Új privát üzeneted érkezett!

Na, a gyors babakocsi nézegetésem eredményeként nálam maradt versenyben a Pierre Cardin PS822, a Top Rider 923 és a Top Rider BBY (Grip&go) kocsi. Majd megörvendeztetem vele a férjem és megmutogatom neki. :)
csillag25
 
 


neztem en is az oldalt, nem olyan rossz...bar oda kell menni es megnezni, hogy akkor eppen mi van...nna majd szeptemberben, ha megyunk :) En biztosan 3 reszest veszek, marmint ahol a vaz ugyanaz, mert nekun k szukseg van mindharom reszre, igy meg csak kenyelmesebb, meg olcsobban is kijon.

Kép
pumipumi
 
 


Nem erkezik senki vizsgalatrol?

Kép
pumipumi
 
 

 
 

Sziasztok!
Hűű, azt a kutya mindenit mennyit írtatok! :lol: :shock: Végig sem olvastok, csak úgy nagyvonalakban. :wink:

Csillag! Gratulálok az évfordulótokhoz! :D Biztos meglep valamivel a párod, nem az a típus aki csak úgy elfelejtené! :D Az én párom inkább, de még így 12 év után is ez az egy amit soha nem felejtene el! :D

Tulipános! Mi is 20 évesek voltunk mikor összeköltöztünk,vagyis a párom akkor még 19. :oops: Való igaz, hogy fiatalon az ember könnyen meggondolatlan és senki, még mi sem gondoltuk volna, hogy tényleg megtaláltuk egymásban az igazit!
Az biztos, hogy én is hátast dobok majd, ha a lányom 20 éves tanulóként bejelenti, hogy babát vár egy 19 éves rockerttől, akivel 3 hónapja ismerkedett meg egy heavy metal koncerten. :lol:

Gratulálok a legfiatalabb kismaminknak a topicban! :D Ne aggódj, most már minden rendben lesz! Bár igazából én is akkor nyugszom majd meg ha érzem mocorogni odabent! Akkor meg majd lehet aggódni, hogy minden nap mocorgott-e rendesen...sosincs vége. :)
Háj pedig egyáltalán nem látszik rajtad! :wink:

Pumipumi! Te aztán egy igazán vérig csinos kismama vagy! :D
Nagyon örülök, hogy feltettétek ezeket a fotókat, mert nekem olyan fura, hogy ekkora nagy hasam van! De látom nem is vagytok elmaradva tőlem, még első babásként sem!
:D
Valaki írta a retket saját kertből. Nekem is van kiskertem és nagyon szeretem, hogy biztos vegyszermentes zöldségeket, gyümölcsöket ehetünk. Nem sok mindenem van: retek, saláta, paradicsom, paprika, zeller, karalábé, káposzta, s.répa, f.répa, sóska, kínai kel, eper.
Mindből van egy kevés, ami épp elég. Fagyasztásra inkább a gyümölcsökből jut, télen abból van a gyümileves.

Nekem is van a kertben fűszernövény, nagyon szeretem őket. De csak kakukkfű, citromfű, majoranna, kapor.

Ti nem érzitek úgy, mintha szaladnának a napok? Nekem iszonyat gyorsan telnek!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


Mármint végig sem olvastam...jól elírtam! :lol:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


Koszi a bokot Pokica, aztan majd meglatjuk, hogy vegzem, mert tenyleg naprol napra no! Altalaban az 5. honaptol mondjak, hogy latszik elso babas eseteben, haaaaat...de orulok neki :) Jo sok minden van a kertedben, ugyes vagy! :):)nekunk is van hatalmas, parkszeru kert, de semmink nincs. tele van fakkal, olivaval meg palmaval, de nem szep, mert teljesen felszabdalt az egesz. olyan szivesen kerteszkednek, de nem a mienk, meg el a kozel 90 eves nagypapa, aki egsz nap kint dolgozgat, aztan semmit nem lehet ugy csinalni, ahogy mi akarnank, mindenbe beleszol...ugyhogy igy inkabb nem is csinalunk semmit...sajnos.
nekem is iszonyat gyorsan telnek napok, pedig a hazimunkan kivul az egyetlen dolgom allapotosnak lenni. de jo is igy, mert azt jelenti, hogy jol vagyunk. mikor valaki szenved, akkor nem telik az ido.
nna, megyek uszni kicsit, bar uj furdorucit kene vennem, mert ezekbe nem fernek be a melleim :):)

Kép
pumipumi
 
 


Sziasztok! Csajnos még mindig nincs netem! :( Én ma voltam dokinál. 4,1cm-es a babánk! Most mégis 11 hetesnek mondott a doki. Nagyon cuki volt!!! Szépen látszódott mindene! Remélem mindenki jól van. Én csak hetente tudlak titeket most olvasni, de azért informálodom rólatok! Puszi mindenkinek!!!
Vendég
 


Most jöttem a fogorvostól....kihúzta a fogam! :cry: Azt mondta ezt már nem lehet megmenteni és be fog gyulladni újra és újra ha nem csinálunk vele valamit!...ráadásul amalgán tömés volt benne...remélem a Bogyónak ez a kisebb rosz,mint a folytonos gyulladás lett volna!


Fmelinda örülünk annak is ha már bekukkantasz! :lol: És a pici.....akkor egy héttel elöbb szülsz?!

Pumipumi
: most olvastam az elefántszem sütit....az én anyum nem csinált soha,de vendégségben ettem és nyami :P

Pókica : nem vagy semmi!20 évesen 3hónap után gyerek!Gondolom anyudék hátast dobtak a hírtől!Azért jó,hogy van ilyen is!Igazából én is ezt szerettem volna...20évesen megtalálni az igazit és leélni vele az életem...de a sors..!
Vendég
 


Tulipános: nem fájt a húzás? Én nagyon félek a fogorvostól, mert egy csomó lyukas fogam van azt hiszem :( Mondjuk alapból nem tartok a fogorvosoktól, de most nem vágyom rá. Meg jó lenne egy megbízható helyre menni, de nem vagyonokért.

Én elkiabáltam, hogy javulok. Olyan hányingerem van, és olyan hulla vagyok, mint eddig még egyszer sem. :? Legszívesebben már aludnék, pedig délután is több mint két órát aludtam. Az a baj, hogy férjem csak kilenc körül ér haza, és meg akarom várni. Holnap meg be kell mennem Pestre (sajnos nem orvoshoz). jáájjjj.

briell
 
 


Briell! Aludj! Mindig, ha szukseget erzed es teheted!

Kép
pumipumi
 
 


Szia Briel! Üdv köztünk. Úgy látom gyakori probléma itt, hogy már kezdünk örülni a múló rosszullétnek aztán bumm! Tegnap is meg ma is nagyon ramatyul voltam. Pedig ma már betöltöttem a baba mérete szerint a 13. hetet! Szerintem ne aggodalmaskodj, bizti jól van a babóca, ha már ilyen szépen megmutatja, hogy van! Nekem is volt 4 nap pecsételésem a terhesség elején, ami miatt 1 hétig itthon is kellett feküdnöm. A rosszullétek, és a növekvő pocak nyugtatott meg, hogy nem kell parázni, minden ok odabenn. Persze hazudnék ha azt mondanám, hogy nem nézem meg minden wc-zésnél a bugyimat, de alapvetően nem engedem, hogy negatív gondolatok forduljanak meg a fejemben. Amikor fenyegető vetélést állapított meg az egyik doki, még egy verset is kitaláltam:

Lesz, lesz, lesz,
minden rendben lesz,
A mi babánk nagy és egészséges lesz!

Csilla, köszi az oldalt, én is megtaláltam. :) És valóban jók az árak. Totál elfogadhatóak, a kocsik működését tekintve megfelelnek az elvárásaimnak, csak ugye a súlyukat nem tüntetik fel, de nem tűnnek nehéznek: könnyű a váz, kicsi a kerék, és ugye nincs mózeskosár, ami megint nem könnyű. Nem a mai modern kocsik általában, de praktikusnak tűnnek. Nekünk is a Piere Cardin jött be. Ez a hely lesz szerintem a nyerő!

Nagyon jók ezek a pocakfotók! Én is olyan büszke vagyok, hogy már kerekedik. És persze nagyon megnyugtató is!
Vendég
 


o'hara: nagyon aranyos ez a versike :) Azt hiszem én a nagyot kicserélném szépre :lol: Valamiért tartok attól, hogy nehogy túl nagy legyen a babó és ne férjen ki...

Ma én is rengeteg babakocsit néztem végig. Meg fórumokat olvasgattam, de azt hiszem nem lesz egyszerű menet megtalálni a tökéleteset. Hétvégén már próbálgattunk párat a Brendonban, de ott szörnyű árak vannak.

briell
 
 


O'hara!
Én ia próbálok hasonlóképp gondolkodni, és szerintem ez tök jó. Aranyos a versikéd!

Briell! A Brendon tényleg rettenet árban. De minden téren, kivéve a kozmetikumokat, mert azok nem rossz árban vannak a drogériákhoz képest. Természetesen csak a drága fajták vannak így. Én a vaterán is nézegettem babakocsikat, de megmondom őszintén, hogy föladtam, inkább majd később. Szeptemberben szerintem majd ráállok a témára. Addig meg most megpróbálom kibírni még jobban leszek, mert az utóbbi két napom megint folyamatos hányingerrel telt. Egyfolytában gyűlik a nyál a számban. Gondolom tudjátok miről beszélek. :roll:
Vendég
 


Jó reggelt lányok, jobbulást a rosszullevőknek!

Ha már babakocsi, akkor várom a hozzászólásokat a saját gondolataimhoz. Teljesen tanácstalan vagyok már abban is, hogy kell-e egyáltalán nekünk b.kocsi. A hordozó az biztos, hiszen autóval járunk mindenhova, így az kell. A közlekedés tehát megoldott. Ha javul az idő, ill. nyáron akkor sem hiszem, hogy csak úgy elindulunk sétálni babakocsival. Ezek alapján úgy gondolom, hogy nem is veszünk.


Pókica mosolyogva olvastam történeteteket, gondolom, nagyon kevesen voltak, akik hittek a boldogságotokban. Én mindenestre gratulálok Nektek, szép kort megértetek már egymás mellett, és sajnos, tényleg igaz, egyre több a csonka család, és a válás :cry:


Csillag hogy telt az estétek? Mi volt a meglepi?

Üdv. Gabi
Vendég
 


Jó reggelt!

Gabi!
Szerintem kelleni fog a babakocsi. Egyrészt, mert hiába jársz autóval, a gyerekkel akkor is menni kell néha, azt meg nem teheted meg kocsival. Hordozóba meg elég kényelmetlen lenne hosszabb távon húzni! :D
Meg szerintem ha valahova vendégségbe, vagy akárhova mentek, akkor is bele tudod tenni, tologatni, stb, szerintem kell.
Én olyat dszeretnék venni, amire 1 vázhoz van hordozó, mózeskosár és a 3. féle (nem tudom mi a neve) Azt hiszem Pumipumi is azt írta, hogy ilyet akar.
Szerintem ez a legpraktikusabb.
Vendég
 


Hát ez a kép nekem most nem jön össze. Mobillal csináltam, és az meg nem megfelelő formátumú. Majd csináltatok rendeset, csak fel kéne tölteni a f.gép akkuját, és azt felteszem.
Fúúú de fel tudom húzni magam a technikán!!!
Vendég
 


Csillag!
Mi volt az évfordulón? Nagyon kíváncsi vagyok!

Pókica!
Szép dolog és ritka amit Ti átéltek ennyi ideje egymás mellett! Törékeny dolgok ezek, és mindig a nőnek kell okosabbnak lennie! Vigyázz magatokra!
Vendég
 


Gabi!En is tutira vennek babakocsit, megha most nem is latnam hasznosnak...legalabb valami nagyon alapot. A babat sokszor ki kell vinned levegozni, neked is setalnod kell...ezeket meg kocsival nem lehet, meg nem erdemes. hacsak nem teheted meg minden nap, hogy elmesz valami csendes, nyugis helyre kocsival es utana ott setaltok...de akkor ott is kell a babakocsi...hordozoval setalgatni naponta akar 1-1- orat is nagyon faraszto lehet. Meg kenyelmetlen, ha belegondolsz, egy halom cuccot kell mindig magaddal vinni szukseg esetere. Szoval szerintem vegyel egy egyszerubbet.

Kép
pumipumi
 
 


Sziasztok!

Nyafek urat letettem aludni és ebédeltem(lencsefőzeléket) :P .....úgyhogy most van egy kis időm!


briell : egyáltalán nem fájt a húzás! :D Nagyon jó fogdoki ez!Én amúgy szabályosan parázok a dokitól!Hát szégyen, de mielött behívott elsírtam magam.....annnyira féltem,és a stressz baromi nagy volt rajtam..nem bírtam kezelni! :( :( :( Na de felesleges volt a para! :D

Babakocsi : Én bababőrzén vettem mind a két gyerekemnek!Érdemes kimenni rá,mert nagyon jó árban vannak ott! :)
Vendég
 


Sziasztok! Csak gyors beköszönés, mert készülődök a védőnénihez. Remélem most már célba is érek...
Közkívánatra: nem pont az volt a meglepi amit én gondoltam, hogy kimegyünk valahova vacsizni vagy sütizni. :oops: A sütizés lett volna, de épp be volt zárva az a cuki, ahová ki akartunk ülni, és olyan süti csak ott van. (Szerintem ma bepótoljuk) :) Virágot -fehér rózsát- kaptam a páromtól, én pedig összebújással készültem, ugyanis az előzmények miatt eddig nem mertünk, de most már úgy gondoltuk biztos megerősödött babácska. Az orvos nem tiltott tőle, de jobbnak láttuk várni. Szép este volt. :oops: :D

Jelentem a banánturmix is sikeresen landolt először a gyomromban aztán a wc-ben, de tényleg teljesen kibírható volt így, édes és folyékony. :wink: Jó ötlet, köszönöm!
csillag25
 
 


sziasztok
hogy vagytok ma?csillag mi kertes házban lakunk így elég sokat vagyunk a fiammal az udvaron,ti milyenben laktok.?tegnap bejelentkeztem a dokihoz jövőhét csütörtök délután 5 óra de messze van még.aki vesz hordozót milyet szándékozik?nekem van egy ami a fiamtól megmaradt de csak ilyen neve nincs és azóta okosabbak lettünk neki is márkás ülést vettünk utána szóval most valami jobbat szeretnénk ismeritek esetleg a Besafe-t?a kenguru goldban most akciós 43ról 25 igaz a 12 hetes vizsgálatot mindenképp megakarom várni a vásárlásokkal.

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


olvastam közben hogy adapterhez csatlakoztatható az egyik oldalon azt írták hogy maxi cosi-shoz
csak jó lenne tudni annak az árát is

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Csillag..... :oops: :oops: :oops: ....azért irigyellek is kicsit!Amikor az ember sokat vár a másikra akkor olyan jó tud lenni a..... :oops: :oops: :oops: !Én egy hétnél tovább nem bírok várni... :oops: :D Akkor jól sikerült az este!Ma meg jó sütizést!Milyen sütit szeretsz?

Szia anitaa ,én jól vagyok..bár egy foggal kevesebbel!Én autósülést nem veszek ,mert nincs autónk....ami meg volt az előző fiamnál az jó lesz,ha anyumékkal mégis megyünk erre-arra!
Vendég
 


hát mi azért elég sokat autózunk így szeretnék biztonságosabbat.

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Sziasztok.
Délelőtt megjártam a vérvételt, és elintéztük, hogy szülés után majd elköttetem magam. Mert már nem szeretnénk több babát.
jövőhéten szerdán megyek uh-ra, kíváncsi leszek, most pontosan meg tudja-e majd mondani az a doki, hogy mi lesz.

Amikor a Joellel babás voltam az első uh-on azt mondta, hogy kislány lesz, mit ne mondjak nagyon örültünk neki, de a második uh-on már azt mondta, hogy biztos, hogy fiú lesz.

manocskak
 
 


manocskák 4ds uh-ra mész?
mert én úgy tudom csak ott látják ilyen idős terhesen

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Sziasztok!

Ki hogy van ma? Én már megjártam a nagyvárost :) Érdekes, hogy kevésbé érzem magam fáradtnak, mint tegnap, amikor egész nap itthon voltam. És tök örülök, mert úgy néz ki, fogok pár órát dolgozni hetente. Persze ehhez még kellenek kliensek is 8)

Babakocsi téma: Én is olyasmit szeretnék, amit Najda is írt. Legyen rácsatlakoztatható mózeskosár, hordozó, meg biztonsági ülés, ja és legyen átalakítható sportkocsivá. Szerintem is kell babakocsi, hacsak nem kendőben hordozza valaki a babáját. Engem ez is foglalkoztat amúgy. De azt nem egészen értem, ahogy egy babakocsis fórumon olvastam, hogy kocsival közlekednek csak a babával :shock: Szerintem a séta és a közlekedés nem ugyanaz. Azt gondolom, azért egy babának sokat kell levegőn lenni. Bevillant egy kép, amin apukám fagyoskodik télikabátban a babakocsim mellett az udvarunkon :lol: Mert levegőzni kell :wink:

briell
 
 


Sziasztok! Voltam ma uh-n, jó volt, bár aludt a gyerek, és nem nagyon akart felébredni. Csak azt hiszem félreértettük egymást az orvos, az asszisztens meg én. Én úgy értettem, hogy csinálnak kombinált, vagy integrált tesztet, tehát lesz vérvétel is. Ma meg mondták, hogy á, az nem kell.
Asszem holnap azért felhívom mégegyszer megkérdezem. Egyébként minden rendben, már nagyobb a pocakom, mint eddig volt, úgyhogy már sokan mondják, hogy látszik. Persze ahhoz képest, hogy eddig semmi hasam nem volt, persze, hogy látszik.
Kép
tedorka
 
 


Ja, és majd elfelejtettem elmesélni, hogy jártam a védőnőnél, aki elküldött belgyógyászatra, megy egy ekg-ra. Elmentem, megcsinálták az ekg-t, persze minden rendben, csak magas a pulzusom. Így elküldtek szívultrahangra is, hogy nehogy baj legyen. Úgyhogy most még oda is mehetek.

Kép
tedorka
 
 



Itt vagyok. :) Megjártam a védőnénit, kb. 1 órát voltam bent nála. :shock: :) Mindent kikérdezett betegségekről, káros szenvedélyről, előzményekről, családi kórképekről... Aranyos, halk szavú, mosolygós ötven körüli nő. Testsúlyt, vérnyomást mért, de nem szólt rá semmit, nem szapult. Vizeletet is nézett gyorsteszttel, volt benne fehérje, de határérték alatt/környékén. Adott tájékoztató füzetet a kombinált tesztről és megírta a vérvételre a papírt, valamint vizelettenyésztésre is adott beutalót. Mondta, hogy szeretik ha havonta megy a kismama, így legközelebb jún. 23-án megyek és említette, hogy lehet, hogy még addig benéz hozzám itthon, hogy érzem magam... :roll:

Tulipános, így, hogy nem volt semmi következménye az összebújásnak (görcs, vérzés) nagyobb gyakorisággal fogunk ilyen szép estéket tartani. :oops: :wink:
Milyen sütit szeretek? Kereket, szögleteset, krémeset, habosat... :D Na jó, ez így nem igaz, általában a tejszínhabos sütiket kívánom, de most rákattantam a sima linzerre. :) Viszont ma is kimaradt a cukizás, későn jött a férjem haza. :( Maradok diétán.
csillag25
 
 


Sziasztok.
Én tegnap voltam vérvételen, ma viszem a Joelt oltásra, az eddigi oltásokat megúsztuk láz nélkül, remélem ezt is. :D
Viszont szerintem hamarosan jön a foga, mert egyfolytában az öklét rágja és néha még mintha erősen rá is harapna.

manocskak
 
 


Manócskák! 4 hónaposan már jön a fogacskája? Habár a babák fejlődésében nem vagyok még otthon, ez elég szépen hangzik! Drukkolok, hogy ne nagyon szenvedje meg! Szerintem arra azért készülj fel, hogy ha nem 4D-re mész, hiába mondják meg a baba nemét, az még könnyen félrenézhető. A dokinőm nekünk is sasolta, de mondta közben, hogy azért ha látszik is valami, az még nem túl megbízható, mert gyakori, hogy látszik egy kis pöcök, ami miatt azt mondják kisfiú, aztán kiderül hogy a kislány klitorisza volt. Kolléganőm is így járt. Bár ez neked gondolom nem újdonság, hisz nem ő az első babóca.

Gabi! Babakocsi szerintem is kell. Hiába téli babáink lesznek, levegőztetni, sétáltatni kell őket. A babkocsi télen szerintem praktikusabb, mint a kendő. Nehezen tudom legalábbis elképelni, hogy a bebugyolált overállos csöppségeket hogyan lehet a kendőben kényelmesen vinni. Valamint a babakocsi csak védi a széltől, hótól, és a hidegtől is. Ráadásul, ha ki kell ugrani a boltba, ok kocsival mehetsz, de ha egyedül vagy, hogy vásárolsz a karodon egy csecsemővel?
Hamarosan kapunk eredményt a kombinált tesztről! Bár nem izgulok az eredmény miatt, hisz az 1 mm-es nyaki redő szerintem jól hangzik, azért jó lenne már ha jönne az az SMS.

Csillag! Szerintem ennél jobb ajándékot nem adhattatok volna egymásnak! :D Gratula az évfordulóhoz! Örülök, hogy végre megismerted, de ez a családlátogatás... Én remélem, hogy a védőnőnknek nem jut eszébe elmászkálni hozzánk. Frászt is kapna, 25 nm-en élünk jelenleg. De mivel mondtam neki, hogy szeretnénk elköltözni, hátha feleslegesnek tartja a családlátogatást.

Anita! Ez milyen hordozó? Mózeskosár féle? Én alapvetően nem vagyok kibékülve a mózeskosárral. Nehezek, a gyereket lóbálva, nehézkesen lehet benne vinni az emberek lába között... Persze nincs kocsink, így nekem nem is lenne praktikus abban cipelni a picúrt.

Még van 3 hetem az AFP vizsgálatra, de azt nem tudom, hogy mivel vért vesznek, éhgyomorral kell-e menni? Bár, mivel ki tudja hány órára kapok időpontot nem is biztos hogy aznap vesznek vért. Gabi! Te erről tudsz valamit? Júni. 25-én kell menem a korunk szerint (még időpontot kell vadásznom, mert ezt csak a kiskönyvbe írta be a dokinő), és azt is beírta a könyvbe hogy AFP és vércsoport meghatározás lesz. De ugye ha nem reggel kapok időpontot, akkor csak másnap tudnak vért venni. Vagy a nődokik veszik le a vért? Aznap van is eredmény? Próbálok utánanézni.
Vendég
 


O'hara Nekem laborba kell majd mennem és belgyógyászatra. Most beszéltem védőnővel, hogy 9én megyek hozzá, megmér, kiadja beutalót, 10én megyek magánrendelésre, és következő héten vérvétel éhgyomorra. Nálunk nincs időpont a laborba, így adott, hogy reggel időben oda kell érni, ha szerencsém lesz, akkor kismamikat előre veszik. Ja! És a kórházba nem kell mennem csak a 20. hét környékén, amikor már meglesznek a labor eredményeim. Erre majd kérek időpontot valamikor június végére.

Mindenhol másképp van, minden város, és minden orvosnak más a megszokott rutinja.

Ja! Én is várom már az sms-t, pont egy hete vették le vért, de még én sem kaptam. Bízom benne, hogy minden rendben lesz.

Köszönöm mindenkinek a babakocsis véleményeket, még mindíg teljesen bizonytalan vagyok. Még most sem győztetek meg arról, hogy vennem kellene, tudom, nem is ez volt a célotok, csak véleményt írtatok.


Pókica merre jársz? A héten még hallgattál, remélem jól vagy!


Csillag kívánom, hogy élvezhessétek egymást szabadon még sok-sok hónapon át, hiszen természetes dolog amit csináltok, és mindenkinek adott a vágy, ezen egy baba sem változtat. Legalábbis nálunk nem, bár félő, hogy mi lassan el leszünk tiltva egymástól :cry:


Tedorka sikerült kideríteni, hogy kell-e vérvétel?


Tulipános sikeresen túlvagy egy foghúzáson, nagy bátorság kellett hozzá, de gondolom valamilyen érzéstelenítőt adtak. Tudom, sokkal rosszabb, hogy fájt, és nem tudtál vele mit kezdeni. Jól emlékszem, hogy Te is voltál már kombinált teszten?

Üdv mindenkinek!
Gabi
Vendég
 


sziasztok
o'hara ez egy biztonsági gyerekülés és hordozó egyben.
engem elszomorít ez a mai idő :(
jó nektek aki már túl van a 12 héten + a vizsgálatokon
én is nagyon várom már olyan mintha soha nem jönne el a jövőhét csütörtök,pedig elfog:)
hát az összebújás nálunk sem volt mióta tudjuk hogy jön a baba nem akartam hogy bármilyen baj legyen bár a doki nem mondta hogy nem lehetne de mostmár én is gondolkodom hisz lassan 12 hetes csak nem lenne baj :oops:

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Köszi Gabi!
Már bánom, hogy nem kérdeztem rá, de ott a nagy örömködésben nem is gondolkoztam ezen. Úgy voltam, amit mond, azt csinálom, és hát nem mondta, hogy a vizsgálat előtt menjek bárhova is. Na, majd kiderül. Már az is gáz, hogy minden nap telefonálgatok időpontért, de 25-re még nem adnak. Csak remélni tudom, hogy fogok kapni. már a 12 hetes vizsgálat esetében sem kaptam pont arra a napra, amire szerettem volna, hiába telefonálgattam minden reggel. Miért nem ad a dokinő, ilyen esetekben, ha pontos napon kell menni? Na nem rágódok tovább ezen.

Gabi, egyébként mi is rágódunk a babakocsin. Pontosabban nem azon, hogy legyen vagy sem, hanem kapnánk egyet, de decemberben még csak a hordozó részét, és február márciusban kapnánk meg a teljes babakocsit, gyerekülést..., mert addig használnák. Szerintük elég addig nekünk a mózesrész, de én kétlem. Azzal a nyápic karommal segítség nélkül ki sem tudnék mozdulni. Szóval valószínűleg inkább veszünk egyet.

Anita, mindjárt itt a vizsgálatod. Egy hete voltam a 12 hetesen, és olyan soknak tűnt, hogy legközelebb 4 hét múlva mehetek, de már el is telt több mint 1 hét! Tök jó! :D
Vendég
 


Csajok!

Én egy percig sem vontam meg magamtól a páromat! Lehet hogy ez baj??!! :oops: :oops:
Persze volt, hogy nem kívántam, akkor persze nem voltunk együtt. Szerintem jelez a testem, hogy mikor lehet. Mondjuk gond nem volt. Kopp kopp kopp.
Remélem nem csináltam bajt.
Már én is alig várom hogy szombaton menjek uh-ra. Szerintetek ilyenkor érdemes 1 4d-t csináltatni? Olyan kíváncsi vagyok!
Holnap meg megyek a védőnőhöz.
Nekem még semmi vérvételem, stb nem volt.
Én is alig bírom kivárni ezt a 12 hetet, ráadásul nekem ez még a mensi alapján kiszámolt időpont, ami nálam tuti nem így van, hiszen pcos szindrómával ritkaság a pont középidejű peteérés.

Jajj! Hajat kéne mosnom, meg beszárítani, de semmi kedvem. Ma egész idáig a lakást suvickoltam, meg úsztam a vízkőoldóban. Inkább aludnék egyet.

Ki hogy van ma?
Vendég
 


najda szerintem még várj egy kicsit a 4dvel bár mindig érdemes hiszen ott tényleg látod nem úgy mint a sima uh-án én megvárom a 14. hetet akkor már ha minden jól megy látni a nemét is meg már olyan mint egy baba csak kicsi.és milyen babakocsit terveztek mármint márkában?
én jobban lennék ha sütne a nap meg kint a fiam is elvan itt bent nemtud mit kezdeni magával

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Szerintem is korai a 4D. De van itt a várandósság topicban egy olyan téma, ahol 4D-s képek vannak feltéve kor szerint. Nézd meg, hogy melyik kor esetében mit lehet látni, úgy jobban el lehet dönteni, mikor érdemes menni. Mi a 16. hét után tervezzük valamikor. Mennyinek számolod a korod? Többnek, vagy kevesebbnek? A pcos miatt inkább később szokott lenni a peteérés, vagy rosszul tudom?

Találtam egy oldalt, ahol lehet igényelni baba-mama klubkártyát, amivel 3-50% között lehet vsárolni egyes helyeken. Éppen ma akarunk terhesnadrágot venni, mert a hűvösebb időkben nem tudok mit felvenni (az eddigi nacijaim már a 8. héttől zavaróak voltak begombolva,már rég nem is gombolom be, mert már nyom), és a bolt oldalán volt, hogy 10% kedvezményt ad, ha felmutatjuk ezt a kártyát. Egyébként is jó áraik vannak (a kiszemelt naci 4000 Ft, míg a kép aalapján hasonlót eddig 12.000-t láttam), magyar termékek, ha még kedvezményt is ad, az szupi! :) Itt megnézhetitek a kártyát, ha érdekel:
http://www.babamamatudakozo.hu/klubkartya/

[/url]
Vendég
 


Sziasztok! Jöttem kicsit olvasgatni.
Anita, mi lakásban élünk, ahol a tömb előtt van egy kis zöld terület, de a kedves kutyatartó házbeliek oda járnak sza.atni a kutyákat, így nem hiszem, hogy megfelelő lenne a gyerek(ek) játékának, hempergésének... :roll: A kertes ház az jó, lehet, hogy akkor mi is gondolkodnánk kistesóban, főleg, hogy a házban a belső tér is nagyobb és jobban elférnénk.
O'hara, elhiheted én is mennyire örültem mikor mondta, hogy majd benéz. :shock: De mivel nem egyeztünk meg időpontban, -mert direkt azt akarja megnézni milyen a lakás amikor nem számítanak rá- ki tudja hol leszek akkor? :wink: Sejtettem, hogy majd a 8-9. hónap környékén megnézi, hogy hova érkezik a baba, de most?! Ráadásul tesóm megbiztatott, hogy havonta benéz majd hozzám, nála is így volt, igaz ő nem itt lakik.
Reméljük nálatok elfoglaltabb annál, hogy mászkáljon, főleg ha költözés előtt álltok.
Gabi, ennél szebben nem is írhattad volna. :) Drukkolok, hogy Ti is még sokáig elmerülhessetek a szerelem tengerében. :wink:
Najda, szerintem bajt semmiképp nem csináltatok, ahogy írtad, jelzi azt a tested, hogy mi a jó neki. :D Én is gondolkodom a 4d-ben, de lehet, hogy még az sem látná pontosan.
Te nagyon ügyes vagy, biztos csillog már a lakás. Én le vagyok tiltva az ilyen csempe sikálós, vízkőoldós, vegyszeres témákról (ami meg is látszik a lakáson) de nem bánom, most a baba a legfontosabb. A férjem rendesen lecsesz, ha megérez valami ilyet a levegőben, hogy miért lélegzem be ezeket a kemikáliákat, miért nem vigyázok a babára. Persze, lehet hogy ez túlzás így, de már kivárom a 12 hetet, legfeljebb nem leszek itthon mikor a védőnő jön. :oops: :D
csillag25
 
 


Anitaaa!
Köszi, lehet hogy várok még. Csak elég türelmetlen vagyok. Hát nekem még fogalmam sincs hogy milyen márkájút vegyek. Mondegy, csak jó legyen. Szerintem ez úgyis helyben fog eldőlni, vagy amikor akut lesz a dolog, mert szerintem most hiába dönteném el, addig úgyis változna.
Annak meg én is jobban örülnék, ha sütne a nap.

O'hara!
Szerintem fiatalabb a terhességem, mint a mostani számítás. Jól tudod, inkább később van peteérés. Vagy inkább egyáltalán nincs. Erre jó a gyógyszer! :wink:
Ezt a kártya témát én is megnézem.

Csillag!
Hát igen, elvileg nekem sem szabadna, de nem bírtam ki. Így is kénytelen voltam segítséget kérni a hűtő takarításához, meg a mosogatáshoz a páromtól, mert sajnos már a zsírosabb vagy paprikás edény látványától is képes vagyok öklendezni. Tiszta gáz nem? De a fürdőt már nem bírtam tovább, megcsináltam. Csak nem ártok annyit. Legalábbis remélem. Mindenesetre már mindegy. Egyébként tök igazad van, hogy vigyázol. Teljesen jogos. Nekem is van egy kis lelkifurdancsom. :oops:
Vendég
 


o'hara megnéztem én regisztrálva is voltam azon az oldalon elméletileg igényeltem hátha jó lessz valamikor:)
köszi az infót
csillag:hát igen lakás kicsit rosszabb a barátnőmék is most próbálnak szabadulni egy panelből kertesbe

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


najda a menszesz szerint én is 2 héttel idősebb terhes lennék és az első uh-án a doki a méretek alapján vissza tett bár én tudtam hogy így lessz mert tudom mikor lettem terhes:)

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Najda, azért már messzebb vagyunk a 7-8. héttől, szerintem akkor a legveszélyesebb. Ha nem csinálja túl gyakran az ember, biztos nincs belőle gond. Szellőztesd jól ki a helyiséget, szippants friss levegőt kint és most már pihenj. Megérdemled. :) Az edényekkel én is így vagyok. :oops:
Anita, nem is tudom, hogy lehetne szabadulni innen. Hogy lehet ilyenkor összehangolni a régi eladását és az új megvételét. Igaz nem panel, de ki akar most lakást venni? Mondjuk még nem is gondoltunk bele komolyan, mert azért a kényelem nagy úr és ha valaki megszokja, hogy a városközpontban ott van minden a szájában... Most is csak leginkább a gyerkőc miatt jut eszünkbe kertes ház ábránd.
csillag25
 
 


Ja!
Azt elfelejtettem leírni, hogy nálunk a védőnő már rögtön a köv héten kint volt, miután először mentem hozzá. Kb 4 percet volt itt. Csak annyit néz, hogy minden rendben van-e, hazaadhatja-e a babát. Környezettanulmányt köteles írni. Gondolom ők sem örülnek ennek. De nem fog benézni az ágy alá, hogy van-e porcica! Tuti! :D

Mesélte, hogy az etnikum jeles képviselőinél szokott általában előfordulni hogy olyan körülmények vannak, ahová a védőnők nem szívesen engedik haza a gyereket, viszont ott olyan "kedves" rendreutasításban van részük, hogy eszük ágában sincs nem hazaengedni a gyerkőcöt. De gondolom ezek olyan kirívó esetek, hogy kb 8 gyerek +2 szülő alszik egy szobában putris körülmények között, +még 2 generáció a házban, aminek félig leszakadt a teteje. Szóval szerintem senki ne aggódjon a védőnő miatt!
Vendég
 


És elnézést a túlzó példáért! Csak érzékeltetni akartam a dolgokat.
Vendég
 


Köszi Csillag! Ari vagy! Pihenek! Csak a billentyűzetet püfölöm a laptopon. :lol:
Vendég
 


Najda, kicsit megnyugodtam, hogy nem csak engem akarnak ellenőrizni. :) Így már érthetőbb, bár még mindig azt mondom, menjen oda ahova leírtad, ne hozzám. :D Na jó, értem én, ha köteles, akkor köteles. És havonta fog környezettanulmányt írni, vagy akkor már tényleg engem jön megnézni? :D
csillag25
 
 


Most keltem fel az agybol :):) reggel elmentem a havi vervetelre, aztan eszrevettem egy kis barna valadekot (fel oran belul kb 3-4 db kis moszatka, aztan semmi, fajdalom nelkul, persze), ugyhogy tengerpart helyett inkabb hazajottem es aludtam...olyan jol esett :):) Tegnap egesz nap rohantam, 2 ejszakat nem aludtam, kijott a herpeszem...szoval biztos ez is a stessz miatt volt. Fel kell keszitenem magam, hogy 1 hetig itt lesz a csaladom...S.O.S.!!! :):):)

Kriszti!A szex miatt aztan egyaltalan nem kell aggodnod, mi is rendszeresen csinaljuk, es kiveteles esetektol elterve sosem art. Arthat, ha a beagyazodas nem megfelelo, de akkor meg a tusszentes is veszelyes lehet. Vagy ha fertozest kapsz...nna de ezekre z ember ugyis odafigyel. Meg ahogy gabinal is volt, legfeljebb verzel utana egy kicsit, es a doki megnyugtatasa utan ovatosabb leszel...de attol tutira nem lesz baja a babanak, csak ha van mas is a hatterben, es az rasegit...szoval hajra!!! :):):)

Tetszett ez a nem-vagyok-otthon tema, ha jon a vedoneni, tenyleg ez a legegyszerubb. bar en nem paraznek rajta, foleg, ha elobb-utobb ugyis odamegy...stresszelhetsz rajta honapokig.

nekem egy het mulva lesz vervetel-eredmeny, akkora be akarok utemezni egy UH-t, mert meg itt lesz a csaladom, elcipelnem anyat, a hugom (akik 7 honapja probalkoznak, de meg semmi) meg anyospajtast...marha lehet...lehet, ohgy a doki szivbajt kap, amikor rakerdezek :):)

Kép
pumipumi
 
 


Csillag!
Nyugi! Csak 1x kell írnia. De hozzám már nem is jön ki többet, csak amikor szültem, utána. Nekem kell mennem hozzá havonta.

Pumipumi!
Ok! Meglesz!
Pihengess is azért a családi készülődés miatt! Jól tetted hogy aludtál.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?