Milyen n.m.
[quote]M írta:eg persze az is rossz érzés,hogy mindenkinek,aki nem is akarja csak úgy jön a gyerek...és még vacillál,hogy megtartsa-e...
Ezt ngyon eltalaltad mert ugye ilyenkor altalaban a mi kornyezetunk tuti tele van ilyen szemelykekkel
Tobb embertol is hallottam mar ezt ugyhogy tudom ez nem nyugtat meg de ezzel a legtobben igy vagyunk ki erosebben ki csak kicsit erezve
[quote] írta:rulja már el valamelyikőtök,hogy miért 5-6 óra körül kell/jó az lh tesztet megcsinálni?
En ugy tudom az LH napkozben termelodik a szervezetben
De majd jon Esthajnal es pontosit remelem
Melike
Hat ne is mond
Holnap is a masik barinommel talizom mert mar masfel hete nem erek ra neki a sok doki miatt na meg petileszivas utan se fogok raerni mert pihizni fogok igy gyorsan holnap delutan meg talalkozom vele
O nem tudja ezt az egeszet
soot rajtatok kivul meg 2ember tudja
az egyik otthon a barinom M.orszagon a masik meg az itteni Magyar barinom Patricia aki ugye babas
Recon
Mar hogyne lenne ugy az ez ngyon is szep pozi teszt
de azert mondtam,hogy kezdhetsz nezelodni a vonalzok kozott mert nem mindenki szeret ido elott feltenni ezert en sem eroszakoskodtam csak megemlitettem,hogy nezelodni mar lehet
Melisch
Ngyon nem ertek egyet azzal amit most irtal de ezt ne vedd bantasnak
Aki mar inszemre vgy lombikra kerul ott mar bibi van es maskent talan koltseges es idot pazarlo lenne
A dokik pedig segitenek nem lehuzzak minden hulesegel a pacienseket...amig te magad nem tapasztaltad ezt nem jelentheted ki ilyen altalanossaggal
A bekepzelunk sok dolgot mondattal meg az a baj,hogy mas meg bekepzeli,hogy neki nincs semmi baj meg,hogy neki nem kell segitseg es kozben o is teved
Szal ennyire altalanositani nem lehet es tiszteletben kell hagyni mindenki donteset a sajat testevel kapcsolatban,hogy mit tesz vele,milyen vizsgalatra megy el vgy mire nem vallalkozik
Mert van aki minden barmit megtenne,hogy baba legyen(pl en is
)es itt vagy pl te aki meg nem erzi ugy,hogy neki mindenaron kene mert bizik abban,hogy megy az segitseg nelkul...azert is mondtam neked,hogy okes tobbet nem zaklatlak ezzel.
Remelem fognak valtozni a dolgok nalatok mert ez a minden honapos "kudarcok" sokszor kikeszitik a kapcsolatot
Mar hazasok vgytok...egyutt fogtok megoregedni,szeret teged,akkor miert nem tudja neked ezt a kis oromot megtenni
Lehet neked is egyik hetvegen elkene kapnod egy kis beszelgetesre....egy olyan normal hangvetelu beszelgetesre nem egy olyan odadorgolom az orra ala,hogy megjott
szerintem egy nagy oszinte beszelgetes ngyon jot tenne nektek
Es amit most irtam tenyleg nem sertesnek szantam
Mert en tenyleg megertem a helyzetedet es hat nem egyszeru na,mint ahogy masnak sem...es nagyon szeretnem,hogy te is gyere boldogan a pozi teszteddel
Kapsz meg 1 buksisimit aztan mondom szerintem egy olayn nagy oszinte normal beszelgetes segitene
es ne masra halgass ne hallgass enram se csak amit te es a parod szeretne met az a lenyeg az az ami szamit
Hisz a ti eletetek es a boldogsagotok a ti kezetekben van
Hirek
Megkaptam 9kor a tuszorepit
majd lehet pipilek egy Hcg-t,hogy lassak vegre en is egy pozi tesztet