Sziasztok!
Hűű, azt a kutya mindenit mennyit írtatok!
Végig sem olvastok, csak úgy nagyvonalakban.
Csillag! Gratulálok az évfordulótokhoz!
Biztos meglep valamivel a párod, nem az a típus aki csak úgy elfelejtené!
Az én párom inkább, de még így 12 év után is ez az egy amit soha nem felejtene el!
Tulipános! Mi is 20 évesek voltunk mikor összeköltöztünk,vagyis a párom akkor még 19.
Való igaz, hogy fiatalon az ember könnyen meggondolatlan és senki, még mi sem gondoltuk volna, hogy tényleg megtaláltuk egymásban az igazit!
Az biztos, hogy én is hátast dobok majd, ha a lányom 20 éves tanulóként bejelenti, hogy babát vár egy 19 éves rockerttől, akivel 3 hónapja ismerkedett meg egy heavy metal koncerten.
Gratulálok a legfiatalabb kismaminknak a topicban!
Ne aggódj, most már minden rendben lesz! Bár igazából én is akkor nyugszom majd meg ha érzem mocorogni odabent! Akkor meg majd lehet aggódni, hogy minden nap mocorgott-e rendesen...sosincs vége.
Háj pedig egyáltalán nem látszik rajtad!
Pumipumi! Te aztán egy igazán vérig csinos kismama vagy!
Nagyon örülök, hogy feltettétek ezeket a fotókat, mert nekem olyan fura, hogy ekkora nagy hasam van! De látom nem is vagytok elmaradva tőlem, még első babásként sem!
Valaki írta a retket saját kertből. Nekem is van kiskertem és nagyon szeretem, hogy biztos vegyszermentes zöldségeket, gyümölcsöket ehetünk. Nem sok mindenem van: retek, saláta, paradicsom, paprika, zeller, karalábé, káposzta, s.répa, f.répa, sóska, kínai kel, eper.
Mindből van egy kevés, ami épp elég. Fagyasztásra inkább a gyümölcsökből jut, télen abból van a gyümileves.
Nekem is van a kertben fűszernövény, nagyon szeretem őket. De csak kakukkfű, citromfű, majoranna, kapor.
Ti nem érzitek úgy, mintha szaladnának a napok? Nekem iszonyat gyorsan telnek!