Új privát üzeneted érkezett!

Drága Twist itt vagyok ám, csak voltak nálunk ügyfelek! :D
Vendég
 


Na itt vagyok, de még nem teljesen!

Köszi a kérdést Twist! :D Az irodára most nincs érdeklődő, habár a régi házmesterünk most szólt, hogy 2 egyetemista keres most itt a környéken eladó lakást.

A másik lakásunkra most viszont van egy komoly fiatal pár érdeklődő, még nem döntöttek, de nagyon tettszik nekik a lakás. :D

Hogy vagy Twist?
Vendég
 


Röpcsike, mikor hívod a dokidat? A fiatal pár lesz az igazi, megveszik a lakást! Elmennek hitelt intézni és hamar fog menni a dolog, szorítok!!!
Szívből gratulálok a laptetőhöz! Ez is jó jel, induljatok hamar a lombikkal és sikerülni fog!!!+++++++++
Köszike, rosszullétem megvan, de ez engem megnyugtat, mert akkor tudom, hogy a manócskával minden oké.

Többiekkel mi újság?
Vendég
 

 
 

Ditke
Sajnálom, hogy magánéleti problémáid vannak! img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1243265062.8487.gif[/img]
Sajnos vannak ilyen sötét libák, akiknek mindegy, hogy az általuk kiszemelt férfi agglegény vagy házas. :evil: Szerencsétlen libussal lehet, hogy csak azért beszél a párod, mert sajnálja, hogy olyan sötét! :lol: Én a libust nem láttam, de Te Ditke, nagyon jól nézel ki, tök jó alakod van, helyes arcod, jó szöveged stb. :D A liba meg csak egy egyszerű liba! :lol: :lol: :lol:
Pénteken aztán nem szálltam be a kártyapartiba, csak a srácok kártyáztak…….én nem igazán szoktam!
Gratulálok, hogy elérted a kitűzött súlyodat! :wink: 8)
Vendég
 


Rena
De örülök, hogy jelentkeztél!!! :D
Nagyon aranyos a Micimackód!!! :D :wink:
A vonalzódon lévő szöveg mindig eszembe jut, amikor este tornászás közben hangosan hallgatom a kedvenc zenémet: „Most vagyok fiatal! Élem a világom!:) :D :D :D
Ha majd 90-en éves leszek, nem fogom zavarni a zenémmel + az ugrálásommal a szomszédokat, mert akkor már nyugdíjas klubba fogok járni! :lol:
Vendég
 


Adri
Sajnálom, hogy beköszöntött a piri…..egy hullámhosszon vagyunk! :(
De ne csüggedj, mert mindjárt itt van a nagy nap, az eredmény hirdetés napja :!: :!: :!: :D
Köszi, a szurkolást a lottó nyereményhez!!!:D Eddig volt, már 2-es találatom, remélem ez feljebb is megy! Ha nyerek, gondolok majd rátok a pénzadásnál! :D :wink: Most komolyan!
Az 5-ös lottó 225 millió Ft, a 6-os lottó 260 millió forint a nyeremény.
Milyen volt a kerti parti :?:
Vendég
 


Twist
A férjem, két, három barátjával szokott kártyázni, én nem szoktam. Egyébként pénteken Ő nyert!!! :D :wink: :D 8)
Olvastam a blogodban, hogy milyen „klassz” menüt ettél! :D :( Eleinte biztos nagyon finom lehetett minden, a tejfölös karfiolleves és a fagyi is. De estére eltudom képzelni, hogyhogy kidőltél, megviselt az össze-vissza kajálás! :( Sebaj Twist, én ha a Merck.-nél félrelépek ugyan olyan kornyadozásban vannak részeim, mint amilyenbe Neked volt. :( Egyszerre kellene ilyen állapotban lennünk és akkor együtt kornyadozhatnánk az éjszaka közepén.
Meg se említem, hogy nálunk ma éppen tejfölös karfiol leves volt, de fagyi az most sajnos nem volt. :oops:
Egyébként nagyon jó, hogy ennyire megkívántad a gyümiket, Neked is és a Manócskának is nagyon jó!!! :D :wink:
Insulin eredmény ügyben nálunk holnaphoz egy hétre, azaz június 2-kán, kedden este tudjuk meg az eredményt!
Vendég
 


Kedi
Jó, tartalmas, mozgalmas szombati napod volt, ahogy olvasom :!: :D
Sok érdekes dolgot hallhattál az előadásokon a különböző orvosoktól, tök jó lehetett! 8)
C. Molnár Emmával kapcsolatban sok mindent olvastam már, nagyon jó szakember :!: :!: :!: Egyszer egy barátnőm problémájával kapcsolatban kértem tőle tanácsot és nagyon röviden tömören, de lényegre törően leírta a dolgokat. Szupi nő! Megnéztem a honlapját is, nagyon jó benyomást keltenek az emberben a leírtak, kíváncsi leszek Kedi a tapasztalataidra! :wink:
Vendég
 


Röpcsike, akkor ha megtudjátok az eredményt, akkor bejelentkeztek lombikra? Még a nyáron belevágtok, ugye?

Kedike, remélem, hogy ügyesen szeded a fogigátlót és szépen szívódik fel a ciszta!

Adri, akkor ugye 28-án Urbancsek látogatás?

Ditke, mi volt ma a melóhelyeden?

Rena, te hogy bírod a meleget? Légkondi van nálatok?

Mmzsó, veled mi újság?
Vendég
 


Twist, igen, ha megtudjuk az eredményt akkor szerintem már bejelentkezünk a lombikra! :D :D :D
Mindenki azt mondja, hogy most már el kell, hogy tudjuk kezdeni a programot! :D
Vendég
 


Sziasztok!!!! :D

Kedi

Nagyon szuper és tartalmas volt a hétvégéd!!!!! Tudtál beszélni C.Molnár Emmával???? :wink: Az ilyen beszélgetések és előadások nagyon sok pozitivumot tudnak adni nekünk!!!! :wink: Főleg ha egy kicsit az ember maga alatt van!!!! :wink: :D

Twist

Pihizz sokat!!!!! Ne siess vissza dolgozni!!!!! Szabin vagy, vagy tp-en? :wink:
Sajnálom a rosszullétet, de mint te is írtad, legalább tudod hogy Manócska ott van és jól van!!!!!
:wink: :D
Igen már jobb a kedvem!!!! :wink:
Nagyon tetszik az ötlet hogy legyen tali!!!!! Benne vagyok!!!! Sőt, a terv is nagyon szupi!!!! :wink: :D

Röpcsi

Lehet nem is számítotok rá és elkel az iroda és a lakás is!!!! :wink: :D Drukkolok hogy így legyen!!!! :wink: :D Most valahogy kivár mindenki az ingatlanpiacon!!!! :shock:
Köszi a dicséretet!!!!! :wink:
Már mindjárt előrébb lennétek ezzel az inzulin vizsgálattal!!!!! :wink: :D

Rena, Adri, Mmzsó!!!!!!!

Hogy vagytok??????

Na képzeljétek, úgy számítják odabent hogy én majd kiveszem a szabimat, amikor majd otthon lábadozok július 6-tól két hét, amit ugye suttyomban beírtam, mert véletlen találtam két szabad hetet!!!! :shock: :? :roll: Ezeknek elment az eszük!!!!! :shock:


Bár mostanában nem sokat találkoztunk a párommal, mert sűrűn járt vadászni, aztán szombaton még ment az egyik haverjának is segíteni méhészkedni. De szombat hajnalban a barátja meglőtte élete eddigi legnagyobb vaddisznó kanját, és meglehet hogy ettől nagyobb már nem is igen lesz!!!!! :wink: :D Nem is szóltak, csak este hazajött tök fáradtan és mondta hogy megyünk bulizni, ünnepelni!!!! :wink: A barátja barátnője(aki a legjobb barátnőm) eljött értünk, és mentünk a bogácsi pincesorra bulizni!!!! :wink: Mivel a fiúk nem tudtak pihenni, így hamar megártott nekik az ital, nem voltak részegek, csak erősen spiccesek!!!!! :lol: Kicsit spicces meg én voltam!!!!! :lol: :lol: :lol:
Hajnalban hazajöttünk, reggel 6-kor pedig kelnie kellett volna mert társadalmi munka volt, egyre hangosabban és sűrűbben csipogott az óra, nem bírtam felébreszteni hogy legalább az órát nyomja ki!!!! :lol: :lol: :lol: Kikászálódtam az ágyból kinyomom az órát, visszafekszek, 1/2 10-kor arra ébred a párom hogy úristen elaludt!!!!! :shock: :shock: :shock: Mondtam neki hogy még rugdostam is(na jó, nem olyan nagyon), de nem bírtam felébreszteni!!! Aztán zuhi, hemperegtünk egy kicsit :oops: , és mentünk a tűzoltó majálisra!!!!! :wink: :D Este megint hemperegtünk egyet :wink: :oops: ! Kérdeztem nem lesz még elég? :lol: Azt mondta be kell pótolni!!!!!! :wink: :lol: :oops:

Libussal meg nem foglalkozunk!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
A barátnőm is úgy számolja, már csak egyet kell aludnunk!!!!!!
Lehet holnap késő este megy el a barátnőm, de akkor is megírom mi volt a jósnőnél!!!! :wink:

Szerencse!!!!
Hát és középiskolás voltam amikor nyertem a lottón(csak ötös lottózom) egy hármast, erre meghalt a nagyapám, vettem belőle neki koszorút! :( (apai nagyapám, a szüleim elváltak). Másodjára amikor nyertem a lottón, szintén egy hármast és egy kettest is, akkor pedig a második babámmal vetéltem el!!!!! :cry: :cry: :cry: Szóval ilyen az én szerencsém!!!!!! :evil: :? Nem is kísértem a sorsot!!! :shock: Viszont régebben volt hogy aki négy szelvénnyel játszik, lehet pályázni számhúzónak és nézőnek!!!! Legelső pályázásommal nyertem, benne voltam a tévében, persze az első sorban, jól látható helyen, és hazavittem 50000 ft-ot!!!!! Erre akkor meg a kutyám tűnt el!!!!! :shock: :roll: Na de a kutyust egy ismerősünk megtalálta és hazahozta a terepjárójával, kiugrik a kutyusom, és méltóságteljesen bebattyog az udvarra, mintha mi sem történt volna!!!!! :shock: Ugyanis már akkora lukat kaparnak a kerítés alatt, mellett, mittudomén hogy mennek csavarogni a határba!!!!! A 2 m magas kenelt létrának használja, a lánya pedig át tud bújni azon a csepp pontheggesztett lyukon!!!! Vonyít, de átbújik rajta akkor is!!!!! :shock: Azóta meg van kötve a kenelen belül is, érdekes látvány!!!! :shock: :( Néha elmennek csavarogni ha nem figyelünk, de visszajönnek!!! De akkor biztos valami nyulat, vagy macskát üldöztek, mert a város másik végében találtak rájuk!!!! Két külön helyen!!! :shock:
Vendég
 


Keresgélek itt a neten, de görcsös fájdalomra nem találok semmi ismerős kenceficét, bogyót talán a bogyótárba tudnak segíteni. :roll:
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Twist: átjavítanád a táblába a mesim mára 25-dike.
köszi! amúgy hogy vagytok a pocilakóval rokakoma van :?:
igen csütörtökön lesz Urbancseknál eredményhírdetés..... :roll: izgulok :roll: :lol:
Röpcsi: drukkkkk a lombik kezdéshez és sok kitartás sikerülni fog :lol: :lol: 2.-ára drukk az eredményhez :!: :lol:
Jól sikerűlt a kertiparti babáztam.... :lol: :lol: (10 hónapos kislány a barátnőmé)
kedi:remélem szeded a fogigátlót,hogy szívodjon a ciszta :!: :?: :roll: :lol:

Kép
Adri
badró1
 
 


Helló Mindenkinek!

Igen, igen, szedem előírás szerint a bogyeszt! Meg a bromot is, már rutinosan csinálom a műveletet este!
Ésss, ahogy írtam nektek, tudtam segítséget kérni C. Molnár Emmától, a héten már fogadni is fog. Nagyon kell nekem ez a lelki feltárás, ott is van elakadás, meg kell nézni, vajon miért növesztettem cisztát, amikor szuper hsg-eredményt produkáltam???!!!!
Tudtátok endometriózisra azt mondta, aki endós, az nem szeret menstruálni! Persze ennek is alaposan a mélyére kell ásni! Alig várom, hogy menjek Emmához!!!!! Úgy izgulok, és olyan kíváncsi vagyok!
Nézzétek meg a honlapját:

www.anoezerarca.hu

Na, még olvasom mik történtek veletek, s jövök vissza hamarosan!
Vendég
 


Röpcsi, gratulálok az újabb laptetőhöz! Mostanában sorozatban a tied, ez jelent valamit! +++++++++++++++++
Már csak egy hét, s megtudod a jó eredményt!

Ditke, örülök, hogy jól megvagytok ismét a pároddal, s nem zavarog már a csajszika!

Adri, nektek már nem kell sokat várni a konzultációra! Hogy érzed magad?

Rena, mi újság? Csökkent már a meló?

Twist, neked megy privi, oké?

Mmzsó, hamarosan hsg! Vajon mi lehet most vele? :roll: Írj, ha van fejlemény! Látogass vissza ide hozzánk!
Vendég
 


Igen Twist, endora is van homeopátiás cucc, hogy ne jöjjön vissza és cisztára is!!!!
Rem. most nálam ez a lelki megtámogatás is segít majd, tuti, hisz Emmához megyek!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Röpcsi, mi újság a fiatal pár vevővel? Jelentkeztek azóta? Anyukád jól van? Párod volt mostanában pecázni? Ez a sorozatos laptető nagyon jó jel, bele kell vágnotok a lombikba, azt mondom!:++++
Görcsös fájdalomra nagyon jó a Magne B6. Jobb mint egy nospa.


Ditke, bocsika, nem figyeltem, de neked nem volt még piri? (most már figyelni fogok)
Táppénzen vagyok és bizony jól is esik, mert reggelenként olyan vagyok, mint a mosott…. A munkahelyre csak nagy káromkodva, szédülve tudnék bemenni. Jobb is itthon pihizni. Most jön a hideg idő, akkor jobban leszek szerintem. A 20-22 fok a kedvencem
Örülök, hogy tetszik a tali ötlete, kinézünk valami jó kis helyet és végigkacagunk egy délutánt:-)
Azt gondolják, hogy szabin leszel 2 hétig? Á, akkor táppénz jár, ha műtötték az embert. Arra gondolsz, hogy nem szabira szeretnél menni, hanem tp-re? Hát, nagyon nagy örömmel olvasom, hogy a párod „visszatért”, és hogy milyen sokat voltatok együtt. Na látod, nincs itt semmi hiba!! Lehet, hogy a sok távollét miatt érezted magad elhanyagolva, de mindent bepótolt most már. Hál az Égnek!
A jósnőhöz nagy drukk!
Juj, nagyon veszélyes nálad a szerencse! Ilyet még nem is hallottam! Nagyon ijesztő lehet. Én is nyertem párszor a luxoron, skandináv lottón, Tipp Mix-en, kaparós sorsjegyen, de baj nem járt vele. És nagyon sokszor szoktam pénzt találni (pl. már háromszor is 10 000-est) és egyszer egy arany karkötőt is Aztán leáll az egész egy évig és nem nyerek semmit.

Adri, milyen volt babázni? Készültek közös fotók? Milyen egy 10 hónapos kislányka? Még szopizik?

Kedi, már a héten fogadni is tud Emma? Szuper, hogy ennyire segíteni akar! Biztos, hogy meg fog nyugtatni és sok elgondolkoznivalót ad majd neked.

Mmzsó, mi újság a HSG-vel? Mikor lesz pontosan?

Rena, veled mi újság? Hiányolunk!
Vendég
 


"Röpcsi, mi újság a fiatal pár vevővel? Jelentkeztek azóta? Anyukád jól van? Párod volt mostanában pecázni? Ez a sorozatos laptető nagyon jó jel, bele kell vágnotok a lombikba, azt mondom!:++++
Görcsös fájdalomra nagyon jó a Magne B6. Jobb mint egy nospa."

Köszi, a fiatal pár még nem szólt vissza, gondolkodnak! :roll:
Anya jól van, köszi, kicsit stresszes, de szerintem csak ettől a hülye időtől.
A párom mostanában nem volt pecázni, talán ezen a hétvégén lesz alkalma pecázni! :D
Igen, a sorozatos laptető szerintem is jó jel! 8) Tudod Twist régebben is beleakartunk már vágni a programba, de most valahogy napról-napra egyre jobban és jobban várjuk már, hogy elkezdhessük a kezelést! :D
Bevallom, jó volt ez a pár "pihizős" kezelésmentes hónap, de most már irány a kezelés!!! :wink:
A görcsös fájdalom alatt a lábgörcsöt értettem, csak nem írtam :oops:. Péntek reggel nagyon, szombaton már kevésbé éreztem a görcsöt a lábamba, de nagyon szörnyű volt. Egyik barátnőm is Magne B6-ot javasolt, meg sok gyümi, banán evést.
Hogy vagy?
Vendég
 


Holnap majd bővebben is írok, de most mennem kell!
Kicsit elfáradtam! :(
Tegnap reggel a Hősök fele voltam a Fordító Irodában, miután végeztem onnan legyalogoltam a melóhelyig, azaz a Kálvin térig.
Ma délelőtt meg a Földhivatalba kellett elmennem, az 1. számúba, ami Budán van. Oda is az irodától elgyalogoltam, majd onnan vissza.
Jó volt, kicsit meleg volt, de elég volt! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Röpcsi!Gratula a laptetőhöz!Köszi a dícséretet a macimra! :lol: Nem hiszem,hogy olyan hangos lehetsz a tornával,hogy zavarod a szomszédokat.Vagy igen?A nyugdíjas klubbra ne is gondolj messze van az még,egy jó pár évet még végig tornászhatsz :D !Remélem elkezdhetitek a lombikot!Örülök,hogy anyukád jól van!

Twist!Remélem jól vagy!Egész jól bírom a meleget,van légkondi de mondjuk nem sokat ér.Te hogy bírod?Most nem a meleget nem bírom hanem a főnököm és egy munkatársam aki egy hisztis liba.A főnököm egyfolytában cseszeget ma már nagyon nem bírtam ki is borultam az idegtől csak délben tudtam enni egy keveset.Nem azért rám fér egy kis fogyás de nem ilyen áron.A munkatársam pedig azt hiszi,hogy körülötte forog a világ és mindenki csak az ő kényelméért van itt. :evil: Kész rémálom a hetem! :evil: :evil: légyszives javíts át a táblázatban máj.23.ra,köszönöm!

Ditke!Jó lehetett a hétvégétek!Örülök,hogy jól éreztétek magatokat a pároddal!Sajnálom,hogy ilyen szomorú dolgok történtek veled mikor nyertél a lottón!

Adri!Szorítok nektek csütörtökre!

Kedi!Jók lehettek az előadások.Kíváncsi vagyok,hogy mit mond majd neked az Emma,majd írj róla!Külömben lehet valami abban,hogy aki nem szeret menstruálni annak van endója mert én gyülölöm ha megjön és már előre rettegek mielőtt megjön mert nagyon nagy fájdalmaim vannak.Sajna a meló nem csökken csak egyre jobban sokasodik!

Kép
rena85
 
 


Sziasztok,Lányok!

Köszi a hiányolást,de még alig ismerlek titeket és alig tudom követni,hogy kivel mi van,így nem tudok olyan jól hozzászólogatni.
Velem semmi különös azóta,vagyis már nagyon izgulok:csütörtök délelőtt lesz HSG-m.A mensim szépen elmúlt,úgyhogy gondolom,nem lesz akadálya.Köszi a drukkokat,feltétlenül jelentkezem utána!
Vendég
 


Kép

Kép
rena85
 
 


Mmzsó!Szorítok csütörtökre!Biztosan minden rendben lesz!Várom a beszámolót a hsg-ről.

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok ragyogok!!! :lol: :D

Twist

Maradj csak tp-en jó sokáig, nem hiányzik neked a munka és stressz stb..... :wink: :D Pihenj amennyi csak jólesik!!!!! :wink: :D
Május 10-én volt az utolsó menzim! :wink:
Úgy gondolták a melóhelyen hogy jún.15-től tp-en leszek júl. 6-ig, júl. 6-tól pedig 2 hét szabi!!!!! :shock: :shock: :shock: Viszont ha szabin vagyok, ugyebár behívhatnak dolgozni!!!! :?

Kedi

De jó hogy már a héten tud is fogadni Emma!!!!!!! :D :D :D
Neked is jó sűrű programjaid vannak, lesznek!!!!! A pozitiv dolgok csak hasznodra válnak!!!! :wink: Még ha kicsit sok pénzbe is fog kerülni!!!! :? :wink: De hidd el megéri!!!! :wink:

Rena

Kolléganődet sz....d le!!!!!! :evil: Mindenhol vannak ilyen HP-k(hülye picsa :oops: :lol: )!!!!! Neked is azt tudom mondani amit ma a barátnőmnek: Hogy TE vagy a legfontosabb!!!!!!!!! :wink: :D Ez most nem azt jelenti hogy gázolj át mindenkin, de ne érdekeljen ki mit mond, és hogy csinálj mindent úgy hogy mindenkinek jó legyen, és ezzel magadat szorítod csak háttérbe!!!!! :shock: Nem szabad!!!!!!! Senki nincs olyan fontos mint TE!!!!!!! :wink: :D

Röpcsi

Magne B6, de ilyen esetekben a Magnerot sokkal jobb, jobban felszívódik és gyorsabban hat!!!! Viszont drágább!!!!! :?
Szerintem Anyukádnak sem árta egy kis Magne B6! :wink:
Ennyit gyalogoltál ebben a dög melegben!!!!!?????? :shock: Sok folyadékot iszol???? Mert fontos!!!!!!!

Mmzsó

Drukkok mennek a csütörtöki hsg-hez!!!!! :wink:

Adri

Neked is csak kettőt kell aludni és mehettek Urbancsekhez!!!!! :wink: Jaj de kíváncsi vagyok!!!!!! :wink: :D


Szóval voltam a sorselemzőnél, mert nem szereti a jósnő kifejezést!!!! :wink: Szóval megnézte a tenyerem először, mondta hogy férjnél vagyok és van két gyerekem(rögtön a két elvesztett babámra gondoltam). :shock: Mondom nekem nincs babám!!!! Azt mondja hadd nézze, ő itt akkor is két babát lát, de van itt egy élő baba is!!!!!! Lesz egy babám, aki 51 % hogy kislány!!!! :wink: :D
Na ezen túlléptünk kirakja a kártyákat, erre mondja hogy neked is nagyon nehéz sors jutott!!!!! Mondtam neki hogy ezt bizony észrevettem!!!!!! :shock: :x Most nem részletezem hog ymi után mi következett!!!! A lényeg: lát egy nagyobb és egy kisebb műtétet, a kisebb műtét lehet szülés, császár, mondom egy esetleges lombik is!!!! A műtét jól fog sikerülni, de nagyon nehezen fogok felépülni!!!!! Gyulladások gátolják a babásodást, és most is van gyulladás. Lesz babám, de tennem kell érte!!!!!!!! Van e fogadott orvosom, mert lát mellettem egy orvost, mondtam hogy igen!!!! Tartsam meg, mert ott fog állni mellettem, megbízhatok benne!!!! :wink: A páromnak nincs senkije, hűséges tipus, de ez nem jelenti azt hogy utcán nem nézi meg a nőket, ezzel nincs baj mondtam neki, mert ugyanúgy én is megnézem a férfiakat!!!! :wink: :D Direkt rákérdeztem a csajra!!!! Nem kell a páromnak, vissza-visszatérő "jelenség", nem kell vele foglalkozni!!!! Mi együtt maradunk!!!! Hamarosan lesz egy pozitiv változás a házasságunkban!!!! Ez lehet a baba is!!!!!
Kisebb változásokat lát a házunknál.
45-50 éves koromban lesz egy nagyobb változás az életemben!!!!!
Munkahelyemre 3-szor akart kitérni, de elhárítottam!!!! :wink: De mivel még maradt időnk, mondtam akkor jó, tegye ki!!!!! :lol: Hát mondta hogy már alig várta!!!!! Csak nem merte erőltetni!!!! Van a munkahelyemen egy sötét hajú nő, akivel nagyon vigyázzak!!!!!! :evil: Na ez a főnökasszonyom!!!! Volt e mostanában valamilyen konfliktus helyzet? Hát mondtam neki nem éppen lojálisak az én babatémámhoz!!!!! :? :cry:
ÉÉÉÉÉSSSSSSSSS!!!!! Van a munkahelyemen egy férfi akinek nagyon tetszek, és csak rajtam múlik hogy lesz e belőle valami!!!!!! :wink: :lol: Tudom ki az? Mondom azt hiszem!!! Kiraktuk, hát bizony ő az!!!!!!! :wink: De már nagyon régóta mondja a csajszi!!!!! :? Éreztem én ezt már régóta, de nem bátorítom, ő is tudja hol a határ!!!!!!! :wink: Így élünk x éve már!!!!!!
Viszont volt is rá lehetőségem, és lesz is hogy legyen valaki az életemben ezt majd nekem kell eldöntenem, de egyenlőre "nem látom meg". :shock: De szerintem nem is akarom meglátni!!!!! :lol: :lol: :lol:

Hatalmas szívem van, nagyon tudok szeretni, van önbizalmam, na azt mondtam csak az utóbbi pár évben, előtte semmi!!!!!! :?
Van egy nagyon jó barátnőm, úgyis mondhatnám a legjobb, nagyon megbízom benne, ő bennem és tudom hogy nem csalódom benne, és 12 évvel fiatalabb nálam!!!!! :wink: :D
Na neki is ezeket a szavakat mondtam amit Renának, rajta kívül senki sem fontosabb!!!! Amikor azon gondolkodott hogy eldobja magától az életét a pasija miatt, kiakadtam teljesen, próbáltam lelket önteni belé, és sikerült is!!!!! :wink: Még mindig ezzel a pasival jár :evil: ! A múlt héten is maga alatt volt teljesen!!!! Írtam neki emaileket, és megnyugodott, csak az én emailjeim miatt kapcsolja be a netet!!!! Ma ő is eljött a sorselemzőhöz, hát elmondta neki amit a lelke mélyén tudott, de nem akarta tudomásul venni!!!! :? A csaj is mondta neki lépjen ki ebből a kapcsolatból míg lehet, mert tönkreteszi magát!!!!! Na eljöttünk hozzánk, jól megbeszéltük amit megkellett, lenyugodott, csörög a telefonja hát a pasija hívta!!!! Lerakta a telefont és remegett keze-lába!!!!! :? :evil: Mondtam neki: most én is azt kérdezem amit a csaj, hogy ér ez neked ennyit??????? :evil: :evil: :evil: Túlságosan szeretem ahhoz hogy ilyennek lássam, ráadásul az utóbbi időben megint csak fogyott, már csont és bőr, a bőrallergiája teljesen elhatalmasodott rajta!!!!!! :shock: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! És az a legrosszabb hogy azon kívül hogy próbálok lelket önteni belé, nem tudok rajta máshogy segíteni!!!!! :x :cry: :cry: :cry: Bár búcsúzáskor azt mondta: Te pályát tévesztettél!!!!!!! :wink: :D
Vendég
 


Ja!
A műtétet is mondta rögtön, és hogy volt mostanában egy válság a párkapcsolatomban? :shock:
Vendég
 


Üdv!
Óóóó, olyan sokat és érdekeseket írtatok. Sajna nem tudok hosszan reagálni, mert fáradt vagyok, s ezer bocsi, ha nem térek ki mindenkire, mindenre. :? :oops: :oops: :oops:

Ditke, hihetetlen a sorselemző, amit olvastam, az alapján nagyon érti a dolgát! Ugye, te is így gondolod!

Rena, majd endó témában jövök privivel, s beszámolok majd Emmáról is!!!

Mmzsó, drukk csütörtöki hsg-re, szuper, hogy elmúlt a menzi, nagyon jó, épp időben lesz a vizsgálat. Majd gyere elmondani abban a kórházban mi hogy működött!

Nálunk sűrű hét lesz, hosszú meló, aztán csüt.-ön megyünk a bankba aláírni, pénteken meg ugye Emma, rem. szombaton már felszabadultabban tudok netezni!

Twist, tarts ki, jön a hüsi idő!

Adrinak is szurkolok csütire, várjuk a fejleményeket!

Röpcsi, hatalmas távokat gyalogolsz!!!!!!!!! Mi is az 1. sz. Földhivatalhoz tartozunk!!!!!!!!!!! Hamarosan már a nevünkön is lesz az ingatlan!!!!!!!!!!

Üdv Mindenkinek!!!!
Vendég
 


Szép napot mindenkinek! :D

Kedi

Nagyon sűrű lesz a heted, de többszörösen megéri!!!!! :wink: :D
Igen, úgy láttam én is hogy megéri a pénzét a sorselemző!!!! :wink: Még fogom keresni az ősszel!!!! :wink: :D Azt mondta ha megtisztelem azzal hogy műtét után visszamegyek, talán akkor már közelebbit is tud mondani hogy mikor jön a baba hozzánk!!!! :wink: Vagy ha lombik lesz, előtte két héttel!!!!! :wink:


Még azt is mondta, hogy látja a kártyákból, hogy ha valami jó történik, mindig követi egy rossz, és fordítva!!!!!! :? :shock: Hát mint ahogy le is írtam nektek!!!!! :shock: :? Viszont nem izgultam egy cseppet sem, már aznap sem, és ott sem!! :wink: Ültem, vigyorogtam, nem feszengtem!!! :wink: :D Ő is mondta, csak beszélgetni jöttem!!!!! :lol:
Vendég
 


Lányok,
egy kérdés:ugye szabad HSG előtti este házaséletet élni? :oops:
Vendég
 


Mmzsó, a HSG előtt nekem 4 napig nem lehetett, mivel Clion kúpot és Betadine kúpot kellett feltenni reggel és este. Fertőtleníteni kellett magam belülről.
Nem baj, hogy még nem ismersz minket, majd megismersz:) Írjál csak nyugodtan, kíváncsiak vagyunk, hogy haladsz: és jókra és rosszakra is egyaránt. Mi is egy csomó csalódást éltünk át és szerencsére jókat is, így mindenféle tapasztalatunk van már.
Itt a topicban egész jól lehet követni az eseményeket:) Majd meglátod:) Én próbáltam írogatni a 2010 januári kismamik topicba, de most már kb. 70-en írogatnak oda és feladtam, nem tudom követni, hogy kivel mi van. És naponta 4-5 új is csatlakozik, szóval már nincs az a bensőséges családias beszélgetés. Szóval, én azt feladtam....

Ditke, nahát, ez a sorselemző nő csupa olyat írt, ami stimmel! ügyes nő! Örülök, hogy minden okés a házasságodban, látod, fölöslegesen aggódtál:) És ezek szerint neked is lehetne valakid, ha akarnád. Szegény barátnőd, nagyon nehéz lehet szegénykének. Úgy látom, hogy teljesen tőled függ. Szegénykét, elesettnek látom. Nem is tudom mi lenne, ha nem tudnál, vagy nem akarnál vele foglalkozni. Ő mindig ilyen volt, vagy csak a válságok sodorták bele ebbe a szomorú állapotba? Vannak az ember életében ilyen érzékeny és borzalmas időszakok.Hál Istennek, hogy nem mindig ilyen az életünk. De vannak ilyen mélypontok, az biztos:(
Ditke, akkor mindenképpen menjél táppénzre, nehogy behívhassanak dolgozni. Még jó, hogy elmondták mit akarnak, így ki lehet őket cselezni:)
Vendég
 


Itt a táblácska:

Kép
Vendég
 


Rena, ne dolgozz túl sokat!:) A köhögés már nem tért vissza, ugye?

Röpcsike, Kedi, puszi nektek! Most megyek, mert megint rosszul vagyok. Nem vagyok jó formában a héten. De jó, hogy itthon lehetek!
Vendég
 


Twist,
köszi a választ.Hát nekem ilyet nem mondtak,úgyhogy...végül is az ondó nem fertőző...
Igazad van,írogass csak ide mindenfélét,mi meg olyan szívesen olvassuk,legalábbis engem feldob :wink:
Ja,és ha gondolod,beírhatsz a táblába:33 éves vagyok,utsó mensi:máj.21.,és júli.13-án megyünk 1.konzultációra a Klinikára.

Ditke,örülök,hogy jókat mondott a "jósnő",de annak mégjobban,hogy jól vagytok a pároddal,ez a lényeg!(én a jósnőkben nem is hiszek egyáltalán :roll: )
Vendég
 


mmzsó
Nagyon DRUKKOLOK, hogy minden simán mennyen holnap a HSG vizsgálaton! :D :wink:
Nekünk sem szabadott előtte együtt lennünk. :(
Vendég
 


Tényleg,Röpcsi???
És neked hol volt a HSG?És neked,Twist?
Hát ez elgondolkodtató.De utána,ugye lehet,ha nem vérzek?
Vendég
 


Igen.
Igen, nekem is volt HSG vizsgálatom. :?
Vendég
 


Aznap biztos, hogy nem lehet, de utána ha már nem vérzel, akkor már lehet! :D
Mi 3, 4 napot vártunk, mondjuk nekem kicsit fájt még rá 2 napra is az alhasam, de vérzés már nem volt.
Vendég
 


És hol volt,melyik kórházban?
Vendég
 


Az I. számú Női klinikán volt. Ilike röntgen asszisztensnő vette fel az adataimat és Ő kísért át mindannyiunkat a röntgenre. A doki neve most nem jut eszembe de ha hallanám a nevét megtudnám mondani, hogy Ő volt-e az!
Neked is a SOTE-n lesz, nem?

Húúú, de nincs kedvem dolgozni, semmit sincs kedvem csinálni. Álmos vagyok nagyon! :(
Vendég
 


Sziasztok!
Okés, Mmzsó, beírlak közénk a táblázatba!:)))
Nézek neked valami szép babás logót, oksi?

Nekem is volt HSG-m, ez kötelező ám inszemi vagy lombik előtt. A terminált előtt is talán, de ezt nem tudom. Addig nem is csinálnak semmit. Nekem altatásban volt, így kértem. Utána 4 napig vérezgettem, napról-napra egyre kevesebbet. Jó utána menni a dokihoz és lobogtatni a leletedet, hogy kész vagy, megcsináltad! Indulhat a kezelés!:))) Én ezt a részét nagyon élveztem:)

Először is Kedi-nek szeretném megköszönni a bátorítást és támogatást!!!! (PUSZI!!!)
És ezennel felhívtam a leendő dokimat. Olyan rendes volt, máris a szívembe lopta magát, hogy nem tudtam elérni és visszahívott. Annyira rendes! Ez egy nagyon kedves gesztus volt tőle, máris kedvelem:)
És június 10-re kaptam is időpontot, a Kaális elbocsátás után egy héttel. Na, most már nincs más teendőm, csak várni és várni és várni. De utána beindul az élet és nagyon izgi lesz:)
Vendég
 


Íme az új táblicsku:

Kép
Vendég
 


Hogy vagy Twist?
Kihez fogsz járni majd dokihoz?
Június 10-ke már nincs messze! :wink:
Vendég
 


Röpcsike, neked még nem volt mensi májusban? A tábla rád vonatkozó része oksi?
Írok egy privit gyorsan:)
Vendég
 


De volt, mindjárt írom majd, hogy hányadikán pontosan! :D
Vendég
 


Oksi, várom!:)
Vendég
 


Csajok, hol van az az oldal, ahol ki lehet számítani a fogantatás pillanata alapján, hogy fiú lesz-e vagy lány a bébi?
Vendég
 


Na, akkor felteszem a javított táblát, Röpcsike adatai is stimmelnek már:

Kép
Vendég
 


Köszönöm szépen Twist!!! :D :D :D
Már szólni akartam az adatmódosítás miatt, de aztán valahogy elmaradt.... :oops:
Vendég
 


Jaj, de jókat találtam:

Kínai fogantatási naptár:

http://www.naptarak.com/naptarak_kinai.html

Azt az életkort kell beírni, amit betöltöttél már.

És ugye, a névtervező, amit sikerült újra megtalálni, pedig már elvesztettem.

http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_06.html

És szeretném bejelenteni, hogy ezennel visszatértem a SOTE-I-re, mert itteni dokihoz fogok járni, így újra teljes jogú tagja lettem a csapatnak!:))))
Vendég
 


Csajok majd írok a laptetűvel kapcsolatban is.....
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?