Sziasztok!
Azta, ezt az éjszakai bagoly brigádot!
Lola: elhiszem, hogy izgulsz a szülői miatt. Nem lesz semmi... először közös lesz, amikor az ig. nő felolvassa, hogy ki melyik osztályba került, meg egy kis általánosság, utána a termekben. És megkapjátok a listát, amit be kell szerezni! Nyugi, másodikban már jobb lesz ez is!
Sok minden megmarad elsőről, amit nem kell megvenni!!
Zsanka: nagyon édik ismét a fotók. Ügyesen tartja magát Lili baba! Annyira cuki, nagyon tetszik a nagy hajával! Az iwiwen láttam a naplementés tatai fotót, az nagyon szép! Olyan megható, ha belegondolsz, gondoltok, hogy két emberből ilyen kis csoda lesz, aki fogja a kezünket, mert bízik bennünk és szeret minket. Ez jutott eszembe az Apa-Máté fotóról!
Jutte: nagyon jó színe lett a hajadnak és szerintem is jól áll! Kicsit barnulsz még hozzá, aztán igazi bomba csaj leszel!
A gyerekekről is nagyon arik a fotók! Laurának a barátnője nagyobb, mint ő, nem?
Betti: ne hülyéskedj már!!! Teljesen átérzem a helyzeted, mert én évekig így voltam az alakom miatt, nem akartam strandra menni, de most már nem érdekel. Nem az nem érdekel, hogy mit szólnak mások, de nem gondolok rá. A gyerekeim fontosabbak és én olyan típus vagyok, hogy nem szívesen maradok le örömteli pillanatokról! Úgyhogy igen is, hajrá!! Ha kicsit barnulsz ott nálatok a kertben, jobb lesz szerintem és tényleg vannak olyan fürdőruhák, hosszított fazonok, egyberészesek, amivel tudod takarni. Meg strand kendő. Ügyi vagy Te, biztos kitalálod!! Meg nézz utána a neten, ha van egy kis időd, hogy van e rá valami enyhítő módszer!
Jót mosolyogtam az agy lezsibbasztó rokon nőn. Akkor nem lehet semmi, ha múltkor annyi anyukától, gyerektől nem zsibbadt le! (vagy csak nem mondtad??!)
Erika: a Te szalonnádon is jót mosolyogtam! Biztos jó lehetett a móka! Szegény Tomi a kullancs miatt!!! A védőnőm ajánlott egy szuper módszert. Van egy kütyü, SPURI a neve (megnézheted a spuri.hu-n), amit elsősorban kutyák, macskák nyakába szoktak tenni kullancs, szúnyog miatt. Állítólag nagyon hatásos! Nem olcsó, 4000 forint körül van, de hosszúéletű! Nekem ezt ajánlotta, hogy tegyem a gyerek zsebébe, övre ilyesmi helyre, amikor kirándulunk, nyaralunk. Láttam is ilyet Sárberekben a kis lottozóban is árultak!
Velünk minden ok. Egyenlőre jól bírom a fogyikúrát. Bár holnap lesz gyümi nap. Ma szénhidrát, pizza is megengedett ilyenkor, úgyhogy azt rendeltem! Fini volt!
Többieknek van még ebéd, bár Dórika is nyomott belőle, meg Emesének is hagytam.
Rossz volt imént a liftünk, kihívtam a szerelőket, mert nemsoká menni kell Emeséért. Tök bírom, hogy van itt 44 lakás, de mindig csak engem zavar, ha rossz a lift, mert mindig én hívom ki!
Na mentem, hajat szárítok!
Sziasztok
Szilvia[/quote]