Sziasztok,
bikmakk - én is szurkolok a dokihoz, majd mesélj, remélem, minden rendben lesz!!!!
dbea - Csini poci, szép lakás! Látszik, hogy jól érzed magad a bőrödben.
sissi1837 - Nagyon jók a képek a szülinapi buliról, és a kisfiadon is, hogy, mennyire boldog! A tortán honnan vettétek? Vagányul néz ki.
irdab - Jó lehetett Tatán, én is szeretem a tóparti részt, olyan nyugis hangulata van. Nemsokára majd egy apróságot kísérgethetsz, aki mindenre kíváncsi lesz!
Nálunk érdekesen alakult a hétvége: Anyukámnál voltunk, és az egyik éjszaka alig tudtam aludni: klasszikus nehéz láb érzés - rém pocsék!, meg a fene tudja - álmatlanság. Rengeteget forgolódtam.
Most éjszaka aztán hideg vizes borogatással hűtöttem a bokáimat, így könnyebb volt, bár most is felébredtem egyszer. Más is küzd alvásgondokkal? A hülye álmokat megszoknám, de ez a felébredésesdi kezd fárasztó lenni munka mellett.
Ma reggel pedig hatalmas meglepetésemre egy hihetetlen rókázással indítottam közvetlenül reggeli után!
Mivel hónapok óta nem volt ilyen, egészen megsértődtem. Végül éhgyomorra indultam el, erre kiderült, hogy a vonatok késnek, így a Nyugatiba Gödről 35 perc helyett 1 óra alatt értem be
Az éjszaka és a reggel úgy megviselt, hogy most úgy ülök a munkahelyemen, mint egy kárpótlás nélküli árvízkárosult.
Ahogy látom, a vércukrom ma már nem is áll helyre, és még mindig szédelgek a vonaton átélt melegtől. Nyaff befejezve.
El kell gondolkodnom, meddig akarom ezt csinálni.
Az én pocim pont 100-as, és szófogadó kisfiunk lesz: valamelyik reggel hiányoltam a kicsi szokásos mocorgását, és ezt elmondtam a páromnak. Ő addig dünnyögött a pocimnak és simogatta, hogy végül Ákoska felébredt. Majd adok én neki jobban szeretni az apját
.
Mi is benne vagyunk a felújításban. Tegnap, amikor hazaértünk, azt sem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. A mesterek hétvgén is dolgoztak a külső szigetelésen, míg mi nem voltunk otthon, és a mi kicsi-, de otthonos kertünkből romhalmaz lett - egyenlőre.
Nagyon erősen kell koncentrálnom arra, ami lesz, mert most az összeomlás szélén állunk rend-ügyileg. (5 hete nem töltöttünk otthon egyetlen hétvégét sem: vagy dolgoztunk vagy utaztunk...).
Ebből elegem van: a hétvégén megint anyósomékhoz utazunk, de aztán befejezem ezt a műfajt - és lehet, hogy a munkát is...
Az én mostani problémám: cumisüveg. A szülésznő jelezte, hogy majd vigyek be - ha lehet - 2! cumisüveget: egyet teának, egyet pedig, ha kell, tápszernek. De az én önbizalmamnak pont elég próbatétel lesz a szoptatás: mi lesz, ha a cumisüveg elrontja azt, ami épp alakul köztem és a baba között, és vissza tudom-e szoktatni otthon szopira a kisfiam? Vagy vigyek inkább csőrös poharat a teának? És egyáltalán: ha olyan szoptatásbarát most az egész ország, akkor hogy van ez? Ti hogy vagytok ezzel? Kell vinnetek cumisüveget?
Üdv mindenkinek!
Egy kicsit nyűgös, de azért a hét elé bizakodva néző
Ági