Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!
Árulja már el valamelyikőtök,hogy miért 5-6 óra körül kell/jó az lh tesztet megcsinálni?
Bridget!
Szorítok,hogy minden oké legyen!!!
Recon!
Természetesen örülök Nektek,csak már egyszer végigcsináltam egy másfél éves várakozást,most meg szeptember óta várunk (pedig időközben apukát is cseréltem LOL )De majd most másként lesz!

Meg persze az is rossz érzés,hogy mindenkinek,aki nem is akarja csak úgy jön a gyerek...és még vacillál,hogy megtartsa-e...Mi pedig boldogan fogadnánk egy kiscsajt! :D
Vendég

Sziasztok!

Anyci! Én szedtem a tejes bogyót 1 hétig, aztán 4-5 napig nem, mert azt hittem nem lesz tejem már... Erre úgy bedurrant, hogy komolyan fájt, és volt olyan nap, hogy ha felálltam is meg kellett fognom, mert fájt ahogy felemelkedtem... Aztán újra kezdtem szedni még kb 1 hétig. Elméletileg azt hiszem 20 napig kellett volna szednem... Szóval lehet kicsit zavaros, de legalább 2 hétig tuti szedni kell!!! Utána kitisztultam kb 1 hétig, majd a vetélés után egy hónappal később, napra pontosan elkezdtem a Folsavat naponta. A dokim is ezt javasolta. Gravida heti 2-3 megy nálam.

Recon annyira várom már a babás vonalzódat, de nem vagyok türelmetlen, előbb legyen erős kétcsíkos hcg teszted!!! :lol:

Aranyeső, engem is érdekel, hogy te honnan írsz! ???

Melisch, bár én csak fél évet vártam annó a sajnos meg nem született gyerkőcre, de hidd el megértem milyen folyamatosan negatívat tesztelni, vagy látni a pirit. Akkor is nagyon szerettük volna a babát, és annyira rápörögtem, hogy minden egyes hónap, amikor megjött piri, idegbeteg lettem, csalódott, sértődött, és csak azt vettem észre, hogy bezzeg körülöttem mindenki terhes... Nagyon rosszul éreztem magamat... Fél évet vártunk a pozitív tesztre, de én már closty-t irattam a dokival, tüsző uh-ra mentem, stb... Mert annyira akartam!!!! Szóval tudom, könnyű mondani, főleg egy vonalzóval mögöttem, de megértelek, és nagyon szurkolok neked!!! Őszintén szólva, én ha magamból indulok ki, akkor csodállak is, hogy mindenféle vizsgálattal tudnál várni szeptemberig. De tedd is meg!!! Hátha NO hőmérőzéssel összespontánkodtok egy babát! :)

Bridget! Mozgalmasak a napjaid, és én annyira szorítok!!!! :wink: :lol:

Milyennincs hogy állsz a tesztekkel és a vonalzóval?
melike30
Győr

Bridget

Egye fene, csinálok egyet :lol: Ha meg mégsenem, akkor leveszem :roll:

Milyen

Köszi! Így van most másként lesz! Így kell hozzáállni és nem is lehet baj!
Igen a legutóbbi piroskánál én is pont ezt mondtam. Igazságtalan dolog az, hogy olyan nő (anyának nem nevezem) szül gyereket aki eldobja magától. Nem is olyan régen volt a hírekben egy nő aki meg akarta ölni újszülött gyermekét. Hihetetlen dolgok ezek, nem is értem. A várakozás pedig annál édesebbé teszi a gyümölcsöt! :wink:
recon

Melike én kicsit nagyon furcsa észjárással birok, Bridget is megmondja. Kitöröltem.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.05.26 21:20-kor.

Kép
Kép
melisch

Melisch, nemgondoltm hogy ennyire nehéz nálatok minden ez kész kib......s. :( Azt mondom ameddig lehet csak spontánkodjatok aztán ráértek utánna lépni valamit :roll: Csak nel legyél elkeseredve légyszi :( :wink:
Melike nekem a dokim 1 hétre való adagot adott a kórházban,vagyis a nővérek,nem tudom ő mennyit mondott nekik.Most vizes ruhával borogatom attol azért jobb,aztán ha rosszabb lesz szólok dokimnak :roll: :? Majd csütin megbeszélek mindent én is a dokimmal milyen bogyeszt szedjek meg minden. :wink: Ja és köszke :D

Kép
anyci

Milyen n.m.
[quote]M írta:eg persze az is rossz érzés,hogy mindenkinek,aki nem is akarja csak úgy jön a gyerek...és még vacillál,hogy megtartsa-e...

Ezt ngyon eltalaltad mert ugye ilyenkor altalaban a mi kornyezetunk tuti tele van ilyen szemelykekkel :twisted: Tobb embertol is hallottam mar ezt ugyhogy tudom ez nem nyugtat meg de ezzel a legtobben igy vagyunk ki erosebben ki csak kicsit erezve :roll:
[quote] írta:rulja már el valamelyikőtök,hogy miért 5-6 óra körül kell/jó az lh tesztet megcsinálni?

En ugy tudom az LH napkozben termelodik a szervezetben :roll: De majd jon Esthajnal es pontosit remelem :oops: 8)

Melike
Hat ne is mond :roll: Holnap is a masik barinommel talizom mert mar masfel hete nem erek ra neki a sok doki miatt na meg petileszivas utan se fogok raerni mert pihizni fogok igy gyorsan holnap delutan meg talalkozom vele :wink: O nem tudja ezt az egeszet :roll: soot rajtatok kivul meg 2ember tudja :oops: az egyik otthon a barinom M.orszagon a masik meg az itteni Magyar barinom Patricia aki ugye babas 8) :lol:

Recon
Mar hogyne lenne ugy az ez ngyon is szep pozi teszt :wink: de azert mondtam,hogy kezdhetsz nezelodni a vonalzok kozott mert nem mindenki szeret ido elott feltenni ezert en sem eroszakoskodtam csak megemlitettem,hogy nezelodni mar lehet 8)

Melisch
Ngyon nem ertek egyet azzal amit most irtal de ezt ne vedd bantasnak :!: Aki mar inszemre vgy lombikra kerul ott mar bibi van es maskent talan koltseges es idot pazarlo lenne :roll: A dokik pedig segitenek nem lehuzzak minden hulesegel a pacienseket...amig te magad nem tapasztaltad ezt nem jelentheted ki ilyen altalanossaggal :roll: A bekepzelunk sok dolgot mondattal meg az a baj,hogy mas meg bekepzeli,hogy neki nincs semmi baj meg,hogy neki nem kell segitseg es kozben o is teved :? :roll: Szal ennyire altalanositani nem lehet es tiszteletben kell hagyni mindenki donteset a sajat testevel kapcsolatban,hogy mit tesz vele,milyen vizsgalatra megy el vgy mire nem vallalkozik :arrow: Mert van aki minden barmit megtenne,hogy baba legyen(pl en is :roll: )es itt vagy pl te aki meg nem erzi ugy,hogy neki mindenaron kene mert bizik abban,hogy megy az segitseg nelkul...azert is mondtam neked,hogy okes tobbet nem zaklatlak ezzel.
Remelem fognak valtozni a dolgok nalatok mert ez a minden honapos "kudarcok" sokszor kikeszitik a kapcsolatot :? Mar hazasok vgytok...egyutt fogtok megoregedni,szeret teged,akkor miert nem tudja neked ezt a kis oromot megtenni :roll: Lehet neked is egyik hetvegen elkene kapnod egy kis beszelgetesre....egy olyan normal hangvetelu beszelgetesre nem egy olyan odadorgolom az orra ala,hogy megjott :roll: szerintem egy nagy oszinte beszelgetes ngyon jot tenne nektek :wink: Es amit most irtam tenyleg nem sertesnek szantam :!: Mert en tenyleg megertem a helyzetedet es hat nem egyszeru na,mint ahogy masnak sem...es nagyon szeretnem,hogy te is gyere boldogan a pozi teszteddel 8) Kapsz meg 1 buksisimit aztan mondom szerintem egy olayn nagy oszinte normal beszelgetes segitene :wink: es ne masra halgass ne hallgass enram se csak amit te es a parod szeretne met az a lenyeg az az ami szamit :wink: Hisz a ti eletetek es a boldogsagotok a ti kezetekben van 8) Kép

Hirek
Megkaptam 9kor a tuszorepit 8) majd lehet pipilek egy Hcg-t,hogy lassak vegre en is egy pozi tesztet :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Nálunk sajnos a közvetlen családban is van ilyen,akinek már a második "véletlen"gyereke született...

Melisch
Sokmindenben egyetértek Bridgettel...
Tudom,hogy nagyon nehéz most Neked,de sajnos a pasik nagy többsége így működik,hogy homokba dugják a fejüket,mert fel nem foghatják,hogy velük baj lehet. Nem bántásból írom,de lehet,hogy a párodat "idegesíti" hogy ennyire rágörcsöltél a babára. Ugyanakkor megértelek,mert én is nagyon türelmetlen vagyok.Hagyd most azt a hőmérőzést,egyebeket és szeretkezzetek spontán.
Próbálj meg vele beszélni és elmondani neki,hogy Te egyedül kevés vagy ehhez.Vagy derítsd ki,miért nem fontos neki ez a dolog,hogy tegyen érte.Fiatal vagy még,eljön még a Te időd!!!

Csak egy tipp:a doki nálunk azt ajánlotta,hogy a zink nagyon jót tesz a spermáknak...ártani nem tudtok vele...
Vendég

Bridget

Délután csak teszteltem újat és ugyan még mindig halvány de már erősebb :D Mostmár tényleg nézelődhetek :wink:
recon

Apacska nalunk is ilyen volt am :roll: sooot o meg ki is jelentette,hogy nem akar 2evig babat :? es ez egy honapja volt :roll: azota meg ott tartunk,hogy ma pl azon izgult,hogy ha esetleg sikerul akkor utazhatok-e(marmint repzin merthat koltozunk july elejen 8) )pedig en mindig olyan tapintatosan kezeltem a dolgokat :roll: de igy is erezte na meg a babanetezesre is raorrolt :oops: Es abr most epp lombikozunk azert ha most is szoba jonnek a dolgok csak nagyjabol elmondom mi meg hogy de nem egesz nap megy a tema errol mert azt tuti nem birna :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Aranyeso ezt neked hoztam 8) :lol:

Nő: Mit tennél, ha meghalnék? Újra nősülnél?
Férfi: Kizárt.
Nő: Miért nem? Nem szereted a házaséletet?
Férfi: Dehogynem.
Nő: Hát akkor miért nem házasodnál meg újra?
Férfi: Oké, újraházasodnék.
Nő: Szóval mégis...(fájdalmas kifejezéssel az arcán)
Férfi: (hangosan felnyög)
Nő: És a mi ágyunkban aludnál vele?
Férfi: Hol máshol tudnánk aludni?
Nő: Lecserélnéd az ő képeivel az enyéimet?
Férfi: Hát ez tűnik a megfelelő dolognak.
Nő: Használná a golfütőimet?
Férfi: Nem, mert ő balkezes.
Nő: (csend)
Férfi: B... meg.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Esthajnal!
Köszi a csomagot,ma meghozta a póstás :D :!:
Vendég

Ez a mai termésem ...
Szerintetek?:)

Kép
Vendég

Milyen n.m.
Na alakulsz am szepen 8) en meg 2napot adok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Melike nekem is a cicim növöget. hányingernek sem nevezhető émelygés volt pár napig, ja és én is aludnék mindig :lol:
Kb. két hét múlva megyek a 12. hetes Uh-ra attól félek egy kicsit.

recon várom az új vonalzót :wink:

milyennincsmeg egyet értek bridget-el szerintem is kb. 2 nap és jó lesz. Drukk megy!

melisch sajnálom, hogy ilyen nehéz helyzetben vagytok, de fel a fejjel, már Te is annyiunkat vigasztaltál, reméljük, mi is tarthatjuk benned a lelket! Szorítás és drukk megy Neked is

Csillag remélem már teljesen jól van a picurkád és minden rendben, mert már régen láttalak 8) :lol:

Szép álmokat Mindenkinek!

Kép
Kép
akella

Hoztam(azaz inkabb loptam)a masik topikbol egy statiszikat :roll: :oops:

1. A meddőségi központban járóknál első bejelentkezéstől számítva milyen gyorsan sikerült a terhesség
valamilyen módon, lombik, vagy inszem, vagy terminált együttlét, vagy spontán.

28 % fél éven belül,
34 % fél-1 év között,
20 % legalább 1 év,
18 % legalább 2 év kellett a sikeres beavatkozáshoz

Összességében elmondható, hogy 62 % 1 éven belül sikerrel járt.

2. Az éltkor függvényében hogyan alakult ugyanez a felmérés:

25 éves kor alattiaknál 1 éven belül,
26-30 év között, 2/3-nak 1 éven belül,
36-40 év között több mint fele 1 éven belül, de ebben a korosztályban minden 3. nőnek csak 2 év múlva jött össze a sikeres terhesség.

3. Ugyanez a felmérés kivetítve arra, hogy milyen eredetű a meddőség:

Ismeretlen eredetű meddőség esetében 3/4- nél 1 éven belül
férfi eredetű meddőségnél 2/3-nak 0,5 - 2 év közötti időre volt szükség,
Míg női eredetű meddőségnél 45%-nak legalább 1 év kellet, 30 %-nak 2 év vagy több évre volt szükség a sikeres beavatkozáshoz.

A meddőségi központba járók 72 % - nak lombikkal sikerült teherbe esnie.
4. A lombikosok vizsgálata: kinek hányadik beültetés sikerül?

45 % -nak első beültetés
28 % - nak második beültetés
11% -nak harmadik beültetés
10 % -nak minimum negyedik beültetés sikerült.

5. Ugyanez a felmérés az életkor függvényében:

30 év alatti 90% -nak az első két beavatkozás sikeres volt
30-35 év a nagy átlag szintén az első két beavatkozás sikerült
35 felett 75 % -nak legalább három beavatkozásra volt szükség, de 30 % -nak csak 5. vagy 6. beültetés sikerült.

6. Lombikosok felmérése a meddőség eredete függvényében:

Ismeretlen erdetű: 75 % elsőre
de maximum 3 beavatkozásra mindenikinek sikerült.
Férfi eredetű: 2/3 -nak első két beavatkozásra sikerült
Női eredetű: 57 % első kettő beavatkozás, míg 20 % -nak csak 5. 6. vagy ennél több beültetésre volt szüksége hogy teherbe essen.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Remélem igazatok lesz :)
Még egy tudatlan kérdés: amikor totál pozitív a teszt akkor már a pete kiszabadult? :oops:
Vendég

bridget nem haragszom én csak a véleményem írtam le, a zárójelet neked szántam. Megértem azon nőket akik rászorulnak a kezelésre, de nem akarom elfogadni, hogy helyette engem szurkáljanak, kínozzanak. Nekem nehéz még a szülés gondolata is és nem könnyen vállalom a beavatkozást mert nagyon tűfóbiám van. Ezt nehéz megérteni és nekem az nagyon kínszenvedés lenni mindig azon gondolkodni, hogy mikor kapok új injekciót és, hogy én mennyire félek tőle, nem tudom milyen lelkiállapotba kerülnék. Én egy rossz tapasztalat miatt nem tudok megbízni az orvosokban. De mindegy én ilyen áron nem fogok gyereket vállalni. Sírva írom ezen sorokat de ez az igazság. Főleg ha nincs a férjem mellettem testileg lelkileg. Ő nem az az ember akivel le lehet ülni beszélni. Neki vannak elhatározásai és azt egyedül hozza és viszi végbe. Nekem nem sok beleszólásom marad, vagy csak vita lesz ha beleszólok. Így emiatt mindig mindketten azt csinálunk amihez éppen kedvünk van, elkerülve ezáltal a konfliktusokat.

Mivel jobban magam alá kerültem ezzel a leírásommal többet nem akarok erről beszélni. Szívesen vigasztalok és bátorítok bárkit továbbra is de nem akarok én többet a babatémán lovagolni.

milyennincsmeg amikor a teszt pozitiv a pete 24-36 órán belől fog kilőkődni. Szerintem minnél erósebb annál közelebb van az idő, de még nincs ovulációd!!!

Kicsit próbáltam magam megvigasztalni és elmentem vásároltam pár cuccut magamnak Kép

Kép
Kép
melisch

Köszi Melisch!

Fel a fejjel,amiket írtál,azt jelentik nincs még itt a Ti időtök!

Viszont arra figyelj,hogy a negatív gondolatok nagyon bevonzzák a rosszakat...Nem szabad így hozzáállnod.Én hiszek abban-és tapasztaltam is nem egyszer-hogy a pozitív gondolatok teremtő erejűek...
Vendég

:cry: :oops: :cry: én inkább azt tapasztalom, hogy ha az ember alatt süllyed a talaj mindenki magára hagyja (ez nem rátok értem hanem családomra és más okok miatt)

Kép
Kép
melisch

sziasztok

Bocs a belekottyert.

melisch,tudom hogy milyen szar mikor az egeszsegugy egy vicc,egy cipoben vagyunk.
ne vizsgalodjatok meg,erezni fogod mikor kell tovabb lepni.valszeg most meg nem vagy kesz ra.
szoritok.

Kép
monyo83

Milyen n.m.
Melisch jol irta le :wink: azert kell meg utana is tesztelni es mikor mar halvanyodni kezd na akkor meg biztos lehetsz benne hogy megvolt az ovulaciod is 8)

Melisch
Tudom nem bantasbol irtad,mint ahogy en sem :!: Mashogy gondolkodunk es ez igy is van rendjen :!: Kepzeld el mindenki csak menne es lombikozna :roll: vgy mindenki csak otthon ulne es varna :roll: na de 1szonak is 100 a vege Monyo ngyon jol leirta lehet meg nem vagy ra kesz es addig igenis varj...es nem baj,hogy mashogy gondolkodsz csak en ugy erzem azet te mar lepnel az ugyben :roll: Na de en sem beszelek errol tobbet es kivanom,hogy itt mindenkit beelozve gyere a csoda 2csikosoddal :!: 8)
A polok is tecc meg a ruci is 8) en mostansag ilyen rucikat vadaszok!Boldogsaghormon termelodott :?: 8) en is vettem tegnap 2rucit az egyikben ugy nezek ki mint egy kismami :oops: :) hofeher es olyan szep arra gondoltam ha visszakapom az egy kis embriket abban szeretnek menni :) Tudod a titok cimu konyv!Csak is pozitivan :!: Es mi ugyanugy itt leszunk neked azert mert 1-2dolgoban mas a velemenyunk :!: :wink:

Kép

Monyo
Csak neeeem te is babas vgy :?: :idea: :shock: :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Köszi Bridget!
Úgy szúr a hasam jobboldalt lent...talán peteérés lehet? Vagy csak a tegnapi cseresznye hatása? 8)
Remélem Veled minden oké és le tudják szívni a petét...
Vendég

Melisch!Nem szabad szomorkodni,tudom nem könnyű de csak előre nézz ahogy te is mondtad még nekem(emlékszel?)lesz neked is babód ,de ahogy a többiek is mondják még nem állsz készen :wink:
Nekem is tű fóbiám van a dokik is azon szoktak mosolyogni mennyire be vagyok tojva.Amikor csinálták a magzatvíz vizsgálatot a dokim látta mennyire remegek végig beszélt hozzám és nyugtatott engem,aztán a végén mondtam neki én klinikai eset vagyok ám na ezen akkorát nevetett hogy csak na :D Még a fájdalom küszöböm is -0 ezért nekem se egyszerű csak legyen valaki az ember mellett ,bárki barátnő is jó csak legyen ott veled :wink:
Tök jók a ruhák :D :D :D
Milyen,szuperul haladsz :!: Szurkolok nagyon :D :D :!: :!: :!:
Bridget,embriket mikor kapod vissza?Most csütin?Jaj remélem jó hírekkel jössz nekünk 8) :D Annyira drukkolok neked :D :D :!: :!:

Kép
anyci

Helló!

Lányok, bizony, nehogy összevesszetek itt nekem, mert akkor harapok! :twisted:

Monyo, hű, gratulálok a kisbabádhoz, remélem, minden rendben lesz veletek! Mondd, mit csinálsz azzal a rakat LH-val, ami megmarad? :shock: :lol: Szerintem tedd el későbbre :wink:

Bridget, nagyon drukkolok neked, hogy sikerrel járjatok :wink:

Melisch, most depis vagy, és ez teljesen rendben van, hiszen egyrészt megint csalódtál, másrészt éppen menstruálsz, ilyenkor alapban sokkal tüskésebb az ember lelkileg, én is, bár van olyan, aki meg sem érzi :roll: A mázlistája :lol:
Ja, és nagyon cukik az új rucik, ide is küldhetnél, csak óriásméretben :P (ha van kucumalac méretű ruci :twisted: )

Recon, nagyon boldog vagyok, hogy sikerült nektek is, ha megvan az erősebb csíkos teszt, akkor nagyon gratulálok nektek a babácskához :wink:

Milyennincsmeg, szép a teszted, bár ez még nem pozitív, de szerintem ma már az lesz :) , úgyhogy dologra... 8)

Akella, nagyon kedves tőled, hogy kérdezed a picúr állapotát, köszönjük, már szinte kutya baja a taknyászságon kívül, de az sem vészes. Te hogy vagy?

Melike, remélem, nálad is minden oksi!

Anyci, és mindenki más, aki babát szeretne, mindenképpen szedjen valamilyen terhesvitamint, a legjobb a Centrum Materna, a Gravida és az Elevit, ezekben van a legtöbb összetevő!
Ezen kívül szerintem pluszban folsavat nem kell szedni.

Puszi mindnekinek

U.i.: ja, és elméletben az LH teszt előre mutatja ki az ovulációt, a tüszőrepedés előtt 24-48 órán belül lesz pozitív. :)
esthajnalcsillag

Bridget

Mennek a drukkok +++++++++++

Hát Lányok, ez még mindig igen halovány :roll:
recon

Na visszatértem, bár tegnap nagyon azt mondtam vége,egy darabig nem jövök. De tudom ti nem akartok rosszat. Én valamikor a tavasszal kész lettem volna lépni ,de mivel látom a férjemet nem érdekeli, nem beszél velem, így oda jutottam, hogy egyedül úszok az árral szemben és nem vagyok hajlandó mindet elviselni ha ő nincs mellettem. De az tuti nem eszem már magam tovább, hőmérő a fiókban, még vitaminokat se veszem most, mert kicsit akarom pihentetni a szervezetem csak a teát fogom inni de majd csak ha vége a vérzésnek. Amikor úgy érzem muszáj akkor leveszem a vonalzóm is, most hagyom ezt menjen tovább de nem biztos, hogy ismét 32 napos ciklusom lesz. Tudom az élet megy tovább de nagyon kilátástalan minden téren ezért vagyok inkább összetörve. Ha eddig anyukám mindig mellettem volt most még ő is ellenem fordult és ez nagyon fáj, hogy ha az ember a szakadék szélén áll az ismerősök eladják ok de még a család is????? Ezt nem gondoltam az én családomról és ez mindennél jobban fáj.

Esthajnal nagyobb méretű ruci nem volt szerintem ezek is gyerekcuccok mert eléggé rám feszülnek de én szeretem őket, a ruha az meg nagy méret :lol: :lol: :lol: jó kismama ruhának is, de arra már nem kell mert elmúlik az idei nyár nagy pocak nélkül, jövőre meg lehet már nem fog tetszeni :lol:

Recon ne aggódj a teszt miatt amint látom a fertilitity még csak holnapra ajánlotta a tesztelést, tehát azt jeleni, hogy a teszt nagyon korai terhességet mutatott ki, mivel neked 10-es teszted lehetett, még csak holnaptól lesz erősebb. Ez az én véleményem.

Kép
Kép
melisch

Bridget kívánom, holnap ne legyél elkeseredve és minden jó legyen, legyen tüszőcske leszívható és ami mindennél fontosabb legyen benne petike :!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
melisch

melisch koszi amit odaat irtal jolesik.
Amugy csak zarojelben az en ferjem is olyan mint a tied,meg spermavizsire sem ment el.majd meglatod idovel ez is javul.

esthajnal,nem magam reszere vettem a teszteket.

recon szerintem tuti nem akkor volt ped amikorra a ferty rakja.
muti a mai teszted.

Kép
monyo83

Szia monyo én új vagyok még nem találkoztam veled :D A vonalzódon ami van az már tuti :?: :wink:
Melisch,majd csak akkor menj mesterségesre ha úgy érzed készen állsz :wink: Addig a férjed is változni fog és a családod is melléd áll :roll: Amúgy összevesztetek valamin anyúddal :?:
Bridget,értem már holnap szívják le a tüsződet,ugye :?: :roll: Már megint belekeveredtem 8) :wink:

Kép
anyci

sziasztok,

esthajnalcsillagtól szeretném kérdezni, hogy Budaörsön mikor és hol lehetne átvenni a rendelt teszteket? Elég gyakran járunk arrafelé, így egyszerűbb lenne!

köszönöm
meznyul

Anyci megírom priviben :wink:

Kép
Kép
melisch

Melish
Az oleles tovabbra is jar(((Melisch)))...es elne mereszelj tunni innen :twisted: Mert en is akarod majd egyszer a te sikerenek orulni 8) Drkukkokat meg bezsebeltem :wink:

Csillag
Nem veszekszunk :oops: legalabbis en ugy gondolom csak epp kiveseztunk egy temat :roll:

Anyci
Ugen holnap lesz a nagy nap :roll: Nem baj en sem tudnam tartani a torteneseket ha massal lenne igy...ezert ha nem ertessz valamit nyugodtan kerdezz ra akar meg1szer :wink:

Milyen n.m.
No a petid jo jel ha szurkal de ez meg majd most fog ovulalni :wink: majd a mai tesztet is tedd mar fel ha tudod 8)

Recon
A halvany is csik :!: Mikor kellett volna nem megjonnie :?: :roll:

Magamrol
En epp vacsihoz keszulok apacskval aztan mar nem leszek.11utan meg mar nem ehetek nem ihatok :roll: Remelem reggel meg ott lesz az az egy peti es letudjak szivni :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Legjobb tudomásom szerint hétfő környékén. És az a pláne, hogy nem szokott késni, eddig soha nem késett.

Drukkolok++++++++++++++++++

Monyo

Majd délután fotózom :wink:

Melisch

Nem aggódok, csak nna....
Csinik a ruháid :wink:
Ne hagyj itt minket, én nagyon szeretném, ha már jobban lennél lelkileg!
recon

Bridget! Kívánom,hogy sikeres legyen a leszívás...
Este fogok csak tesztelni,fél 9 körül,remélem férjemnek lesz még kedve képet feltöltögetni helyettem...

És azt is remélem ,a jövő hónapban nem kell már tesztelgetnem,csak maximum 1-et... :D

Én amúgy sem vagyok egy tesztelgetős fajta,amikor a fiammal terhes maradtam,akkor is csak bő 1 hét elteltével csináltam tesztet (a menstruáció kimaradásától számítva).Mindig tudtam az eszemmel,hogy hiába késik,nem vagyok terhes.Meg amikor az lettem,azt is éreztem....
Az elmúlt 9 hónapban is csak 1x vettünk tesztet,mert annyira bedurrant a mellem,hogy a férjem szólt.Másnap megvettem reggel,de már akkor tudtam,hogy negatív lesz,mert már nem fájt a cicim.
Vendég

Recon, ne aggódj, a HCG amúgy is kb. 2 naponta duplázódik, és lehet, hogy tényleg később volt a peteérés, mint Monyo írta, szóval majd erősödik ám a zebrád :wink:

Bridget, nem, nem, csak azt írtam, hogy nehogy összevesszetek, megelőzésképpen :lol:

Amúgy én úgy látom, itt mindenki igencsak megérti a másikat, hiszen hasonló gondokkal küzdötök, küzdöttetek, és az, hogy valaki másképp viszonyul bizonyos dolgokhoz, egyátalán nem kóros, mert mindenkinek más a szervezete, és a lelkivilága, meg a környezete, neveltetése is, szóval érthetőek a különbségek.
A lényeg, hogy legyünk toleránsak egymással, mert mindenkinek vannak furcsaságai, még aki nem vallja be, annak is.

Meznyul, küldök privit!
esthajnalcsillag

Melisch,válaszoltam :wink:
Bridget remélem sikerül a holnapi nap :D Nagyon izgulok érted :roll: :!:

Kép
anyci

Bridget,
köszike a tesztelős szurkokat! :lol:
Most vv. nem lesz nálam, csak a teszt 8)
És holnap szívják le a tüszőcskédet...de izgi!!! Mennek a plusszok neked +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melisch,
jó lenne, ha piri már elmenne egy hosszú szabira...mondjuk egy 9 hónapra valahova jóóó messze a búúúsba... :evil:
Arik a rucik!!
És szerintem ne add fel!!! Hinni kell, ez a legfontosabb!!!
Én is még mindig hiszek....pedig húúú mennyi ideje próbálkozunk....de bármikor, bármi megtörténhet!!! :wink:

Recon,
Babás vonalzót kérünk, nem ciklusost!!! :lol:
Basszus a görbédet még mindig nem tudom megnézni, a saját adataimat sem tudom beírni 2 napja, mert nem tudok belépni a fertilityre :evil: Sz@r@kodik még valakinek?

Milyen,
én is még 2 napot adok ( vagy 1-et ) :lol: :wink:
Mindenesetre szépen alakulsz!!

Monyo :shock: :shock: :shock: :D
csak merezgetem a szemeimet a vonalzidra :shock: :shock:
Hát fogadd őszinte gratulációmat!! :D

Esthajnal,
én femibion 800-at szedek, mint terhes vitamin. Vélemény róla, ha ismered?
A dokim ajánlotta.

Anyci, Akella, Rabbe.....és a többiek!!!!
Nektek is puszika!!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty, igen, ismerem, de ha összehasonlítod a többi, általam felsorolt terhesvitaminokkal, akkor nincs benne minden szerintem szükséges összetevő, ami várandósságra készíti fel a szervezetet.
Egyébként amit elfelejtettem, és szintén nagyon jó, viszont nem kerül több ezer forintba, az a PREGNAVIT, próbáljátok ki! Terhességi és szoptatós vitamin, és szinte minden fontosat tartalmaz, ami kell ilyenkor a testnek, kapszula formájában lehet kapni, de az a puhább, zselatinos fajta, és nem olyan böhömnagy, mint pl. a Gravida vagy az Elevit, amitől rendszeresen öklendeztem, mire lement :twisted:

Cupp, jaj, és neked is nagyon drukkolok ám! :wink:
esthajnalcsillag

Köszike Csillag!!!
Nagyon ari vagy!!! :D
Ennek a pregnavitnak utánajárok, jó ötlet!! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty,veled is ugyan az van mint bridgettel :?: Vagy még a tesztelésnél tartasz?
Milyen,alakulnak a csíkjaid szurkolok nagyon hogy sikerüljön :D

"Kicsit szomorkás a hangulatom máma..."tovább nem tudom.Teljesen befordulok ettől a hülye esőtöl,egész nap esik nálunk :x Várom a holnapi napot is mit mond a dokim,mikor eshetünk neki a dolgoknak meg a pathológiai eredmény miatt is izgulok remélem valóban lehet még babánk :? Párom meg csak horkol mellettem olyan jóízüen alszik este meg majd passogat mert nem tud aludni,nem hogy huncutkodnánk(csak még nem lehet mert még nem vagyok jól ott lent),de ami késik nem múlik :oops: :D
Szia esthajnal 8) :D

Kép
anyci

Anyci, nekem csak a tüszőimet stimulálták úgymond, clostilbegytet kellett szednem 5 napig, épp úgy, mint Bridgetnek, közben UH-n figyeltek, majd én is kaptam dupla adag tüszőrei injekciót, pont úgy, mint Bridget :lol: , csak nekem még nincs lombik, mert azt mondta az orvos, várjunk nyár végéig, és addig ilyen gyogyis kezeléseket kapok, hátha spontán összejön, mert most volt az átjárhatósági műtétem, és bízunk benne, hogy összejön, mert rengeteg nő ez után lett terhes.
De ha nem jönne össze, akkor lombik.
Mondjuk, mi nem akartunk nyár végéig várni, de hát a doki nagyon bizakodó... :) De ez nem is baj...

Nálunk nem esik, csak éjszaka esett.
Most süt a nap.

betty615

Betty,már értem és nagyon szurkolok hogy spontán sikerüljön ha már ennyi vizsgálaton meg kezelésen át mentél :D

Kép
anyci

Milyen n.m.
Micsoda avatarod van 8) az elobb elfelejtettem irni :oops:
En az Lh teszteket veszem csak.Eleinte itt vettem meregdragan :twisted: de most,hogy otthon voltam esthajnaltol rendeltem 3havi adagot mindenbol :wink: Jo sok tesztem van nem is tudom mit kezdek vele ha bebabasodom :shock: :lol: na persze az legyen a legkevesebb :lol:

Recon
Hat azert akkor tenyleg van ott valami...meg a pozi teszt ha halvany is de nem csak 1szer volt...ami pozi az pozi :wink: Majd 2naponta fog erosodni ugyanis ha jol tom 2naponta duplazodik a hcg a szervezetben...nagyon varom a holnapi teszted 8) Es ha lehet egyutt tedd fel az elozovel majd mi megmondjuk erosodott-e 8) :lol:

Csillag
Tudom-tudom :wink: En is azert irtam barkit megertek nem vgyunk egyformak es ez igy is van rendjen :roll: En csak azt tudom egyben hasonlitunk...azaz 2dologban....1mind nok vgyunk 8) :oops: :lol: a masik meg,hogy babat szeretnenk 8) :lol: es ez eleg osszetarto ero :wink:

Betty
Nincs mit mar ngyon varom a pozi tesztjeidet 8) tukon ulok :roll: Koszi a plusszokat 8) Nekem muxik a ferti es megtom nezni recon gorbejet is :roll:

Vitaminok+gyogyok
En elevitet szedek hat nem minden nap de majd mostmar lehet minden masnap fogom :roll: Reggeli kozben veszem be azt aztan este meg beveszek egy folsavat mert az eleitben igenis nagyon minimalis van benne belole :roll: persze van aki aszongya nem kell hat en egyenlore szedem...bajom nem lesz tole :roll:

Csajok en mara szerintem megyek :roll: Reggel apaval poharba csinalunk anyagot aztan irany a korhaz innen 10perc kocsival es majd mire ti mar jottok en itt leszek gep elott 8) Remelhetoleg jo hirekkel :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty nem tudom mi lehet neked a fertilityvel nekem megy. Kis előzetes csak nekünk, a hőd, hogy alakul?????????? Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön neked hiszen ugyanaz a gondod mint nekem és mindig azt nézem mi van veletek és egy sikeres kezelés talán nekem is megváltoztatná a véleményem az egészről.

Bridget neked lassan szép álmokat és mire holnap jövök gyere jó hírekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!! megy a mega-hiper drukk neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anyci neked is megy a drukk meglásd a doki csupa jó híreket mond a jövőtökről azt, hogy lesz nektek még babátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sajnos a másik baba beteg volt ő most a ti kis angyalotok és vigyázz rátok!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Melisch
Latom jobb a kedved picit :roll: jol erzem :wink: Buksisimi megy tovabbra is Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

JA jobb a kedvem, tudod te írtad minden felhő mögött ott a szivárvány! Sajnos tenni semmit nem tehetek csak fojtani az életet így ahogy van és majd kialakul.

Kép
Kép
melisch

Csillag

Mindegy, pénteken elmegyek a dokihoz, reggelre kaptam időpontot. Majd ő megmondja.

Nem korai ez még szerintetek? :roll:

Betty

Nekem működik, nem tudom neked mi lehet vele. Na csináltam vonalzót, fura hogy az utolsó menstruáció első napjától kell számolni(feltéve ha nem tévedek) :wink:

Bridget

Csak csak, de majd megmondja az orvosbáti :D
Mennek a drukkok Nektek holnapra!+++++++ :D
recon

Na végre!!! Be tudtam lépni a fertire!!
Itt a link bár a pé.-met át tette, de tuti előbb volt .
Az LH-m meg a tüszőrepi miatt volt plusszos ennyi ideig. (még most is halványan az)

http://www.fertilityfriend.com/home/1961ad

betty615

Recon, jó a vonalzid, és a görbéd 8)
Beírhattad volna, mikor teszteltél, és hogy mikor voltatok együtt pé. körül Apával, na de sebaj, így is jó!!!! :lol:

Bridget, kezem-lábam keresztben!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++

Melisch, a te görbéd is jól kezdődik.. :lol: :lol: :lol: 8) :lol:

betty615

Melisch
Na vegre ez a beszed kerem szepen :D Majd lesz valahogy mert olyan meg nem volt,hogy ne legyen sehogy se :wink: A szivarvanyos jelet ha akarod nekedadom :wink:
Kép

Recon
Nem korai bar szivhang meg nem lesz es talan uhut se csinal de megtudjak allapitani kezel,hogy babas vgy-e 8) No para :!:

Betty
Vegulis ha a tuszorepesztot 12-en kaptad akkor az ovulacio maga ra 2napra volt :roll: jol tette akkor be nem :roll: Az lh a tuszorepi miatt pozi? :roll: de hisz az hcg injekcio nem :?: na de nem is ez a lenyeg...a lenyeg az most mar csak par nap 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?