÁshol meg egyáltalán nem láttam.

Tünde :lol: ezek külön dolgozat-témák, ennyi van-volt.....Ma újabbak csatlakoztak... :evil: De ezek voltak az ucssók.....
jún közepéig van suli, de már nem bírom nagyon. A dokinéni szerint sem kellene erőltetni a dolgot. Mivel tegnap azt mondta, hogy minden oké odabent a bb-vel, így szerintem kihúzom a két hetet még valahogy. Már elkezdtem lezárni őket... :roll:

Dbea :lol: Szuper Ízléses a lakásotok, nagggyon tetszik az étkező asztal, székek!!! gyönyörűűű! Jövő héten esküvő :shock: :shock: :shock: De izgi!!!!! Nekünk augusztusban lesz 10 :shock: :shock: éve, hogy esküdtünk.....Életem legszebb 10 éve volt eddig!!! :lol: Kívánom, hogy Nektek is nagyon szép, boldog közös életetek legyen! :D :D :D

Jimbone :lol: Áron babázása nem semmi :wink: Mekkora empátia a részéről, hogy anyát játszik!!!!!
Na, ezek a papír dolgok lassan időszerűek leszenk nálam is...

Ágota :lol: Nekem a TAJ kártyám még a lánykori nevemen van, akkor azt kellene előbb intéznem, igaz?? Lehet, hogy anélkül nem is mehetnék szülni... Jajj, kitől kellene ezeket megtudni?? SZóval, kell TAJ-igénylés, Születési anyakönyvi kivonat... még mi????
Pelus 90 fokon sok szerinted? Ezekre az van ráírva, én azért gondoltam....
Ja, és az elérhetőség elérhetősége, azaz, hogy mi kit hívjunk? Téged keressünk???

Bikkmakk
:lol: Örülök, hogy jobban vagy, csak nem te is paramami vagy???? LEhet, hogy nekem is korábbról jön ez az egész pánikolás, már annyi szarban volt részem, többet nem bírnék elviselni...ÚGyhogy én teljesen megértelek! Nekem is nyilallott, azért is mentem el. De a bébi dolgozik odalent, csinálja magának a nagyobb helyet...Gondolom, Nálad is hasonló volt az ok...
De azért én szerintem jobb elmenni, mint otthon okoskodni, neeeem???

Kovisziszka :lol: Na, tegnap mutatta nekem a dokinéni az augusztusi bejegyzéseket. egész hónap eleje, szinte napra betáblázva szülésekkel, aztán kisebb szünet, és jövünk mi 20ával. De azt nem kérdeztem, mi van , ha júl közeépén jön rá Zsigire a világrajöhetnék... AKkor is a Kútvölgyibe menjünk, kihez??? Legközelebb megkérdezem...Olyan hülye vagyok ott, mindig elfelejtem a felét annak, amit meg akarok kérdezni.
Ja, és a Kútvölgyiben nem tudod, mi a módi? Kell vinni cumisüveget? te viszel kézi mellszívót? Van honlapjuk, amin tájékozódni lehet..??

Nócika :lol: :lol:
nekünk vizslánk van, úgyhogy a szívem szakad meg.... De nálunk is már két kutyi van, hülyét kapnának, ha még egyet hazahoznék...... Pedig imádom Őket.. Remélem, azóta találtatok gazdit!

na, jó sokkk voltam :shock:

madaran

Mimi,
nekem azt mondta apa pár hete, hogy mit kezdek én itt pakolgatni, majd amíg én a kórházban leszek, ő Lilivel mindent intéz, az anyukámat meg megkéri, hogy mossa ki a kisruhákat. Aztán felvilágosítottam, hogy szerintem nem 3 napba kellene sűríteni a gipszkartonozást, a kiságyösszeszerelést, babakocsi-hordozó takarítást..., mindezt karöltve egy 3 éves gyerekkel...Azért elgondolkodott, és belátta, de neki ez akkor ilyen rutinfeladatnak tűnt.

Tündi,
de jó, akkor tudunk majd találkozni.

Dbea,
nem vagy semmi, pocak+munka+esküvő+költözés.
Amúgy a cukros víztől, teától nem kell ám tartani, azért van benne cukor is, mert ha nem szopik a baba, vagy nem eleget, akkor valami tápanyag azért legyen. Én is ki voltam akadva pár hónapja, hogy Lili csak krumplit, rizst, kenyereket, csokit.. eszik, szóval csupa szénhidrát. Aztán olvastam, hogy még az ilyen korú gyerek napi táplálékbevitelének is 80% szénhidrát, és ez így van jól. Most a fertőzőn is nyomatni kellett bele a cukrot, meg infúzióban is kapta.

Angelita,
ezzel a pisiléssel én is így vagyok. Először nem vittem, mert Lilivel Pesten nem kellett, egyszer sem nézték, szóval ott helyben kellett. Na de hát olyan gusztustalan wc-n??? Azóta viszek mindig.

Na elhozom Lilit az oviból. Nehéz hetem lesz, mert apa csak pénteken jön haza, szóval minden rám marad. A fürdetés a legnehezebb, de azért már idomítva van Lili, és kis segítséggel be-ki mászik a kádból.

Ja, és 2 nap múlva nekünk is házassági évfordulónk lesz, a 4. Ez most nem lesz nagy szám, mert lesz köztünk 500 km távolság legalább.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Friss (mai) adatok a bébikémről:
fejecske (bpd): 82 mm
combocska (fl): 61 mm

Milyen nagy, mégis pici még! :shock:

És a méhlepényem már I. fokban érett!!! De erre számítottam, mert olvastam, hogy ilyenkorra már ez az általános.

Összességében 3 nappal idősebbnek látszódik - vagyis átlagban jók vagyunk, mert a 4D-sen 2 nappal fiatalabbnak tűnt! :)

Sajna se összhosszt, se súlyt nem mondtak. Viszont tisztán látszódott, hogy tényleg kislány - eddig még egyszer sem tudtam kivenni, de ma végre sikerült!

Holnap szülésfelkészítő és kismamatorna, jövő kedden doki - valamikor védőnőhöz is kell mennem... Szóval van program mostanságra bőven.

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok!

Most már jövök gyakrabban ám. És teljesen nyugodt vagyok bár ma délelőtt görcsölgettem.
A dokim azt mondta legutóbb hogy a Magne B6 helyett a Béres magnézium+B6 vitamint szedjem mert ez van kismamáknak kifejlesztve. Így azóta ezt szedem, de ebből csak 1 szemet lehet bevenni naponta amit úgy érzek hogy nem elég.

A Taj kártyás témához csak annyit szeretnék hozzászólni hogy a szomszédomék jól póruljártak vele.
A csajszi Bp.-en szült így ott kellett intézniük, a szülés után még egy hónappal később sem kapták meg így bementek a lakóhely szerinti tb-hez és ott nem is tudtak a kislány létezésésről sem még a számítógépbe sem volt bevíve az adata hogy megszületett. Így nekik itt azonnal meg is csinálták a tb kártyáját. Azt mondták iszonyatosan nagy baklövés hogy a kislány még a számítógépben sem szerepelt.
Hogy most azért nem sikerült elintézniük elsőre mert Bp. nagy és összekeveredtek a dolgok vagy más miatt azt nem tudom. De az biztos hogy mi is személyesen fogunk bemenni így gyorsabban el is készítik.

Házassági évfordulós időszak ám ez, de szép is volt az a nap...
Nekünk július 28-án lesz, tök jó lenne ha Hajnus akkor születne meg :lol:
Vendég

Bori!
Mekkora hatalmas méretekkel rendelkezik a csajszi :lol:
Mi pénteken megyünk 4D-re.Juj de nagyon várom!!Annyira kíváncsi vagyok így babára.
Bár ugyi másfél hete volt a nagy uh,de az csak 2Dés tök más.
Mi nem voltunk eddig csak az Istenhegyin a 18b hetes genetikain,.de ugyi az nem mozizás.
Most csak azért megyünk,hogy meglessük a csajszit.
Amúgy tök érdekes.Én ugye azért voltam már pár szor 4D uh-n.A Szabival 2x is voltunk,mert a hátát mutatta és vissza mehettünk még egyszer,aztán vele a következő kötelező uh-n is át rakták 4D-be,csak úgy grátiszba.(Aztán ugye volt az elvesztett baba)
De most is úgy várom,mintha az első gyereket várnám,és sosem láttam volna még ilyet :lol:

mimi12

Piroska!
AMit én vettem magnéziumot abban jelentősen több a hatóanyag.
A patikus elmagyarázta,nem azt kell nézni,hogy x mg magnézium van benne,hanem a magnézium cirtátot,is többek közt.Amit én szedek abban valami 1600körüli ez,a béresben meg 500alatti,és még plusz van abban valami,de nem üti az 1000-et.Bár nem értek hozzá,mert nekem ez hotentotta,csak a számokat látom.
De szerintem nyugodtan be vehetsz ebből 3szemet is.
Én a Juvita Magnéziumát szedem reggel este,és az tényleg 250mg magnéziumos tartalmaz.
Azért ha valaki ért hozzá,mondja meg,mennyi a max amit lehet szedni??
Én a védőnőt kérdeztem,ő azt mondta ennyit nyugodtan lehet szedni.

mimi12

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantok!
Látom, mindenki megvan :lol: :lol: :lol: :lol:

Aki benne van Ágota táblázatában, azoknak elküldtem a táblázat eléréshez a felhasználónév/jelszót!
Arra az oldalra lehet feltenni dokumentumokat, képeket :wink:
Vendég

Bori :lol: Gratu, hogy tényleg kiscsaj!!!! ÉS a méretek is jók! Nálunk is 4-6 nappal mindig idősebbnek nézték!

Piroska :lol: én is a Béres Mg-ot szedem. Mivel ilyen bazi, napi egyet...

Linácska :lol: :lol: Nem semmi az urad!! Itt vigyorgok!! Hát, igen ez néha nálunk is jellemző (majd én mindent gyorsan... :wink: ), persze anyós-témát nem bírnám nagyon. Így sem tudom, hogy fogom leszerelni... :roll: :roll: asszem nagyon karakánnak kell lennünk már a legelején, ez az egyetlen megoldás... :idea:

Mimi :lol: hú, akkor nagy élmény lesz, ha 18. hetin láttátok utoljára 4d-n!!!! Szabit is viszitek??? Tényleg, hogy várja a tesót?? MOndogatja sokat? Beszél hozzá v. pocidhoz???

madaran

Köszi Kata, meg is nézem!

Hogy vagy?? Tesóméknál (Új-Z.) 5-6 fok van...brrr! :? Pulcsi, nagykabát???
LÁtod, eddig a melegért sírtunk, most meg mit nem adnánk egy kis lehülésért, esőért!!
Szoktatok valamerre kirándulni?? Ott azért vannak szépséges erdők...hmmm!

madaran

Kata, nem kaptam üzit, lehet, h.nem vagyok benne Ágota táblázatában... :cry: Pedig küldtem elérhetőséget.... :?

madaran

2képecske,aztán még jövök később :)

Kép Gyerekszoba
Kép

Kép
Kép
tundi24

Tündi, hát ez valami szuper jól néz ki!!! De szívesen lennék gyerkőc nálatok!!!! :)

Kép

Kép
hmbori

Madaran
Megnéztem megint, nem vagy abban a listában :cry:
Reklamálj Ágotának!

Szoktunk kirándulni. Pl: Iguazu-vízesés, Andok egyes részei, stb.
Majd csinálok egy albumot :wink:
Itt most zimankó van, napközben 15-16 fok, éjszaka meg 5-6 :evil:

Bori
Szépen fejlődtök :lol:

Tündi
Nagyon klassz!
Vendég

Madaran,
a férjem a saját anyósát, vagyis az anyukámat kérte volna meg a mosásra :lol: Saját bevallása szerint jobban elvan az én anyukámmal, mint a sajátjával. Anyu nem szól bele semmibe, csak unokázhasson, ez a lényeg (ok, újabban egy kicsit kezdi, de mindig figyelmeztetjük is). Az ő anyukája meg mindenbe beleszól, és ha nem úgy csináljuk, még meg is sértődik. Hazudozni kell neki bizonyos dolgokban, csakhogy ne legyen sértődés. Én ezt meg útálom, meg azt, hogy az ember már a saját hazugságaiba keveredjen bele, szóval én nem szoktam kertelni, ha valamivel nem értek egyet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Juj Tündi,nagyon jó lett a szoba!!!!Eszméletlenül tetszik!!
Szabad érdeklődni hogyé csinálták?
Itt van egy csaj ,egyismei barátnője,és ő ocson csinál ilyet.Nagyon olcson.A barátnőmtől csak az anyagot kérte,vagyis a festéket.

Kata!Én be tudtam lépni a saját google felhasználómmal jelszómmal.
Szóval ha valakinek van ilyenje az be tud lépni a sajátjával...
Nem tudom,hogy ez így jó e??

Madaran!
Néha felfogja,aztán a kövi pillanatban azt sem tudja mirőlvan szó.Minap pl oda jött megsimizte a pocimat,közölte,hogy pufi(a kis kedves),majd meghallgatta :lol:
De ugyan akkor a saját pociját is mutogatja,hogy ott a baba benne :lol:

mimi12

Tündi: nagyon helyes a szobátok :lol:

Kata: köszi a megosztást, nagyon ügyes vagy!!

Végül nem tudtam ma menni szülésfelkészítésre :evil: Ma voltak itt a riasztósok, napernyősök, kb. egy órája mentek el :cry:
Bízom benne, hogy jövőhéten már végre el tudok menni!!

Még nem izgulok az esküvő miatt, nincs rá időm :lol: Szerencsére, mert egyébként halálra aggódnám magam, meg tiszta stressz lennék. Addig még van egy hosszú hétvégénk, pihenéssel meg családi programokkal, aztán biztosan el fogok kezdeni izgulni :lol: (Ki nem állhatom, amikor mindenki engem néz, dehát egy esküvőn ezt nehéz elkerülni :lol: )

Kép

Kép
dbea

Tündi,
nagyon tetszik nekem is a gyerekszoba! És hogyan lesz, egy szobában lesz a két kicsi?

Madaran,
hát úgy látszik, elég para vagyok.... :) De szerintem is jobb, ha az ember inkább elmegy és megnyugtatják. Orvosként ráadásul 50 dolgot tudok mindig egyből felsorolni, hogy mégis mi minden katasztrófa történhet, szóval szerintem ezért pláne extra parázós vagyok... :) Amikor megvotl a beültetés, még nem votl semmilyen kisbabás vagy terheskönyvem, és a régi embriológia tankönyvemben követtem a dolgok alakulását. Csakhogy ott mindig a lehetséges rendellenességek is részletezve vannak, úgyhogy szerencsére kaptam a férjemtől egy barátságos babafejlődéses képeskönyvet Karácsonyra, és a másiktól eltiltott, pont amikor már kezdtem befordulni.... :)

Nekünk júlis 10-én lesz az 5. házassági évfordulónk - de szép is volt az a nap! :)
Vidéken tartottuk az esküvőt egy kiskastélyban, noha Pestiek voltunk mindketten, és minden évben visszamentünk oda pár napra a házassági évfordulónkon. Idén ez most nem megy, 1000 km-t 35 hetesen már nem vállalok be :), de jövőre elmegyünk a babával! Húha, akkor már majdnem egy éves lesz!! :shock:

Kép
bikmakk

Bocs az állandó mellégépelésért... :oops:

Kép
bikmakk

Madaran,akkor nem lesz több doga íratás egy ideig! :wink:

Kata,megkaptam én is az emailt.Köszike,de engem is beengedett a saját címemen.

Linácska,bizony tudunk majd talizni :) És az üdülők sincsenek messze egymástól ha jól gondolom :wink:

Mimi,igazából csak az anyagot vettük meg hozzá,mert aki festette ő az egyik melósunk.Nagyon ügyes kézügyessége van,úgyhogy olcsón megúsztuk.De neten is nézegettem ilyeneket és volt olyan,hogy 60ezer Ft/m2.Ez azért durva ár érte sztem.

Bikkmakk,igen egy szobában lesznek a gyerkőcök.Aztán majd ha szeretnének külön szobát egyszer,akkor majd mi odaadjuk egyikőjüknek a hálónkat és kiköltözünk a nappaliba.
Nekem is vannak paráim feszt..de ez azokra ugyebár mégjobban igaz akik szakmabeliek.Én Lucát is mindig nézegettem,hogy fejlődik a mozgása,meg néztem a lábát,hogy nem-e donga lába van,meg ilyenek.Szóval kissé bedinkáztam...

Dbea,én sem szeretem ha néznek,remegtem is egy kicsit az esküvőn,de még apa is :wink:

Piroska,gyere is gyakrabban :)

Bori,szép kis méretei vannak a kiscsajszitoknak!:)

Jó éjt mindenkinek!
Holnap nem tudom,hogy leszek,mert reggel szét kell szednem a gépet,a vezetékeket "bújtatják" el a laminált szegőjébe.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Bea, szép a lakásotok, nekem is nagyon tetszik az ebédlő! Nem a 14. kerületben laktok? Nagyon ismerős nekem a kilátás :))))

Tündi, nekem is nagyon tetszik a fal! Ha kész lesz a gyerekszoba, én is teszek fel képet. Nálunk képek meg falvédők lesznek a díszek :)

Hetek óta nézegetem az adapteres autósülés/hordozókat, mert nekünk olyan volt aminek nincs talpa. Nagyon szerettem volna egy ilyen kényelmesebbet is, a legtöbb mindene megvan a kicsinek, gondoltam beruházok egy ilyenre. Vaterán 20-25 e egy ilyen... Tegnap voltam a kedvenc bababizományimban, és képzeljétek megláttam épp azt a hordozót, ami nekem kellene! Márkája, színe ugyanaz, mint a babakocsinak :lol: Igaz, az is egy babakocsival együtt volt, de megkérdeztem nem lehetne -e külön eladni. Épp a tulajdonos volt bent, szóval gyorsan döntött, és megkérdezte 9e-ért jó lesz -e :shock: NANÁ :)
Ráadásul tavaly vettünk egy Graco Mosaic kocsit 16e-ért, azt most beveszi 20-ért :lol:

Mit szóltok ehhez a hideghez? Normális ez az időjárás??????
Vendég

Jó reggelt !!

Tegnap végre eljutottam a dokim magánrendelésére, hát nem épp szűlni volt....így mehetek vissza holnap ! :?

Nekünk július 15-én volt 3 éve az esküvőnk ! :D

Irdab
A fűre és a parlagfűre vagyok allergiás, de most jól jött ez a kis lehűlés, mert ilyenkor elmúlik...

Angelita
Még 1,5 hét munka ?? :D ...jajj de jó neked !!!

Linácska
Én is az elmúlt hétvégén válogattam ki a ruhácskákat, amit a nővéremtől kaptam és engem is úgy feldobott ! Viszont én csak augusztusban fogom őket kimosni, hogy illatos-frissek legyenek, mire a bébim megszületik ! :D

Tündi
Csúcs jó a gyerekszoba !!!!!!!!!

Dbea
Én a védőnőnél mindig min. 2 órát szoktam eltölteni, mert mindig annyian vannak ! :?

Madaran
Örülök, hogy nem lett semmi baj a keményedésből !!

Hmbori
Szép nagy már a babád ! :lol:

Teszek fel én is pocakos képeket...igaz ezek másfél héttel ezelőtt készültek, de legalább most nem felejtettem el elhozni ! :lol:

Kép
Kép
rilla_

Kép Kép

Kép
Kép
rilla_

Jó reggelt!

Babaruhákat még nem kezdtem el kimosni, kivasalni. Majd július végén :wink:

Madaran
Jó, hogy nincs baj!
TAJ-kártyádat lehet, hogy át kellene cseréltetni. Bár, a szám uaz marad, és annak az érvényessége a lényeg :wink:
(nekem ismerősök azt mondták, hogy a kórházban mindent kezdenek intézni...)
Elérhetőség: küldesz nekem telefonszám, emil-cím priviben, akkor én csatolt állományként emilben küldöm neked (csak az kap listát, aki ír adatokat).

Bori
Ezek jó eredmények!
Súlyt nekem se szokott mondani a doktor, szerinte az amit a gép saccol az sose pontos... elég nagy eltérések lehetnek. Szülésnél inkább a fejecske nagysága a lényeges :wink:

Piroska
Legjobb izomlazító egy pohárka bor! Ezt nekem még a lombikos doktorom mondta :wink:

Kata
Küldök meleget, bár most itt is hűl a levegő :cry:

Tündi
Nagyon klassz lett!

Bikmakk
Az orvosom azt szokta mondani, hogy manapság eléggé sok a paramami. Főként a netezők, a lombikosok erősebben paráznak, és az eü. dolgozók még inkább. És ha ezek összeadódnak, akkor jaj :oops: :wink:
Én is nézegettem férjecske könyveit, aztán le lettem tiltva :cry:

Rilla
Végre látunk rólad is képet :lol: :lol: :lol:
Nagyon kis csinos a pocid!
Vendég

Sziasztok!

Most csak visszaolvasás nélkül. Végre rakják össze a konyha bútoromat. Már nagyon unom , hogy nem tudok főzni meg semmi ilyet csinálni. Nagyon nyügi vagyok ma, szokásos hidegfrontos hasi fájás. Jó lenne eldölni de itt az asztalos, kicsit furi lenne ha most ledölnék. :D Szombaton 11-re megyünk 4D-re, vasárnap grillezés tesóméknál. Du. tesóm jön és segít bepakolni a szekrénybe.

Mindenki vigyázzon magára! :)
nikó

Nahát-nahát, mi ez a pangás itt?
Mindenkit így megvisel ez a hidegfront?
Ki kell használni az alkalmat, és minden olyasmit most megcsinálni - legalábbis elkezdeni -, amit a nagy melegben kevesebb kedvvel tennénk! Na tessék, rá is jöttem, miért nincs most itt nagy élet! :lol: Mondjuk én könnyen beszélek, hidegben-melegben ugyanúgy a munkahelyemen vagyok - de már csak 1 hónap, pontosabban 21 munkanap! Azért már várom egy kicsit, hogy szabaduljak, egyre jobban hangolódom a babázásra! Olyan jó lesz!!! Már most is nagyon jó, és ez még csak fokozódni fog! :D

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok lányok!

TAJ: nekem a lánykori nevemen van, eddig sose volt belőle gond, a rendszerben (az OEP-ében) a férjezett nevemen szereplek. Még az esküvő után fellelkesedtem és elmentem megújítani, de az épület előtt kígyózó sor elvette a kedvem az ügyintézéstől!
Az adókártyám kicseréltettem (érdekes módon akkor az APEH-ben nem volt tömegnyomor), azon pl. a férjezett nevem van.

Hidegfront: nálunk fülledt, borús idő van, hideg abszolút nincs és csak pár csepp eső esett reggel. Csakúgy, mint tegnap, egész nap majd' elalszom és dagad a lábam :(.

Mimi, de jó lesz Nektek 4d-n látni babát :)! Hozz majd képeket :)!

Kép
angelita

Lányok,
ha valaki rendelést tervez a szopiparna.hu-ról, érdemes megnézni, vannak új szövetminták :)!

Kép
angelita

Sziasztok!

Jók a képek :P Tündi nekünk is micimackós a fal majd ha megtalálom a gépen akkor felrakom és mi csináltuk két kézzel ..jó hát nem mi hanem csak Gábor roppant jól tud rajzolni én csak szineztem :P

Csajok,hogy tettétek fel a 4.-d képeket nekem sehogy sem megy :oops:

Igen ma voltunk csavizni közben gyorsan bemenntem a pediküröshöz körmömet rendbetenni meg festenni mert már nehezemre esik a lábamig hajolni :? de most legalább szép :P

Jajj nekem még az adókártyámat be kell szerezni mert 2 éve minden irtatomat karácsonykor lenyulták a pénztárcámmal egybe és még azóta sem intéztem el.brrrrrrrrr :twisted:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

[quote="angelita"]
írta:
angelita
Hidegfront: nálunk fülledt, borús idő van, hideg abszolút nincs és csak pár csepp eső esett reggel. Csakúgy, mint tegnap, egész nap majd' elalszom és dagad a lábam :(.

Mimi, de jó lesz Nektek 4d-n látni babát :)! Hozz majd képeket :)!

Nyugi!! Már megy is arra a rossz idő.Amúgy jelenleg nem vészes.Tárvas nyitva ajtó ablak,fúj a szél és élvezem,hogy nem kapok hőgutát.
Naná,hogy fogok hozni képet!!Már úgy várom,hogy láthassam a csajszit.Nagyon kíváncsi vagyok. :lol:

mimi12

Sziasztok!

Mimi:én sem értem ezeket a magnéziumokat. Nekem anno a védőnő azt mondta hogy a MagneB6-ból csak 2 szemet vehetek be, egyet reggel és egyet este. A dokim azt mondta hogy a MagneB6-ból 6 db hatásos egy nap míg a Béresből elég 1 kapszula. De itthon mikor megnéztem hogy melyik kapszula tartalmaz több magnéziumot akkor azt láttam hogy a MagneB6. Viszont abban igaza volt a dokinak hogy ha a MagneB6-ból beveszek napi 6 szemet akkor nagyon gyorsan elfogy és drágábbra jön ki mintha a Béreből veszek be napi 1-et amennyit szerinte kell.

Tündi: nagyon szuper lesz a baba szobácskája! Én ma láttam a reggeliben hogy lehet nekik feltenni kívűlre az ajtóra egy kis névtáblát, na én olyat akarok beszerezni.

Rilla: te is szép kismami vagy! Nem az a hízós fajta :P
Vendég

Jaj, nem is mondtam hogy milyen pórúl jártunk a bébiőrrel.
Képzeljétek az Ikeában vettük szerintem jó árban. Mivel egy 4 lakásos társasházban lakunk mármint a 3. lakásban az első 2 lakásban már van gyerek és persze bébiőrjük is van és csak 2 sávos és amit vettünk az is csak 2 sávos így szépen letudjuk hallgatni egymás bébijét. Vagyis az első két lakó megtudja oldani a sáv átállításával a problémát, viszont mi már nem így most van egy vadonatúj eladó bébiőrünk potom 5000Ft-ért ha esetleg érdekel valakit.
Vendég

Piroska,
vigyétek vissza a bébiőrt. 3 napon belül nem szólhatnak semmit, vissza kell vegyék. Ha hibás, ha nem. Max. le kell vásárolnod, de gondolom azért tudsz hasznos dolgot venni.

Bikmakk,
a feltöltendő kép max. 600x600 pixeles lehet, szóval előbb le kell kicsinyítened ahhoz, hogy fel tudd tölteni. Én irfanview-val szoktam.

Reggelig nem leszek, nagyon szarul voltam egész nap, szédültem, hányigerem volt, kiment belőlem az erő, elsápadtam, aztán meg semmi. Férjem külföldön, úgyhogy inkább bemegyek Lilivel anyuhoz aludni, biztos, ami biztos. Aztán lehet, hogy megjön az eső, és semmi bajom sem lesz, de így jobb.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Piroska!
A bébiőrt nem tudod vissza vinni???Az ikeában eléggé rugalmasak,bizti vissza vennék.
Vagy nem jártok arra??
Nekünk olyan bébi őrünk van,aminek a belsejében ha az akksit kiveszem,van számkapcsoló.1234 közt lehet választani.Azt hiszem ez elég nagy szórás :lol: Vagyis bőven elég csatorna.
Esetleg nézz körül neten használtban.Nekem egy H&H bébiőrőm van,de a neten már nem találok olyat mint a miénk.
Ez valami iszonyat strapabíró.A3éve használjuk és a Szabi rendszerint szétszedi eldobja..stb

mimi12

Nagy a pangás!

Rilla
Helyes kismami vagy :lol:

Bim-bam
Ha nem sikerül kicsinyíteni, felrakni, küld el emilben a képet!

Piroska
Családi házba kell költözni. Ott nem zavar be a szomszéd bébiőre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Linácska
Vigyázz magadra!
Vendég

Sziasztok!

Hát mondjuk az időjárást én sem értem. Annyira mondták a rossz időt, de volt egy kis szél, aztán annyi :? Azért egy kis eső nem lenne rossz...

Cscsi: Kőbányán lakunk, az Üllői út melletti részen :lol: Felújították a szomszédos paneleket, mindegyik ilyen helyes színes lett, lehet, hogy arrafelé is így oldották meg :wink:

Rilla: végre látunk rólad is képeket, nagyon csinos kismama vagy :lol: A két órás várakozási időtől biztos tisztára kiborulnék :oops: Nálunk már bevezették a védőnénik az időpontozást, de sajnos nagyon még nem működik, mert nem mindenki érkezik időpontra... Úgyhogy amíg be nem áll a rendszer, addig megy a várakozás :x

Beusmimi: még régebben írtad, de nem felejtettem ám el: nekem is feltűnt a sok egyező paraméter :lol: :lol:

Bea

Kép

Kép
dbea

Sziasztok Lányok!

Gondoltam gyorsan én is felsasolok, hogy mi újság?!?

Angelita:Én a többiek tapasztalatai alapján maradok a Medela elektromos mellszívónál!!!Bár szerintem én kölcsönözni fogok!Meg bébyőrt is!!!A közelben van egy kölcsönző!!Bár még az árakat nem tudom, de majd nem sokára megnézzük Apával!!!De az Aventesről sem hallottam semmi rosszat!!!

Madaran:Örülök, hogy jól vagy, és nem lett semmi baj!!Vigyázz magadra!!!

Piroska:De örülök, hogy újra itt vagy és minden rendben van a kis Babócáddal!! :lol:
A MagneB6-tal kapcsolatban!Nekem a doki azt modta, hogy naponta kétszer kettőt vegyek be!!De maximum hatot lehet bevenni, azt mondjuk én is olvastam a betegtájékoztatójában!!!

Nócika:Sajnálom a kutymorgót, de nálunk is van két kutyus!!!De azért még érdeklődöm errefelé, hogy esetleg valaki nem e fogadná be a kutyust!!!

Hmbori:Milyen volt a szülésfelkészítő és kismama torna?

Tübdi24:Nagyon jó a babaszobafal!Nekem is nagyon tetszenek ezek a falak, de mint ahogy te is írtad, egy kicsit drágák!!Főnökömék is hasonlót csináltattak a gyerekszobába, és nem akarok neked hazudni, de több százezret fizettek ki érte!!Bár mondjuk náluk a pénz nem gond!!!Ezt tényleg csak úgy tudja az ember megcsináltatni, ha van egy ismerőse, aki ezzel foglalkozik, vagy rá elegendő pénze!!!De nagyon klasssz!!!

Linácska:Anyóssal kapcsolatban tudom, hogy milyen lehet!!Az én anyósom sem egy egyszerű eset!Sőt!!Egy igazi extrém eset!!!Már előre félek, hogy mi lesz ha itthon leszek júliustól!!Remélem nem miatta fog megindulni a szülés, mert igencsak idegölő tud lenni!!! :)
Vigyázz magadra!!Pihizz sokat!!!

Házassági évforduló:Nekünk augusztus elején lesz az évfordulónk!!Augusztus 2.-án!!!Akkor leszünk Apával 6 éve házasok!!!

Rilla:Nagyon aranyos a pocid és nagyon csini a kép rólad!!Valóban nem vagy az a hízós fajta!:lol:

Anetto:Azt hiszem te kérdezted:Hogy-hogy Aszódra járok?Azért mert én erre lakom!Nekem ez nagyon is közel van!! :D

Kép
bener

Sziasztok! meg lakasfelujitas kellos kozepen vagyunk, sajnos netunk is csak immel ammal, estenkent, akkor meg tobbnyire nem en ulok a gep elott, mert furdetek-altataok.
Azert hoztam a tegnapi uh-rol kepet. 8) Annyira cukin megmutatta vegre az arcocskajat :lol:
Kép

Sajnos meg visszaolvasni sem maradt idom, most is eppen a furdetes kozben logtam meg es atpasszoltam masnak a feladatot. :lol: Csak annyi roviden, hogy mehszaj zart, baba 30 hetesnek felel meg. 1350 g. :)
Jovo het elejen majd jovok bovebben. Puszi nektek!

baratodildi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?