Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Na befejeztem a vasalást, felmosást, fürdőtakarítást és gondoltam bekukkantok!

Judit,
szerintem nagyon szuper a hajad, nagyon jól áll neked! Hozzáteszem a szőke is jó volt szerintem! nagyon édesek a gyerekek az utolsó képen!! Olyan szép arca van a Laurának!

Erika,
jobbulást! Kivi vagyok mit mondanak a dokik a köhögésre!
Ez a biorezonancia milyen vizsgálat? Nem is hallottam róla.

Talira a jővő hét nekünk egyenlőre OK.

Évi,
Én is megnéztem a képeket, nagyon jók. Kehidát én is szeretem nagyon. :) Biztosan jó volt kikapcsolódni. A Noé meg lehet azért sírt pár km-rel a cél előtt mert nem akart hazajönni :) :) :) Ma a kresz-parkba mentetek?

Cirmike,
nagyot nevettem a Réka nőcis képén!! Zárójelben hozzáteszem, a Mátét már rajtakaptam a bölcsiben, hogy magassarkúban mászkált :) :) :) :) :) Remélem nem maradandó!
A rózsás kép rólatok tényleg nagyon jó.

Betti,
ne viccelj már szerintem is jó alakod van. A csíkok meg csíkok, nem tudsz ellene mit tenni. Tudom hogy zavar, nálam a Lilinél az utolsó héten jöttek elő, majdnem sírtam. De azért menjél ki a strandra, most már lehet tök jó fürdőrucikat kapni amik takarnak ha annyira zavar! (én is ilyet fogok venni :) :) :) :) )

Mivelünk majdnem minden OK. Ma hívtak a bölcsiből 1/2 10kor hogy a Máté lázas. Hazajött semmi baja urgál-rosszalkodik. Még a traktorral mentünk le délben az ebédéért. Aztán alvás után 38 fokos láz, este pedig 38.9 körüli + hasmenés. Szegénykém, amúgy jó kedve van, biztosan valami vírus. A dokihoz le sem mentünk, hadd pihenjen - aludt is 4 órát délután. Remélem minél előbb rendbejön... Azért gáz, hogy 1,5-2 hetente beteg. Szeptembertől februárig pedig csak 1x volt beteg, most meg folyamatosan. Nem tudom miért.... :( :( :(
A Lili pedig jól van mosolyog ezerrel... :) :) Kis tündérem....

Van 1-2 képünk
Fürcsi előtt
Kép
pihi
Kép
indulunk a kreszparkba
Kép
szombaton Császáron voltunk a szőlőben
Kép
vasárnap meg halat enni Tatán
Kép
ügyesen emeli a fejét
Kép

lépek lassan ébred a Lili
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Ja még valami.

Anikó nekem is átküldenéd a Talis montázsokat?

zsanett.geher@freemail.hu

köszi
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Azta, ezt az éjszakai bagoly brigádot! :lol:

Lola:
elhiszem, hogy izgulsz a szülői miatt. Nem lesz semmi... először közös lesz, amikor az ig. nő felolvassa, hogy ki melyik osztályba került, meg egy kis általánosság, utána a termekben. És megkapjátok a listát, amit be kell szerezni! Nyugi, másodikban már jobb lesz ez is! :) Sok minden megmarad elsőről, amit nem kell megvenni!!

Zsanka: nagyon édik ismét a fotók. Ügyesen tartja magát Lili baba! Annyira cuki, nagyon tetszik a nagy hajával! Az iwiwen láttam a naplementés tatai fotót, az nagyon szép! Olyan megható, ha belegondolsz, gondoltok, hogy két emberből ilyen kis csoda lesz, aki fogja a kezünket, mert bízik bennünk és szeret minket. Ez jutott eszembe az Apa-Máté fotóról!

Jutte: nagyon jó színe lett a hajadnak és szerintem is jól áll! Kicsit barnulsz még hozzá, aztán igazi bomba csaj leszel! :) A gyerekekről is nagyon arik a fotók! Laurának a barátnője nagyobb, mint ő, nem?

Betti:
ne hülyéskedj már!!! Teljesen átérzem a helyzeted, mert én évekig így voltam az alakom miatt, nem akartam strandra menni, de most már nem érdekel. Nem az nem érdekel, hogy mit szólnak mások, de nem gondolok rá. A gyerekeim fontosabbak és én olyan típus vagyok, hogy nem szívesen maradok le örömteli pillanatokról! Úgyhogy igen is, hajrá!! Ha kicsit barnulsz ott nálatok a kertben, jobb lesz szerintem és tényleg vannak olyan fürdőruhák, hosszított fazonok, egyberészesek, amivel tudod takarni. Meg strand kendő. Ügyi vagy Te, biztos kitalálod!! Meg nézz utána a neten, ha van egy kis időd, hogy van e rá valami enyhítő módszer!
Jót mosolyogtam az agy lezsibbasztó rokon nőn. Akkor nem lehet semmi, ha múltkor annyi anyukától, gyerektől nem zsibbadt le! (vagy csak nem mondtad??!) :)

Erika: a Te szalonnádon is jót mosolyogtam! Biztos jó lehetett a móka! Szegény Tomi a kullancs miatt!!! A védőnőm ajánlott egy szuper módszert. Van egy kütyü, SPURI a neve (megnézheted a spuri.hu-n), amit elsősorban kutyák, macskák nyakába szoktak tenni kullancs, szúnyog miatt. Állítólag nagyon hatásos! Nem olcsó, 4000 forint körül van, de hosszúéletű! Nekem ezt ajánlotta, hogy tegyem a gyerek zsebébe, övre ilyesmi helyre, amikor kirándulunk, nyaralunk. Láttam is ilyet Sárberekben a kis lottozóban is árultak!

Velünk minden ok. Egyenlőre jól bírom a fogyikúrát. Bár holnap lesz gyümi nap. Ma szénhidrát, pizza is megengedett ilyenkor, úgyhogy azt rendeltem! Fini volt! :) Többieknek van még ebéd, bár Dórika is nyomott belőle, meg Emesének is hagytam.

Rossz volt imént a liftünk, kihívtam a szerelőket, mert nemsoká menni kell Emeséért. Tök bírom, hogy van itt 44 lakás, de mindig csak engem zavar, ha rossz a lift, mert mindig én hívom ki! :(

Na mentem, hajat szárítok!

Sziasztok

Szilvia[/quote]

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Csak jöttem elköszönni tőletek, párom elköltözött, én meg ki kell menyjek a gyerekekkel a lakásból,mert nem tudom a hiteleket fizetni :cry: lassan elárverezik a fejünk fölül ugyis.Csak azt nem tudom hogyan fogom én kifizetni egyedül a lakás hitelt,meg megélni egyedül a gyerekekkel. :cry: Egyenlőre anyukámékhoz megyünk,de ott nincs internet sem,ugyhogy majd ha tudunk,jelentkezem.
Még egy pár napot a lakásban leszünk,pakolászunk,ilyesmi.Majd közbe még benézek hozzátok.
Legyetek jók és vigyázzatok magatokra.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Sziasztok,

Ancsa2727,
Borzasztóan sajnálom, ami Veletek történt.
Szemét férfiak! Egyik barátnőm a második babájával volt kismama és akkor hagyta ott a férje. A kislány azóta 2 éves és egyszer sem látta, nem kiváncsi rá. Épp ésszel nem tudom felfogni, hogy csinálhat ilyet egy apa.
Sok erőt, kitartást kivánok és hidd el rendbe fog majd jönni az életed!
Van kb. 10 üveg felesleges Kecskeméti bébiételem, Máté már nem eszik ilyeneket. Szeretném Lizának adni, ha elfogadod. Ha megirod a cimedet, szivesen elviszem.

Szilvia,
Igen, idősebb Lauránál 3 évvel. Ha minden igaz, a Kodályban Soma osztálytársa lesz, ha a C osztályba kerül.

Most mennem kell Lauráért. Délelött voltam már az oviban, képeket csináltam a csoportjáról és minden gyerekről.

Judit
jutte

Sziasztok!

Jutte: akkor ma kiderül a szülőin! Felétek laknak?

Ancsa: borzasztóan sajnálom én is, ami történt! Most végül is mi baja van az uradnak? Másik nő van a dologban, vagy egyszerűen úgy döntött, hogy elég neki a családi életből? Jó, minden embernek joga van a boldogsághoz, de egy férfinek, akinek három gyereke van, nem csak magára kell gondolnia. Én nem értem meg az ilyet. De ha nagyon rossz volt otthon a hangulat és a gyerekek is feszültek voltak tőle, akkor jobb így. Ha elköltöztök anyudékhoz és vissza kell adni a lakást (mármint eladják), akkor már nem kell tovább fizetni a hitelt, nem? Anyuédknál van helyetek hosszabb távra is??

Azért ha tudsz, gyere, mi szívesen meghallgatunk, és talán Neked is könnyebb ha kiadod magadból, meg hátha tudunk hasznos tanácsokkal szolgálni! MINDEN JÓT KÍVÁNOK NEKTEK!!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, nem tudjátok hol lehet kapni normális (nem belebújós, hanem felhúzós) széldzsekit Dórira és esetleg Emesére? Üdülésre vinném. Bencének van.

Köszi

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Ancsa!
Nagyon sajnálom hogy most ezeken kell keresztül menned a kicsikkel együtt.Én is biztatnálak,hogy eljön még a ti időtök és nagyon boldogok lesztek a gyerekekkel.
A bankok olyan kegyetlenek,simán kitesznek egy nagycsaládos édesanyát!Undoritó.

Jutte!
Nagyon eltaláltátok a fodrászoddal a hajad.Nagyon jól áll.A gyerekeid meg gyönyörűek.Lauránál rajzolni sem lehetne szebbet.Máté igazi szőke herceg.A tekintetében szinte elveszek.Órákig tudnék a szemébe nézni.

Zsanka!
Mátéd milyen vigyori mindig.jele sincs a féltékenységnek.Vagy van egy picike?

Erika!
Legközelebb megyek veletek.De jó lenne számháborúzni.
Szalonnát is imádom.

Emeseanyu!
Döntöttetek redőny ügyben?
Ügyes leszel a fogyókúrával meglátod.
Aranyosak vagytok hogy biztattok a fürdőrucira.Ki is néztem magamnak egy tankinit,vagy hogy is hivjákot. :lol:
Nemtudom hol lehet olyan széldzsekit venni..
A nagynénjémet egy hét alatt sem lehet kipihenni,de komolyan.Imádjuk őt meg minden,hihetetlen jópofa.
Inkább négy babatali egymás után,mint egy nap ővele.

Csererika!
Remélem kideritik az okát a köhögésednek.Sok sikert !Majd mesélj.

Megyek ebédelek.Istit nem tudtam elaltatni.:(

Betti

Kép
berna23

Judit!
Nekem természetesebben hat rajtad a barna, nagyon tetszik, "komolyabb" talán... Jó színt választottál. A lurkók pedig csodaszépek, Máté vigyora is imádnivaló.
Laurád barátnőjét tudom ki, van 2 lánytesója ugye. És a Kodály ovi másik nagycsopijába jár! (Szilvianyu te is ismered őket!) Soma c-s lesz igen!

Szilvianyu!
Konzumnál a Hangárba láttam asszem széldzsekiket... de hogy mindkát csaj méretében van-e nem tudom...
Meg lennt a régi piacnál van egy bazinagy Kínai (a felújított épületben) tök jó dolgok vannak, még asszem térdgatya is, amit akartál Emesének.... és Gáli Kínai+Ázsia center+Omega Parkos kínai. Na jó nagy reklámot csaptam a ferdeszeműeknek... Legyen két ellenpélda is, Sétáló utcai soron van egy kis butik, szoktak kitéve lenni akciósak, bár elég kevés a választék, meg a Bánki felé van egy sportbolt is, ahol Fibri cuccok vannak, ott bizti kapnál Emesére...

Ancsa!
Azta,neeee, bíztam benne hogy legalább a 3 gyerek észhez téríti a férjedet. A legjobbakat Nektek, a gyerekekből meríts erőt, hatalmasat tudnak adni! Hidd el mindennek oka van, hogy így történt...

Zsanka!
Igen tegnap du. Kresz parkba mentünk a Jubiból.... Soma dzsúdótársáék után. És hazaértetek a kis éhenkórász Lilivel még evésidőre? :D
Ügyes ahogy erőlködik a képen....
Máténak jobbulást.... van v.mi vírus, amitől pöttyösök is lehetnek, 2 hete volt Noénak, én meg azt hittema a gyógyszertől, de mástól is hallottam meg K.T is azt mondta, hogy vírustól is lehet... mondjuk hasmenése nem volt...

Betti, agylezsibbasztós ismerőseim Nekem is vannak, ez olyan típus, nem tudsz vele mit kezdeni, max ritkítani a talikat... :(

Na megyek, Noé mindenhol kaját kunyizik, most éppen Soma nutellás batyujából. Ja, ma a tescóban sajtos stanglit rágott véletlenül (unokanővére leejtette rá a bev. kocsiban, ő meg elkezdte rágcsálni, tök ízlett neki.)
:D

lola77

Sziasztok!

Betti: na, jól döntöttél! Igen is tessék kimenni a strandra. Nem kell azokkal foglalkozni, akik megnéznek, max. azért néznek, mert csini, fiatal anyuka vagy! :) Hidd el! Tessék egy kis önbizalmat összeszedni!!!
Igen, redőnyt attól rendeltük, akitől annak idején az ablakot. Ő lett a legolcsóbb, mert adott kedvezményt. Jövő héten már hozzák is. Azért akartam őt, mert őt legalább ismerjük. Nem szeretek ilyen téren ismeretlenekkel dolgoztatni.

Cserieri: tényleg, én is kíváncsi vagyok a köhögésed okára. Első menetben allergia? Ismerősi körben volt olyan is, akinek gyomortükrözést csináltak és ott az derült ki, hogy valami gyomorprobléma miatt állandóan a feljövő sav vagy ilyesmi miatt köhög állandóan. Szegény Te.... :(

Szilvia

Ja, liftet nem tudták megszerelni addigra, mire mentünk volna Emeséért, így osztálytársáék hozták el kocsival. Remélem, mire edzés lesz, megjavul. Különben apája viszi.

Na megyek, tanulunk!

Ja, elmaradt babatalis képeket dobok, meg néhány másikat is!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Lola,

Te egy másik kislányra gondolsz. Aki a képen van Laurával, a Szent Erzsébetbe jár és egy huga van. Az utcánkban laktak, nemrég költöztek az Omega Park mellé.

Köszönöm a bókokat a hajammal kapcsolatban. Már kezdek én is megbarátkozni a szinével. Nem könnyű egy miniatűr szinminta alapján választani.

Délután megyünk a szomszéd kisfiú szülinapi bulijára. Jobban várom, mint a gyerekek. :lol:
jutte

Sziasztok!

EDBSzilvi!
Örülök, hogy sikerült elintézni a nyaralást!
Nárcisz panzióból válaszoltak azért?
Én Már nagyon várom a nyaralást! Teljesen véletlenül kiderült, hogy Dóri ovisbarátnőjé-ék is akkor mennek Lellére nyaralni. Ők július 4-én indulnak , mi meg 3-án! Nagyon örültünk neki, mert szeretnek együtt játszani! És nem is lesz messze egymástól a 2 szállás. Remélem addig a balcsi vize is melegszik!

Mi hétvégén megvettük a csajok új ágyát az Ikeaban. Sokat gondolkodtam ilyen legyen. Emeletes ágyat elvetettük elég hamar. Végül lett 2 külön ágyuk. Minnen hosszabítható ágy, ha akarjátok megnézhetitek, de majd rakok képet is. Csipkerózsika ágynak hívják. Zsóci kicsit nehezebben szokta meg, nehezen aludt el,de most már ügyesedik. Bár ha felkel akkor nem akar kijönni, ugy kell bemennem hozzá! Még egy jó kis ágytakarót meg hercegnős vagy barbies ágyneműt szeretnék venni. Nagy paplanjuk már megvan meg a kicsi párnájuk is.

Kicsit levágtam a Dóri haját is. 2 cm vágtam, de rövidebbnek néz ki mert még jobban begöndörödött. Nagyon aranyos lett. Néha nehezebben tudtam megfésülni, tavaly októberben vágtam utoljára.

Szeretném megkérdezni, hogy akinek már elmúlt 2 éves a gyerkőce, mikor kezdte el intézni a GYESt? Nekem ma jött levelem a melóból és a MÁK-ba kell mennem. Zsóci csak jún. 22-én lesz 2 éves. Most elkezdjem már? Milyen papírok kellenek?

Megyek mert felkelt a picurkám!
Képeket majd rakok, csak le kell kicsinyíteni.

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Kép Alszanak a picikéim (reggel mellettem ébredt mindkettő) :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emesém (ez a rúzs!!!) :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Játszótéren, homokoznak a kicsik

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Ez is

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Aszfaltbetyárom, Dóra

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Talis képek: Bence

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Szilvi és Áron gombóc :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Ez is...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Judit még szőkén és Mátéja

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Szopi előtt, Noé és anyája

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Noé Vince (Jerry kisegér) :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Noé simi

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Megeszem Noét, Anya, kevés volt a kaja!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Tom és Jerry :) :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Bocsi, hogy a többiekről nem csináltam fotót, de lemerült az aksi! :( Majd legközelebb csere elemmel is készülök!!!

Szilvia

FOS IDŐ!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Moncsi: igen, válaszoltak a nárciszból is! De ez nekünk kedvezőbb árban is, meg hát tényleg jó, hogy ismerjük! Foglaltam a második hétvégére (szombat, vasárnap) két két ágyas szobát anyuéknak és húgoméknak, ők is lejönnek, így akkor mi is pihenhetünk talán jobban, mert ők is gyerekeznek közben! :) Tök várom már én is...

Tavaly mikor jött nekünk is Bence, variáltunk az emeletes ágyon, de anyu lebeszélt róla. Nekünk is volt, és mindig vita volt, mert egyikünk sem akart felül aludni. Hamar kicserélték heverőkre.

Nekem Dóri egy éves kora óta rendes ágyban alszik, kinyithatóson, Emesével. Elsősorban gyakorlati oka volt, mert a kiságyába beköltözött ugye az öcsköse! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hát, szerintem Moncsi nyugodtan elkezdheted intézni a gyest. Úgyis csak akkortól kapod, de legalább időben leadod hozzá a papírokat.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emeseanyu!
Nagyon jók a fotók!!
Édes banda!!

Moncsi!
Nekem márc 13.-án töltötte Isti a két évet,én előtte két héttel mentem be.Sajna elég sokan vannak,érdemes gyerkőc nélkül menni.
Vinni kellett a magánnyugdijpénztári nyilatkozatot,gyermek születési anyakönyvi kivonatát,Taj számát,adószámát,anya igazolványait,és az apa adatait.Remélem nem hagytam ki semmit.

Betti

Kép
berna23

Emeseanyu!
Nálatok hogy van ez a gyed-gyes téma?
Gyedet csak juliusig kapod,és utána már csak gyest Bencus 3 éves koráig?

Kép
berna23

sziasztok!

Ancsa,
nagyon sajnálom, ami Veletek történt! Sok kitartást és erőt kívánok! Ha valamiben tudok segíteni, (pl gyermekre vigyázás vagy autóval elvinni valahová) szólj, és ha tudok segítek. Ha esetleg albérletet keresel, mi most költözünk ki egyből, mert kész lett a lakásunk, ez egy másfél szobás, főzőfülkés kis lakás, alacsony rezsivel , jó állapotban. (30+rezsi) Az Előd vezér utcán.

Lola,
úgy néz ki, június 22-25-ig megyünk Kehidára, de mi a Dani apartmant kaptuk :( Remélem az is jó lesz. Innen is ki tudunk menni arra a játszóra, amin le vagytok fényképezve? Ti vittetek kaját, vagy ott kajáltatok? Cseresznye, én még nem vettem idén, de a héja miatt nem is adom még Áronnak sztem. Lusta vagyok átpaszírozni :? :oops:

Szilvi,
hányadikon laktok? Szemét lift :evil: Széldzsekit én nem nagyon láttam, bár nem is néztem...

Betti,
menj strandra nyugodtan. Tényleg tök jó (ápol és eltakar) fürdőrucikat lehet kapni. Szerencsére én megúsztam most a csíkokat, bár hozzá kell tegyem, az első pillanattól kentem magam egy bazidrága olajjal.... És különben is, mi is megyünk majd, meg szerintem többen is innen a "klubból" és egységben az erő alapon leütjük ha valaki "úgy" néz :D

Judit,
tök jó a hajad, de nekem a szőke jobban tetszett. De lehet, hogy csak meg kell szoknom :D Nagyon édesek a képeken Laura és Máté. Sejtem hol laktok, ott lakik egy ismerős család-unk, nekik is van egy Laurájuk, és egy Martinjuk. Ovis-Iskolás gyerkőcök. Nem ismered őket?

V.Erika
visszaigazoltalak iwiwen :D

Zsanka,
tök jó volt talizni a jubiba, legalább nem egyedül hintáztunk. De mostmár többet fogunk találkozni a kresz parknál :D

Esetleg nincs valakinek férje-barátja-öccse-tesója-akárkije aki vízvezeték szerelő? Egyfolytában folyik a víz a fürdőben a másik lakásban, állandóan el kell zárni a főcsapot :evil: szeretném megcsináltatni, mielőtt beköltözünk...és hát idegent nem szívesen hívnék...mert nem bízom bennük és mert lehúznak...

Szép napot,
Szilvia

Jaaa, Noé Baba ma 10 hónapos, ugye???? 8) Nagyfiú!

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Betti: nálunk úgy van a gyed, hogy mikor tavaly Dórival gyeden voltam, közben jött Bence, vele újra gyeden lettem. Bencével újra kezdődött az idő, olyan, mintha most csak ő lenne nekem pici. Szóval két éves koráig, jövő év augusztusig kapom vele a gyedet, utána még egy évet gyesen leszek. De már közben valami munkát vállalnék (olyat, ami megoldható nagymamikkal, mert ugye bölibe most nem tudunk menni). Aztán ahogy a három évet betöltötte Bence, kapom 8 éves koráig a főállású anyaságit (három gyerekre jár), ami ugye szintén ló...sz. 25 ezer forint. De emellett lehet hivatalosan négy órás munkád, vagy otthon 8 órás.

Szilvi:
8.-kon lakunk! Bizony volt már néhányszor, hogy ide cipeltük fel gyalog a gyerekeket, babakocsit! :( És most hova költöztök helyileg??

Lola:
cseresznyét még nem adtam Bencének, de nyugodtan lehet. Meggyet (mirelit) ugye már adtam, azt sem paszíroztam át. Csak turmix. Nem volt tőle baja. Lehet, hogy veszek valamelyik nap.
Írj majd a szülőiről!!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

BOLDOG 10. hós fordulót Noénak és Áronkának is!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Moncsi, én is bő 1 hónappal előtte beadtam a papírokat a gyes-hez. A szülinapján még gyed jár, utána köv. naptól igényeldd a gyest!
Tök jó ha van ismerős nyaraláskor...
Megnéztem az ágyat, igazi csajos. FEhér v. feketét vettetek?És hogy fér el a kettő?:shock:

Judit,
Bocsi, tényleg nem az a kislány... :oops:

Szilvianyu!
Nagyon jók a fotók, Bence ahogy homokozik... Dóri milyen csajos a csattal! Emese meg már szereti rúzsozni magát, beszarok? Tom és Jerry-n jót röhögtem...

Vettem ma Somának kemény 390 Ft-ért nyakkendőt a Kínyaiban (ballagásra), olyan régen akart már, és úúgy örült!Betojok pedig Nála nem szokott a ruhaféle nagy szám lenni!

lola77

sziasztok,

csak még ezt akartam...
http://www.gyemantfurdo.hu/

hát hol van a" tatabányaiaknak olcsóbb jegy..."???

pfffff :evil:

és még azt, hogy olvasgatom a neten, hogy "hogyan szoktassuk le a babánkat a ciciről való elalvásról" dehát...agyrém. Olyanokat írnak... én már mindet próbáltam. Hiába. Hiába ringatom, vagy hagyom sírni...a cumit nem fogadja el...azt hiszem Áron még a középiskolában is cicin fog elaludni...csak remélhetőleg akkor már nem az enyémen :lol: vagy inkább :roll:
szeretném ha már végre elaludna egyedül. Olyan nagy segítség lenne :roll: egy kis szabadság....na és ki tudnánk mozdulni Apával...vagy egyedül....

na, sziasztok

KépKép
szilvia1981

Basszus, Szilvianyu, tényleg ma 10 hós a kisebbikem, tök elfelejtettem... :oops: :oops: :oops:
Pedig tegnapelőtt eszem be volt. Mentség, hogy ma a szülőire v.ok ráhangolódva... úú ez gáz. Még jó hogy csak 2-en vannak! :D

Szilvia1981!
Nekem nincs ismim viz-vez. szerelő. Kresz parkhoz mi is sokat járunk... mikor költöztök?
Dani is nagyon jó, de a Réka a falu másik felén van sajna. A Daniban is van kis rész játszótér, de hogy hinta van-e nem emlékszem... De a fürdőben van játszótér 2 is, egy műanyag bébi (Chicco játékszerekkel tudod, kisház, csúszda...)

na megyek hajat szárítani....

lola77

Lola: Micsoda??? Igazi nagy táskás neszeszere van Emesének. Több cucca van vagy négyszer, mint nekem. Komolyan! Van amit tőlem, anyutól, húgomtól lejmolt le, de van olyan rúzs, lakk is, amit ő vetetett magának! :oops: Király! Meg múltkor már izzadásgátló dezodort kért! Kész vagyok tőle! Pedig még csak most született! :shock:
Hát igen, két hónap és szülinap a pasijainknak! Először Szilvinek jutott eszébe a 10. hótok (csak hogy ne arassam le előle a babérokat!). És melyik kínaiban vettétek a nyakkendőt? Én is akarok a fiamnak!!!!

Szilvi:
nekünk van egy vízvezetékszerelő ismerősünk, középkorú ürge, asszem komtávhőnél van, apu régi haverja. De hogy hogy dolgozik, nem tudom... pedig az lenne a lényeg!
Fürdő árak: NO COMMENT!!!!
:twisted:

Moncsi:
az ágyat én is néztem. Melyik ez, a MINNEN? Fehér és fekete-barna színben? Ha ez, ez jól néz ki, nagyon!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi: nehéz ügy a nem cicin elalvás! Átérzem a helyzeted! :( Örülök, hogy Bence leszokott már róla (mármint az elalvós részről, azt sajnálom, hogy már nem kell neki a cici). Majd én is utána olvasok, ha lesz időm. Most apa elviszi Emesét edzésre, Dóri elaludt, talán neki tudok állni vasalni. Bár Bence elég nyekergős....

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, előbb kimaradt, pedig azért jöttem vissza. Hallottátok? Hogy meghalt Mike Tyson bokszoló 4 éves kislánya. Egy erősítővel játszott otthon (GÁZ) és rátekeredett a nyakára a zsínór. Már nem tudták megmenteni. Az anyuka volt otthon, meg a 4 és 7 éves gyerek. Nagy volt a csend, anyuka küldte a 7 éves gyereket, nézze meg a kisebbet és már így találták. Még élt, de nem tudtak rajta segíteni a kórházban!!!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Szilvia1981! Tényleg Te írtad előbb, csak oldalváltás miatt másikSzilvit láttam előbb...
A lényeg, hogy már lassan gondolkodhatunk milyen tortáik legyenek... :D

Szilvianyu!
Az öregpiaci kínaiban vettem, amit írtam, de csokornyakkendők vannak bababoltokban, mert ezeknek már van hosszuk, ez Bencédnek még bokáig érne. :shock:

Nem semmi ez az Emesecsaj. Nem baj, majd kölcsönkérsz tőle 1-2 pirosítót, ha mész bulizni, nem????
Mi ma nem voltunk dzsúdón, hétfőn pótoljuk majd!

Nem hallottam, de szörnyű ez a hír a kislányról. Wazze én meg odaadom Noénak a nem használatos mobiltöltőket had játszon vele... az is zsinór.... meg az üres tescos zacsit is pl. Bár ezért múltkor leb@szott a férjem... :cry:

Gyémántfürdő: pedig én is azt olvastam az ittHON újságban, hogy lesz v.mi különár a tatabányaiaknak. Meg hogy az ovisok is 1-szer ingyen bemehetnek, de oviban nem reklámozták. Na majd rá is kérdezek, nehogymá' kihagyjuk....

Szülői megvolt, 27-en lesznek (!) kedves volt a tanárnéni. Megkaptuk a listát, nem vészes... Tankönyv 7000 Ft, többre számítottam. De állítólag majd feljebb osztályokban lesz tízenezrek... Van több ismerős szülő-gyerek. Meglepett hogy 2(!) guriga wc papír elég fél évre. Foly. szappan nem kell mert van a mosdókban. Ez szupi az ovihoz képest...
Ebédnél kétféléből választhatnak... tiszta luxus!

Ja, Szilvianyu. Amit írtál Zsankának a tatai fényképükről, még a hideg is kirázott, olyan szép volt! :!:

Zsanka megnéztem iwiwen tényleg nagyon tuti lett az a kép!

lola77

Sziasztok!

Lola: igen, eü. bevinni valókból kevesebbet kell vinni, mint oviba. Amit nektek mondtak, idén mi csak azt vittük, illetve télen még egy zsebkendőt. Az ebédnél tényleg kettőből lehet választani, de csak a másodikból. De minden nap van egy évfolyam, akinek csak egyféléből. Egyszer magyarázta a napis tanárunk, hogy miért kell, de már nem emlékszem. Így Emeséék hétfőn vannak, amikor csak egyféle másodikból választhatnak. Tényleg gyakoroljatok tálcán vinni tányérokat, poharat. Én vizet raktam két tányérba, pohárba, az mondom nem gáz, ha kiönti. Meg a mekiben is néha ő hozta oda a tálcát.
Ja, nem vészes a lista, de mire megveszed a táskával, tornacuccal együtt, azért lesz egy csomó. Főleg ha jó minőségű cuccokat veszel. Nekünk tavaly a táska volt 11, a többi még 30. És Anettnak tetszett a tanítónéni?

Köszi, amit írtál (Zsanka fotó). Tényleg nagyon szép az a fotó és tudod milyen vagyok. Imádom a gyerekeimet, jó elég érzékeny és érzelmes típus vagyok, de szinte naponta meghatódom egy-egy pillanaton. Mikor pl. csak elmegyek Bence mellett, ha játszik mondjuk a földön, már emelgeti a kezét, hogy vegyem fel. Vagy mikor hozzám bújnak... van, hogy egyszerre hárman! :)

Hát igen, nagyon durva a kislány a zsínórral. Nekünk is van egy nem használatos rossz billentyű, amivel játszanak, annak gyorsan kivettem tegnap a zsínórját. Hát... zacsi tényleg durva! :) Vigyázni kell rájuk, nem is gondoltam volna, hogy egy négy évessel ilyen is történhet!

Na megyek, bekakilt mindkettő. Mit főztök ma? Nálunk tarhonyás husi lesz. Bencének még nem tudom. Talán spenót.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

szilvia1981

Köszönöm szépen,de nem keresek albérletet,mert azt se tudnám kifizetni egyedül :shock: A gyedem 40000 ft, + a családi 3 gyerekre.

Pont most beszéltem a tákisszal,hogy ne utalják el a családit,hanem küldjék ki postán,mert levonja a bank és akkor nem lessz 1 Ft-unk sem :shock:

De sajnálattal közölték,hogy már lezárták ezt a hónapot, majd csak a juliusi családit tudják már postázni :cry:
Hát kössz, és addig miből veszek tápszert meg pelust a 7 hós kislányomnak???

Én azt hittem hogy ez megoldható így,de ugy látszik engem még az ág is húz most :cry: :cry: :cry:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Ancsa!
Hát azért azt gondolhattad volna már 2 hete is, hogy közeleg a hó vége és az Államkincstárnak is van átfutási ideje a változtatásokat illetően... ahhoz hogy a bankszámládra kerüljön előtte jó pár nappal le kell zárniuk a rendszert ám... :? És ugye minden hó 5-ig küldik!

Annyit tudok segíteni, hogy kaptunk maxi pelust, de én még midit használok Noénak. Bár 2 hóval kisebb Liza, de ha elfogadod (ha éjszakára használod csak el, már akkor is kevesebb kell nappalra) - szívesen elviszem Neked 7végén. Priviben beszéljük meg hogy hova, ok?

Szilvianyu!
Nálunk ma maradék sárgaborsófőzi grillkolbival lesz...

lola77

Sziasztok!

Ancsa!
Jaj de nem könnyű most a helyzeted.Szüleid kertesházban laknak?
Remélem azért fog fizetni az apuka a gyermekei után.
Most hogy egyedül maradtál velük,harcolj ki minden támogatást magatoknak.Lehet kapnátok egyszeri segélyt,asszem jár valami támogatás egyedülálló szülőknek is.
Milyen tápszert eszik a kislányod?

Lola!
Aranyos voltál ahogy ennyire izgultál.Mertél kérdezni?Szimpik voltak a szülők?
Zacsi :wink: ,imádják,de én sem adok ilyesmit.Én amugy is extra hülye vagyok ilyen téren.Borostyánláncot sem mertem a nyakába tenni.A mai napig félek hogy megfullad éjjel,sztem párnája sem elsz soem. :lol:

Emeseanyu!
Nálunk zöldborsófőzelék van virslivel,drága páromnak meg lasange(ezt készen vettem a lidl.-be :D )

Szilvia!
A fősulit hagyod a fenébe ha elutaztok?

Istike alszik,már megfőztem.Voltunk a temetőben is,Apu már négy éve nincs velünk.Kicsit nehezebb a mai nap.

Betti

Kép
berna23

Judit!
Sikerült Heim Pálba Rosdy Doktornőhöz "irányitanunk" Istit.(neurológiai kivizsgálásra)
Tatabányát akkor hagyjuk a francba.

Kép
berna23

Sziasztok!Megvagyunk mi is.

Ancsa sajnálom ami történt veletek,nem lehet könnyű 3 gyerekkel egyedül.Remélem hamar megoldódnak majd a dolgaitok.

Noénak és Áronnak mi is boldogat kívánunk!

Judit,szerintem is jó lett a hajad.néha én is rászánom magam ilyen "drasztikus"változtatásokra(én vörösre szoktam festeni)de pár nap múlva mindig megbánom.
Nagyon szépek a gyermekeid,Laura talán rád hasonlit?!

Lola,Zsanka,Szilvia tök jók a képeitek!
Lola,nagyon jó hlyen voltatok.
Szilvia,látom hasonló dolgok tetszenek nekem is mint neked,Mírának ugyanilyen kék bodyt vettem és a cumink is ilyen mint Dóridnak.(csak Míra nem szereti)Annyira édesekazon az együttalvós képen!
Zsanka jó a tatai kép,és édesek a tesók együtt.

Betti!Nekünk is van egy ilyen rokonunk :twisted:

Képzeljétek,tegnap volt a házassági évfordulónk és tljesen elfelejtettük.Reggel jutott eszembe.még jó hogy apa tegnap már hazajött,igy ma megünnepeljük.Ma igaz elment még lepakolni,de legalább addig is tudtam meglepi kaját késziteni.És még Míra baba is hagyott ma főzni,10kor elaludt,igaz rajtam,de letudtam tenni és 1után ébredt.Most itt vigyorog mellettem.Csináltam majonézes krumplit,rántotthusi,rántottsajt petrezs.rizzsel.Ugyhogy ma nagykanállal eszünk,ha marad.Ugyanis a krumplisalira rájártam elég rendesen :D Pezsgő behűtve,mondjuk én nem nagyon szeretem.

Na most megyek készülődök,Hannának fél 4-kor néptáncbemutató órája lesz,holnap Atinak.

Ja ha valaki megy ki gyereknapra, vasárnap Hannáék fellépnek 14óra körül a Brémai muzsikusok cimű darabbal.
Nekem a jövő csüti nem jó talira,meg a szerda se mert oltást kapunk,de legfeljebb megyünk a következőre.

sziasztok!

[/b]

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok4

Az előbb írtam és elszállt áááááááááááááááá :evil:

Lola,
igen, nemsokára születésnap. Nekünk szerintem Apa csinál tortát, végülis mégiscsak cukrász volt eredetileg :D Bár ki tudja, h ogy lesz itthon :cry:
Kehidán a fürdőben van szoptatós szoba, pelenkázó?

Szilvi,
hallottam a kislányról. Szegény család. Most mindenki azt gondolja, hogy miért játszott egyedül, dehát könyörgöm, én sem vagyok Áronnal napi 24 órát...kimegyek a fürdőbe, vagy a másikszobába, teregetek, mosogatok stb. Egy pillanat alatt megtörténik a baj..
Cicin alvás: :roll: elkúrtam. Nem kicsit, nagyon :D Most így jártam. Nem tudom mi lenne a megoldás...

Betti,
fősuli...hááát. Nyáron derül ki, hogy felvesznek-e...ha nem, akkor nem gond, de ha igen...hát nehéz kérdés lesz.
Sajnállak Apukád miatt :roll:

ANcsa,
tényleg menj be mindenhová segítségért! Önkormányzathoz, államkincstárhoz. Nézz utána mik járnak. Nagyon sok dolog jár egyedülálló anyáknak.

Sziasztok!

KépKép
szilvia1981

Ja azt szerettem volna még tőletek kérni,ha esetleg nem láttátok iwiwen,szavazzatok légyszives Mírára a picibaba.hu-n.

http://palyazat.picibaba.hu/0-2-evesekn ... d=szavazat

tegnap még az élen volt,de mára sajna visszaesett. :cry:

köszi

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Ancsa,

Családi pótlék összege
-három vagy több gyermeket nevelő egyedülálló esetén gyermekenként 8400 forint.

Családi adókedvezmény
Családi adókedvezmény adóköteles jövedelem esetén vehető igénybe, azaz a szülőnek olyan jövedelemmel kell rendelkeznie, amely lehetővé teszi az adókedvezmény levonását a személyi jövedelemadóból. A családi adókedvezmény mértéke 2005-ben egygyermekes családoknál havi 3000 forint, kétgyermekes családoknál gyermekenként havi 4000 forint, míg három- és többgyermekes családoknál gyermekenként havi 10 000 forint

a polgármesteri hivatal szociális irodáiban kell igényelni a rendkívüli gyermekvédelmi támogatást és szociális segélyt, ez kéthavonta jár.

Ezeket találtam hirtelen...remélem segít valamit....

KépKép
szilvia1981

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?