Sziasztok!
Bocsi, hogy régen voltam, de ha végig tudtam olvasni, amit írtatok és elkezdtem rá válaszolni (kb. kétszer), fel kellett függesztenem, asztán meg apa kikapcsolta a gépet, szóval az egész odalett és nem volt kedvem előről kezdeni!
Most kicsit jobban ráérek, Dávidot lenyomja az esős idő és egész nap alszik
, Dorót meg elvitte anyósom, szóval nyaralok!
Minden "naposnak" sok-sok boldogságot!
Gyerkőcök nagyon szépek!
Zsuzsu: Mi nem hétfőn, hanem szerdán voltunk Vadasparkozni, kár, hogy nem találkoztunk! Kicsit szervezetlen volt a simogatás, a hölgy, aki tartotta, fél órát várt ránk, na meg persze pontosan időre csak ketten voltunk ott (annyira jellemző, két anyuka volt ott egy sérült kisgyerekkel és egy pár hónapos babával, és mi 3 gyerekkel, egy villamoson érkeztünk, akik autóval jöttek, mind késtek!!!
), és nálunk a nagyobbak már nagyon unták a várakozást, meg várták az állatokat, ezért a nagy rendetlenkedésbe egyikük elesett és giganto púp lett a fején, Doróra meg rádőlt a vastag madzagot tartó fém állvány, szóval jól kivoltunk, mire bejutottunk...
De azért nagyon jó volt, csótányt, teknőst és békát simogattak a srácok, és nagyon élvezték.
Kérdezted régen, hogy volt-e foglalkozásunk valamelyik héten, nem, mert ellenőrzést kaptak az ODÚ-sok, és irtó sok adminisztrációt kellett csinálniuk.
A fiúk nagyon szépek!
Még és mint mindig. Konstinak nagyon boldog névnapot kívánok! Nagyon ügyes, hogy áll! Húúúú, hamarosan járni fog!!!
Bea: Tényleg olyan jó a hordozókendő? Lehet, hogy rábeszélem apánkat, nem engedte megvenni, amikor Dávid született, mondván, hogy a baby björn már bevált Dorónál! De nehéz benne a nagyfiú. Kevésbé érződik benne a súlyuk a kölköknek? Vagy kényelmesebb? Vagy miben jobb a kendő? És hogy tudtad megkötni? Nagyon bonyolult?
Két gyerek közti különbségről írtatok, nálunk is Doró volt a nyűgösebb, nem sírt sokat, viszont állandóan kézben volt. 5 hónapig nem tudtuk belerakni a babakocsiba, mert ordított benne! Éjjel is rengetegszer ébredt... Mióta két gyerekes vagyok és Doró leszokott a ciciről, én többet alszom éjjel, mint előtte 2 év 2 hónapig bármikor! Most Doró csak akkor ébred éjjel, ha alszik délben (valamit valamiért
), Dávid meg egyszer! De az igaz, hogy Dávidkám is gyakran van kézben! Szeretik a közelséget!
Oviról: Már én is unom a témát, úgyhogy bocsi, ha valakit bosszant, hogy gyakran írok róla, csak nem tudom magamban tartani... Azt hallottam, hogy az idei beíratkozáson már voltak ovik, ahová úgy vették fel a gyerekeket, ha a szülők felajánlották adójuk 1%-át, előre, borítékban!
Én ezen nagyot döbbentem és elszomorít, hogy ilyen világban és helyen élünk! Mi várjuk a fellebbezés eredményét!
Megyek, mert ébredés van, eddig jutottam!
+i: e.