Sziasztok!
Most végre volt időm visszaolvasni!!
Először is köszönjük a bókokat!!
Tasin!
Sokan mondják,hogy egyre jobban rám hasonlít....Viszont pl.a kis ujjai vagy a kis talpa,lábujjai,na azok teljesen olyanok,mint az apukájáé
Mira is nagyon szép!!Na dehát mind a három lányod gyönyörű!!
Kocska!
Nem értem,miért mondják,hogy nagy a feje Olinak!Szerintem teljesen normális,arányos!!És nagyon helyes kis krapek!Főleg,amikor a mosdókagylóban fürdik...nahát az zabálni való!!!
Anyós-témához nem tudok hozzászólni,mivel az enyém vidéken lakik,2 és fél órára tőlünk.Tehát nagyon ritkán találkozunk!Így még konfliktusunk sem volt!
Bár én nagyon próbálom kerülni a konfliktusokat mindenkivel.....
Cat!
Nagyon helyesek a fiúk!!És nagyon jó fotókat készítesz!!Nekem nagyon tetszenek az olyan képek,amilyet pl.Beni szeméről készítettél!
De gondolom,ehhez azért egy komolyabb gép kell,igaz?
Lili!
Remélem,sikerül rendeznetek a dolgokat a pároddal!!
Sziszike!
Néha Lili is csinál ilyet,hogy szív egy párat és utána sír,vagy pedig rángatja!Pedig van a cicimben tejcsi,szoktam ellenőrizni!Általában az ilyen ellenőrzésekkor spriccelem homlokon véletlenül szegénykémet
Na szóval én sem értem ezt!
Jut eszembe,tejcsi!Képzeljétek,2 napja rengeteg tejcsim van.De olyan sok,hogy szopizások előtt már kemény a mellem és folyik belőle a tej!!
Pedig csak napi egy bögre szopis teát iszom,ugyanúgy eszem...szóval semmit nem csinálok másképpen.Viszont így most már fejni fogok és fagyasztani.Ugyanis ma reggel is,Lili szopizott 130-at,utána én még kifejtem egy mellből 60-at....
Dharma!
Mi csípőszűrésre időpontot júni.19-re kaptunk.Lili akkor már 2 és fél hónapos lesz,de nekem azt mondta a védőnő,hogy ez még nem gond,belefér.
Egyébként szerintem Maja tiszta apukája!!!
Kikocska!
Én mindig csodálattal olvasom mind az itteni hsz-eidet,mind pedig a blogodat!!És amikor nagyon fáradtnak érzem magam,mindig eszembejutsz és rájövök,hogy nem is vagyok olyan vészesen fáradt!!
De most tényleg pihenj,mert nagyon rád fér és nagyon megérdemled!!!!!!!
Zsu!
Igazándiból nincs semmi konkrét problémám a gyógyszertári fürdetővel,pusztán csak vhogy nem szimpatikus!
Én egyébként a Gabi termékeket használom,mármint annak az olaját és púderjét!Ezek eddig nekünk nagyon beváltak!
Nem is tudom,hogy mit akartam még írni......De látom,ez nem csak velem van így!
Ja,tényleg.A pihiszéket megvettem!Remélem,tetszeni fog Lilinek!!!
Na megyek,lezuhanyzok,hátha még eszembe jutnak a dolgok!!