Új privát üzeneted érkezett!

Na, visszaaludt. A nagyok most kelnek, de rékát leszereltem egy fagyival, apa meg nándizik...

a pihenőszék szerintem megéri 4000ért. szerintem pihenőszéket csak rezgő funkcióval érdemes venni :) egyébként tökéletes a hordozó is, ugyanaz, legalább cipelni is lehet.

sziszike, azért állunk le róla, mert gyanús, hogy amiatt nem kakil egyedül. Kipróbáljuk.

anyatejes husi babákért nem kell aggódni, van egy ismerős, fél évesen 11 kiló volt a leányka, igazi, igazán michlein baba volt!!! csupa hurka mindenhol :D és most négy éves múlt és teljesen normálisan néz ki, 20 kiló kb, magas kislány.

na, közben most kiderült, hogy nem számították bele a családi kedvezményemet az adóbevallásba, úgyhogy azt kell intéznem. Szupi... majd máskor írok!
szép napot!

kikocska
 
 


Rakok fel pár friss képet! Kép
Kép
Kép

Kép
demetnik
 
 


Bocsi,hogy ilyen sok helyet elfoglaltam! :oops:
Legközelebb jobban lekicsinyítem!!

Kép
demetnik
 
 

 
 

Demetnik nagyon husipofi a babó,nagyon aranyos!!!

Kikocs remélem ki tudod magad pihenni,mert ez tényleg nem állapot. Rajtam pl ez biztos kifelé jönne ki és az senkinek nem jó,mert Anyukám csak annyit szokott mondogatni,amikor a babanevelésről van szó: "Türelem,türelem,türelem!" És ez teljesen kimerülve biztos nem menne.
Egyébként meglepően jól bírom,ha sír Maja. Azt hittem,h ki fogok egy idő után készülni,de annyira elnyomja a szeretet,h csak sajnálom olyankor,vagy mosolygok rajta.

Gerincszűrés: köszönöm a tanácsokat. A júli 30 nagyon messze van szerintetek? Lehet megvárom Gizu tapasztalatát,mert ha órákat kell ott várni,akkor lehet kivárom a júlit (feltéve,h nem késői,mert mint írtam a csípője le
aza,lehet azt idejében kéne tornáztatni,ha nem jön rendbe).
Szerintetek,h szoktassam Maját hozzá a babakocsihoz? Mert nagyon nem szereti. Meglátja,h abban van és már megy a hiszti. Viszont ma azt mondták,h ha folyamatosan csak kendőben van és nem szoktatom a kocsihoz is,akkor majd 5-6 kilósan is cipelhetem :S

Beo van 4 megfigyelője az aukciónak :) 2 nap van hátra,úgyhogy remélem az utolsó pillanatban lesz jelentkező. Utólag rájöttem,h nem licitálósra kellett volna feltennem,hanem azonnal elvihetőre,de ha most nem veszik meg újraindítom úgy.

dharma
 
 


dharma, nem igaz. Réka nem maradt meg a babakocsiban picinek, és simán működött a babakocsi, mikor már nagyobb volt, és sportkocsiban lehetett, ahonnan kilátott, és ki tudott nézegetni!!! a kendő eléggé leszűkíti a mozgásterét, úgyhogy jól elvolt a babakocsiban, ahol tudott forgolódni, meg minden. Misi most 5-6 kiló :D:D:D olyan 5.3 felé járhat, csüt kiderül. És még 10 kilósan sem nehezek igazán kendőben, mert fokozatosan szokik hozzá az ember. És ha már nagyobbak, lehet hátra is tenni, az egy vicces dolog, ha nem tépi az ember haját...
a 3 hós csípőszűrés szerintem is kései. mi jövő hét utáni héten megyünk, azért nem agggódok, mert ugye mi gyógytornázunk, ott úgyis figyleik azt is.

dementik, képekkel foglalj csak bőőőven méééég sok helyet! nagyon szeretem a babaképeket. Szépek vannak itt nagyon! cuki nagyon a leányka!!! rakhatsz még nyugodtan! ;)

kikocska
 
 


Sziasztok!

Na megvolt a vizsgálat a nyaka végett és tornáznunk kell nekünk is mert gyenge egy kicsit a nyaki izma most vagy az első vagy a hátsó.
Majd 2 hónap múlva megyünk vissza.
Tök örülök neki, hogy ment a szopi is ülve az autóban ablakra felraktam textil pelust takarásképp.Utána mentünk tescoba és azt végig aludta.
kivagyok bukva nagyon eltudnák aludni ülve is.Eddig még sohasem voltam ennyire fáradt de kivette a cseppnyi erőmet is ez a meleg utazásos nap.

Nagyon szép babaképek vannak már megint fent! :D :D
Na pihenek egy kicsit amíg nem kell fel.

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Sziszike!

Kvesebb evés lehet a melegtől is, vagy csak ilyen napja van Beninek. Te sem eszel mindig ugyanannyit.

Zsu!

Elfelejtettem, Neked mit akartam, de mindjárt visszaolvasok...

Megvan!
MArci is ébren van minden nap este hattól a nyolc órás fürdetésig, de csak akkor nyugodt, ha kézben van. És az esetek 90%-ban nem fáj a hasa. Ez a törődés időszaka.

Kikocska!

Pihenj, mert ezt így nem lehet a végtelenségig csinálni.
Nem tudnátok elmenni valahova pár napra, csak Misivel? NAgobbak pedig maradnának a nagyszülőkkel.
A mi szomszédaink így csinálják. Ott a két nagyobb 5 és 3 éves, a kicsi pedig most fél éves.

MIndenkinek köszönöm a fiúk dícséretét! :D

Megyek és felébresztem Marcit, mrt azt szeretném, ha éjszaka is aludna. :wink:
Vendég
 


svs: Balázs iszonyú bélpoklos :) szeret enni, átlagosan 110-130 körül eszik. Ma reggel: 110, 180, 150, 130. Szépen jönnek is a hurkák a lábacskájára :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Sziasztok!

Gabka!
Milyen tornát kell végeznetek? És neked kell csinálni, vagy gyógytornászhoz kell majd járni?

Mi ma voltunk, jól átgyúrta a kisasszonyt.A kezdeti üvöltés ellenére egész jól bírta.

Hetente kell majd járni, de azt mondta minden rendben lesz majd.

Kikocska!
tényleg próbálj pihenni, nehogy baj legyen.. :shock: :shock:


Kávét én 3:1-ben szoktam inni, délelőtt egyet..


Hú, ez jó amit írtatok a Heim Pálról, mármint hogy nem kell időpont.
Júni 4-re megyünk a neurológushoz, jó lenne ha megcsinálnák ezt is.....tudtok egy telefonszámot adni?
Mert megkérdezném, hogy össze tudjuk-e hangolni a kettőt....
Beutaló kell???


Beó, igazi vasgyúró! :wink:

Demetnik!
Tisztára rád hasonlít!!! :lol:

Mira ma 1 hónapos és 3050 jöttünk haza a kórházból, ma pedig 4013 g...kis Toka Manci. :lol:

Na, én se tudom mit akartam..... :roll: :roll: :wink: :wink:
Ennyit az én agyamról is.. :lol: :lol: :lol: 8) 8)

Na megyek zuhizni!

Kép


Kép
tasin
 
 


Sziasztok!

Most végre volt időm visszaolvasni!! :D

Először is köszönjük a bókokat!! :D

Tasin!
Sokan mondják,hogy egyre jobban rám hasonlít....Viszont pl.a kis ujjai vagy a kis talpa,lábujjai,na azok teljesen olyanok,mint az apukájáé :D
Mira is nagyon szép!!Na dehát mind a három lányod gyönyörű!! :wink:

Kocska!
Nem értem,miért mondják,hogy nagy a feje Olinak!Szerintem teljesen normális,arányos!!És nagyon helyes kis krapek!Főleg,amikor a mosdókagylóban fürdik...nahát az zabálni való!!! :D

Anyós-témához nem tudok hozzászólni,mivel az enyém vidéken lakik,2 és fél órára tőlünk.Tehát nagyon ritkán találkozunk!Így még konfliktusunk sem volt!
Bár én nagyon próbálom kerülni a konfliktusokat mindenkivel.....

Cat!
Nagyon helyesek a fiúk!!És nagyon jó fotókat készítesz!!Nekem nagyon tetszenek az olyan képek,amilyet pl.Beni szeméről készítettél!
De gondolom,ehhez azért egy komolyabb gép kell,igaz?

Lili!
Remélem,sikerül rendeznetek a dolgokat a pároddal!!

Sziszike!
Néha Lili is csinál ilyet,hogy szív egy párat és utána sír,vagy pedig rángatja!Pedig van a cicimben tejcsi,szoktam ellenőrizni!Általában az ilyen ellenőrzésekkor spriccelem homlokon véletlenül szegénykémet :lol:
Na szóval én sem értem ezt!

Jut eszembe,tejcsi!Képzeljétek,2 napja rengeteg tejcsim van.De olyan sok,hogy szopizások előtt már kemény a mellem és folyik belőle a tej!! :shock: Pedig csak napi egy bögre szopis teát iszom,ugyanúgy eszem...szóval semmit nem csinálok másképpen.Viszont így most már fejni fogok és fagyasztani.Ugyanis ma reggel is,Lili szopizott 130-at,utána én még kifejtem egy mellből 60-at....

Dharma!
Mi csípőszűrésre időpontot júni.19-re kaptunk.Lili akkor már 2 és fél hónapos lesz,de nekem azt mondta a védőnő,hogy ez még nem gond,belefér.
Egyébként szerintem Maja tiszta apukája!!!

Kikocska!
Én mindig csodálattal olvasom mind az itteni hsz-eidet,mind pedig a blogodat!!És amikor nagyon fáradtnak érzem magam,mindig eszembejutsz és rájövök,hogy nem is vagyok olyan vészesen fáradt!!
De most tényleg pihenj,mert nagyon rád fér és nagyon megérdemled!!!!!!! :wink:

Zsu!
Igazándiból nincs semmi konkrét problémám a gyógyszertári fürdetővel,pusztán csak vhogy nem szimpatikus!
Én egyébként a Gabi termékeket használom,mármint annak az olaját és púderjét!Ezek eddig nekünk nagyon beváltak!

Nem is tudom,hogy mit akartam még írni......De látom,ez nem csak velem van így!
Ja,tényleg.A pihiszéket megvettem!Remélem,tetszeni fog Lilinek!!! :D

Na megyek,lezuhanyzok,hátha még eszembe jutnak a dolgok!!

Kép
demetnik
 
 


HELP!!!! Nem tudja valaki,h az ilyeneket,amit most belinkelek milyen programmal lehet csinálni?

http://www.youtube.com/watch?v=C0nQ2QbX ... re=related

dharma
 
 


Tasin!Beutaló kell,tel szám:0614599100

Ha eljutunk a héten,beszámolok a tapasztalatokról.A telefonban nagyon segitökészek voltak,annyit mondtak még,hogy ne pénteken menjünk.Hogy miért azt nem tudom...

szerettem volna képeket feltenni,meg csomó mindent irni,de ez a mai délután teljesen kivette az erömet.Botond 4-negyed10-ig üvöltött,hogy fáj a bibije.Kegyetlen volt.Van három horzsolás a térdén az egyikröl sikerült délután leszedni ujra a plazúrt,de volt már ennél nagyobb bukása is a fiúnak,de most teljesen a végéig feszitette a húrt a drágám.Ilyen hisztit még nem láttam töle....Gyanitom,hogy valami olyasmi lehet a háttérben,hogy foglalkozzatok velem megint annyit mint régen,vagy vlmi ilyesmi.A lényeg hogy se szép szóra,se fenyegetésre,se ölelésre,se zsarolásra nem hagyta abba,kivéve amig az esti mese volt,meg amig kapott egy "gyerekrágót",meg amig VillámmacQueent meséltem.....Aztán a fürdésnél már olyan dühös voltam,amilyen rá még soha,és ebböl megérezhetett valamit,mert közölte,hogy már nem fáj annyira és egy neharagudjanya-mosolyt is kaptam. :roll:
Várom a tippeket,ki hogyan kezelne le egy ilyen szitut.... :lol: :wink: (Makarenko nálam kizárva... :wink: :lol: )

Hát ennyi.Majd talán holnap teszek fel képeket a kis Guruljkámról,meg a Hisztiskémröl....jó éjt!

Kép
Kép
gizu
 
 


Ja és apa délutános,majd csak most ér haza,anyósomnak meg nem engedtem,hogy bemenjen hozzá...biztos jól meg is sértödött :oops:

Kép
Kép
gizu
 
 


Demetnik!

Köszi!

Van egy nagyon jó analóg tükörreflexes gépem, de azt már közel 3 éve nem használtam. Macerás a negatívot elvinni és előhívatni. És nem is olcsó mulatság.

Most egy kompakt digitális gépet használok, amit mindenhova magammal viszek. Panasonic FX 37. Lehet vele nagyon jó képeket csinálni.

De szeretnék fotózást tanulni, és egy nagyon jó digitális tükörreflexes gépet.
Szívesen foglalkoznék majd ezzel.
Vendég
 


Cat tudok egy nagyon jó tanárt,fotóművészt ajánlani,ha kell :) Én rajzra jártam Hozzá. Szent Iván éjkor megyünk Telkire,mert ott lakik volt osztályfőnököm és minden évben bulit tart :)

dharma
 
 


Gizu!

Hisztinél 4 lehetőség merül fel nálam:

1. Megpróbálom rávenni, hogy figyeljen rám, megbeszélni a hiszti okát, és megoldást találni.

2. Elterelni a figyelmét valami mással.

3. Felküldeni a szobájába, hogy amíg nem hagyja abba, addig legalább mást ne zavarjon és idegesítsen. (Egy idő után szólni szokott, hogy befejezte.)

4. Fenyegetés a hideg zuhannyal. (Már kétszer alkalmazni is kellett, sajnos.)

A négy közül a helyzet, a saját és a Beni lelki és idegállapotát illetve a fáradtság mértékét figylemebevéve választom ki a leginkább megfelelőt.

Hiszti egyébként egyre többször előfordul. Ez köszönhető annak is, hogy elkényeztettük, amit nem is tagadunk. Nem könnyű neki, hogy van már konkurencia.
Vagy örökölhete tőlem is a hisztire való hajlamot. Állítólag én annyira hisztis voltam, hogy egy évesen Seduxent kellett szednem. Hiszti közben hanyattvágtam magam, és addig hergeltem magam, míg elájultam... Szerencsére Beninél eddig nem fajult a dolog.
Vendég
 


Dharma!

És hol van ez a tanár?
Lehet, hogy érdekelne majd pár hónap múlva.
Ha Beni oviba jár és Marci is nagyobb lesz egy kicsit.

Én imádom Telkit. Nagyon jó itt élni. Biztosan jó lesz a buli Nektek is.
Vendég
 


Sziasztok

Demetnik az én anyosom is 2,5 órára lakik, aztán látod mégis ilyen problémák vannak, ezekszerint ez egyéniségtől függ.

Sára nekem is 18-tól fürdetésig ölben szeret lenni, és hogy folgalkozzanak vele.
De ma nagyon furi volt nyugott, nem sírt, mindenne elégedett volt, csöndes, anyámtól meg is kérdeztem hogy szerinted nincsen valami baja?! Még a kajáért sem sírt hogy éhes lenne.
Ma 3 dkg hízott remélem az jó?!

Az alkoholmentes sört ha iszok minden nap este 1 pohárral az árt a babának, csak azért innám mert az is tejszaporató!
Szerintetek?Pedig utálom a sört.

Ma nekem d.u. olyan plötyi volt a cicim, de nemis kellett neki sok tej, 120-at ivott aztán annyi, ugy látszik már nagyon tele van.
Bukás, most hogy kevesebbet eszik nem jönn vissza annyi neki, az is turos.

Na megyek pihizni, holnap megyek pediküröshöz meg maiküröshöz.

Kép
lili&ana
 
 


Cat a Nyugatinál van az Eötvös utcában. Itt a honlap.
http://www.kepzomuhely.hu/rajziskola_kapcs.html
Nekem azért tetszett meg,mert egy bérletet ha veszel nem kell feltétlen percek alatt felhasználni,hanem 3 hónap alatt azt hiszem,de ami még jobb,h ez inkább megbeszélés alapján megy. Arról nem beszélve,h nagyon jó a hangulat. Jár oda a középiskolába felvételi előtt álló tizenévestől egészen a mindig is rajzolni akaró nyugdíjasig mindenki :)
Telkin én is nagyon szeretek lenni,sokszor volt már ott buli és rossz még nem volt. Nagyon szép, a kert végéből látszik egy hegy (nem tudom milyen :oops: )...

Liliana én is szoktam alkoholmentes sört inni. Mondjuk én szeretem is és nekem is javasolták. Lehet nyugodtan inni,de azt is csak egy pohárral,mert valamennyi alkoholt ezek is tartalmaznak.

dharma
 
 


gizu, bibire nekünk mindig megy az arnica ch30. kizökkenteni is segít.
hisztire a nem figyelek oda, meg amiket cat írt. a végső eset nekünk nem a zuhany, mert nem vált be, hanem a kúp :) a viburcol.
meg a mitől lenne jobb kérdés
meg a vágyak megfogalmazása is bevált... dejó lenne, ha eltűnne az összes bibi egyszerre, és ha elesnénk sose lenne semmi bajunk, hanem mondjuk visszapattannánk, és ugrálnánk, mint a gumilabda. ezek a tesós könyvből vannak. segítenek kizökkenteni, és segítünk megfogalmazni, ami bántja. ha nem a bibi a középpont, akkor ugye azt, hgoy dejó lenne, ha anyának négy keze lenne, és kettővel mindig téged tudna szeretgeni... ha vicces, nekünk jobban beválik.
De persze általában, mikor nem jut eszembe ezek közül semmi, vagy semmi nem használ, elszáll az agyam, és kiabálok, van, hogy az is használ, ah igazán kiborulok... Néha fenyegetőzni is szoktam, de inkább rékánál, akinél ez már sokkal tudatosabb, és tudja kontrollálni magát. hogy pl nem kap finomságot, ha nem fejezi be. És kívánságot hisztire akkor sem teljesítek, ha cigánygyerekek potyognak az égből.

cat, ami neked volt, az apnoé, és nem biztos, hogy annyira hisztis voltál, az apnoésok kis hisztitől is elájulnak... réka egyik kis barátnőjének volt. Persze lehet, hogy mégis :D:D:D

gabka, nem győzöm mondani a dévény tornát, akármit is ajánlottak. Hatékonyabb mindennél, különösen ilyenekre.

köszönöm az aggódásokat, estére már egész jól lettem. Most megint jó durva éjszakánk volt, de nem szédülök. Nem tudom, a fáradtságtól volt-e, de a pihi mindenesetre jót tett. Várjuk, hgoy szüljön a sógornőm, akkor anyósom feljön, amíg kórházban van, és ha hazamennek, utána náluk segít.

kikocska
 
 


Kocska!

Örülök, hogy tudtál pihenni. Jó lenne, ha ez nem csak egy napig tartana. Többre lenne szükséged.

Hogy nekem apnoém volt-e nem tudom. A dokik sima hisztinek diagnosztizálták akkoriban anyukám szerint. És nem kis hisztitől ájultam el, hanem igazán kiadóstól. Állítólag. Én ugye nem emlékszem. :wink:

Szerencsére nálunk idáig nem fajult a helyzet.

Bevallom, mi néha szoktunk engedni a hisztinek. Amikor megígér helyette valamit és ezzel mefgnyugtatjuk. Persze csak ha nincs igazán nagy tétje. Például hogy ki öltöztesse fel fürdés után...
De ez is csak azért alakult így, mert mindenkinek az a jobb, ha gyorsan végzünk, akkor már eleve nagyon fáradt, nevelési elvek csődöt mondanak... És ugye el is van kényeztetve. :roll:
Vendég
 


cat :)
nálunk az ígéret az sajtpapír... szóval kitörölhetem vele... úgyhogy ez nem. Ha rögtön sírva indít, és nem arról van szó, hogy egy értelmetlen kérdésen hergeli be magát, akkor nálunk is van ilyen, hog yha megnyugodtál, és normálisan el tudod mondani, amit akarsz, akkor lehet róla szó. De pl. réka mondani is szokta, hogy de ő szeret hisztizni, meg sírni. Tehát nem arra megy ki, hogy valamit akar, hanem akkor talál valami mást, amin kitombolhatja magát.
Tegnap egyékbént pont az volt, hogy hiszti volt este lefekvésnél, hogy inni akar, én nemet mondtam, mert úgy ítéltem meg, hogy csak időhúzás, hogy ne kelljen aludni, még mindig fenntartom, hogy az volt, és gergő végül adott neki, mert ő nem mondott ugye nemet, én meg nem is voltam a közelben, hallgatólagosan sem értettem ugye egyet. És nem is volt szomjas, egy korty után lefeküdt, és 2 perc alatt elaludt, de ez volt az ára annak, hogy végre alhassunk, és már nagyon fáradt voltam. Pont most blogoltam reggel egyébként az estéinket :) legyen meg később, mikor már tudok nevetni rajta :D
Rékára is mondja mindenki, hogy el van kényeztetve. szerintem ő nem gondolja így :) meg én sem, de néha elgondolkozom, hogy lehet, hogy igazuk van...

kikocska
 
 


Kikocska!

Benire inkább csak mi mondjuk, hogy el van kényeztetve.
Igazából az a helyzet, hogy nem tiltunk meg semmit neki ami nem veszélyes. És szinte mindent megkap amit szeretne, ha valóban szüksége van rá.
Persze ehhez az is kell, hogy nagyon ritkán kér valamit. Neki elég, ha a boltban megnézheti a játékokat. Nem akarja, hogy megvegyük és hazahozzuk.
Édességet is szereti, de van, hogy hetekig eszébe sem jut. Ha mégis kér csokit, elég neki egy kis szelet Kinder csoki, vagy valami ahhoz hasonló.
És jobban szeteti a gyümölcsöt, mint az édességet. :D
Ha nem itthon vagyunk, vagy vannak vendégek is, akkor az esetek 95%-ban hallgat ránk.

Szóval igazából összetehetnénk a két kezünket, hogy 3 évesen ilyen értelmes.
De a hisztit nem szeretem. És ha csak én vagyok itt vele vagy még esteleg Apa, akkor az is előfordul.
Vagy talán én vagyok türelmetlenebb az utóbbi időben, és kevesebbet foglalkozom vele. TAlán ezzel próbálja felhívni magára a figyelmet.
Vendég
 


Kikocska!

Elkezdtem olvasni a blogodat az elejétől, és ott írtad, hogy amikor hazajöttél a kórházból "mennyire megnőtt Nándi".
Nekem is olyan érzésem volt, amikor hazajöttünk, hogy ú de nagy Kori.
Itthagytam a picit, aki a család legkisebb tagja volt, akit mindenki nyúzott, és babusgatott, és mire hazajöttünk egy nagylábú-nagykezű-nagyfejű gyerek lett.... :lol: :lol: :lol:

De emlékszem ugyanígy volt a Tinával is, amikor megszületett Kori, valahogy a kicsihez hasonlítja az ember és hirtelen nagynak látja..

Bár Kori örül, hogy nem Ő "a kicsi", és végre Ő is "nagy NŐVÉR", de azt mondja azért furcsa, hogy most már nem őt fogjuk "nyuzni"...úgyhogy tegnap jól megnyúztam..( ez ilyen agyonpuszilgatás-agyon szorongatásból-agyon ölelgetésből áll, ami ellen hevesen szokott visitani, hogy ne nyúzzatok már... :lol: :lol: )

nagyon jól írsz, jókat szoktam nevetgélni és sok hasznos dolgot is olvasok tőled és én is csodállak az energiádért, türelmedért.
Nagyon szerencséssek a gyerekeid, hogy ilyen jó anyukájuk van!! :lol: :wink:

És komolyan el kellene gondolkoznod azon, hogy megpróbáld kiadni könyv formájában is a blogodat! :lol: :lol:
Komolyan!!! :lol:
( nem azért de mindenféle idióta politikus kiadhatja a netes naplóját, amire szerintem a kutya se kiváncsi, ebben meg tényleg sok tanács van és nagyon jópofa)

Kép


Kép
tasin
 
 


Balázska ma 4 hetes :) a reggeli csupasz súlya 4160gramm. 3030-al jöttünk haza. szóval gyarapszik rendesen :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


cat, az a jobbik eset, a mienk a rosszabb :D:D:D

tasin, köszi, nagyon jól esett! :)

kikocska
 
 


Sziasztok!

Egész szupi éjszakánk volt, Janka este 10-től hajnal 4-ig aludt, aztán evett és még vissza aludt fél7-ig és akkor sem kezdett nyűglődni, ahogy szokott, csak csendben pislogott a takaró alatt :D Meg tudnám ezt így szokni :)

Elég rémes hétvégén vagyunk túl, nem voltam valami jól lelkileg, minek következtében a tejem ijesztően megcsappant. Két napon át 2 óránként szoptattam és fejtem 1000-rel, hogy helyreálljon valamelyest. Most úgy tűnik van elég Jankának.

Kikocska: Csatlakozok Tasinhoz, valóban szenzációsak az írásaid! Ha kiadod én tuti megveszem, annyira szeretem az ilyen könyveket :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Ja, a hétvégén a nagy tejtelenségben eszembe jutott, hogy nem is tudom hogyan kell a fagyasztott tejet odaadni. Fel kell előtte forralni??

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sildi:
Felolvasztás

Ne ijedjünk meg az eleinte talán bizarrnak tűnő képtől - a tárolt tej nem szép látvány. Összetevői különválnak, a zsír kiül a tetejére és számunkra még a szaga is meglehetősen furcsa (hol szinte émelyítően édeskés, hol savanykás) lehet.

Felengedésnél fontos, hogy ne mikrohullámú sütőben melegítsük fel, mert eközben a betegség elleni védelmet nyújtó fehérjék elpusztulnak. Állítsuk az edényt egy (60 fok alatti) meleg vízzel teli lábosba, tálba, ott hagyjuk felengedni. Érdemes közben néha finoman felrázni a tárolóedényt, hogy a falára tapadt zsír és fehérje is elkeveredhessen a tejben.

Felengedés után sem forralni nem szabad, sem sokáig tárolni - annyit engedjünk fel, amennyi aznap körülbelül el is fogy, mert másnap már nem tanácsos felhasználni.

dharma
 
 


http://209.85.129.132/search?q=cache:kJ ... clnk&gl=hu

Ez a honlap az anyatej tárolásáról szól

Kutyafüle nagyon eltűnt...mi lehet Vele?

dharma
 
 


Dharma: nagyon szépen köszönöm :) akkor a patikus néni nagyon képben van, ugyanis tőle hallottam, hogy fel kell forralni. (remélem nem kerül rá sor, de jó, ha tudja az ember).

Kép

Kép
sildi83
 
 


Dharma:megnéztem a rajziskolás galériát és észrevettem ám ,hogy ott ülsz te is egy pink színű felsőben . :wink: :wink: :wink:

Tasin:megkell fognom a kezeit ahogy fekszik és elkezdeni felhúzni ,hogy üljön de ahogy húzom neki is kell húzni magát és akkor jó mikor teljesen fent van a feje nem lóg hátrafelé.Nekem kicsit brutál.

Kép

Kép
gabka7926
 
 


[quote="gabka7926"]D írta:gabka7926harma:megnéztem a rajziskolás galériát és észrevettem ám ,hogy ott ülsz te is egy pink színű felsőben . :wink: :wink: :wink:


:oops: Van ott egy rajzom is a csónakázó ember és a esernyős rajzok között. Egy fehér meg egy sötét drapéria van rajta :)

dharma
 
 


Dharma:klippet szerintem sima powerpointtal csinálták.Jajj én is megnéztem de végig néztem egy kisbaba emlékére szólót is most itt bőgök a gép előtt. :cry: :cry:

Kép

Kép
gabka7926
 
 


nem hiszed el de én a csónakázós ember képet néztem tök sokáig mert nagyon tetszett

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Halottátok mostanában azt a nevet, hogy Susan Boyle?
Aki nem, az szeritem keresen rá a Google-ban. Megéri. :wink:
Vagy akár rögtön a YouTube-on.
Vendég
 


cat:persze, hogy hallottam róla.Nagyon szép hangja van.Kíváncsi lennék rá,hogy mikor kezdik el ostromolni a pénzhajhász pasik és , hogy Ő fog e nyerni a versenyben.

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Dharma: Én ilyen klippet a windows movie maker-rel szoktam készíteni. Tervezem is Jankáról :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Igen,szépe az a képe,de nem az enyém :D
Powerpoint? Párom is arra gondolt,de oda be lehet tenni zenét is,meg videót? Mert van,h ezekbe betesznek egy videót is.

Sildi na akkor azt megnézem,köszönöm! Én is az egy hónapos szülinapjára szeretném a blogomra :)

Cat! Valaki pont ide linkelte be az első válogatást,én is onnan ismerem Susan Boylet...nagyon szép hangja van

dharma
 
 


Dharma
Powerpoint!
Tuti lehet zenét mindent!
Mi ott csináltuk az esküvőnkre a kicsi kori képes öszevágást ami alatt a Depeche Mode Somebody-ja szólt! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


cat, ezt a linket tettem fel múltkor :D:D:D de ezek szerint akkor nem volt rá időd. én még el is bőgtem magam rajta...
http://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk

köszönöm köszönöm a többieknek is :oops: :oops: :oops:

kikocska
 
 


na, most megint meghallgattam, és jóóóó libabőrös lettem újra. Hatással van rám ez a nő :)

kikocska
 
 


Kikocska!

Sajnos legtöbbször nincs időm a linkeket megnézni. A videókat pedig...

De most is rohanok. Le kellene már végre fektetni Benit.
Vendég
 


Köszi Cat,köszi Kikocska!

Próbáltuk megbeszélni,nem jött be,otthagytam a szobában egyedül,nem jött be,hidegzuhany kimarasdt,mert ha Boti felhergeli magát egy ember kevés hozzá... :lol: (az utolso elötti szurinál a védönö szabályosan ráfeküdt a lábára,máshogy nem ment-hozzáteszem ott volt talán másfél éves.Mostmár meg lehet beszélni vele,és hatásos is,meg egy nagyon aranyos uj dokinénink van)

Szóval eddig nem boldogultam,bibi-hiszti ügyben.Bibi biztos nem fáj,(legalábbis nem annyira),mert reggel ugy autózott,hogy térdelt rajta és észre se vette :P :wink: Aztán délben megint kezdte,most még itthon volt apja és azt csináltuk,hogy ültünk az ágyán és öt kihagyva a beszélgetésböl megtárgyaltuk,hogy most akkor mit csináljunk vele.Kicsit viccesen,kicsit komolyan,felmerült,hogy bevisszük kórházba,de akkor ott kell maradnia egyedül,felmerült,hogy jól elverjük :wink: :lol: és akkor legalább lesz miért sirni,felmerült,hogy elcseréljük tevére...Nem tudom meddig de hatott :D aztán kiváncsi leszek a délutánra.
Kikocs,a bogyót bármikor lehet adni?Ugy értrem,igazán nem nagy a horzsolása,ha bevetem mint csodagyógyszer nyugodtan adhatom?

Bocs mindenkitöl,hogy ilyenekkel foglalom az oldalt,de tele van a fejem vele,és nincs blogom,ahová leirjam... :D

Megyek asszem kicsit rápihenek a du-ra...

Kép
Kép
gizu
 
 


gizu, adhatod. Nem kell tömni vele, de árnikából krém meg ilyenek is vannak mindenféle sérülésekre, szóval ártani biztos nem árt. Ha van sérülése, akkor meg gyógyít akármikor. Leghatásosabban azonnal hat, vérzés és fájdalomcsillapító hatása van. Pl. kb 15 perc alatt levisz egy duplaszemet (mikor beveri a szeme környékét, és feldagad) úgy, hogy nem lilul be, vagy csak nagyon kicsit.
Ha meg mégis kételyed van, egy kis mentolost adsz utána, az semlegesíti :)

kikocska
 
 


Halihó!

Látom szó esett a hisztiről.
Hát, csajok a lányom újabban nagyon keményen nyomja. A leggázabb meg az, h én szigorú vagyok, anyum meg nem igazán (egy házban lakunk), így én hiába beszélek neki, ha 5 perc múlva más uazt megengedni neki (nem direkt csak mondjuk nem hallja, h én tiltottam). :roll: :?
Ma alapból hisztis volt délelőtt, Anyum adott neki egy ropit ebéd előtt 5 perccel, nyilván, h további ropikért sírva, mit sírva visítva, nem ebédelt……na én is hisztis lettem és „bevágtam az ágyába”. Mondjuk 1 hónapja fél6-kor kel, nem csoda, h ebédidőre már mindenért hisztizik. Anyummal meg sokat van, pl. amíg Barnival szopizunk, addig nem hozom fel, hanem kint maradnak. Én nem is hintáztathatom vagy homokozhatok vele- Anyu kell neki. (Olyan, mintha engem nem is szeretne :? :( )
Amúgy én is azt gyanítom, h még több törődést és még több türelmet igényel Barni miatt, meg kell próbálnom jobban odafigyelni Emmára.
Tudom, nem bébitéma, de eléggé aggaszt az ügy, és olyan tehetetlennek érzem magam. :oops: :? :? (Cat elő 2 pontja sokszor már nem használ, a másik kettőhöz sztem még kicsi.)

Barni köldökcsonkja meg mindig bloldogít minket, ha jövő hét elejéig nem esik le, akkor irány a gyereksebészet :shock: - még jó, h a nődokim egyben gysebész is.

Dharma, babakocsi ügyben sajna nincs bevált módszerem.
Ha mózeses, akkor esetleg néha a lakásban is tedd bele, hátha….vagy tegyél be neki nézegetnivaló, zenélő valamit. :roll:

Cat, akkor nemcsak nálunk van ez az esti nyűg. Nálatok is Beni fürdetés alatt műveli ezek szerint. Mi csak úgy tudjuk Emmát megfürdetni, h addig a hordozóban rázzuk a kis popsiját! De ez legyen a legnagyobb gondunk! :wink:

Demetnik, remélem akkor fürdetőből is beválik a Gabi, majd mesélj!

Kikocska, mikor szül a sógornőd?
Annyira jól nyomod tényleg, h még szakirodalmat is olvasol, meg homeo ügyben is így képben vagy. Nekem tuti nem menne 3 gyerekkel, még egyelőre kettő mellett sem főzök. Szóval bízz magadban és használj ki minden pihenési lehetőséget!

Zsu
svs
 
 


zsu, akármikor szülhet :) meg a barátnőm is, egy napra vannak kiírva, júni 2 :D várjuk nagyon a frontokat :)
A szakirodalom meg a homeo a négy év alatt felszedett tapasztalat és olvasmány, szerencsére ezekre nem hat a feledékenység... csak azt felejtem el gyakran, ki írta és hol, így elég hiteltelen vagyok mások előtt, de én tudom, hogy jó az úgy :) már az elmélet, nem ahogy meg sikerül valósítani. És én meg nem takarítok. Most is lenne még egy szusszanás időm, és idejöttem a fürdőszoba felmosás helyett... de most hősiesen nekilátok erre a fél órára tényleg. Miattatok. Mert itt izéltek, és mindig zavarba jövök, és miattatok szedem össze magam, mert írjátok, hogy így meg úgy, aztán szerintem nem is érdemlem meg itt a jó szavakat meg dicséreteket. Úgyhoyg most gyorsan elpakolom a szobánkat, amíg a nagyok mesét néznek, a kicsi meg alszik.

kikocska
 
 


Kezdek rájönni, hogy az én kicsi lányom is tud 5-6 órákat aludni, csak épp nem jókor! Neki a késő délután, este jön be. Most is nyomja kb fél 5 óta, az előbb bementem ablakot nyitni, meg sem nyikkan, kis büdösbogár, imádom, mikor így hason fekve behúzza mindenét :D
Tegnap megpróbáltuk kelteni, hogy akkor fürdés, vacsi, át be kellett volna vinni a fényképezőgépet, visszaaludt fürdetés közben :D :D :D Le is raktuk utána, még másfél órát ráhúzott. Hogy lehetne ezt éjfél utánra időzíteni? Mondjuk így sem rossz, hogy egyáltalán megint van hosszabb átaludt idő.

icamica
 
 


Gizu!

Sebkezelés: Először jön a varázspuszi.
Ha az nem használ akkor a következő varázsszerek közül valami: Aloe First, Bepanten plusz. Fürdésnél pedig a varzsfürdető, amitől szintén gyógyul a bibi. Ez nem lényeges milyen, csak ne ugyanaz legyen amit minden nap használ.

Betegség esetén szintén varázsbogyónak hívjuk a homeós bogyókat. Így minden sokkal jobban és gyorsabban hat.

Szerintem próbáljátok ki ezt is. Veszíteni nem lehet vele.

Zsu!

Emma ugyanúgy szert Téged, mint eddig.Eszedbe se jusson ennek az ellenkezője! Csak a maga módján "büntet", mert már nem csak ő van. Szeretné, ha újra csak vele foglalkoznál, de érzi, hogy ez már soha nem lesz így. A nagyi pedig csak vele foglalkozik.
Ahogy telnek a hetek, ez is könnyebb lesz. Türelem kell és amikor Barnus alszik, akkor öleld magadhoz Emmát, puszilgasd meg, és mondd el neki, hogy nagyon szereted. És ez soha nem fog megváltozni.
Beninél ez segíteni szokott.
Vendég
 


ÚGY NÉZ ki, bevált misi hasfájás gyógyszere ,legalábbis szeirntem születése óta nem volt ilyen, hogy a második szopi után nyűg nélkül visszaaludt volna. Kihagytuk az 5-ös kelést, 3 után 6kor kelt, majd kb negyed óra alatt visszaaludt, és szunyál. persze én nem aludtam éjjel, mert több gyerekem is van, de nem lesz minden éjjel eső. (najó, lehet, ez a mai sok alvás is az eső miatt van, de erre nem akarok gondolni most. pozitív napom van. Már sül is a meggyes-csokis piskóta torta címszóval a nagyoknak :) ilyen sok energiám lett :)
az esőnek is úgy örülök, mióta misi megvan, itt nálunk nem esett. és az már két hónap. előtte nem emlékszem, az egy másik évezred volt :D
Éljenek a 27-én születettek :) van néhány ilyen baba, ha jól emlékszem :)

kikocska
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?