Sziasztok!
Itt vagyok ragyogok!!!
Twist
Maradj csak tp-en jó sokáig, nem hiányzik neked a munka és stressz stb.....
Pihenj amennyi csak jólesik!!!!!
Május 10-én volt az utolsó menzim!
Úgy gondolták a melóhelyen hogy jún.15-től tp-en leszek júl. 6-ig, júl. 6-tól pedig 2 hét szabi!!!!!
Viszont ha szabin vagyok, ugyebár behívhatnak dolgozni!!!!
Kedi
De jó hogy már a héten tud is fogadni Emma!!!!!!!
Neked is jó sűrű programjaid vannak, lesznek!!!!! A pozitiv dolgok csak hasznodra válnak!!!!
Még ha kicsit sok pénzbe is fog kerülni!!!!
De hidd el megéri!!!!
Rena
Kolléganődet sz....d le!!!!!!
Mindenhol vannak ilyen HP-k(hülye picsa
)!!!!! Neked is azt tudom mondani amit ma a barátnőmnek: Hogy TE vagy a legfontosabb!!!!!!!!!
Ez most nem azt jelenti hogy gázolj át mindenkin, de ne érdekeljen ki mit mond, és hogy csinálj mindent úgy hogy mindenkinek jó legyen, és ezzel magadat szorítod csak háttérbe!!!!!
Nem szabad!!!!!!! Senki nincs olyan fontos mint TE!!!!!!!
Röpcsi
Magne B6, de ilyen esetekben a Magnerot sokkal jobb, jobban felszívódik és gyorsabban hat!!!! Viszont drágább!!!!!
Szerintem Anyukádnak sem árta egy kis Magne B6!
Ennyit gyalogoltál ebben a dög melegben!!!!!??????
Sok folyadékot iszol???? Mert fontos!!!!!!!
Mmzsó
Drukkok mennek a csütörtöki hsg-hez!!!!!
Adri
Neked is csak kettőt kell aludni és mehettek Urbancsekhez!!!!!
Jaj de kíváncsi vagyok!!!!!!
Szóval voltam a sorselemzőnél, mert nem szereti a jósnő kifejezést!!!!
Szóval megnézte a tenyerem először, mondta hogy férjnél vagyok és van két gyerekem(rögtön a két elvesztett babámra gondoltam).
Mondom nekem nincs babám!!!! Azt mondja hadd nézze, ő itt akkor is két babát lát, de van itt egy élő baba is!!!!!! Lesz egy babám, aki 51 % hogy kislány!!!!
Na ezen túlléptünk kirakja a kártyákat, erre mondja hogy neked is nagyon nehéz sors jutott!!!!! Mondtam neki hogy ezt bizony észrevettem!!!!!!
Most nem részletezem hog ymi után mi következett!!!! A lényeg: lát egy nagyobb és egy kisebb műtétet, a kisebb műtét lehet szülés, császár, mondom egy esetleges lombik is!!!! A műtét jól fog sikerülni, de nagyon nehezen fogok felépülni!!!!! Gyulladások gátolják a babásodást, és most is van gyulladás. Lesz babám, de tennem kell érte!!!!!!!! Van e fogadott orvosom, mert lát mellettem egy orvost, mondtam hogy igen!!!! Tartsam meg, mert ott fog állni mellettem, megbízhatok benne!!!!
A páromnak nincs senkije, hűséges tipus, de ez nem jelenti azt hogy utcán nem nézi meg a nőket, ezzel nincs baj mondtam neki, mert ugyanúgy én is megnézem a férfiakat!!!!
Direkt rákérdeztem a csajra!!!! Nem kell a páromnak, vissza-visszatérő "jelenség", nem kell vele foglalkozni!!!! Mi együtt maradunk!!!! Hamarosan lesz egy pozitiv változás a házasságunkban!!!! Ez lehet a baba is!!!!!
Kisebb változásokat lát a házunknál.
45-50 éves koromban lesz egy nagyobb változás az életemben!!!!!
Munkahelyemre 3-szor akart kitérni, de elhárítottam!!!!
De mivel még maradt időnk, mondtam akkor jó, tegye ki!!!!!
Hát mondta hogy már alig várta!!!!! Csak nem merte erőltetni!!!! Van a munkahelyemen egy sötét hajú nő, akivel nagyon vigyázzak!!!!!!
Na ez a főnökasszonyom!!!! Volt e mostanában valamilyen konfliktus helyzet? Hát mondtam neki nem éppen lojálisak az én babatémámhoz!!!!!
ÉÉÉÉÉSSSSSSSSS!!!!! Van a munkahelyemen egy férfi akinek nagyon tetszek, és csak rajtam múlik hogy lesz e belőle valami!!!!!!
Tudom ki az? Mondom azt hiszem!!! Kiraktuk, hát bizony ő az!!!!!!!
De már nagyon régóta mondja a csajszi!!!!!
Éreztem én ezt már régóta, de nem bátorítom, ő is tudja hol a határ!!!!!!!
Így élünk x éve már!!!!!!
Viszont volt is rá lehetőségem, és lesz is hogy legyen valaki az életemben ezt majd nekem kell eldöntenem, de egyenlőre "nem látom meg".
De szerintem nem is akarom meglátni!!!!!
Hatalmas szívem van, nagyon tudok szeretni, van önbizalmam, na azt mondtam csak az utóbbi pár évben, előtte semmi!!!!!!
Van egy nagyon jó barátnőm, úgyis mondhatnám a legjobb, nagyon megbízom benne, ő bennem és tudom hogy nem csalódom benne, és 12 évvel fiatalabb nálam!!!!!
Na neki is ezeket a szavakat mondtam amit Renának, rajta kívül senki sem fontosabb!!!! Amikor azon gondolkodott hogy eldobja magától az életét a pasija miatt, kiakadtam teljesen, próbáltam lelket önteni belé, és sikerült is!!!!!
Még mindig ezzel a pasival jár
! A múlt héten is maga alatt volt teljesen!!!! Írtam neki emaileket, és megnyugodott, csak az én emailjeim miatt kapcsolja be a netet!!!! Ma ő is eljött a sorselemzőhöz, hát elmondta neki amit a lelke mélyén tudott, de nem akarta tudomásul venni!!!!
A csaj is mondta neki lépjen ki ebből a kapcsolatból míg lehet, mert tönkreteszi magát!!!!! Na eljöttünk hozzánk, jól megbeszéltük amit megkellett, lenyugodott, csörög a telefonja hát a pasija hívta!!!! Lerakta a telefont és remegett keze-lába!!!!!
Mondtam neki: most én is azt kérdezem amit a csaj, hogy ér ez neked ennyit???????
Túlságosan szeretem ahhoz hogy ilyennek lássam, ráadásul az utóbbi időben megint csak fogyott, már csont és bőr, a bőrallergiája teljesen elhatalmasodott rajta!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! És az a legrosszabb hogy azon kívül hogy próbálok lelket önteni belé, nem tudok rajta máshogy segíteni!!!!!
Bár búcsúzáskor azt mondta: Te pályát tévesztettél!!!!!!!